Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
scott_free
üzenetére
Nehéz ügy, kismillió oka lehet. Ezeket próbáld ki [link]
Kristóf: nincs mit.
-
scott_free
senior tag
Sziasztok,
azzal mit lehet kezdeni, hogy ha pc-n egyszerűen nem indul el a játék? Bejön a lila indítópult, de hiába nyomom a Play-t, nem történik semmi. Friss telepítés, a gépet már újraindítottam, de semmi.
A feladatkezelőben látom, hogy elindul a Fifa21.exe, de úgy 10 másodperc után egyszerűen eltűnik. Próbáltam kikapcsolt vírusirtóval, de ugyanaz.A Fifa20 ugyanezen a gépen elindul. (csak a f*s nem képes a kormányt megkülönböztetni a gamepadtól, de az egy másik történet...
)Valami ötlet?
-
bodnar123
őstag
Ezt Etoo egy gyönyörű háttal való ráfordulásos szuper indításnál csinálta hajszál pontosan Matheusnak. Azért ez nagy skill... Nem tudja valaki hogyan kell? Amúgy ebben a fosban csak passzolni nem lehet... Kivétel ha sok milliós jatékosod van. Azok bármire képesek.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát ha nem jelzi ott alul, hogy redeem a következő wlre, akkor értelemszerűen már regeltél.
-
eM'82
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Itt is megvolt az első meccs (amit 99%-ban nyerek).
Srác TOTY Mbappé+TOTY De Bruyne, TOTY Van Dijk, Prime Matthaus és társaival állt ki újonnan eszkábált csapatom ellen.
A vizualis sokk után, gyorsan talált egy gólt.
0-1 után formáció váltás, és 3-1re fordítottam. Domináltam, de minek, újabb gól oda.
3-2nél egy 1000000%-os ziccert bombázott Dembelé fölé a kapu előtt 7-8m-ről, senkitől sem zavartatva. 5*WF a faxt.
3-3ra egyenlít mert kell a dráma a 88. percben.
Statisztika, labdabirtoklás: 66-34 ide, kapura lövés: 11:4.
Hosszabbítás lecsorgott, még párszor próbálkoztam gólt lőni, de nem lehetett Edersonnak.
11-eseknél meg 8-7re győzött. Fasza kezdés, hangulatot is megalapozta. Mára hagyom is.Ez a csapat most. Nem rossz, de előre kellene egy erőcsatár. Kristóf van kölcsönbe Mbappé, vagy CR?
-
Nandinagy
addikt
válasz
dudu5130
üzenetére
A védekezés elméletben nem bonyolult de a gyakorlat az már teljesen más. A legfontosabb az a váltás. Mindenképp jobb stickel kell váltani, hogy mindig a jó emberre válts rá amivel azt is tudod kompenzálni ha egy szerelés nem jött be. A passz sáv zárás alapvetően jó ötlet csak ugye ahhoz is ez kell, hogy jó időben válts oda
Ez igazából a minél több meccsel jön majd.Más:
Gondolkodtam mitől lett olyan iszonyatosan trágyadomb ez a rész
2 darab helyzettel össze is tudom foglalni az egészet
Neymar+Coutinhoval viszem 1 védőre a labdát és gyönyörűen megoldom erre ahelyett, hogy az a vak Coutinho legurítaná az üres Neymarnak megfogja azt hátrab***za a félpályáig. Tehát a passzrendszer valami borzalmasan rossz. 10-ből 7 alkalommal tök más irányba passzolnak és nem értem miért. Ha egy játékosom lesen van 9 meg nincs akkor fixen ahhoz fog menni aki lesen áll bármerre van.
A másik helyzet meg egy 94 chemes ellenfél ellen volt. 0 kreativitás csak a háromszög/Y spam és addig csinálja míg az egyik védőm magától elszalad a helyéről
Tök random.
Az AI annyira buta, hogy fáj elindítani a játékot néha. A 2 csatárom folyamatosan keresztbe futnak egyrészt a másikra húzva a védőt másrészt elvéve egy passzsávot mert folyamat a védő mögé kerülnek így
A védelmem konkrétan 5-ből 3szor a posztjától 10-15 méterre áll. Nem értem... -
bubuska10
senior tag
Játszottam egy tag ellen (győztem, de jobb volt!
). Volt egy TOTS Lukakuja, lőtt vagy 5 gólt vele, olyan volt, mintha a dagiRoni lett volna (még fizimiskára is). Félelmetes volt konkrétan. -
bubuska10
senior tag
válasz
dudu5130
üzenetére
Én jobban szeretek védekezni mint támadni.
