Hirdetés
- RAID
- Apple asztali gépek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibson
tag
Ha mindenki azt mondja rossz választás volt én elismerem, hogy hülye voltam
Szerettem amúgy Figo 90-es lapját, 365 meccset játszottam vele és gondoltam a chemistry miatt jó lesz a 93-as lapja. Persze a nagy árkülönbség furcsa volt. Most már kíváncsi lennék mit tud Vieira
Mentségemre szóljon, hogy munkaidőben karikagyűrűt kellett volna néznem a jövő havi esküvőmre, de a Seria A icon swapot csináltam meg helyette
Persze aztán találtam gyűrűt is
-
LendvaiFeri1
veterán
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
adise
őstag
Tibson nyitása és pickje teljesen felzaklatott, pedig nem is játszom
-
Kristof_94
nagyúr
Még mindig sokkban vagyok...
-
Woodslave
félisten
válasz
toxicjew
üzenetére
Csak itt nem volt dilemma. Zidane Cruyff Vieria na az dilemma. Semmire nem jó Figo nem az. Ahogy Nandi irta ez a cr7 5 chemen jó lett volna. Vagy egy gold cuadrado és instant csere vagy bármi csak nem figo

Még úgy is érhető lenne hogy kedvenc játékosa Figo és fun miatt . Na mindegy bocs
-
Nandinagy
addikt
válasz
Tibson
üzenetére
Vieirával mondjuk pont meglehet. Az, hogy egy 98-99es lap 7,8 vagy 10 chemen van kb annyit számít mintha TOTS Daviesre shadowot raknál, hogy gyorsabban fusson.
Egy Cuadrado/Mckennie/Arthur kellett volna és nagyjából kész.(Nem tudom utóbbi 2 benn van-e még sbcben.) De igazából ennyi angolllal 8 chemen valószínűleg simán beépíthető ezek nélkül is.532-t akartál írni gondolom de ezzel a csapattal, hogy játszol 532-t?
Ki a 3. cb? Chilwell+Trippier okék wingbacknek. Rooney vagy Jones viszont alkalmatlan cbnek szerintem. Vieira meg kb a legjobb cb a játékban
5 védőben pont ideális lett volna. -
Tibson
tag
Így néz ki a csapat:
Ingame 5-3-3-at játszok. Mindig Sessegniont és Figot kellett először cserélni. Most Figot sikerült lecserélni, holnap pedig lesz keret Harvey Barnes TOTS lapjára. Nyilván elgondolkoztam én is, hogy egy 600ezer coin értékű lapot választok egy 8,5 milliós helyett, de az ő posztját egész jól ellátja Curtis Jones (persze Vieira nyilván fényévekkel jobb lett volna nála). Ha nem veszem ki Figot nem tudom berakni Ronaldot. Persze lehet meg lehetett volna oldani, csak nem tudom, hogyan
-
Nandinagy
addikt
-
Tibson
tag
Én azt hiszem most egy darabig befogom a szám. Egész évben nem nyitottam semmit. Vasárnap már az asztalt ütve dühöngtem a játék miatt. 3 nap alatt sikerült letolnom 15 meccset, semmi kedvem nem volt már a játékhoz. Mérgemben kinyitottam a 84+X20 packot. Kivillant egy 99-es C. Ronaldo és egy Laporte

