Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
Hát nem akarok túlságosan örömködni és tuti jön még a fekete leves, de én 15-3-ban zártam a mai napot. Elképesztő meccseket nyerek, biztos az is sokat nyom a latban, hogy holnap lehet folytatni, jó lenne, ha mindig így lenne. Vannak hülyeségek, de nagyon érzem a csapatot és hát Lewa egyszerűen SZENZÁCIÓS! Nincsenek szavaim, messze a legjobb és komplett támadó, akivel valaha dolgom volt.
Meglátom, mennyi időm lesz holnap, a Gold 1 adja magát, de meglátjuk, nem akarom elkiabálni sem.
Mivel nagyjából késznek érzem a csapatot, kivettem az 5 swapos PIM pakkot: a jó öreg Gerrard jött... nyilván sok jelentősen rosszabb lap is van ennél, de nem érdekel/izgat, legalább egy szimpatikus figura.
-
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Done. 820k-ért ment (-adó). Szuper lap, de inkább a cash kell.
De Jong + Cruyff kettős ismét beleférne a keretbe (Atal menesztése után), de még nem vagyok benne biztos hogy érdemes lenullázzni magam miattuk. Jövő héten Ligue 1. Hátha még tovább esnek az árak.
Ben Yedderre lehet cserélném Atalt.Tizipárbajból van amit megnyerek, de most itt meccs hosszabbításában 2-2es állásnál Neymar a jobb felső sarok helyett a lelátóra, kövi meccsen 1-1es állásnál első félidő vége felé meg a kapufára rúgta (abból kontra és gól a rövidre TOTS Neuernek). Valamit tuti rosszul csinálok, majd nézek tutorialt

A már-már lesajnált PM Nedved mentette meg a bulit amúgy. Jókor volt jó helyen, és harcos volt az utolsó meccseken. Nagyon nem akarja hogy lecseréljem :D.
bubuska10: 6ból 5 win a végén? Nice!
-
bubuska10
senior tag
És láss csodát, megint meglett a Gold 3!!!
Meredek volt, 6-ból pont 5-öt kellett nyerni. Az utolsó meccsen viszont Nainggolan haverom vert hármat, oszt úgy lett meg.
Örülök. Felbuzdulva mások szuper TOTS nyitásain úgy döntöttem, hogy kirakom ezt a Premium Serie A cuccot. 18-at raktam ki, 0 TOTS, a legjobb egy 85-ös Godin (de az is untradeable duplicate). Az utolsókba már a fele duplicate volt. Jól elbaszarintottam, oda lett a hetekig félre tett csomó gold rare kártya.
Mindegy, nekem ennyi volt ez a játék egyelőre. Ha lesz valami fasza kirakni való, azért még belépek. 
-
Kristof_94
nagyúr
Gold 2 behúzva, de csak 2 meccs maradt hátra. Nagyon rossz WL volt, abból a 11 vereségből legalább 5-6 olyan volt, hogy vezettem 2-3-4 góllal, totál röhej az egész. Gyakorlatilag szétszívatott a gép.
Csináltam 2 ilyen 80+ olasz ligás upot. Elsőben Immobile, másodikban TOTS De Vrij és még volt mellette egy Milinkovic-Savic is. Valószínűleg csak full szerencse volt az egész, 9 ritka arany kell bele, nagyon drága. 1400-es átlaggal számolva az 13-14k... -
LendvaiFeri1
veterán
Hivatalos, kedd reggel 08:00-ig van WL!
-
Woodslave
félisten
Elég harmat ez a Lautaro
-
törölt tag
Hali!
Ezeket a Swap objectiveket(spanyol, francia, német ligas) meg lehet csinálni ha csak a kezdo áll 11 ligas jatekosbol, ami 8 first owned? Bármelyik Live friendly jó? Melyik a legkönnyebb mod?
-
LendvaiFeri1
veterán
Valószínűleg kedd reggel kilencig.
-
evibly
senior tag
Xbox matchmaking offos nálam, valaki meg tudja erősíteni?
