Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy

addikt

válasz bodnar123 #17111 üzenetére

Isak vagy 2 méter. Mit magyarázzak azon hogy nem olyan fürge mint egy alacsony játékos? :D Mióta UT-zek ez van a magas játékosokkal. Ezért nem tudok Aubameyangot használni hiába van 95ös pace-e meg több.

Nem vagyok pc-s de felesleges ezen rúgózni, hogy a jobb csapatokat tolja a gép :D Ez hatalmas kamu. Visszapattanós gólokat meg mindenki szokott lőni. Aki az ellenkezőjét állítja az szimplán hazudik.

Vannak div1ben gold csapatok. Nem is kevés. De a legtöbb csapat 3szor annyit szokott érni mint az enyém még is megszoktam verni. Akko mivan? :F :D

De a pace dologhoz azt azért megkérdezném, hogy szerinted hogy kellene működnie a védekezésnek ha a védők nem kapnak 95 pacet a szélső támadók meg 99el rohangálnak már :D Annyi lenne az egész fifa, hogy szélen sprint azt senki nem ér utol.Ezért használnak egyébként szélsővédőket középen az emberek. A másik meg azt ugye vágod, hogy labdával lassabb valaki mint labda nélkül? :D

Szar a mostani rendszer de ez van. Felesleges ráhúzni, hogy azért mert ennyire pay to win. Szerintem rohadtul jobban pay to winnek kellene lennie.
    Ha kikapok egy háromszor drágább csapattól az nem zavar de mikor jön szembe a gold varane+mendy+rashford azt az előbbi kettő mellett nem tudok elmenni az utóbbit meg leszerelni az jobban idegesít.

Tudod miért nincs youtubereknél ingyenes játékos?(Bár nem tudom kire gondoltál). Mert megtehetik, hogy belevernek 200.000 fifapontot a játékba aztán olyan csapatot építenek amilyet akarnak. Részben a nézők miatt is. De van streamer barátom aki gold1-e3 között mozog és Roussilonnt használ.

Új hozzászólás Aktív témák