Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
Ja, és Iniestaaaa!
Kedvenc játékosom ever. Kötelező, még ha padról is fog beállni
-
toxicjew
addikt
A félretett 10 ppből jött egy ilyen Nandez, a 85+ból Mané, mmből meg megint egy Nandez de az legalább már eladható. Igaz kb. 70k
A bolti csomagokban Ricardo Pereira lenne, szóval azt passzolom
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
100ks pakk tuti vmi brutál lesz mert 60k coinom van
mondjuk egy moments R9-ert vennék pontot egye fene -
Woodslave
félisten
Ikon swap mikor jön?
-
gjoe
addikt
2. kör morata 50k csomagból
-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
eddig imádom ezt a preview pakkos dolgot.
45k-s pakkból Wijnaldum!Most adjam el, vagy upgrade után?
-
Kristof_94
nagyúr
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Gold Ewerton es gold hummels

-
sz_abika
addikt
Kiraktam az utolsó fodderekből végülis a garantált icon pakkot.
Most van egy 700ezres Prime Xavim

-
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Tekintve, hogy egy object vagy reward packot így is úgyis kinyitsz gondolom felesleges lett volna megnézni
Ezen meg ugye a coinod/fifa pontod múlhat. Egyébként tök jó ötletnek tartom tuti kihasználom majd. De így akkor az a dolog is megdőlt, hogy folyamat változik ki be lépkedéssel a pack tartalma. Maximum új promónál változik a tartalom ezekszerint.
Ugye sokan 60szor végigpörgetik a storet, hogy majd akkor beadja nekik a jót
-
toxicjew
addikt
Na mi van, tán beverték a fejüket? Vagy inkább ráléptek a sarkukra
[link] Majd ha működni is fog az oldal, akkor talán többet megtudhatunk erről.Na már megy, a lényeg, hogy estétől csak ilyen előre megtekinthető pacokk lesznek a storeban. Meg tudod nézni mi van bennük, de persze csak 1nek az adott típusból. Aztán eldöntheted, hogy kinyitod-e vagy nem. Ha kinyitod akkor meg tudod nézni a következőt is, ha nem, akkor várnod kell 20 és fél órát, hogy egy következő packot tegyen megtekinthetővé.
-
taylorp
senior tag
Várható mostanában egyet fizet, kettőt kap pack promó?
-
Nandinagy
addikt
válasz
evibly
üzenetére
Hát nem tudom. Hetek óta szerintem a hétvégén kivül nem is játszom
Ha programom van akkor általában a szombat is kimarad de így kb. ezen a 3 napon csinálom meg az objektív játékost +wl-t is. Rivalst ugyanezért nem játszom én sem. Csütörtökön beléptem 3 meccsre de azokután, hogy 3 ellenfél jött ellenem 5 védővel már a kedvem is elment tőle
Nem hiszem el, hogy 2300 skill ratingen valakinek 5 védőznie kell..Nem bonyolítottam túl:
Acuna nyitás nélkül nem lett volna pénzem jobbszélsőre de így azért összejött végül. Ha jönne egy jó kis Ramos akkor lenne még 300k-m az sbcbe ha megéri aztán akkor Capita kimenne szélre Kimmich meg vissza a kezdőbe.
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Vannak gondok az eloszlással, igen!
(kivéve Kristófnál persze) Én a CM és német zászló láttán szentül meg voltam győződve róla, hogy prime Ballack lesz, aki ott csücsül a klubban, mert megkíméltem az SBC-től. Közben esett le, hogy ez Lothar is lehet és lám!
Biztos van ilyen beépítve: kimaradt a WL, DR meccseket is hagytam a héten, inkább meccseket nézek, max SB-ben bohóckodom, ezt a nation pride küldit megcsináltam, ilyenekkel molyolok, de Div1-ben 0 kedvem a sweaty meccseket nyomni - mondjuk ehhez az öreg Lothar adott most egy kis kezdőlökést.
És hogy mókoltad be a kanadait?
-
Nandinagy
addikt
válasz
evibly
üzenetére
Ugye?
Nálam is így volt a reward után, hogy f***mat se érdekli már a fifa se normális pickek se normális eladható játékost nem ad erre nyilván most dob be egy 500k-s játékost. Nem azt mondom, hogy ettől mindjárt több kedvem lesz játszani de, betudtam rakni Daviest+kiraktam estére 40 picket.
