Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThuG4LifE
senior tag
Kb. 70-80 upgradet toltam le (85+), mindenki jott, kiveve Mbappe es Neymar, de meg gold SE! Kiraktam Cruyff-ot, 93+bol Garrincha … megcsinaltam CR-t is. Delutan vegre teszteltem a csapatot, 5-bol 5 zako!
4 gol osszesen. Sterlinget szet futjak, CR elesik a sajat lababan … talan ejjel, ha nem jatszik senki van eselyem. League 1 csapatom volt, szerenyebb keret, de sokkal jobban ment.
Ez lett a vegere:
Talan kirakom Pele-t, mar csak miert ne.

-
ThuG4LifE
senior tag
Kozbe ment egy 93+ icon, Garrincha. Egesz jo igy a vegere.
-
ThuG4LifE
senior tag
Na en is kifarmoltam CR-t. Egy Neymarnak orulnek meg, ugyhogy meg nyomom a farmolast. Konkretan mar 90es csapatokat forgatok vissza.
A legertekesebb az egy Sterling volt eddig (coinban). -
ThuG4LifE
senior tag
-
ThuG4LifE
senior tag
Nekem most lett elegem ebbol a sz@rbol vegleg. Gold jesusok meg mourak bevernek mindent, tots vedoket boritanak, en meg a kaput se talalom el … tots bruno egy bronz player szintjen van … sokaig huztam, mindig adtam meg egy eselyt, magamnak, a jateknak … de ez igy ertelmetlen.
El lehet szorakozni a csapat epitesel es ennyi. Tobbet nem fogok szenvedni ezzel. Kitartast es jo szorakozast sracok.
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
ThuG4LifE
senior tag
90+ “beadta”. Bruno jott, csak eselytelen, h beepitsem. Kristofosan supersub lesz.
-
ThuG4LifE
senior tag
Yilmaz es Clauss jott kb 30 ligue 1 packbol, merjem a garantaltat?
Andre vagy Bamba jo lenne, esetleg Navas … de tuti duplicate lenne
-
ThuG4LifE
senior tag
50 pack, 1 wo IF Maripan … de jo h nem nagyon jatszok mar
-
ThuG4LifE
senior tag
3 ligue 1 upgrade, mind3ban IF Oukidja.
-
ThuG4LifE
senior tag
5 nap Fifa nelkul.
Ma megvettem inkabb a Cyberpunkot, az is egy bug halmaz, de legalabb nem kapok ki es az idegeimet se teszi tonkre.
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Nalam Andre es Kante van, Andre tamadosakban is hasznos tud lenni. Egy probat mindenkepp adj neki szerintem.
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
RigóZsolesz
üzenetére
Oszt ki vedekezik?
Pogba helyett egy Martial meg elferne ott.
-
ThuG4LifE
senior tag
Na en tenyleg leteszem egy kis idore ezt a tragya dombot. Ismet felidoben 4-1re vezetek, hosszabitasban kapok egyet, mert miert ne. Aztan a masodik felido megint mint tegnap, 55ik percben mar egek, egy helyben all mindenki, Ozil szetfut ... es 8-5re kikapok. 79es team 80as chemmel, Akinfeev a kapuban ... persze Courtois meg mintha nem is lenne nalam.
Probalok rohogni rajta, de minek?
-
ThuG4LifE
senior tag
Nyertem reggel 2t, jott a kovetkezo, 82ik perc, 5-3 ide, ellenfelnek piros lap. Termeszetesen 6-5re kikaptam.
Nem is ertem miert huzom fel magam ezen.
-
ThuG4LifE
senior tag
Gyenge kezdes utan eros visszaeses. 4/0
3 meccsen is pirosat kaptam. Atlag 7-8 golt kapok, hiaba rugok 5ot, az nem eleg semmire. Szerintem szepen kaptam felsobb divekbol. Na de cel a 11 win.
-
ThuG4LifE
senior tag
Jott egy duplicate Gomez, persze mind2 untrade. Ismet szivas.
-
ThuG4LifE
senior tag
Objective miatt sb-zte most csak en is, egy ucl Sandro jott azert. Turheto.
-
ThuG4LifE
senior tag
Rivals behalt? (Ps4)
-
ThuG4LifE
senior tag
Én megvárom a WL Rewardot még, aztán home office közben kis pihi és kinyitom a játék legjobb 81-82-es lapjait.
-
ThuG4LifE
senior tag
Olyan van nalatok, hogy 11esnel hiaba mozditom a kapust meg se mozdul? Nem mondom, hogy kivedenek minden tizit, de az ellenkezo iranyba se mozdul ... mintha lefagyna.
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
ShiberMonkey
üzenetére
3 meccs eleg is volt, meg van a silver 1, azt a 3at bent hagyom mar. Oregedtem egy par evet a hetvegen.
Szerintem a valaha volt legrosszabb wl volt ez gameplay alapjan. -
ThuG4LifE
senior tag
Rohogjetek ki, mast nem tudok mondani. 16-3!!! Miert eroltetem??
Utolso meccs: 1-0 ide, ellen kap egy pirosat, es mar 4-1 oda. A vegen persze tudtam rugni meg 2t, hogy elhitesse ez a retek ... felfoghatatlan. -
ThuG4LifE
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
12/3
Egyszeruen semmi se megy. 90%ban ugyanazok a PL csapatok jonnek es felszantjak a palyat, 2 pontosat szokoevente ha passzolok. Allandoan lesre futok, minden szerelesem fault, engem meg Jezuskak borogatnak, meg meterekre pattanok roluk. Borzalmas az egesz. Lehet hagyom is ...
-
ThuG4LifE
senior tag
7/1
... eroltetem, de minek. Jatszhatatlan. Oreganyam is lefutna a jatekosaimat, talan meg a passz is jobban menne neki.
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Az ismeros, az elozo 3 hetben meg boardom se volt.
-
ThuG4LifE
senior tag
Na ilyen se volt meg:
MM packokbol 3 walkout egymas utan!
Mondjuk “csak” Muller, Courtois es Casemiro ... gondolom most majusig kussoljak, ugye EA

