Hirdetés
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aguinaga
őstag
Akartam is kérdezni, hogy Rousillion + Zagadou + Tapsoba + Lazaro/Baku - TOTS Neuer vagy TOTS Luke Shaw + TOTS Fofana + TOTS Goldson + HL Tavernier - TOTS Ederson?
-
sz_abika
addikt
No, annyira kinyíltak ezek a bundások, hogy kicsit frissítettem a csapaton, így a Laligás srácok mentek kispadra - Carrasco csalódás, nincs meg benne a 97es tempó semmiképpen és a gólgyártás se ment vele. Ellenben visszaraktam mid Socratest és annyival jobb lett minden, egyszerűen az 5WF iszonyat megnyugtató elől, majd gondoltam megnézem maradt e még pénz a PIMre...és 500 alatt van egy ilyen lap?! BUYBUYBUY!
Frissiben nyitottam egy Müllert is, tavaly red pickem volt és nem jött be, de most pont CAM poszton nem volt senki aki chemben jó lett volna, megnézzük mit tud. Ezt a Tapsoba gyereket kéne kirakni még, de 350et egy untrade lapért sokallok. Inb4 "emlékszel e még mennyi volt Sanches?", nem számít, mindent megér még mindig, remélem nem lesz TOTS lapja.
-
bubuska10
senior tag
válasz
evibly
üzenetére
A Tapsoba-Lacroix védőpáros mögöttük Neuerrel a legmasszívabb védelem. Ha hétvégén nem nyitok jó serie a játékost az utimate-ekből és a rare megákból, akkor sztem eladom Tomorit és megveszem helyette ezt az x-es nevű franciát.
Brutál jónak tűnik. Tapsoba meg a legjobb CB akivel valaha játszottam. Wamant ne rakd ki! Csak a community miatt került be, van más jobb megoldás. Nem kell mindig mindenre rárepülni. 
-
evibly
senior tag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Hát, én meg nagyjából kussolhatok, annyira megszórt a játék brutál Bundes lapokkal...még jobban, mint a La Liga és a specifikus bundás pikkek még most jönnek (?), vagy nem?
Tegnap este összedobtam egy csapatot abból, amim van és rájöttem, hogy esett egy Haaland is valamelyik pluszos pikkből
Ezeken felül van a storyline Sessegnon (nagyon bírom azt a lapot egyébként), az amcsi CDM gyerek, egy eladható André Silva (ő persze nem valós opció), egy record breaker Sancho (mondjuk ő is max objektíveknél használható már csak). Szóval ez így szép, de mégis a winger felállást fogom valahogy kimókolni, Wamanon gondolkodom (őt kiszedte valaki?). És valami ilyesmi lehetne, ingame meg 4231, én csak abban tudok működni:
Egy Goretzka/Kimmich menne Amiri helyett és sztem nagyjából megvagyok. Vélemény?Tegnap egyébként Div1-ben mentem pár meccset, iszonyú sweat és erőlködés mindenhol, egy-egy lövések kapura, 1-0-ás, 1-1-es eredmények, ettől még elvergődtem 2000 skill pontig. Akkor még a La Liga front volt meg, nem fogom őket hiányolni, de ez a bundás védelem baszki, eszméletlen: Tapsoba konkrétan tökéletes, Lacroix esetében kezdem érteni, mit hogy kell vele, mert hajlamos tiziket összehozni, Bender még mindig patika, Rousillon is elég stabil, beteg az egész
-
Madn!ght
addikt
Elmennek a francba... garantált Sabitzer. 85+ Baku és Sabitzer. Fodderem és coinom se maradt.

Csatár híján kész a bundes ToTs csapat. Már csak a holnapi pickekben bízok.
Ja kb. 50 upgradeből 0 german tots.

-
gjoe
addikt
3 meccs sb-ben Worldclass és legendaryn eddig kellemes meglepetés.
Első meccsen camba próbáltam de nekem nem jó mert nem védekezik.
Ment dalglish mellé st-be ott viszont villog szépen. Szép gólokat lő de a 4wf inkább 3
Ballal több helyzetet hibázott, viszont a jobb lába halálos.
Sikerült kipróbálni vele szabadrúgást statok szerint nagyon jó. 1 próba alapján tényleg az hibátlan erős lövése van.