Lehet van valami gomb ami jelzi az íének, hogy ha valaki abbaakarja hagyni és ilyenkor kicsit felszopják az accot
(Valószínűleg Kristófnak beragadt ez a gomb úgy 3 éve
Digestivenek meg szerintem véletlen kihúzódott a konnektorból
) -
evibly
senior tag
-
|AP|
veterán
nekem annyira nem jött jó lap mostanában, hogy végül csak megcsináltam Gimenezt, mielőtt lejárt volna.
Legalább ő konkrét erősítés a csapatba. Bár szívem szerint nem hagynám ki sem Piquét sem Hermosot a kezdőből, de majd meglátjuk ki helyett lesz. (nyilván Piqué lenne a logikus választás, dehát mégis csak ő a csk most
) -
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
az is
-
sz_abika
addikt
81+bólé kijött Yazici és bár tudom hogy mindenki utálja, de amúgy a POTM lapja is jó volt és Renato Sanches zöld link is hasznos. Szóval a fújjogás helyett azért próbáljátok ki, nekem a POTM lapja olyan kellemes csalódás volt mint a Maclaren
Még 2-3 WLel ezelőtt toltam vele + rivals és nem egy mesterhármast dobott. Ilyen Messisen törpe és agilis, 5WF, teljesen jó. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Nandinagy
üzenetére
Grizi jó lenne vagy Verratti, ha Florenzi Rómába megy.
De amúgy hülye vagyok, az a megfelelő válasz!
WL szerintem off a hétvégére, egyáltalán nem hiányzik. Mbappe, Varane akik jók lennének a pickekben és a chem engedné beépíteni. Fodder pickek miatt nem lenne rossz nyomni, de nem hiányzik az idegbaj.
Még mindig hiszem, hogy jön egy jó ikon és akkor annyi. -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
evibly
senior tag
Hát én megtettem - és nyilván Yazici jött
Olyannyira felkúrtam magam ezen, hogy dühömben kiraktam a Prime or PIM SBC-t, a török csak úgy repült bele, ahogy a használaton kívüli PIM Nedved és Hagi, meg még jó páran és végül asszem megérte:
A Prime lapját nagyon bírtam, illik is a csapatba, úgyhogy ez most mák, végre! -
Nandinagy
addikt
válasz
kapeti07
üzenetére
Az egészet a pace fogja eldönteni. Ha kap egy 84-85 pacet akkor senki nem fogja kirakni és a követelmények sem lesznek nagyok. Ha viszont kap egy olyan lapot mint a tavalyi RB lapja akkor bőven milla körüli tétel lesz teljesen jogosan. Attól függetlenül szerintem nagyon max 1-1,5 milla között lesz. Maldinin meg TOTS Varaneon kivül 1 védő sem ér már többet.
-
kapeti07
senior tag
Amúgy legalább 96-os lapnak kellne lennie, mint amilyen a Toty kártyája?
Akkor kell majd bele a Fodder rendesen. -
gjoe
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Kb mennyi 88-as squad kell majd érte? 2-3-4?
-
kapeti07
senior tag
Garantáltból nekem is Gnabry jött, nem is tudom beépíteni. LM poszton Neres, Insigne, Carrasco után jönne és a bundesliga vonal nálam nem is nagyon megy. Mukiele-t is beleraktam ebbe az SBC-be. Hiába jó lap de nem tudom belinkelni sehogy a védelembe.
De volt ami kárpótolt utánna: csináltam egy 81+-ost és egy zöld Sanchez esett belőle. Maradék pénzemből vettem egy LLorois-t a kedvező link miatt. Phuu de jó védő. Még a Showdown Ake-t is felülmulja nálam. Tegnap igaz 5 Rivals meccsből 3 szor ki is kaptam, de nem rajta ment el a meccs. A Lag, meg a nyomom a passz gombot de 1 mp-vel később passzol. Csatárok összevissza futnak, úgyhogy csak a szokásos gameplay.
Lehet resetelnem kell majd a csapat taktikát és újra jók lesznek a sráccok.
-
LendvaiFeri1
veterán
-
bubuska10
senior tag
Köszke. Akkor majd holnap.

-
Nandinagy
addikt
-
bubuska10
senior tag
Van most 25 pakkom, érdemes szerintetek várni holnap 7-ig a nyitogatással? Jönnek új zöldek holnap? A mostaniakból már csak Verratti tetszene.
-
Kristof_94
nagyúr
Gold2.