(úgy meglepődtem, hogy csak telefonnal fényképeztem le és küldtem is havernak
)
Mondanom sem kell hétfőn olyan széles vigyorral játszottam le a maradék meccseket...
Épp ment volna 90-es Figo nyugdijba, de így maradt, mert kellett a chemistry. Gondoltam nyitok egy 92+ icon moments midfielder PP-t hátha jön egy Figo belőle.
Így teljesüljön minden kívánságom
Igaz kicsit vérzik a szívem, mert Vieira lapja is nagyon jó és soha nem lesz 8,5millió coinom, hogy megvegyem, de most Figo nagyon kellett.Ronaldo lapja nagyon beteg, így azért már teljesen más élmény játszani
-
Nandinagy
addikt
válasz
kapeti07
üzenetére
Ne haragudj de ennek semmi értelmét nem látom
Magyarul aki kinyitja a baby r9-t a játék elején annak márciusra lenne egy 15 milliós lapja? Miért? Még ha lenne követelmény, hogy mi alapján fejlődik de így, hogy csak ülsz rajta és majd átváltozik
Ezzel max azt érnéd el, hogy minden ikon drága lenne mert fejlődne előbb utóbb. Mondjuk egy baby nedved szar de a prime az már egész jó lap. De vegyük Gullitot: a baby lapja 3 forintot nem ér a mid lapja meg szerintem még most is 2+ millió évközben meg 8.A swap kb. erre épült tavaly, hogy a swap idején használható ikonokat kaptunk(más kérdés idénre ezt is elb***szták mert kb. 1 swappal korábban kellett volna jönnie az összesnek, hogy megérje pl. ha Prime Vieira az előző swap legjobb lapja lett volna).
Ez a része meg megölné. A másik része meg kiket raknának bele?
Az első swapban volt Gullit. Így akkor ilyen Inzaghik jöhetnének szóba másképp mindenki megcsinálná. Ha meg nagyon nehéz küldik lennének az lenne a baj.
-
kapeti07
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Még jó hogy vannak ezek a Loan lapok az Ikonoknál. Henry-t is ki tudtam próbálni mielőtt ellőttem volna rá a foddereimet. Hááát nem győzött meg.
Közben egy Zola pedig úgy pörög forog a védők között, hogy élvezet vele játszani. Csakhát nem vagyok nagyon Csalszkij fan.
-
kapeti07
senior tag
Én az Ikon kártyákat úgy reformálnám meg, hogy Októberben csak a Baby-t tudod húzni majd Novemberben minden ilyen ikon upgrade-elődne Mid-re, Februárban Prime-ra majd a TOTS idején Moments-re. Nem lenne tele a piac használhatatlan Ikonokkal és ha a játék elején húztál egy jót akkor a vége fele is használható maradna.
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az a banat ROONEY az kemeny.
Sokan bekothetnek a cipojet.
Koztuk az egesz nyúkásztle -
toxicjew
addikt
Na egyébként meg így, hogy nyert Argentína, már 98 lesz Acuna
Meg Paredes is 96. Innen már muszáj lesz behúzniuk a döntőt is, nagyon adná az 5/5
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Zimmi91
üzenetére
Nem tehetek róla, hogy a játék full meta és egy olyan játékos, mint Shearer nem használható. De még egy Henry is problémás miközben ők ketten a PL valaha volt legjobb támadói. A lényeg, hogy Inaki meg Adama Traore gond nélkül működik.

Közben bevállaltam a 82+*10 sbc-t. Hazard, Firmino, Witsel, 5db 83-as és 2db 82-es. Annyira nem is gáz.
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Bánat Rooney, ez azért kicsit erős... nem is nagyon lehet őket egy lapon említeni, az egyik egy klub legenda a másik meg egy középszerű valaki, aki többet játszott a PSGbe és a Spursbe is mint a Newcastlebe

másik, bent van Shearer nyugodtan használhatod, de még Mid Eusebiot is néha kevésnek tartod akkor mi lenne Shearerrel?!
-
|AP|
veterán
amúgy hihetetlen ez a játék...
Tegnap óta azon gondolkodom, hogy hogyan kellene átszervezni a hétvégém, hogy le tudjam nyomni a WL-t a spanyolokkal.
De logikusan belegondolva miért? Azért a 3 plusz (nagy valószínűséggel haszontalan) pickért? Bárkit pickelnék, nem szervezném miatta újra a csapatot. Max. ha jönne egy Messi vagy Suarez, akkor eladhatnám a tradeable verziójukat. De kit vennék belőle? Meg minek erre a pár hétre...
Most is levezettem mennyire felesleges és mégis ezen pörgök.Lehet segítséget kellene kérnem szakembertől