-
lanikai
aktív tag
korrekt ez a 9 rare követelmény a player pickhez... cca 25 upgradeből 2x Skriniar, Cuadrado, 2x Dybala, 1x Handanovic. meh
-
dvtkfan
senior tag
Meccset lehet indítani? A companion nem működik, így a boxot még nem kapcsoltam be...ha nem lehet, nem is kapcsolom be...
-
bubuska10
senior tag
Börtönt érdemelne, aki ezt a össze-vissza forgolózós, 16-osnál beseggelős "játékot" játssza. Komolyan, a valóságban ha valaki így játszana, azt úgy felrúgnák, hogy félévig kellene feküdnie utána és egy életre megtanulná. Ennél még az is "szórakoztatóbb", amikor szarrá aláznak és az összes játékban lévő cselt megcsinálja 18x. Nyilván megvan az előnye ennek a 70%-os lassú, türelmi játéknak, de kibaszott undorító.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Bence910905
üzenetére
Majd holnap! Eto'o és Matthaus akiket várnak, de utóbbi szerintem Cantona körüli áron lesz.
Kódban benne van, hogy jön a CSL és a holland liga, illetve valami 92+ prime icon pack. -
Bence910905
tag
Azta micsoda iconok érkeztek... Nyomorult brigad
-
Madn!ght
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nálam már ez kevésnek is mondható az utóbbi 3 hónapban. Minden ezen alapul, a kamutizik, a bírói impotencia, a passzok, szerelések hiánya és a konstant vereség hullám.
-
toxicjew
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hah, szerencsés ember.
-
LendvaiFeri1
veterán
Ismét kezd előjönni a 1-2 másodperces késés. Az utóbbi fél évben pedig nem tapasztaltam.
-
gjoe
addikt
dettó
11win megvan, maradt 12 meccs de eelég volt. 5 vereséget kigumiztam, mert fele tempó, és minden butítva.
gold 3 nem érdekel.
Arra jövő héten liga1 miatt talán.
Utána most toltam egy rivalst, és mintha másik játékkal játszottam volna. Ebből is az jön le mennyire belenyúlnak a wl-be. -
Nandinagy
addikt
Sosem értettem ezt a részét egyébként, hogy miért baj ha szélső a cb meg hasonlók
Általában olyan fizikummal raknak oda az emberek szélsőt aki simán lehetne az.
Walker,Mukiele tök jó példa erre egyébként.A posztváltás problémát sem értem. Persze mikor mondjuk egy 30 defes játékos játszik cm-t megértem a felháborodást mert az szimplán inkompetencia
De sok magas defes szélső szokott bejátszani kpra. Saka vagy Bernardo Silva szokott.
De mikor Kristóf is szidja azokat akik szélsővédőt használnak cbben aztán meg leírja, hogy ő amúgy press after possession losst használ taktikában kicsit felhúzom a szemöldököm
-
eM'82
addikt
válasz
elod22
üzenetére
Kb annyira szentségtörés mint mondjuk CM játékost csatárba, LM-et CM-be, vagy LM/LW ST-be küldeni. Nincs azzal semmi baj. Vagy legalábbis nem ez a játék legnagyobb baja. Kénytelenek vagyunk így a felszínen maradni.
A mostani WL-em világi fosch amúgy. Sikerült feltornázni 12/12-re. 6 meccs van hátra. 2 win kell a kényelmes Gold3hoz. Úgyse fog sikerülni :D.
Vagy 4-5 meccset adtam fel, amikor egyszerűen egy jó átadást nem sikerült véghezvinni. Vagy a 16os sarkáról egy fake Shottal 2m-t vert Tapsobara szinte álló helyzetből. Küzdeni küzdök, de szenvedni nincs kedvem. Az utolsó pár meccsen már beleálltam a hátrányos kezdésbe is, és többször sikerült is fordítani, dominálva.
És valóban én is azt tapasztaltam hogy egyik meccs nyerhető, következő nehezebb. Szinte felváltva. Kabaré. Vagy csak ennyire nem vagyok már ott fejben talján barátaink ellen.Az hogy Gold Kanté jobb mint a FB Renato-m azt kicsit nehezen dolgozom fel, de Sanches fiú hamarosan úgyis az enyészeté lesz.
