Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem meg észre sem vennéd, és már hellyel sem tudnád kínálni.
Szerintetek ha a garantált totsba gold messi, benzema, varane triót bedobom akkor valamelyiket visszaadja? -
Aguinaga
őstag
Csináltam egy pár LaLiga upgrade-et, de nem esett egy TOTS se. Jó, már nem volt sokra lapom, köszönhetően a PL upgrade-nek, amiből ugye Son jött (és nem is reklamálok)
Erre a TOTS Izsákra érdemes rápörögni? Kipróbálta valaki? -
elod22
senior tag
Én a prime lapját próbáltam olyan 30 meccsen keresztül és több, mint 50 gólja volt. Nagyon tetszett az a lap, szerencsére eladtam még akkor kis bukóval, most már olyan 700k veszteség lenne rajta

Én is mint húzom az időt, hátha beraknak egy moments Kaka-t vagy Eto'o-t legalább. -
gjoe
addikt
válasz
elod22
üzenetére
Kb két hete én is dalglish kiszedésén gondolkodom, de húzom az időt csak úgy érzem.
Most még péntekig várok hátha esik valaki jó a laligából.
Meg előbb lehet moments sbc lesz előbb hátha.
Ha semmi akkor jön dalglish.
Ja meg 36 meccs kellene péntekig még silver csapattal a 3 nagy pakkért a silver milestoneból. -
elod22
senior tag
válasz
thebigK
üzenetére
Mondjuk Suarezre egyelőre még nincs is meg a cash
Vissza kéne essen olyan 950K környékére és valamit adjon csütörtökön a marquee
Dalglisht olyan féláron tudnám jelenleg kirakni, de hátravan még a 84+ swap csomag.
Egyedül Benzemat tudom megvenni és esetleg még Coutinhot kirakni klubból. -
Zimmi91
addikt
Srácok a twitch nézésért kapunk még játékosokat? Van még 2 darab szerintem kb tavaly decemberről
Beletegyem őket, mert 9 nap múlva lejár az sbc... -
dudu5130
őstag
Jó laggos a játék. Kiagyal ez az védekezés. Hogy csinálják az emberek ezt a 2-3 méteres kilépéseket és szereléseket? Egy egyszerű passzt nem tudok adni a 16-os előtt ma. Az én embereim nem csinálják bezzeg.
-
elod22
senior tag
TOTS Benzema, Suarez és moments Dalglish közül melyik lenne a legjobb választás csatár posztra?
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ja 2,8 millió, meg lenne még +2 de ugye azt az EA remélem már gyógyszerre költötte
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Francia tots alatt én is megnyomom az upgradeket aztán amennyi marad abból meg a végén csinálok sok icon pakket aztán csókolom
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Zimmi91
üzenetére
Nálad legalább van pár millió zseton!