-
-
ThuG4LifE
senior tag
Annyira elterveztem, hogy nyitok egy RB DiMaria-t, de hat lofing se jott, hogy legalabb az aranak a negyede osszejojjon.
Na mondom akkor csinalok par gold upgradet, elsore ez pottyant:
[kép]OtW Matuidi helyett o volt a kovetkezo kiszemelt, egyik szemem sir, a masik nevet.

Anchor vagy Shadow menjen ra?
-
ThuG4LifE
senior tag
Ma en onkinzast vegeztem, wl-t hagytam, es sb elite 3t csinaltam ma, eszmeletlen szenvedes volt szamomra, remelem kitart a pontom ejjelig.
Ha nem nyitok egy DiMariat akkor ... -
ThuG4LifE
senior tag
Sracok, az elozo team eventert kaptatok jutalmat? En semmit, pedig megcsinaltam amit kellett.
-
ThuG4LifE
senior tag
Ez az IF Depay nagyon jo lap. Most vettem, 2 meccs 8 gol. Érdekes mod a gameplay is jo volt. Aztan par meccs es tuti mas lesz ...
Aki be tudja epiteni, annak erdemes kiprobalni.
-
ThuG4LifE
senior tag
Jó ez a patch, 4ből 4 zakó ... de még milyenek ...

Erre a hétre elég volt azt hiszem.
-
ThuG4LifE
senior tag
Csak nekem tűnik soknak mar ez a csomo untread pack? Nem eleg, hogy semmit se nyit az ember, meg egy qs coint se kapunk erte.
-
ThuG4LifE
senior tag
Ki lehet kapcsolni azt, hogy egyaltalan ne sorsoljon ossze olyannal, ahol 2en jatszanak? Nem mindog figyelem es rohadt idegesito szerintem igy jatszani.
-
ThuG4LifE
senior tag
MM, DR rewards ... a legjobb egy Reguilon. A játék elején adott pár jobbat, de azóta kb 40-50 pack és kb. 3 board, 0 walkout. Folytatódik a tavalyi pack luck.
-
ThuG4LifE
senior tag
1 gyoztes meccs kellet meg a New Allegiancebol, nyertem 7-4re es nem szamolta, ugyan ugy kell meg 1. Ez bug?
-
ThuG4LifE
senior tag
Kroos volt a legjobb az 500 golert ... sbc toltelek az egesz.

-
ThuG4LifE
senior tag
Silver stars-t meg lehet csinalni baratokkal is? Ha igen, valaki segitene? (Ps4) Nem akarnek 10 meccset elpazarolni ra mire osszejon.
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Este volt 2 olyan meccsem, hogy felidoben nalam mindenki voros volt mar, viszont a sebesseguk kb mintha oreganyam lenne a palyan. 70-75os pacecel az ellenfel vedoi mindenkit is utolertek a meccs vegen is. Hiaba a friss csere akarmilyen stattal.
A masik ami nagyon bosszanto, hogy van hogy mintha burok lenne az ellenfel jatekosain, keptelen vagyok leutkozni, o meg ha cselezek is, csak odapiszkal es mar nala is a labda. -
ThuG4LifE
senior tag
En se tudom, hogy eladjak most vagy ne ... biztos este bebuknak az arak, de ahogy jonnek a nagyobb ratinget kero sbc-k, akkor megy fel megint.
Egy 89-es Benzemat nem adnek el 30k-ert vagy egy Alex Sandrot 20ert ...
-
ThuG4LifE
senior tag
Ez jott ossze a trialbol:
[kép]
(Mindenki eladhato - Dembelet, Benzemat nyitottam.)Advanced sbc-k megcsinalva, division 5 zako, 2 tizikkel ... bar azt meg egy gyengebb csapattal csinaltam, tul hamar.
Eladasra var meg: Joao Felix, Bergwijn - price range emelesee varok, Godin es Pjanic (csak megy feljebb az ara).
Illetve akiket meg nyitottam es eladtam: Joe Gomez, Henderson a dragabbak.
Jott meg egy if Iniesta (untrade), if Walter Benitez (ezt megtartom cserenek egyelore), 2 quicksell if, par darab 4-5ezres player meg. Van kb. 260 player a klubban.
Meg a jatekot se vettem meg, igazabol ugy allok jelenleg, hogy nem veszem meg, aztan lehet hulye leszek es megis ...
Szoval 0 forinttal egesz jol ellehet kezdeni, nyilvan kellettek azert jo nyitasok, tavaly osszesen nem jott ennyi kis tulzassal.
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Koszi! “Száguld” lefele.
-
ThuG4LifE
senior tag
EA Play be is sz@rt. Az eg kek ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
4 gol osszesen. Sterlinget szet futjak, CR elesik a sajat lababan … talan ejjel, ha nem jatszik senki van eselyem. League 1 csapatom volt, szerenyebb keret, de sokkal jobban ment.
nem eleg, h nem tudsz jatszani, meg jol a pofadba is nyomja
Ugyanaz a lap ellenfelnel op, nalam nyugdijas. Csak nem tudom letenni ezt a ”szep” ”jatekot”