Hunterrel st-be használható és szépen lehet vele passzolni. -
Woodslave
félisten
válasz
thebigK
üzenetére
nagyon durván elkapott. Szerencse hogy nem vettem meg anno ráment volna ez az évem is. Nem tudom egyszerűen megmagyarázni miért. Hajtom a lapokat hogy aztán ne játszak mert utálok kikapni
Gjoe: gondolkoztam anno hogy inkább Wama kellett volna, de már nem fog menni. Lehet összerakok akkor 5-6 picket. Hátha
-
-
Woodslave
félisten
[link] pár napat alatt ezt sikerült összakalapálni. Gyakorlatilag minden komolyabb fodder belement a cb rb sbc-be de szerintem ez nem volt rossz ötlet végülis nem hiszem hogy az olasz vagy francia ligából jönnének ezeknél jobbak szóval ez tök mindegy. Csinálom a Roussiliont, de ehhez a finesshez annyira suta vagyok egyáltalán nem áll valamiért a kezemre. Megvan a cross, 1 win meg 2 assziszt meg két gól kell de még 11 finess. Ha mindegyik meccset végig kell játszani agyfaxt kapok lehet inkább gold Mendy 6k.ért.
A bundes tots támadóktól viszont nem vagyok elájulva. Azt leszámítva hogy bárki jól jönne, de nincs olyan "meta" akire esély is lenne, nyilván nem fogok egy Lewat de még Haalandot se nyitni.
A 85-ös pikcet nem tudom megcsinálni, bár Hummels mehetne bele. De a kérdés szerintetek érdemes még a maradék foddert ezekbe a bundes uprgradekbe rakni vagy sem. A 81-87 pick az xar, max sbc foddert craftolni jó. a 81+ nem tudom milyen eséllyel ad 82-nél nagyobbat.
Vag várjam meg már a Ligue1-et végülis Ben Yeddert tudom linkelni
-
gjoe
addikt
dettó.
megcsináltam a portugál tots-ot, adott egy kapust, gondoltam nem kell.
Hozzáraktam angelinót és kiraktam a bundás pikket
Jött duplába neuer, ezért bár nem akartam kiraktam a bundás tots-ot és most van egy bakum.
Vicces tud lenni az EA. Neuert harmadszor nyitottam, angelinot 2X.
Most ugyan ott vagyok mint a nyitások előtt csak kisöpörtem pár 100k coin foddert a klubból.
Erre [link] valaki? -
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Detto, de bedobtam Mountot meg 83asokat és ki is jött a matek egy Angelinoért. Ezek a ""garantált""" pickek nekem nagyon nem jönnek be.
Viszont.
Angelino miatt nem kell szégyenkezni, a kisméret + 99acceleration miatt, nagyon vicces bridge-el a sarokba szorításból
Aki meg Bundás CMet keres, aki jó mindenre, de nem különös semmiben, az a lvl 15ös Adamset nézze meg. Nagyon kellemes meglepetés, teljesen jól hozta Vidal/Essien posztját a harapósságával és dinamikájával. Nem dobom el
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Volt egy untradeable ToTS Baku-m.
Nyitottam egy level x rare pack-ot, jött belőle egy TOTS Baku.
Beleraktam a garantált német TOTSba, jött belőle egy TOTS Baku.
Azt beleraktam a 85+-ba.... Abban is benne van TOTS Baku TOTS André Silva, IF Kramaric, T.Hazard + Kostic).
Egy kicsit, de tényleg csak egy picit csalódott vagyok, EA meg elmehet az anyjába.
-
Woodslave
félisten
Na egy jó kis Hummels. Ennél xarabb max Lacroix lett volna
-
EA's hit
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Én pl. ha csicska gólt lövök, akkor is nyomok gólörömöt, csak épp akkor bocsánatot kérek. Nem a másik idegesítésére használom a gólörömöket, kivéve ha ő maga is csicska volt és okot adott rá. "Másik kárán úriember nem örül látványosan" - nem az ő kárán örülök, hanem a saját sikeremen, ez elég nagy különbség. Kézilabdában ugyanúgy vannak gólörömök, csak ott ez nagyrészt kifúj egy nagy ordításban, mert nyilván egészen más sport, ott folyamatosan menni kell, nincs holt idő, nincs hosszabbítás. De a gólöröm ugyanúgy megvan, mert ez a sport lényege. Fifával azért játszunk, mert szeretjük a sportot és a focit, és hiába áll kurvára messze a valós focitól ez az egész fos, nyilván ez vezérel mindannyiunkat.