-
elod22
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Jelenleg PIM Zambrotta és Ruben Dias van középen, pedig megfogadtam, hogy nem adom el a lelkem és nem fogok szélső védőt középre berakni. Ezért keresek egy rendes CB-t és az olaszt kitenném szélre az eredeti posztjára. Tudom, hogy csak magammal lövök így ki, de legalább az integritásom megmarad
-
EA's hit
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nekem is a mid van meg, alapember volt Tomori mellett, amíg ki nem nyitottam Ruben Diast, de most is őt rakom be, ha valamelyik CB pirosat kap. Nem számít mostanra már extra lapnak, de hiba sem nagyon van benne.
-
elod22
senior tag
Prime Rio a játéknak ebben a szakaszában használható még vagy már kevés a sok tots lap között?
-
bubuska10
senior tag
Pont a legfontosabb WL-en (Serie A TOTS) megy a legszarabbul. 9 win, 6 van hátra... Továbbra is 1 győzelem egy sügér ellen, 1 vereség egy pro ellen, hiába van vasárnap, és várnám a könnyebb ellenfeleket. Az idegörlő hosszabbításokat SOSE tudom megnyerni, ez bele van kódolva a játékba, mert nincs rá más logikus magyarázat. Semmi értelme a statoknak, hát 99-es shooting stattal kivédi a szemem a gold Pope, hiába lövöm meg jól, nem lövi be Douglas Costa, Eto'o, Roni... Megcsömörlöttem, sokszor helyzetbe se tudok kerülni, mert úgy vagyok vele hogy minek, hát úgyse fogja berúgni...
-
toxicjew
addikt
FB Lucast vagy Sanét pörgeti még vki? Sajnos meg kell váljak Maradonatól, nem hozza azt amit kellene
Cantona is majdnem listára került, de amióta huntert raktam rá érezhetően feljavult, ő kap még esélyt. -
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
én 9winnél járok még 2 a cél. De kb minden második meccset kigumizva is kezdhetném
Tiszta sorminta 1w 1l. És minden második meccsen mintha másik csapatom lenne.
Na jön egy kis vasárnapi szundi aztán még 4 meccs és off. -
toxicjew
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Az imént játszottam a kis jürgenkével, full Bayern csapata volt, vmi ichbichmichnich neve, az 1 szem Kimmiche leszedte a teljes középpályámat
Tök mind1 volt hova passzolok, mire hajlandóak voltak megszabadulni a labdától, Kimmich már előttük volt.
Már csak 1 win és megvan a g3, aztán csókolom. 
-
thebigK
addikt
Csak egyszer jatszhatnek nyugati feltetelekkel...rohogve elit lennek minden heten
-
Woodslave
félisten
Ma összeraktam egy olasz csapatot erre. Lozano meg az ojj cf aki használható. Aztán eszembe jutott megint ilyen xirxarokkal kinlodjak egy amúgy beépíthetetlen játékosért

Tényleg ez a játék arról szól hogy kínlódik az ember hogy megszerezzen játékosokat akikkel valszeg nem is játszik és sbcbe rakja hogy szerezzen játékost akivel nem fog játszani vagy ha igen ugyanolyan xar

De egyébként még ennek van a legtöbb értelme az a szörnyű
-
gjoe
addikt
jó lenne ha már 6-8 winnél is visszaadná a 2000 pontot.
Nincs kedvem tovább játszani pedig 6w4l állok de még 5win kellene.
Barellat farmoljátok ki mert essien szintű. Sabitzert el is adtam. -
bodnar123
őstag
Ez a nyomorék EA nem akar véletlen valamit kezdeni a nem töltjük be a mezeket ezért mindenki fehérben játszik dologgal? Lassan másfél hét lement de még mindig egy ilyen meccset erőltetett rám. Nagyon jó... Bénák gyülekezete
Na és megint pedig most beállítottam a mezeket... Sírok... -
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Meg lehet csinálni. Igaz olyan voltam egész évben mint az alkoholista aki a kocsma ablakára tapadva nézi hogy isznak a profik meg olvassa milyen jó/xar inni
-
Sinya_24
kezdő
Ez a wl nem rossz,nem bugos, nem unfair hanem egy okádék. Erre nincs jobb szó. Ezt nem is tudom, hogy gondolják. Kár ebbe bármennyi időt tenni. Lassan ott fogunk tartani,hogy a 22-ben a megye 2-es játékosoknak is lesz 6 féle lapjuk, de normális játékmenet az nincs. Biztos van,akit meg lehet venni sok ingyen csomaggal,meg hogy 300 pakkonként jön egy wo-t, de ez egy Fifától rohadt kevés.
