Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
Boras már nyomja az újat, csekkoljátok twitchen élőben, akit esetleg érdekel
-
thebigK
addikt
85+bol hummels a top. Mazli h 2 hete egy meccset se jatszottam mar
-
thebigK
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ezt lattam. Az ulti ligue1 pakkbol legalabb jott neki egy yedder eladhato, ellenben se neymar, se mbappe, de meg bamba sem abbol
-
thebigK
addikt
G3bol jo kis rossi, meg paqueta
-
thebigK
addikt
Yilmaz
-
thebigK
addikt
Kristóf az az ember sztem, aki ha nyerne 1.3 milliárd forintot az ötös lottón, örulne, de közben inkább panaszkodna, hogy miért nem akkor nyert, mikor pl 2.7 milliárd volt a főnyeremény
-
thebigK
addikt
Na, csinaltam eddig 15 picket, meg 20db ligue1 premium upot, a pickekbol 1db tots blind, a premiumokbol 4x jott bazdmeg ugyanaz a tots laborde vagy ki a tokom. Eleg is volt
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
az elmult idoszakban gyujtogettem a gold rare lapokat, klubban van azert, transfer listam tele, unassignedben is van talan 30-40db
-
thebigK
addikt
Itt 10-5rol 14-5, itt meg is allok, folosleges tobbet, aztan johetnek majd a ligue1 upgrade pickek, talan egy 70-80at tudok csinalni
-
thebigK
addikt
én tegnap óta 10-5benb állok, megint nem vett rá ez a foshalmaz h játsszak vele, és a bl döntő, plusz a heineken győzött
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
na kezdődik
"Neymar sem lenne rossz" 
|AP| - LB + lövőcsel és irány 45fokban
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
hétvégén ha meguntad, egy meccsre igazán kölcsönadhatnád majd azt a csapatot
-
thebigK
addikt
na a hetek óta félrerakosgatott, őrizgetett ligue1 premium players csomagból jött is egy ilyen TOTS André, gg
-
thebigK
addikt
FIFA 21 teljes egeszeben osszefoglalva, a 3. Wl meccsemen: nemet ellenfel, csak a nutmeg meg az rb+y, vegeredmeny 2-2 ugy, hogy a 92. Percben tizit fogok, hosszabbitas kiegyenlitett, majd egy auto tackle miatt a 122. Percben megint tizit kap, amire kesve mozdulok, igy nyer es megy a dance golorom. Welllllll doneeee
-
thebigK
addikt
Ez a jatek tuti elmebetegek szulemenye. 15 win, 9 meccsem maradt, gondoltam miert ne. 6bol 1et tudtam kinkeservesen megnyerni eddig. Es egyik se volt jobb nalam, kozelsem
-
thebigK
addikt
Csak egyszer jatszhatnek nyugati feltetelekkel...rohogve elit lennek minden heten
-
thebigK
addikt
En 10-4el allok, majd egy wint behuzok a silver1hez, talan, de mar nagyon motivaciom sincs az egeszhez igazabol
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nincs olyan beallitas, hogy az ellenfelet latod. Ha 2 kontroller van beallitva, hogy mutassa, az a te 2 kontrollered, az egyik az, amit fizikailag bevesz inputot, a masik pedig az, hogy online mire er a kontrolleredhez a parancs.
-
thebigK
addikt
POTM Yilmaz a francia1bol, 81es csapatot kernek egy 87es lapert, ingyen fodder
-
thebigK
addikt
-
thebigK
addikt
Na vegul kiraktam Olmo-t mert DR Rewardokbol jott egy dupla untrade Angelino, meg Marquinhos, 1-2 84es, ne vesszenek karba. Max ujabb supersub lesz belole
-
thebigK
addikt
Gyerekek ez a Dani Olmo kurvajo lapnak nezhet ki cam, wide cam, winger poszton. Fasza statok, lean body, 4* wf, 5* skill, szerintem en kipattintom, egy 86os squadot total megerhet
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ide Angelino, Baku, meg 3db 83as, notbad
-
thebigK
addikt
Ea-nel nemtudom mit szivnak, most ennek az mbabu sbc-nek mi a tosz ertelme van, ugy hogy ott a birthday mbabu?
-
thebigK
addikt
TOTS Frenkie + TOTS Suarez vagy TOTS Lewa + TOTY Kimmich, melyik lenne jobb?