-
|AP|
veterán
válasz
toxicjew
üzenetére
először canceleztem, jöttek a fehér mezek.
Újraindítottam, akkor már töröltem, ugyanúgy fehér mezek.
(egy pillanatra lefőttem, hogy a klubot töröltem, de szerencsére nem
)Kristóf: én sem csinálom most meg ezeket, nekem igazán egy eladható TOTS lap jönne jól, hogy gyűjthessek Messire

-
Kristof_94
nagyúr
Nekem már totál nincs fodderem 90 alatt, lehet nem erőltetem.
-
evibly
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
De: a portugálból a 86-os spanyol kapus, az ment a 85+ Bundesliga player pickbe.
Mantráztam, hogy jöjjön egy Gori, vagy Kimmich, jó nekem a La Liga, nem akarok már variálni, jó lenne már végleges csapattal nyomulni.EA: fogd meg a söröm
Utána a garantált pakkból: Neuer
Szóval mégis kezdenem kell akkor valami komolyabbat a Bundesligával! -
Woodslave
félisten
Na ez a 83+ lofax volt. De bruyne dupli.. Alig van játékos de ebből dupla
-
toxicjew
addikt
Hú de jó ára van a 82-83as lapoknak. Be is jött gyorsan 200k csak a transferlistről
Senki nem csinálja a garantáltakat? Kint van mind2 liga. -
bodnar123
őstag
válasz
EA's hit
üzenetére
Nem a gólöröm miatt ideges, hanem a kapott gól miatt. Főleg ha olyan fifásan szar. Mi az hogy toxic... Szerintem mindegyik az. Engem aztán nem érdekel ki mit tol. Másik kárán úriember nem örül látványosan. Ez illem. Amúgy meg ne hasonlítsd a focihoz. Ott 90 perc alatt van 3 gólöröm, itt meg 15 perc alatt 7. Kézi labdába is sok gól van. Nincsnenek 20-30 mpes gólörömök. Persze ez az én véleményem. Én akkor is gyorsan elnyomom ha a másik előtte izmozik. Amúgy nekem idén div 5ig kb 2 hét alatt mintha kevesebb örömödő lenne. Mondom én jobban támogatnám a normális visszajátszást. Nem egy 2 mpes...
-
Nandinagy
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Egyetértek
Engem még a tavalyi csitítás se idegesített fel meg a nyugtatás. Ez csak egy játék. Kit érdekel?
Ha valakinek ez okoz örömet akkor csinálja. Az esetek 90%-ban oda sem nézek milyen gólörömöt nyom az ellenfél mert ilyenkor váltok zenét vagy iszok meg hasonlók.
Kezdem azt érezni, hogy kicsit túl érzékenyek az emberek
-
|AP|
veterán
válasz
Sandros112
üzenetére
igen, azt én is észrevettem, hogy mindenki 42-esben nyomja... EA rájött az élet értelmére

közben utánaolvatsam, másnál is előfordult PC-n. Akkor mára kimarad a játék, amíg nem kapják össze magukat
-
Sandros112
tag
Ugyanez. Csak rivalsben csinálja. Újraraktam a játékot, annyit javult a helyzet, hogy az én csapatom meze ugyanez a fos, a pályán mind a 22 játékos 42-es mezben van, de a legutóbbi meccsemen az ellenfél legalább feketében volt. Biztos, hogy a patch-csel csesztek el valamit.