Letámadok (pressure on heavy touch, amit itt néhányan utálnak
), meg próbálom azonnal szerelni a labdásat ha közel van, zárni a passzsávot indításnál, tolódni (több embert vinni a pálya azon oldalára, ált. CM-t) de ez mindig helyzetfüggő. Azt kell figyelni hogy merre mozog, és fejjel 1 lépéssel előrébb járni. De a legalapabb tanácsom az lenne, h középhátvéddel tilos kiszaladgálni és a két szélső hátvédre legyen beállítva a stay back, a kapust meg jó ütembe kell kihívni. -
dudu5130
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Neked a nyitásaid megoldják, nem is kell ilyesmivel foglalkozni
-
|AP|
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
nekem sem jött lófsz sem a pakkokból. Idén nyitottam egy eladható FB Aouart, és ennyi. A pickekre nem panaszkodom, azokból jöttek jó lapok, de úgy néz ki erre az évre be kell érnem az IF Messivel. Amúgy meg szinte tök mindegy, hogy IF, vagy TOTS... legalábbis az én szintemen biztos. Sok energiát már nem fogok a játékba tenni.
-
dudu5130
őstag
4 hete tolom ezt az izét. Valaki pár tanácsot a védekezésre tudna? Mert néztem pár videót de sok okosat nem mondtak. Ti miket szoktatok csinálni védekezés közben?
-
Madn!ght
addikt
Én ma délután nekiültem, pár rage quitet leszámítva egész balanszos meccseim voltak. A gold3 megvan, úgyhogy a hétvége a kerti partiké.

szerk: jut eszembe a Volland srác és Aouar az aktuális csatáraim, Aouar ritkán hibázik, vonzza a labdát, de Vollandnak is rohadt jó megmozdulásai vannak. Mindkettő megérte, azt mondom!
-
toxicjew
addikt
Tudtátok, hogy gold Bellerin a legjobb jobbhátvéd a játékban? Én is most tudtam meg
-
LendvaiFeri1
veterán
1-2 hétvége kivételével az összes WL-t lejátszottam, tocc Suárezen kívül sem a pickből, sem a csomagokból nem jött semmi. Most +40 csomagból sem. Asszem itt az itt az idő az idei fifát is elengedni.
-
Woodslave
félisten
Annyira szánalmas ez a kick off glitch.. mindenki ezt próbálja
-
Kristof_94
nagyúr
Köszönöm! Jelenleg a 200k sincs meg, szóval nincs rá keret, de hátha majd a mostani totsból. Venni senkit sem szeretnék, mert az eleje óta próbálok csak untrade lapokkal menni.
Reménykedtem ma valami ikonban, de helyette kaptunk egy flashback (lol) Dembelét, hogy lehessen rángatózni. -
toxicjew
addikt
Na reward+mm meg pár objective pack kinyitva, 0 wo. Nem baj, amúgyis úgy terveztem, hogy majd Kristóf kinyitja őket helyettem
Viszont ezen a Dembelen el fogok gondolkozni így, hogy megvan Coutinho. -
gjoe
addikt
30 pikket nyitottam el.
Max 82-es volt bennük. Rohadjon el az EA ott ahol van.
-
toxicjew
addikt
Na megelőztek. Hát nem tudom, nyilván arra nem lehetett számítani, hogy csak jó lapok lesznek benne.
-
K.J
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Canceloval mi a helyzet? Ha ő lenne jobb bekk, akkor Zambrotta mehetne balra.
De így is baszó! Gratulálok hozzá!!!
Azok a TOTY lapok...szívesen kipróbáltam volna legalább az egyiket, csak nem volt lehetőségem rá.
Neymar meg...áh.
Maradt 1 db Ligue1 prémium packom, remélem nagyobb eséllyel nyitok belőle francia TOTS lapot! -
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
És amúgy jobban élvezed a játékot most?
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mit lehet erre a csapatra mondani
Grat. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
kapeti07
üzenetére
Köszi mindenkinek! Egyelőre Yeddert szoktam behozni, ha Eusebio elfárad, Nanit még nem próbáltam, de mióta megvannak csak 6 meccset játszottam.
Utólag belegondolva, Marquinhos jobb pick lett volna, de már mindegy.
Egy jó kis icon cm kellene, aki közepén linkeli a többieket. Mondjuk Matthaus, de a Cantona sbc-ből kiindulva nagyon drága lenne. -
kapeti07
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Huh Kristóf ez nem semmi. Gratulálok!