-
EA's hit
addikt
Én csak és kizárólag a swapos token miatt kezdtem el a hétvégén a wl-t, a 15 win volt a cél és semmi más. Most 9-nél járok, de ahogy megvan a 11, hagyom is a búsba az egészet, jövő héten meg lenyomom azt a maradék 4-et majd, és kész. Ha nem kellene a swapos token, már 7-8 körül abbahagytam volna, annyira szar ezen a hétvégén az egész

-
Digestive
veterán
Hallgassátok szavaim...
"Hajnali 2kor ne játsz WL-t kotta részegen, ha nem látod a labdát... merz megbasz mindegxok enemy!

-
thebigK
addikt
En 10-4el allok, majd egy wint behuzok a silver1hez, talan, de mar nagyon motivaciom sincs az egeszhez igazabol
-
Nandinagy
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Simán benne van, hogy kaptál egy nálad gyengébbet majd egy hasonló erősségű jóval erősebbet
Jelen pillanatban én is 14-11 környékén vagyok mikor az utóbbi hetekben a gold1 már fix volt.Ez a Seria A tots különösen nagy sweatfest az olaszok miatt. Sok más országbeli is szenvedhet emiatt. Van egy török srác akivel párszor játszottunk rivalsban meg néha dumálunk. Ő elite3-gold1 környékén van ahogy néztem 6-4-ben kezdett
Így kaphatsz erőset majd gyengét. A mérleg lehet ugyanaz csak a játéktudás nem. -
EA's hit
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Kurvajó lap, csak annyi a baj vele, hogy gyakorlatilag egy az egyben az, mint Barella, csak fordított csillagokkal, Barella meg ugye ingyen van. Ettől még én sanszos hogy kirakom a Serie A tots végén, de csak akkor, ha nem jön addig más értelmes sbc, amire szórhatom az embereimet. Értékek alapján amúgy mindkettő kb. moments Essien, csak kicsit felturbózva

-
bubuska10
senior tag
Továbbra se értem hogy dobálja az ellenfeleket: az egyik olyan béna hogy 1 kézzel elverném, közvetlen utána halálra szopatnak minden egyes labdaérintésnél és helyzetem sincs. Utána megint béna, utána megint 2800-as erősségű...
Naná hogy kiraktam Nainggolant
ha már a sok pakkból egy Serie A TOTS-t se adott, akkor legalább a valamire való SBC-ket kipattintom. A gold rare változatával lement vagy 250 meccs, biztos ez is izmos. -
sz_abika
addikt
Naingolanrol sehol senki?!
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ahmedről nem tudok nyilatkozni. Ha kapok törököt az általában németből játszik.
Én azt hallottam, hogy te azért kapsz olyan messziről ellenfelet mert ez volt az ára, hogy ilyen packluckod van
Tudod valahol ad az EA valahol meg elvesz...
-
bodnar123
őstag
Hát én nem tudom mennyire kapcsolat gond ez. Egyszerűen az egész játék más wl alatt... Teljesen mások a játékos tulajdonságok. Annak ellenére is, hogy eleve a játék az ellenfél alapján lövi be a dolgokat. Pl a kapusok közelről sokkal többet védenek, mint rivalsba. Viszont néha a játékosokat olyan tornádó kapja fel, hogy ihajj... Mindegy én elértem a 11 győzelmet, ezzel maradhatok jövő hétre és meglesz a négy győzelem a swaphoz. De ez milliószor játszhatatlanabb, mint a sima rivals.
-
Digestive
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
"Előrejáekban vak..."
Megmondom őszintén, h nekem az idén egyetlen egy CM lapom vokt aki mindent tud... Aouar!