Én most nyertem egy draftot és végre jövedelmező volt: motm Icardi, Rui Patricio és Bruno Fernandes (1 hetet késett). Ha Icardit is megveszik, akkor már lesz 260k.
De most majd a Bundes és Serie A alatt próbálok tartalékolni, meg gyűjteni a lapokat a Ligue 1-re hátha idén is nyitok egy Mbappe/Yedder párost. -
Zimmi91
addikt
Nekem ilyen gondom nincs 220 player van a klubba, abból nincs 83 alatti gold rare, így ha sbct rakok ki fixen venni kell
De azt már én is megfigyeltem, hogy raktam ki vmi SBCt és 10db nagy gold rare lapot mutatott, újraindítottam az appot utána rendesen ott volt a kb 30db nagy lap... -
gjoe
addikt
Jól tudnak programozni EA-nél.
Webapp szerint van 1200player a klubban
Külön kigyűjtve típusok szerint 600 + aszínes lapook (azok meg max 200)
Példa webapp szerint gold common 80db, xbox szerint 120db, ha listázom őket sbc-hez akkor 20db mutat.
Sbc-hez kerestem spanyol gold rare cm-et, azt mutatta nulla van. Jó akkor transzfer vettem egyet erre mehetett transferre mert ott azt mutatja van a clubban. Sok player csak névre keresve mutatja magát, hogy van.
Kb agyrém. -
thebigK
addikt
Én meg inkabb vettem egy Mid Eusebiot, ott legalabb biztosat kapsz a zsetonert
egesz evben palyaztam ra, de sokszor tul zsugori, vagy balfasz voltam, most maar nem erdekel a zsetonmennyiseg ugysemlanikai - az nagy grat
-
Woodslave
félisten
teljesen belelkesültem hogy a 100 finesses csodafegyvert igénybe veszem, de az app szerint már meg van csinálva. Szóval ezekre nem vonatkozik a klub törlés?
-
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Lehetne, de nem az. Az elmúlt évek tapasztalata alapján pedig csak süllyed a színvonal. A játék készítőit (managereit) a befolyó csillió zöldhasú megrészegíti, szóval inger sincs, hogy jobbá kelljen tenni.
De hogy ne csak fikázás legyen, tényleg van az a pár jó meccs, amivel meg érzed, hogy végre azt kapod, amit várnál úgy ámblokk’ a játéktól. Van tartalom bőven, van folyamatos inger (promó, feladat, új lapok) bőven, erre nem is lehet panasz. Kicsit (de tényleg csak egy ici-picit) ha bőkezűbb lenne a készítő és néha a csillámflitter faszság helyett egy-egy promóból megszánna 1-1 top tier untrade lappal (havi 1 db nagy kérés?! mondjuk bent töltött meccs, vagy idő után - pl tök jó gesztus 1-1 nagyobb csomag , de mondjuk garantált 90+ tartalom lenne vagy vmi ilyesmi) nem csorbulna semennyire sztem a büdzsé. Sőt talán aki esetleg költ pakkokra is, talán azt érezné h kapott is valamit a pénzéért. Pl jómagam 2000 meccs után is csak csorgatom a nyálam egy Eusebioért, vagy egy peléért, azaz a játék tartalmához kurvára nincs esélyem hozzáférni. (Ja de van, most nem számolom ki mennyi az esély, maradjunk a 0-nál) -
Kristof_94
nagyúr
válasz
dvtkfan
üzenetére
Durva, hogy ettől kell tartani...
Bár hónapok óta elkerülnek a nagy értékű eladható lapok, szóval jelenleg nem kell aggódnom.

De én szerintem lassan végzek is ezzel a játékkal, mert zseton már alig maradt és még sok van hátra. Tavaly azért volt jó, mert PL alatt nyitottam egy eladható Rashfordot, utána Bundes alatt Gnabry, szóval megvolt az utánpótlás...De nem panaszkodni akarok, mert untrade lapokból azért volt pár szép nyitás. Csak ez a nyamvadt zseton, ez az egésznek a mozgatórugója...
-
dvtkfan
senior tag
Már több mint 100 pikket, az eddigi 85+-t, meg mindent megcsináltam, de Carrasco nem akar kiesni...már annyi fodder jött, hogy Essient is kiraktam belőlük, de Carrasco nem akar jönni...pedig csak ő kellene ( jó Messi-t is elfogadnám persze, de rá nulla az esélyem )

-
Kristof_94
nagyúr
Én a sokadik pickben végre "nyitottam" egy TOTS-t. Már felcsillant a szemem mikor láttam az egyedi kártyát, aztán felbukkant Moreno...

Pedig egy Messi vagy Varane nem lett volna rossz, lehet találtam volna nekik helyet. -
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Megjegyezném múlt hétig full küszködés volt, egy beállított (taktika, instrukciók) csapattal, stat szerint nem rossz játékosokkal toltam. Elmúlt hetekben konstans vereéghullám söpört végig rajtam, div 1 határából (1875 skill) 1100-ig zuhantam. Egyszerűen semmilyen változtatás (komplett sorcsere, taktika, formáció, stb) hasztalan volt. Totál kiégés, csalódottság uralkodott el rajtam... aztán gondoltam egyet és egy új csapatot kezdtem, se taktika se csilli vili, még csak játék közben se változtatok. Érdekes módon megint működik (kényszerîtőre eddig csak ácsorgott a játékos, a védők ipari mennyiséget hibáztak) a játék. Szóval sztem semmi értelme nagyon túlbonyolítani meg (más szerint) “meta” beállítást hajtani. Egy hete nagyon jó meccseket játszom, ismét élvezetes a játékmenet. Hogy meddig az nyilván kérdőjel, de carpe diem alapon - ha az egész évi tapasztalatokhoz viszonyítok - ez most egész vállalható.