-
bodnar123
őstag
válasz
EA's hit
üzenetére
Tényleg feltétlen kell szimulálni az örömödet egy számítógépes játékban. Ráadásul a másik kárára. Ebben a frusztráló játékba miközben te örülsz amire pont nem kíváncsi a partnered, a másik ideges. És ha valaki ideges akkor nem jó fejség örömtáncot járni. Na meg ezt a játékot focinak nevezni. Egy meccsen átlag2-3 gól van. Itt félidő alatt 4-5 sokszor. Tényleg meg kell ünnepelni mindet. Tényleg örül valaki annak amikor tots mots pots moments icon át bugolja magát a védőn és belövi a 6. Gólt. Szerintem nem. Én max egy gólörömöt engednénk elnyomhatatlanba. Inkább a visszajátszás lehetne normálisabb. Annak több értelme lenne. Ha szép a gól. Persze az irreálish Flash mozgású emberek az Ea számára is vállalhatatlanok. Amúgy élvezem nagyjából a játékot,és lehet szarabb lenne ha élethű lenne. De itt semmi nem foci. Így nálam a gólöröm felesleges.
-
|AP|
veterán
na jó, valami még jobban elszaródott ezzel a szarral PC-n

Jött valami bazinagy frissítés... belépéskor valami dlc hibát írt, töröltem.
A játék ugyanolyan fosch mint eddig, de most már a mezek is meghülyültek, 3 egymást követő rivals meccsen full fehér szerelés van a játékosokon, bármit állítok.
Ezt még akár be is nyelném, (ha nem emlékeztetne a Realra
), de a vicces az, hogy az ellenfélen ugyanez a szerelés van 
Na így már kicsit nehezebb játszani....
Másnál minden oké?
(megnéztem, sb-ben minden oké, csak rivalsban csinálja)
-
dudu5130
őstag
Holnap jön a Serie A TOTS?
-
EA's hit
addikt
Én meg azokat utálom, akik nem nyomnak gólörömöt. A foci erről szól, érzelmekről, gólörömről, ha még ezt is elskippeled, az azt mutatja hogy nem örülsz a gólnak, szóval nem is élvezed az egészet, ergo minek játszol? Nyilván a toxic gólöröm az megint más, meg aki irekt csak idegesítésből nyom be valami szart, de a normális alap gólörömök a normális játék részei.
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Én is azt használom, de csak a gólörömködők kedvéért. Én mindig elnyomom, ha olyan az ellenfél, meg ha én rúgtam az elsőt.
azokat nem értem mikor vezetek 2-3 góllal, rúg eggyet és nyomja a gólörömöt.
Na őket szoktam büntetni az ilyennel
Tavaly még szétvetett az ideg ez miatt, de már immunis vagyok rá.
Amúgy a meccs időt is levehetnék 2*5percre. -
EA's hit
addikt
A gólörömökkel pont az a baj, hogy nagyon túlerőltetettek, meg nagyon sokat toxic módon használ a közösség. Mondjuk ez meg nem az EA hibája, mert kb. kiszámíthatatlan, miből csinál toxic gólörömöt a közösség
Ott van pl a dab-elés, amit Pogba anno egy sima gólörömként kezdett el csinálni, rossz szándék nélkül, erre a commnunitynek hála az lett a leginkább csicskítós gólöröm éveken át, szerencsére idén kiszedték már. A táncolósokkal egyébként nekem pont semmi bajom, inkább az erőltetett idiótaságok (turn and zoom, ugráló béka, flex és társai) tudnak nagyon felcseszni. -
bubuska10
senior tag
Ebben a témában a seggén ugráló afrikai kapus gólöröme az örök kedvenc
: [link] -
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Hát akkor megkéne nézned pár összefoglalót
A gólörömök legnagyobb része a való életből van. [link] Ebben is benne van a legtöbb amit lehet használni.Egyébként nem tudom mit akartok még. Már lazán levan rövidítve a gólörömök ideje. Néha már egy korty vizet sincs időm inni annyira gyorsan túlnyomja
-
Woodslave
félisten
Lehet nem figyelmtem de ilyen gólörömöket én soha nem láttam az életben. Közös táncika és társai. Bár a tavalyi susogást kivették engem csak az vett ki az észből nem tudom miért de fullra triggerelt. Ezek most nem érdekelnek, legalábbis egy hét alatt nem tudtak felbaxni, bár mondom se rivals se fut champs nem megy.
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
ha már a sérelmek kibeszélésénél tartunk:
EA vastagon benne van a toxic közösség építésében például azzal, hogy nem sajnálják az energiát az idegesítő gólörömök kidolgozására. Szerintem semmit nem ad a játékhoz, ellenben viszi az időt és csak b@ssza fel az ember agyát.