-
Woodslave
félisten
appban fof sbc. kék flare. Hirtelen már CR7-et vizionáltam de csak Locatelli. Barella nyugdíjba vonul vagy legalábbis padra kicsit.
Tegnap is fellelkesülve megvettem Spinazollát. 125k. Pár meccs hát semmivel nem láttam jobbnak mint Roussiliont, 88-ért sikerült is eladni
-
toxicjew
addikt
Rooney 86 volt, Cafunak bent volt mind3 lapja 88-90-93, Di Stefanoról lemaradtam. Kár, hogy nem screeneltem le.
taylorp: pont ezt írtam a minap, vagy csináljanak olyan játékot ahol használhatók, vagy legalább ne tegyenek meg tonnaszám újakat, akik szintén semmire nem jók.
Nándi:
Ezek az icon herok lehet ilyen Beckham féle lapok lesznek. Vmi icon's club és fut heroes clubról is írnak, ez is alátámaszthatja. Hamarosan kiderül. -
Nandinagy
addikt
válasz
taylorp
üzenetére
Ginolat Kristóf miatt rakják be mert 4 napja nem nyitott semmit és félnek, hogy elégedetlen lesz
Mondjuk felőlem ha lesznek ezek az ikon Hero lapok vagy minek nevezik és nem lesz neki 3-4 verzió csak egy aztán mondjuk nyitható lesz az első félévben mint a baby ikonok nekem tök mindegy. Vagy ha lesz belőle egy promo
Mit bánom én. Legalább színesebb lapok lesznek. -
-
Nandinagy
addikt
Egész jól alakul az a Path of Glorys cucc

Florenzi elvileg kimaxolva ha megkapja végre.
Vinicius 97 lesz és döntős.
Paredes 96 és döntős.
Nem is tudok kinek kéne jobban az 5/5 de paredest kipróbálnám 1-2 sorral feljebb vele. -
Woodslave
félisten
Na végre sikerült feljutni div 3 1600 és 1546 skill ratinges játékos társakat kellett leverni hozzá
Tegnap a 85+ dobott egy Phillipset.. kösz
Draftoztam is egyet legnagyobb meglepetésemre egyet nyertem. A toty Mbappe nem xar lap. Rajta kívül komolyabb játékost nem tudtam kipróbálni
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nekem meg az, hogy elkezdek vele játszani early accessel, mert EA play Pro-t betolom, tökéletesek a szerók meg minden, aztán mindenki rászabadul a játékra és kész. Addig volt élvezetes és játszható az egész.
KEMÉNY 1 HÉTIG játszhatóak a szerverek, amíg kevesen játszanak. Számomra legalábbis, telekomos kábeles nettel. -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ja hát sima lenne, de mivel elutazom így tényleg bukó. De nem is bánom, idén aszem 3 wlt hagytam csak ki összesen...
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem azért de a franciáknál is 15 win kellett. Ahhoz képest szerintem háromszor több francia lap van a játékban mint spanyol
Úgy a használhatókra gondolok. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
toxicjew
üzenetére
Persze, de most elég barátira is vették, gondolom nem véletlen. 15 győzelem azért nem túl sok, nem hiszem, hogy a játékosok döntő részének elérhetetlen lenne.
Mondjuk ha nem játszol, már tuti jobban jártál!
(#19130) |AP| : Szépen összevan rakva! Azt a Laporte lapot én is néztem, de már úgy tűnik késő bánat...

-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Van most a másik object, ahová meg full spanyol csapat kell, az így jött ki:
Cserepadon Busquets, Lucas Vazquez. Csatárom mondjuk nem nagyon volt, de így is simán meglett 4 meccsből.
Az extra pickekhez meg csak 8 spanyol kell, jöhetne még de Jong, Messi, Suarez/Eto...francba... valahogy csak meg kellene oldani a hétvégét
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
EOAE Ramos és Tots Vasquezen kívül senki, még szerencse, hogy most nem tudok játszani
Nem mintha kötelező lenne az objective. -
Nandinagy
addikt
-
Jinxb1rd
addikt
Minden iylen leaknél azt kellene spammolni egyébként első reakciónak, hogy: jójó, de a szerverek javulni fognak? Mert ez az újítás addig senkit se érdekel.
-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
nekem lazán összejönne egy ütős csapat. Persze most hét végén nem érek rá játszani...
-
Kristof_94
nagyúr
Spanyol játékosok kellenek majd a WL-ben, ha szeretnél extra picket. Még jó, hogy van kb. 3-4 épkézláb spanyol a keretben...