Más: Jut eszembe, fb Hermoso és a Tots navas kombó baromi jó upgradet jelentettek a bundes védelmemhez képest. A kamutizik megszűntek és brutál jól lépnek közbe. Ja igen, fb renatoval nem tudom mi történt, felszántja a pályát, box2box szerel, gólt lő, megy mint egy pitbull.
-
Woodslave
félisten
válasz
Madn!ght
üzenetére
szóval akkor csak mint tavaly
ja sb amúgy elég kínszenvedés, de most így közel 8 hónap után gold csapattal élveztem az első 3 meccset. A Carvaj farmolás is ad neki egy kis pluszt de tudom hogy halál
Online tudom mi vár (várna) de ezzel a kerettel most tényleg semmi értelme. Adok két hetet neki, ha esetleg összeáll vmi csapat ami nem pofozózsák "tudásomtól" függetlenül akkor talán. kisérletnek tekintem, hogy lehet-e ezzel a játékkal normálisan játszani vagy sem
-
Kristof_94
nagyúr
No specific version of an ICON (e.g. Base) released through an SBC will be released again through ICON Swaps, and vice versa.
Ezt találtam! Elvileg ez azt jelentené, hogy egy adott verizó már nem lesz elérhető. Szóval Puskásból még lehetne PIM sbc.
-
Madn!ght
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Üdv újra az anonim függők körében.
Sajna az offline rész elég agyrothasztó’, szóval idő kérése, hogy onlinera válts. Ott meg nem elég a szoftver működéséből adódó faszságokat megszokni/kezelni/elfogadni, de a hihetetlen mértékű frusztrációt felhalmozó (toxic) közösséggel is szembetalálod magad. Constans press, press after, 5 védő, nutmeg, nejmárbáppé, pope, varangymendi huszárok gúnyos gólöröme minden mértékben. Ha ezeket el tudod engedni, akkor hajrá, ha nem, akkor nagy mennyiségű szesz és vagy xanax.
-
Nandinagy
addikt
Komolyan szeretném megérteni, hogy mi értelme van icon sbc-t csinálni mikor vagy 4 icon packot kivehetsz a swapból aztán annyit nyitogatsz amennyit akarsz
Na mindegy... Kiraktam 25 picket de gyalázatos eredménye lett. A legnagyobb 85 Koke volt utána Oyarzabal
A 25ből 17 82 vagy alatta volt. Nem azt mondom, hogy De Jongot vártam de eddig azért szerettem a pick sbc-t mert legalább megszórt fodderral. Hát végülis most is megszór csak pick sbc fodderral
-
dkaro
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Én szerintem most fogom abbahagyni, kivettem a 84+-t amiben egy De Gea és egy Hendo volt wo, megcsináltam a prime or moments sbct amiből jött egy 120ezret erő Van Basten. Az ellenfeleim fele nem használta a golden goal szabályt így baromi unalmas volt a swap, volt 13-0as meccs és akkor se lépett ki. Talán a maradék 4 swapot kiszedem egy újabb 0 ikonert hogy tényleg a csúcson hagyjam abba
-
Woodslave
félisten
reggel belevágtam.
Nyilván csak sbzek, de az első gólnál eufórikus örömet éreztem, lehet ott kellett volna abbahagyni de akkor nem menne el a kedvem végleg.
World class alá egyelőre nem adom, és csak 3 gyengébbel játszottam de azért kellett küzdeni. Egyelőre teljesen esélytelennek látom hogy komolyabb online jelenlétet tudjak elérni.Két dolog van amit ésszerűen tudok csinálni, Carvalho farmolás és a portugál swap. A terv az volt hogy megcsinálom a 3 tokenes 84+ csomagot aztán hátha. Próbálom tényleg funolva, minden nyomás, elvárás várakozás stb nélkül egyelőre úgy mintha nem is létezne online része a dolognak (mármint más ember ellen). Van egy hónapom rá, hátha elmegy a kedvem mert így elkezdeni tényleg gyász, bár legalább most van esély tots alatt egy komolyabb játékos nyitására.
-
EA's hit
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Így van, aki swapba bekerült, az nem kap sbc-t, és fordítva.
bubuska10: ezek után nem várok ikonokra, az igazán jókat (Cantona-kaliber) úgysem tudom kirakni a transfer banom miatt. Megvárom a mai garantált packot, meg max. holnap a rewardokat, aztán azoktól függően valószínűleg kirakom inkább Coutinhot, Pires lesz a legelső, akit belerakok, bár meg kellett magamat erőltetni tegnap, hogy ne rakjam bele már az 5x 85+ packba
Ha a La Liga tots nem ad már be semmi igazán bikát, akkor innentől egyedül azt várom, hogy kiszedhessem Puskást júniusban, ha ő nem lenne ott a swapban, valószínűleg abba is hagynám addigra az egészet. -
-
bubuska10
senior tag
válasz
evibly
üzenetére
Köszi ezt a táblát! Eddig Moments 5 + 13 Puskás párti voltam, de
láttam EA's hit szar nyitását
kigondoltam egy jót: a héten kiszedem 2-ért a 83+ x25-öt a Bundes idején, aztán jövő héten Serie A-nál a 84+ x20-at 3-ért. Ha szerencsém lesz, hátha bead valami szimpi kirakósat azután, mint most a La Ligásoknak Piquét. Aztán nyáron jöhet Puskás. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én nem alapoznék az SBC-re, az EA nem sieti el. Nevetséges, hogy van amikor 2 hétig semmi ikon nem jön. Nem tudom mit tökölnek vele.
Közben kiszedtem a 25*83+ csomagot is. Egy tots jött, a 85-ös török kapus... Azonkívül Sterling, Di Maria, 2db 85, 4db 84. a többi 83-as...