Mondjuk szerintem neked még nagyobb gondot jelenthet, hogy kit rakj a kezdőbe mint nekem. Ennyi jó játékost látni a padon. De gondolom rotálsz te is mint Guardiola mester
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kristóf... végigvitted a Fifa21-et. Topic archiválható
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Basszus a kispadod többet ér mint a csapatom.
Grat szép csapat -
Nandinagy
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
A feint forward cancelt én is használom
Meg a mcgeady cancelt + most tanultam meg a ball roll+scoop turn cancelt meg az elasticot.
Igen nagyon sokan nem látják ebben a szépséget és ráfogják, hogy csak random nyomkodja meg húzgálja a jobb sticket aztán elintézik ennyivel pedig én is látom mögötte azt az ütemérzéket meg reflexet amivel nyomja.
De ha megnézed még a reverse elasticot is cancelezte
-
Digestive
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
Ez valami elképesztően brutális. Aki nem szokott cselezni és nem is ismeri a gombkombinációkat és, h milyen nehéz ilyen gyorsan felismerni a területeket és szándékosan!!! befűzni oda egy adott cselt... az nem is tudja elképzelni, h földi halandó ezt a szólót nem is tudja megvalósítani soha a büdös életbe.

Megnéztem vagy 10x és még mindig van olyan része amiben nem vagyok biztos, h mi is volt az konkrétan.

-
|AP|
veterán
válasz
bubuska10
üzenetére
én lehúztam a meccsek felét ma, mert szabadságon vagyok, és holnap nem lesz rá időm. Tehát csak ma van meg a vasárnap.
Lehet nekem is ki kellett volna lépnem az első meccs után...
15 meccsből 7 win van meg, fejben teljesen máshol vagyok, fáradt is vagyok, ez csak ilyen "kötelességből toljuk le" kör. Motiváció sincs túl sok, egyetlen kis TOTS Messi lapot szeretnék már csak, de azt meg úgysem a rewardból fogom pickelni.
Most kicsit félreteszem, este elnyitom a 80 semmit nem érő pakkom, aztán legközelebb csak vasárnap. Talán meglesz a G3, de igazából mindegy
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jól van az, majd szeptemberben kipróbáljuk R9et
-
bubuska10
senior tag
Végre itt a péntek kora délután, fittnek és motiváltnak érzem magam. A két héttel ezelőtti WL döcögősen indult, alig tudtam helyzetbe kerülni, most tök lazának meg kreatívnak éreztem magam, úgyhogy leültem játszani. Meg is látszik: félidőben vezetek 1-0-ra, helyzetek száma: 16-0.
Az ellenfél is gyenge játékerőt képviselt (meggondolatlan eladott passzok, 0 csel, elbambulás, semmit nem tud kezdeni a védekezésemmel, úgy megyek be ahogy akarok stb.), de persze minden kimaradt, ő meg az 1 perces hosszabbítást túllépve talált egy gólt. Aztán 4 helyzetből lőtt 4 gólt a hosszabbítás első félidejében, nekem továbbra is minden jól meglőtt helyzet kimarad, ziccereknél meg vagy 3 méter szélesre nyúlt a kapusának a lába.
El is ment a kedvem az egésztől, ki is léptem egy meccs után...
Inkább csinálni kéne valamit a szabadba. 
-
Raunchy
tag
Nálam összeállt a csapat hétvégére. Kipróbálom Petit-et, mert másik jó untrade stay back cdm sajnos nincsen. Matuidi kellemes csalódás, nagyon jól teszi a dolgát és végre a támadó alakzattal is elégedett vagyok. Fodderem annyi van hogy Essient ki tudom pattintani, de ha Petit is megteszi akkor tartogatom egy nagyobb halra, hátha jön vmi.
84*20 pakkot szerintetek ma érdemes elnyitni, vagy inkább várjam meg az ultimate totsot?
-
Nandinagy
addikt
Azt eddig is tudtam, hogy ez a tekkz gyerek űrlény de ezután biztos vagyok benne [link]
Még a reverse elasticot is cancelelte
Kb. 150 gombnyomás simán volt ebben a 15 másodpercben
-
toxicjew
addikt
Ja azt mondanom se kell, hogy a 2 garantált sbcbol 89-89es hulladék szutyok jött
-
toxicjew
addikt
Na 1 hét után újra itt
Kaptam egy bant
Gondolom senkinek nem hiányoztak a kommentjeim, pedig lett volna bőven mit írnom. De lehet jobb is így, mert Kristóf posztjai után rendszeresen ökölben volt a kezem
Azért grat utólag is, remélem mostmar "úgy ahogy" elégedett vagy az idei nyitasaiddal
Ja mutatom mit kap az akit nem favorizál az EA:Persze tudom G3, de direkt megalltam, így volt egy nyugodt hétvégém. Ez pedig a mostani csapatom lesz, hacsak nem nyitok vkit este (haha..).