Vidal, moments Sedorf, Renato Sanchez, Sabitzer, Paulinho, stb-stb. Mind 90+ lövés és passz, High támadó wr és mégse működnek a támadásnál. Ez valami idei buzisága a játéknak. Az előző részben 4231ben Paulinhonak és Vidalnak CM posztról annyi gólja volt, mint a szar... De az idén mindegyik impotens. Tots De Jong lehetne áttörés, mert piszok jó ellenem mindig, de rá nem lesz már coinom. -
Mrguba
őstag
Na es arra mi a magyarazat hogy rivalsban megyek 3 al.legalabb...ellenfelet alazom gyalazom..megallitja es a jatek.megvaltozik..ez.mi??
Es.termeszetesen akarmit xsinalok fordít es gyoz -
Nandinagy
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Persze
Ezért mondom, hogy engem ez már fel sem idegesít. Látom a gyereken, hogy vak de mégsem tudok mit kezdeni vele
Hát ez van. Jó gameplayben valahogy mindig sikerül ütemben csinálni a ballrollt ami az ilyen "gyerekek" ellen kell mert ők úgy védekeznek, hogy vagy becsúsznak vagy spammelik a szerelést így a ball rollal elhúzom mellettük. A hétvégén ez leves. Egyébként az a legszomorúbb, hogy Kimmich vs Amirinél nem látom az előrelépést
Na jó ez így nem igaz mert védekezésben nem volt még ilyen jól helyezkedő középpályásom, de előrejátékban Kimmich is vak amit nem tudok hovatenni. -
freddyadu
senior tag
Ez a TOTS Lozano megvan valakinek? Ha igen, milyen?
-
Digestive
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ja tényleg.
Fizikai fájdalmat okoz amikor látom, hogy a nulla skill, vagy tudatosság nélküli vak Giovanni legyalul a pályáról pusztán azzal, hogy lépéselőnyben van hozzám képest a jobb kapcsolat miatt...Szépen torokra veszi minden cselemet, gyors passzomat, aztán a befejezésnél meg nem tud átvenni egy sima lapos passzt a csatárom, vagy két ütemmel késöbb hajlandó csak elrúgni a labdát ameddig már bele lép valamelyik védő. Blööáááá
-
Nandinagy
addikt
-
-
bodnar123
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát biztos az is számít. Persze te az elejétől tolod, és jó csapatod van a játék nagy részében. Szóval valószínűleg te a jó oldalon helyezkedsz el. Mondjuk én pc-n tolom. Ott azért ritkább, hogy valaki wifiről tolja. Konzolon szerintem sokan nyomják úgy.
-
bubuska10
senior tag
A stamina kérdés is elég érdekes. Ott van pl. Vidal, ugyanúgy végigszántja a pályát mint két hónapja, de akkor meccs végén még világos zöldbe volt, most meg már az 55. percben sárga. Nem az érték, hanem valszeg az ellenfél keretéhez mérten csökken.
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Tudom ezt mindig írod, de nekem valahogy sosem akaródzik kikapni gold csapat ellen. Most 17 meccsen 2 volt. Az egyik simán kilépett, mert látta hogy esélytelen a 2. gól után (elfújta a hurrikán a játékosait az enyémek elől) A második meg behozott csereként két tots játékost és hirtelen fordított majd kapott 5 gólt. Persze biztos stílustól is függ, én nem cselezgetek, hanem passzolgatok inkább, és abba meg akkora területeket nyit meg mint fél amerika. Ja és persze legyen jobb játékos. 90 es gyorsaságúnál a 92 két százalékkal például. De az hogy 3szor olyan jó, vagy 6 gólt kapsz mert egy overallal jobb.. Na az azért kicsit túlzás.
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123
üzenetére
Ne haragudj de pont az lenne a játékmód lényege hogy esélyed se legyen egy jelentősen jobb csapat ellen. Persze skill meg minden és wl más de mondjuk rivalsban ez lenne igazságos. És tök mindegy pay to win vagy idő to win.