Mondanám, hogy megérte ez a 2 csomag, de mindegy. Végülis jobb, mint ha június végén jött volna egy moments pick 3 gagyival.

-
-
Nandinagy
addikt
83*25:85 Török TOTS,Neuer,Busquets,Hummels többi 85 vagy alatta.
85*5: 86 török tots,Robertson,Sommer+2*85
85+ la liga pick: Carrasco
Háromból egynek örültem. Találjátok ki melyiknek.
20-9 lett a wl és remélem a div1 rank1 is meglesz.
Van 300k-m lehet ellövöm a pickekre reward után. A csapat kész max egy De Jongnak örülnék, a bundásból meg esélytelen bárkit is beépíteni Sanchon kivül. Aki nem kell ha nem kap wf upgradet
Illetve Desaillyn gondolkodom még. Majd meglátom milesz.Fixen nem fogok ráizgulni erre a swapra szóval nálam a 81,83,84+92 prime icon player pick a menő. Ez 14-15 token körül van szóval a rosszabbakat mint ez az outsideos marhaság nyugodtan offolhatom
Ha Vieira hamarabb meglehetne júniusnál akkor tuti rámennék de addigra szerintem sbcbe is bekerül. -
EA's hit
addikt
Kiszedtem 5 tokenért a moments ikon packot, bár ne tettem volna, Pires jött. Köszi EA, megérte egész nap szenvedni...
-
thebigK
addikt
Ez megint qrvajó 5x85 volt, 85os torok tots, sommer, henderson
-
|AP|
veterán
az én szintemen eddig még Puyollal is elvoltam, jó néha megfutották, de általában nem miatta kaptam ki, amikor kikaptam. Cserében védekezésben meg egy állat volt.
Ha őt cserélném Piquére az még előrelépés is lenne
Tényleg semmi észérv nem szól mellette, főleg, hogy azóta kipickeltem Koundét is (ráadásul duplán). Úgyhogy most el vagyok látva CB opciókkal. A leglogikusabb nyilván a Koundé-Hermoso páros lenne, a szívem meg egy Puyol-Piqué-t szeretne
A kompromisszumos megoldás a Piqué-Hermoso.Amúgy annyi TOTS lapot sikerült már pickelnem, hogy holnap nagy valószínűséggel duplicate lesz a garantált, szóval mehet is rögtön valami sbc-be. Akkor meg már miért ne Piqué?