-
Nandinagy
addikt
és #19122gjoe
Nem írtak olyat, hogy te nem nyithatsz Messit. Annyi van ott, hogy minél magasabb rangban végzel annál jobb verzióját kaphatod meg a játékosnak.
Ez nem is a szóban forgó Messinél lesz érdekes mert azt úgysem fogja megint senki kinyitni. Hanem, ha tegyük fel lesz egy Wan-Bissaka. Mondjuk g3-ig kaphatod a 84es verziót g1 felett meg 86. Aztán gondolom piacról mindkét verzió megvehető.
+Ez még mindig csak a wl pick. Idén egy darab használható wl pickem volt TOTS előtt. 84 If Carrasco. Szóval felesleges ezen lovagolni mert ugyanúgy igazságtalan lesz a játék. -
Nandinagy
addikt
Szerintem meg jo otlet. Ismerek olyat aki stabil elit es lehozza a szezont 0 ertelmes pickel. A profi meg az amatorok kozott igyis brutalis szakadek van mert oket penzeli a csapata amibol vesz fifa pontot. Raadasul ha nem lenne penzelve se lenne ellenuk eselyunk. 2 ev alatt 4-5 verified jatekost ha megvertem de vagy 20-30tol minimum kikaptam. Elenyeszo.
-
owen23
tag
Sziasztok!
Letöltöttem a Fifa 21-et, Ea Desktop-on keresztűl.
A gond az, hogy átállítom a grafikát a legjobbra, de mégis amikor elindul a játék akkor alap gyenge grafikán indul el.
Mitől lehet ez? -
|AP|
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
amúgy ez ebben a formában szerintem f@sság...
Ha az kapja meg egy játékos jobb verzióját aki előrébb végez, akkor teljesen el fog mélyülni a szakadék a profik és a lelkes (vagy kevésbé lelkes) amatőrök között. Aki profi, az brutál játékosokat kap, amivel még jobb lesz a csapata és még kevesebb esélye lesz a kevésbé jó játékosokkal rendelkezőknek.
Most azért ki lehet grindolni egy jobb lapot kellő kitartással (és szerencsével) már div 4-5 szinten is. -
toxicjew
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Te írod a cikkeket vagy miért promozod ennyire ezt az oldalt?
Jól le van maradva egyébként, már bő 2 hónapos ez a leak és itt is beszéltünk róla. Most is azt mondom, hogy nem támogatom ebben a formában (casualokat szopatja), de várjuk ki a hivatalos infókat sztem. -
Woodslave
félisten
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
tényleg az lesz a végén hogy a középxar játékosok már semmit nem tudnak csinálni. Rivalsban már nem leszel rank 1, wl-re nem tudsz kvalifikálni.. Marad a sb
-
LendvaiFeri1
veterán
Ez így elég necces lesz.
EBBEN A FORMÁBAN LEHET MAJD ELVILEG WEEKEND LEAGUEZNI A FIFA 22-BEN!
-
Woodslave
félisten
én lexarom. Azért csinálom meg ha lesz adjon okot hogy odaadjam a pénzem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kérdés Naingollan vagy Kimmich cdm-be 4-1-2-1-2-ben
Egyébként ez a csoda ebben a játékban. Megvettem Spinazollat, végre kezd Naingollan és izgatottan várom hogy játszak. Aztán...tudom mi lesz az első meccsen.
-
Woodslave
félisten
lesz ma vajon icon pack?
-
Madn!ght
addikt
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Az idei újítások nagy része elég elterjedt lett ha megnézed(nutmeg,bridge,creative run) részben kényszerből. Az utóbbit azért nem látod sokszor mert az embereknek nincs feltétlen kedve újat tanulni. A nutmeg is sok embernél viszonylag kényszer bár egyébként én olyan sokszor nem használom mint kellene. Rendszerint hátul szoktam ha letámadnak és üres terület kell meg szélen ha beakarok törni az alapvonalnál.
Nekem ez a védekezés cucc még mindig értelmetlen már nem azért. Jobb stickel 8 játékoson végigváltok mire itt lenyomok 1 gombot meg reagálok arra, hogy épp melyik gombra osztja azt a védőt aki kell. Gondolom itt is a szögtől függ, hogy épp melyik védő melyik gombot kapja de azért ehhez is kell reflex.A jobb stick még mindig 100* gyorsabb.
Az l1es váltással is 2.-3. próbára eltalálja a gép kire gondolsz szóval még az is gyorsabb.#19103Woodslave
Ilyenkor szoktam használni a creative runt ha van rá elég időm. Ugyanezt csinálja a játékosom nekem is
#19104Madn!ght
Igen ilyenkor van az, hogy beváltasz 1 cbre és te megpróbálod megoldani. Az a vicc, hogy az ellenfélnél ilyen nincs. Ott valakin rajta van a többi meg gyönyörűen védekezik, sőt az AI még a passzokba is beleugrál magától. Nálam meg szépen elengedi az összes ilyet
-
toxicjew
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Te is meg tudnád csinálni, ha akarnád, de egyrészt nem létszükséglet használni, másrészt kezdik már túlbonyolítani. Jó, hogy nem már a szögleteknél is egyenként kell majd beállni a kapu elé
Támadásnál még ok, de védekezésnél kinek lesz ideje/kapacitása arra, hogy lenyomja a a sticket, eldöntse melyik védőre váltson, miközben az ellenfél az aktuális überbroken skill movest készül végrehajtani rajtad? És itt most az átlag játékosokra értem, egy pro vagy stabil elite player nagyobb skillel képes kb. bármit kivitelezni, de ők vannak kisebbségben. Szóval a játék jelen állása szerint nem tudom elképzelni mitől lesz ez jó vagy must have. De ez is csak a véleményem támasztja alá, a játék alapjaiban sérült, ezek meg csillivilli új mechanikákkal próbálják elterelni a figyelmünket
-
Madn!ght
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
De az alapvonalra lefutás, bepassz azért még mindig elcseszett… 5/4 alkalommal a hátvédeim beszaladnak a kapuba, a támadó persze vagy visszalép, vagy megtorpan. (AI)
Az, hogy a 95ös passz ratingű játékos ugyanolyan falábú, mint a 60-as, arra meg már megint nem tudok mit mondani.
más: tegnap megint egy gyozelemre voltam a div-től, erre jött a szokásos koreo: megállt a csapat, kamutizik tömkelege, kiállítás és lesérülések. megjegyezném kb folyamatosan ilyen 1850 skill körüliekkel játszottam 8-10 meccset. Addig teljesen jól ment, nagyjából balanszos meccseim voltak, majd mikor végre a szintlépés kapujában vagyok, jön egy -200 skill hullám. És már nem először. Lassan teljesen biztos vagyok benne, hogy a divíziók közötti átjárás is manipulált, egyszerűen nem lehet bizonyos szint felé kerülni, mert nem hagyhatja a játék. Aztán persze most megint megrekedtem 1700-on, mert kettő meccset lehetetlen egymás után nyernem. Hihetetlen, folyamatosan 1 win 1 loose…
-
Woodslave
félisten
válasz
Nandinagy
üzenetére
az katasztrófa. Mondjuk az már tavaly végén is az volt.
Szélen elviszem. A csatár meg szalad be a kapuba, a passz természetesen a kapus kezébe ahogy mondod. Tudom csinálni kellene valami időhúzó skillt amíg a csatár rá nem jön hogy nem neki hanem a labdának kell a kapuba kerülnie és visszajön