Ezentúl majd cenzurazom a mondandomat, nehogy újra megbantsam vki lelkivilagat
-
elod22
senior tag
Az este sikerült megcsípni Öcsi bácsi prime lapját elég kedvező áron.
Már csak a posztja kérdéses, mert az egyik csatár fixen R9
A felállás 4-4-2 vagy 4-2-3-1, és ez lenne a csapat. -
thebigK
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ezt lattam. Az ulti ligue1 pakkbol legalabb jott neki egy yedder eladhato, ellenben se neymar, se mbappe, de meg bamba sem abbol
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Karó lesz a topic szívébe...
-
K.J
senior tag
Kristóf, kérlek dobj már be egy összeállított csapatot, kíváncsi vagyok mit hoztál ki ezekből a kártyákból!
(Ui.: De ha Neymar a padot koptatja, nagyon csúnyát fogok gondolni.
) -
bubuska10
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Hidegen hagyott ez a franciázás, csak poénból raktam ki egyet, és jött egy Bamba.
Úgyhogy most nem tudom, hogy ki maradjon majd ki a 3 remek super sub közül: fb Douglas Costa, TOTS Lozano, vagy TOTS Bamba. Az első kettő eddig kitűnő volt, a harmadiknak meg már a neve se szimpi.
Viszont 5* skills és 99 pace. Nándi te biztos szeretnéd. 
-
Nandinagy
addikt
Kiraktam 27 darab ilyen premium upgradet most. Hát Neymar,Mbappe,Yedder nem jött de legalább más sem
Konkrétan egyetlen darab Paqueta jött. Kösz a semmit.
-
bubuska10
senior tag
Semmi se jött, haha
vagyis hát pár marquee azoknak, akik esetleg gold kártyákra vágynának így júniusban.
-
Woodslave
félisten
Erős az esti kontent azt se tudom mibe vágjak bele
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mert egyébként kit szeretnél még ha szabad megkérdezni?
A 3 legjobból kinyitottál kettőt már amiből az egyik magasan a legjobb lap. -
Kristof_94
nagyúr
-
Aguinaga
őstag
csináltam pár (6-7) Ligue1 premium picket, jött is a Parkettás meg Laborde.
Persze minden csomagban 3-4-5 duplicate untrade minimum. -
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
totw nem lesz már de akkor marqui se?
-
SpazzMaticus
tag
Ez tényleg egy fifa amiről itt most beszélgettek, vagy egy gyüjtögetős kártyajáték ?
Mennyi lóvét jell beletolni hogy "jó" legyen az ember benne ?..XD
Focizni még lehet benne ?
Ez a fórum kiváló arra az esetre, ha néha a régi szép emlékek miatt "fifázni" támadna kedvem... -
Zimmi91
addikt
válasz
dvtkfan
üzenetére
Nálam CM poszton van Anchorral, levadászik mindenkit is
Én nagyon csípem, na meg olyan bombái vannak, hogy csak hátranézni van ideje a kapusnak, rakd ki mindenképpen 
Nem neked van/volt vagy 4 millió coinod?! Ha nem nyitottál semmit soha akkor miből? Az én 2 millióm hozzád vándorolt?!
-
Bence910905
tag
válasz
Mrguba
üzenetére
Gratulálok a Neymar nyitashoz!
Viszont én is befejezem az idei Fifaval a karriert fasszopo egy játék ez 2500 mérkőzést letoltam idén és egy normális Pick vagy nyitás nem jött másnak meg sorra jönnek a jó lapok.. Ultimate Tots után megveszem azt akire futja aztán viszlat
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Asztrofotózás
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tudományos Pandémia Klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos cigaretta 🔞
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- -40% ÚJ DOBOZOS Lenovo Thinkpad T14 Gen 5: Ultra 7 165U/32GB DDR5/512GB/400nit/5MP/vil.MAGYAR bill.
- -300e Ft KEDVEZMÉNY:ÚJ Lenovo Thinkpad T14 Gen 5:Ultra 7 165U/64GB DDR5/512GB/400nit/vil.MAGYAR bill
- iPhone 16 128GB Független Karcmentes/2028.12.30.Gar./Akku 100%/p4665
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

Szerencsére már nincs értelme nagyon hajtani.
úgyis mindegy