-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ezt a work rates baszkodást
Annak a lapnak nem az a baja, hanem, hogy lassú és az agi/balance sem az igazi. -
eM'82
addikt
Én passzolnám. Nem vagyok akkora spiler hogy ekkora hendicap-et tartsak a kezdőben. (Jó védő lehet, de így is nehéz beérni ezt a sok hülye nutmeg-es, bridges ellenfelet)
Kirakom a mai challenge-et, aztán a Török TOTD-t, aztán a 85+-t (add uram hogy ne legyen benne Casemiro!...). Még mindig van egy a revovery-ben pluszban :).
Ha elég türelmes lennék, akkor mégvárnám a 85+-szal a holnapi La Liga TOTS-t, de az egész játék egy rulettasztal :). -
|AP|
veterán
várható vajon még a héten Piquéhez hasonló flashback lap vajon?
Nagyon szívesen kiraknám (közben eldöntöttem, hogy nyugdíjaznám miatta a kapitányt), de már tényleg kezd aggasztóan üres lenni a klub
Holnap jön a gatantált TOTS, azt még mindenképp megcsinálom, de ha még Piqué-t is kirakom és aztán jön csütörtökön valami amire már nem futja, azt nagyon bánnám. Az a baj, hogy 2 napot adtak csak Piquére, nem tudom kivárni, hogy mi lesz csütörtökön -
dkaro
őstag
Srácok még elérhető nektek a player Pick? Nálam nem látszódik
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
toxicjew
addikt
Felbecsülhetetlen érzés, amikor a magas ratingű és chemű csapatot hozod sbben és a 92. percben megszakad a net...
-
|AP|
veterán
én az vagyok, de nem tudom még mi legyen vele... van már egy lassú CB-m Puyol személyében. Maximum helyette mehetne, Hermoso mellé (aki teljesen megbízható, tökéletes CB)
Szóval bajban vagyok, meg már a lapok is fogynak...
... de kihagyni egy 96-os Piquét... hát nem tudom
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
TOTS Ramos mellé passzolna, 3CBs rendszerben középen annyira nem is kell a speed. De kétlem hogy De Sciglionál/Yurinál jobb lenne a gyakorlatban.
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az a Pique max naaaaagyon Barca fanoknak ajánlott. (Én mondjuk már eladtam volna. Rég nem top játékos).
Nem a work rate, hanem a pace lesz a legnagyobb baj annál a lapnál, pedig a 96os rating jól mutat. -
Kristof_94
nagyúr
Mai kontent:
96-os flasback Pique, brutál jó lap, csak az a fránya workrate...

89-es Ander Barrenetxea LW
És a kedvenc pakkom: 5*85+
Lehet ismét kirakom, hátha megint nem ad semmit!
Inkább jött volna a pick... -
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Arra gondoltam hogy default tactic ha full press, akkor a gép is így játszatja és nem működik ez a glitch. 2 gólós előnyben pedig az AI vált aggresszívabbra és megint nem jó.
De amúgy egy fos 60as csapat 20as chemmel, full pressben se veszi el a labdát.
Fizetett EA hirdetés:
most érdemes rakosgatni a 80+PPt...utolsó 6 lapom nincs 84alatt, de Grizi és Suarez teteje
-
dkaro
őstag
Nah én így veszem ki a swapokat:
-(3) 84+ ebből kirakom a mostani Prime or Moments ikont
-(5) Icon Moments Pack
-(1)Ha sikerül a WL akkor 81+
Második körben:
- (7) 92+ Icon Moments pack
- (2) Ha sikerül a WL akkor 83+De nagyon erősen benne van a pakliban h a második körre már nem megyek rá mert eléggé unom mostanság a játékot.
-
thEndeR
aktív tag
válasz
akooos
üzenetére
Nem jatszottam mar egy honapja es akkor is normalisan bezartam az UT t, ez a 85x5 sbc erdekelt volna hatha ad valamit ami meghozza a kedvem a jatekhoz, de mire xbox ele kerulok lejar.
toxicjew: Van benne egy par bug az biztos, ezzel nem is lenne baj, ha ki is javitanak neha, de ugye erre mar nem jut penz es ember.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nem csak te jársz így.