Amúgy nem lehetne egy olyan játékot csinálni ahol nincs úgymond kimondott Meta? Ahol tudsz olyan játékosokat is használni akik a való életben legendák, itt meg sbc töltelékek?
Röhögtem a spanyol - akármelyik meccsen Koke az atletico madrid legendája mondta a közvetítő. Írtam is havernak itt max sbc-be jó de lehetne sorolni.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
A creative run az egy k**va jó dolog amúgy
Csak tudod ezzel is az a bajom, hogy ahelyett, hogy normális passzrendszert csinálnának inkább odaadják a kezedbe az irányítást, hogy fussál te jó helyre.
Ezt a részét sem értem a játéknak egyébként. 19-20-ban viszonylag normális passzrendszer volt. De még a 21 elején is. Ahhoz képest most 5ből 4 passz totál másfelé megy. Szélről nem tudok középre passzolni mert 5-ből 4-szer a kapus kezébe passzol.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Razer Barracuda X Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Lenovo Yoga Pro 9i Hordozható Gamer Tervező laptop -25% 14,5" i7-13705H 16/1TB RTX 4050 6GB 144Hz 3K
- SZINTE ÚJ Razer Kraken v3 X Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Asus P8P67 EVO LGA 1155 alaplap
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hát na, vkinek megadatik, hogy rossz döntéseket hozzon, nekünk legalább nem kell agyalni sem. Valójában köszönettel tartozunk a játéknak, hogy nem állít ekkora dilemmák elé