Pick1: Rafa, Ederson (dupla), Mount, Aboubakar
Pick2: Carrasco, Erkin, Fekir, CuadradoCuadrado azért lett hátha kell majd CR-nek a link.
Csomagok: Alisson és Handanovic.
Asszem ennyi volt, nem szeretném tovább erőltetni, nem sok értelme van.
PTG csomag: Belement a dupla Zakaria, Alisson, egy 90-es TOTS Grimaldo, Di Maria. Már az orosz zászlónál skippeltem. Elmennek a fenébe.
-
bubuska10
senior tag
válasz
sz_abika
üzenetére
Első nekifutásnak egy 91-es brazil csapat a dagival, Ronaldinhoval, Sócratessel, Roby Carlossal... Joga bonitozik itten, de a 71-es olasz védőkkel leszereltem és megvertem 3-1-re.
Következőn magyar mezbe román zászlós ellen, a rohadék meg 0-0-nál kilép. Látszik hogy büdösromán. -
|AP|
veterán
garantált FOF-ból kinek mi esett?
A 3 Laligás lapnak örülnék, nem tudom bevállaljam-e.... -
bodnar123
őstag
Persze, csak a vita azon van, hogy miért fos
Mindegy most leiskoláztam egy gold csapatot 14:0-ra... csak azt nem tudom, hogy miért működött most az indítás passz. így megnyomtam, és ziccer. Nem tudom máskor ugyanezek a játékosok miért a kapushoz passzolnak, ha most ennyire ment, mert ugye a képességük állandó. -
K.J
senior tag
Ne vitatkozzatok már ugyanazon, inkább rám figyeljetek!
Megvárom ezt a fél órát, hátha dobnak valami fasza ikon SBC-t, mondjuk egy Ronaldinhot (játék eleje óta őt várom), de ha nem jön semmi, akkor kipattintom ezt a lutri prime or moments csomagot.
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
De nem érvet hozol, hanem egy... EGY példát ami nem is aktuális... így tényleg parttalan. Épp most szoppantódott vissza Diego Jotam elé a labda... Akár igazad is lehetne, csak egy gold Bonucci ellen történt a nagy eset. Amúgy te vitatod sokszor amit más mond, és gratulálok a kétezer meccsedhez. Ez jó érv... ja nem... Ja és eleve nem önazonos amit beszélsz. Egyszer panaszkodsz, hogy mindenki tots neymar és Ronaldo, meg visszapattan a labda. Majd azt mondod másnál is visszapattan. Akkor miért gond, hogy TOTS Neymar. A Daglishes példa meg pont arra jó, amit itt már sokan mondanak. Hogy nem a statisztika számít. írod korábban, hogy miért akkor ha az ellennek van egy Ronaldinhoja akkor jobban védekezik a csapat. És pont ezt írta itt korábban más is. Igen ha vannak jobb ikonjaid, meg kurva drága lapjaid, az egész csapat máshogy mozog. De vitasd, vagy ne vitasd. Nekem mindegy.
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Megmondom őszintén semmi kedvem parttalan vitákba belemenni. Ha jól rémlik 3 hete 1 hónapja kezdted és megakarod nekem magyarázni hogy működik a játék mikor 2000 meccsem van az idei részben is. Akármilyen érvet hozok akármilyen bizonyitékkal az neked nem jó, innentől nem akarok ismét veszekedni ha nem bánod.
Peace

Bár azt nem értem nálad Dalglish, hogy bugos lap míg Depay nem mivel utóbbi statokban meg árban is veri a skótot na mindegy..
Ha van egy táblázatod arról melyik lap bugos meg melyik nem szívesen fogadom későbbre
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ne már... Nem áprilisban, és nem tudom milyen védőid voltak (Bendert láttam meg valami másikat meg a még nem király Mbabut???), de értsd meg, hogy amit én állítok az az, hogy a játékosok egymáshoz képest mennek. Na meg ha egyet, hozol és bemondásra azt mondod, hogy hidd el nem többször, attól még az én tapasztalatom, és lehet másé is, hogy az aktuál legjobbaknál többször pattan vissza. Ezt nehéz lenne bizonyítani, mint ahogy az ellenkezőjét is, de az, hogy idecitálsz egy... Mondom egy példát, az nem épp bizonyítás. Én a sajátjaimnál is észrevettekl hogy a 92es prime Daglishez sokkal többször visszapattan, mint a 95 depayhoz...