Sztem pont az a legnagyobb baj hogy az ea se meri ezt igy kimondani ezért megy a dda meg gold csapatok nyomása. De ez csak az én hülyeségem valszeg
-
bodnar123
őstag
Tegnap először kipróbáltam ezt a wl ízét. Eddig nagyjából div 5ven élveztem a játékot, persze focihoz nincs köze, de ha elfogadod, hogy semmi köze a valósághoz akkor ok. Sajnos a swap miatt kéne nyerni 15 wl meccset. Kb 3 hét alatt. Remélem az meg lesz, mert amúgy ez a játékmód játszhatatlan. Persze elég későn toltam, szóval lehet emiatt is csak a kockák voltak jelen, de fullos csapatok garmadája. Ahol beficcent egy Daglish,Eusebio ott semmi esély nem volt. Elvesztettem a labdát az ellenfél térfelén. Majd egy indítás az ellen részéről és két védő szétnyílt és oda szoppantódott a labda az iconhoz. Egy y megnyomásával. Hozzáteszem az egész játék teljesen más mint rivalsba. A 82es kapusom óriásikat véd, rengeteg a kapufa, de mindegy mert ez annyit jelent, h Daglish nem 8 gólt lő csak 2őt. A csatárom kiugrik, indítom, és amint megnyomom az y gombot, visszarántja a játék és leszerelik. Persze az esetek 30%ba amikor nekem volt hasonló vagy erősebb csapatom akkor nyertem. De ahol Magyarországi GDPje benne volt egy játékosban. Ott esély se volt. Pay to win? Inkább ölj bele 100000 órát és win. Ez komolytalan. Ezek után értem a profik 29 /30statjat. Mindig legjobb csapattal.
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nincs olyan beallitas, hogy az ellenfelet latod. Ha 2 kontroller van beallitva, hogy mutassa, az a te 2 kontrollered, az egyik az, amit fizikailag bevesz inputot, a masik pedig az, hogy online mire er a kontrolleredhez a parancs.
-
Szjoci27
tag
Jó, én lerakom a játékot egy időre szerintem... Három napja nem lehet lejátszani egy meccset sem, a 10. percig legalább háromszor megfagy a játék, teljesen játszhatatlan.
vicc az egész. -
Kristof_94
nagyúr
Van ez a beállítás amikor látom az ellenfél mit nyom a kontrolleren. Az tiziknél is megy?
-
bubuska10
senior tag
Ellen felrúg a 16-osán belül, de tovább sikerült passzolni, majd belőttük. Gól és középkezdés helyett azonban tizenegyest kaptunk, amit kivédett.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igen Kristóf
CR-T!! Hát azt mondtad őt fogod húzni erre most szivatsz ezekkel a jóslatokkal? Úgy voltam vele ha már én nem húzok CR-t legalább te.
Leültem egy reggeli meccsre gondolván a mostani mérlegemmel nem lesz nehéz

Aha...
Gyerek olyan 90 perces pressuret tolt rám, hogy csak pislogtam.Az a vicc, hogy ha ezt kivennék(Ha kitudnák gondolom kivennék de mint látjuk inkompetensek
) akkor nem is lenne annyira szar ez a játék.
Jelenleg a játék élvezeti értékéből ez vesz el egyedül nálam. A nutmeges átbugolós dolgokat eltudom viselni mert az mindkét oldalra megy. -
Kristof_94
nagyúr
Lozano nekem is tetszik, de így egy ikonnal egyelőre nem erőltetem a kirakását, még várok pár napot hátha meg tudom venni Puskást. Bár figyelni kell, mert 4312-ben csak 3 támadó fér el, szóval ha Lozano jön akkor Salah megy, hiába van majdnem pozitív gólátlaga.
Közben már látom a csütörtöki "garantált" olasz ligás pickjeimet: Berardi/Skriniar/Donnarumma/De Vrij...Kihagytam valakit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Meredek volt, 6-ból pont 5-öt kellett nyerni. Az utolsó meccsen viszont Nainggolan haverom vert hármat, oszt úgy lett meg.
Mindegy, nekem ennyi volt ez a játék egyelőre. Ha lesz valami fasza kirakni való, azért még belépek. 
lehet egy elite 3-nal is.
Már csak 1 win és megvan a g3, aztán csókolom.