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
szintén g2, szintén 5 meccs maradt, szintén 5kor kelek, én is hagytam
-
thebigK
addikt
Ide Sabitzer
-
thebigK
addikt
Kivancsi leszek ebben a jatekban mikor fog kelleni az ész, az iq, a tudas, vagy tamadasban betanulsz par gombkombinaciot tovabbra is minden evben, vedekezesben meg le se valtasz a cdm-rol, aztan irany az elit
-
thebigK
addikt
Mar a 3. Meccsen elmegy az ember kedve ettol az egesz fostol, mikor jon vmi nemet elit ellenfel (3db wl premier league pick a kezdoben), 3-2re vezet, meta meta meta, es a 60. Percben mar hatra passzolgatja a kapushoz, meg a szogletzaszlonal bassza az anyjat. Hanyinger
-
thebigK
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Az agility a mozgekonysag, de ahhoz nem árt a megfelelo body type, például lean, futbinen lelehet csekkolni kinek milyen, magas agility es lean bodytype eredmenyezi a legkonnyedebb mozgast, iranyvaltasokat, cselezest. A composure a higgadtsag, gyanitom hogy nyomas alatt mennyire pontosan, precizen tudja a jatekos kivitelezni a passzt, lovest. Az agresszio szerintem labdaszerzesnel hasznos
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kap egy esélyt, megérdemli
-
thebigK
addikt
Frenkie megéri azt az 1.8 millát, vagy ha már van Marcos Llorente-m, akkor overkill ennyit kifizetni így érte?
-
thebigK
addikt
G2 pick Carrasco es Casemiro, kozben jott dupla untrade Kounde is, ugyhogy megcsinaltam a garantaltat, abbol Alba, fele csapat igy most mar Laliga
-
thebigK
addikt
83+ ×25bol dupla Marcos Llorente, sajna untrade mindketto, de legalabb volt mellette egy Kounde is, Van dijk, Son, Chiellini, Bernardo Silva. A laliga picket megcsinalom még
Pickbol Gold Ramos. Meh
-
thebigK
addikt
Én meg inkabb vettem egy Mid Eusebiot, ott legalabb biztosat kapsz a zsetonert
egesz evben palyaztam ra, de sokszor tul zsugori, vagy balfasz voltam, most maar nem erdekel a zsetonmennyiseg ugysemlanikai - az nagy grat
-
thebigK
addikt
Ez megint qrvajó 5x85 volt, 85os torok tots, sommer, henderson
-
thebigK
addikt
Ide gold kibaszott modric. gg
-
thebigK
addikt
Ide Marcos Llorrente meg 4db fos az 5x85bol
-
thebigK
addikt
Nekem eleg is volt ennyi ebbol iden. 14 win utan 3 meccsbol 3 szanalom vereseg, mind ilyenek miatt, nem koszi. Ott rohad meg
-
thebigK
addikt
En jovore nem fifazok 30 megas nettel. Sok gold3as nemet, holland, olasz elver 0 jatektudassal, pusztan a kapcsolati elony miatt. Szembeszellel nehez, foleg ha az embernel 50 60 a ping es tizedekben merheto a keses a virtualis joy alapjan
-
thebigK
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
ez a legrosszabb amúgy, mert amikor a ballroll scoop, meg a croqueta cancel nem megy, mert képtelen lereagálni a nyomott gombokat, akkor az a meccs már kuka. Akkor van az, hogy 2mp-el előre kéne gondolkodni, hogy mit nyomsz, vajon mi fog történni, tervezni a következő move-ot, ez teljesen off
-
thebigK
addikt
Sirni tudnek ettol a gameplaytol
-
thebigK
addikt
Elinditottam egy wl meccset, az egesz palya full fekete. Mintha nem lenne vilagitas. Lol. Rip
-
thebigK
addikt
Kinyitottam par db prime gold, rare electrum, mega packot, volt vagy 15, az eredmeny 2db 83as lap
-
thebigK
addikt
Majd jovore
Wl eddig 4-1, kar a buktaert, gyalazat connection volt, viszont ez a 4-3-1-2 nem is tunik rossznak, magas depth-el meg press after poss loss-al, mondjuk a kontrakkal nagyon vigyazni kell. -
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szinte 2x annyi mint par napja, az igen
-
thebigK
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Nekem a mostanid is elég szimpi, foleg, hogy ott egy Mbabu a padon, en azt csinalnam, hogy beraknam Akanji helyett, es 7chemen elfutkozna RB poszton, Mukiele Bender meg CB. Viszont Bernardeschi helyett megprobalnek elso korben akar egy gold CR-t, persze ingame felallas fuggo
-
thebigK
addikt
Holnap az ikon swapok is lejarnak, vajon jon helyettuk.ujabb adag?
-
thebigK
addikt
Kristóf igen lapít, remélem lassan bedobja a Rashford nyitást, vagy legaláb egy Sont
-
thebigK
addikt
Kiprobaltam a Kristof fele 4 3 1 2-t, 3 meccs rivalsban, mindharmon ugy elpicsaztak hogy orom.volt nezni
raadasul olyan fos lassu nyulos, delayes a gameplay, hogy csoda lett volna ha nem igy lesz -
thebigK
addikt
84+ pickből ide Ramos, talán az ilyen 84+ sbc-kből ez az idei legjobbam lol
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Innen latom a jovodet. Elso pick Salah, hogy bosszankodj, aztan Cancelo, hogy kompenzaljon, a 3. meg KDB. Rashford nem, de Son jon majd eladhatoban
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mi a nyero formacio nalad? -
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az szep
Új hozzászólás Aktív témák
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
bár nem is tudom hogy lehet ezzel a Wish-es CR-el beérni, mikor ott az SBC lapja