-
K.J
senior tag
Az a baj, h a játék végére összegürizel egy baszó csapatot, amit a fejlesztő kénye-kedve szerint butít, belenyúl a meccsekbe, kutyafasza és elmegy az ember maradék kedve még az élettől is, nemhogy ettől a szartól.
Lerágott csont már.., elhiszem, így lehet fejlődni, építeni a csapatot, de mire kész van, nem is élvezheted, mert meghal a játék, mindenki várja az új részt. Ott kell hagynod egy év munkáját az előző verzióban.
Nyilván nem lenne igazságos, ha átcipelhetnénk a következő szezonra az egész gárdát, csak ilyenkor érzem elpazarolt időnek, amit beleöltem.
DE TOVÁBBRA IS EZT FOGOM TENNI!!
Rá lehet függni...hajjh..
Bocsánat a kis ömlengésért, de ez aktuális lassan!
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Tessék: [link] . Egy mezei Werner nem TOTS meg semmi. A sima gold áprilisban
Már szarnak számított. Ellehetett tőle venni? Nem. Akkor miről beszélünk? Tök mindegy hogy 20 milliós vagy 2k-s a lap. Ha akar a játék úgyis megszopat.Nem pattan többet vissza TOTS Cr-hez mint mondjuk egy TOTS Lewához vagy Murielhez. Max a védőim pattannak le róla többször
-
bodnar123
őstag
Hát de ennyivel jobb? Statisztikába? Ne már... Amúgy a visszapattanó is olyan, hogy persze megtörténik. De ha statisztikát néznél Ronaldonal biztos 2x 3x annyiszor. És ez a nem mindegy, mert nem 200%300%al jobb. Persze eleve a fizika törvénye szerint a hova pattan a labda szerencsén kéne múlnia. De fifa. Te azt mondod szarul van leprogramozva. Miközben meg pont hogy jól. Csak nem nekünk. Hiszen nem emlékszem olyanra, hogy egy mezei 80-85ös gold játékoshoz visszapattant volna. De amúgy egy csomó dolognál így van. A kivágott labdák is mindig embert találnak. És a jobb játékosoknak valahogy nagy vonzerejük van. Az más kérdés, hogy bizonyos cselek és combokkal egy jobb játékos vízilabda meccseredménnyel simán nyerhet. Csak hát...
-
sz_abika
addikt
Összerakok one nation nemzetet.
Nyerek egy meccset, látom megy az objective bar, yeah.
6ból 4et nyerek. Király. Hadd vegyem át a rewardokat...NULLA PER NÉGY
????
Hát bazmeg, németország helyett egy kurva belgium van bent a nagy hármas listában.

-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
"Hidd el ha neked is CR Neymar rohamozna akkor egyből nem futna be keresztbe a védő mögé. "
Tekintve, hogy 6 meg 10 milliós lapokról beszélünk elég nyilvánvaló, hogy jobbak mint egy Coutinho vagy Dembele
Nem lettek lebutítva a játékosaim. Egyszerűen CR ennyivel jobb mint Capita. 4-3-ra nyert a srác ami sima 4-4 lett volna ha Bamba 3 méterről képes gólt fejelni full üresen. Amit írtam, hogy Capita rátette a lábát majd elengedte ezt meg nem csak CR ellen csinálja. Múltkor Muriel szivatott meg ugyanezzel. Ez van.Szarul van megírva a játék nem tudok vele mit kezdeni.Azt hittem a passzolás a szerver miatt megy mindig másfelé
Hát nem igazán... Karrier módoztam kicsit és koppra ugyanezt csinálja a játék. Nyomom jobbra a labdát az érkezőnek erre a játék balra leguritja a kapusnak. Komolyan mintha rivalsoznék. A gép még a press aftert is nyomja ahogy kell

-
Digestive
veterán
Minden mindegy alapon kiraktam untrade lapokból ezt a Prime or Moments brazil, német, spanyol sbct.
4 évnyi sikertelenség és több 10.000 pack után végre beadta!!!
A 400k értékű Moments Rault a 600k értékű sbc...

-
sz_abika
addikt
Srácok, majd valamit próbáljon ki nekem még valaki, találtam valami anomáliát/bugot/garantált gólt.
Saves with feet traittes kapussal szemben (pl Pope), 1v1.... egy sima lövés a sarokba, de minimális erővel...3ból 3x pattant vissza a kapus lábáról elém, így üres kapus gól. Nem PL csatáraim vannak, ez nem "normális".
Persze nyílván az ügyesebbek elhúzhatják a kapus mellett, de próbálják meg 84ms mellett mindezt

-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Akkor rosszul emlékeztem Eusébióról, pedig valakinek van itt a fórumon. Amúgy kb ezen vitatkoztunk nem annyira rég. Egyszerűen a csapat értékek alapján butítja le a játékosokat. Hidd el ha neked is CR Neymar rohamozna akkor egyből nem futna be keresztbe a védő mögé. És a visszapattanók is az érték függvénye, legalábbis azt ne mondd, hogy TOTS CR Neymar.. kb statisztikába mennyivel jobb? mondjuk 5 %? Aztán a nálaszoppantódó labdák, a sebesség. Amúgy én azt vallom ez a játék egy programozási csoda. Ennyi együtthatóval, ilyen konzekvensen tudja manipulálni a fizikát, a tulajdonságokat, a labda útját. Zseniális. Pl milyen egyszerű lenne leprogramozni, hogy a labda útja egyenes és sebessége csökken. De ezt a szart, hogy a labda a játékos statisztikák alapján útja meggörbül kicsit, néha lecsökken. Nagy zseninek kell lenni. Azok a szépek, ahogy az indításokat mint egy porszívó szívja be a kapus. Vagy, hogy a játékosok első 5 méteren 100-200 km/h val mennek, majd lelassulnak 30ra... Szóval na... Ténylég zseniális. Szar, kegyetlen. De zseniális.
-
Nandinagy
addikt
Jogos..
Akkor úgy értettem, hogy amiket icon packokból nyitogattam. Garrinchával kb. kussoltam TOTS-ig. Az azért nagy nyitás volt. De, hogy azóta se jön semmi.
Mondjuk nem is a lófasz nyitások a legnagyobb gondolom hanem, hogy szar a játék.
Ott a Capita azt hiába isten védő mikor minden ellenfélnél tots cr+tots neymar van. Egyszerűen megeszik reggelire annyival gyorsabbak+cr még erősebb is. Az előbb kaptam 3 gólt a Capita vs CR 1v1-ből. Állok előtte azt képtelen elrúgni a labdát ami az orra előtt van. Ráteszi a lábát aztán továbbengedi
Bezzeg a másik oldalt a vakegér védekezni se tud csak random nyomkodja a szerelést meg becsúszik mindenre és átesek rajta szabálytalanság nélkül.
Eddig tudtam védekezni de meglepő módon az utóbbi időben meccsenként 1 tizit összehozok úgy,hogy gombot sem nyomok
-
toxicjew
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Igen, pontosan erre céloztam. Ez a játék sajnos tényleg évről-évre rosszabb és ebben semmi túlzás nincs. Na mind1, kiváncsi leszek az új csapatomra, még szerencse, hogy csínján bánok az untrade játékosokkal így mindig van lehetőség nagy átalakításokra. Legalább ez örömet okoz
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Nekem?
Hol? Most írtam az if neymar a legértékesebb játékosom. Ő ér 900k-t most. A legértékesebb ikonom az mid Dalglish volt. Ő ért talán 1.2-t mikor nyitottam. #18098toxicjew
Pont tegnap nézegettem a 19es klippjeim. A 19 túl arcade volt ezért szidták sokan. Az állandó beadás+el tornado meg kapáslövések. De az idei rész a legalja...
Az AI egyre butább. Mikor 2 csatárom van azt az egyik kretén állandóan keresztbe befut a védő mögé, hogy egyrészt rámhozza az ő emberét is másrészt passzolni se tudjak neki arra szavak sincsenek...
A védelem ugyanez mikor a magasan jött kipattanóra előrefele nyújtózkodva próbál fejelni miközben csak simán felkéne ugrania kifejelni. Mák, hogy az ellenfél játékosa tudja ezt
Alapvető játékmechanika nincs normálisan megcsinálva. Azon mikor belelépek 1 passzba és a játékosom a homlokáig emeli a lábát mikor tisztán látszik lapos passz lesz már csak nevetni tudok
Új hozzászólás Aktív témák
- Oneplus 12 12/256Gb CN OxygenOS 16
- ÚJ, bontatlan APPLE Pencil Pro, fehér (MX2D3ZM/A) 1 év Apple garancia!
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A bolti csomagokban Ricardo Pereira lenne, szóval azt passzolom
mondjuk egy moments R9-ert vennék pontot egye fene