Egy "normális" gólörömmel nincsen bajom, néha ha nagy meccs volt és a végén sikerül behúzni még én sem nyomom azonnal tovább, de eszembe nem jutna táncikálós és hasonló beteg gólörömöket beállítani és még arra is energiát fordítani, hogy a megfelelő pillanatban benyomjam.
Ha azt az energiát amit az EA ezek kidolgozásába fektet, azt a játékmenet fejlesztésébe tolná, lehet egy sokkal jobb játékkal játszhatnánk
Arról nem is beszélve, hogy nem tudom kinek okoz örömöt pl. egy Puskást vagy Cruyff-ot breaktáncolni látni, de azzal biztos nincs rendben valami
Elég megnézni egy régi meccset, összefoglalót, hogy anno mennyivel tudtak le egy gólörömöt. Nekem az valahogy sokkal szimpatikusabb volt, de biztos öreg vagyok már... -
Woodslave
félisten
nem vagyok programozó de én azon szoktam agyalni, hogy amúgy elképzelhető hogy ezt a játékot ebben a formában lehetetlen normálisan megcsinálni ...

De szerintem ez a része a communityn múlna. Hogy mindenki elfogadja a tényt, hogy qrvára nem biztos hogy azért nyert mert akkora király hanem mert a ea gods rá mosolygott éppen. Aki meg jó attól meg pláne elvárható lenne hogy normális legyen. De ez is mint minden emberi dolog és mivel sokan játszanak még mindig sok a barom is.
Ja és attól is más ez, hogy gyakorlatilag 12-15 percre (- rage quit) össze vagy zárva egy másik emberrel. Egy fortnite-ban le se xarod ha meghalsz, nem nagyon táncolnak a hullád felett
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nandinagy
addikt
-
|AP|
veterán
válasz
Zimmi91
üzenetére
tényleg nem tudom min múlik, de jó lenne tudni.
Eddig az volt az elképzelésem, hogy számít hogy otthon vagy idegenben játszik az ember. Valamennyire igaz is, otthon nem annyira fosch a gameplay.
Viszont: tegnap a vége felé már a divrivals meccseken is figyeltem, hogy otthon legyek, ennek ellenére mindenki totál balf@sz volt a csapatban. Passzolni mindenki elfelejtett, egy helyben álldogáltak, a máskor superman TOTS De Jong állandóan felborult, egymásnak futottak a játékosok, stb. Kész kabaré, tényleg csak a Benny Hill zene hianyzott alóla.
Máskor meg minden megy f@szán.
Szóval tényleg fogalmam sincs min múlik
-
Woodslave
félisten
mindegy benéztem
-
gjoe
addikt
Swapból mit kellene kiszedni? Nem tudok dönteni
Van még 6 token. (lesz hétvégén)
A, most kiveszem 5 tokenért a moments lottót, de itt a 100ikonból max 10-12 ami jó lenne, tehát 90% kuka.
B, liga1 totsnál kiveszem a 81x25, és a 83x25. A mardék meg majd június közepe a többivel
Június közepe meg már nagyon játék vége ahol majd júliustól úgyis dobálja már a toty,all tots, alll ikonokat fillérekért
??? -
Woodslave
félisten
Két meccs Kell tegnap nyomtam. Komolyan minél többet agyalok annál idegesebb vagyok hogy nem sbztem inkább. Tegnap meg ma reggel meglett volna a token. erre one ligaban balfaxkodok non rare franciákkal..
kettő kell még a gyerek majd rivalsban megcsinálja a 81+ pakkért az utolsótMondjuk lehet megy Wamanba. Nem tudom linkelni. Meg elegem is van a Coronaból
-
Zimmi91
addikt
Csak azt nem értem akkor a swapos one league hülyeséget miért tudtam megcsinálni úgy, hogy alig kaptam ki, Divbe meg még kb gólt se tudok rúgni nem, hogy megnyerni a meccset
A bundás csapatom fele non rare volt és mégis ment, de ha most divbe mennék full gold csapattal is kapnék 5öt
Na mind1 nem is akarom annyira megérteni ezt a játékot, csak ha leülök heti 2szer játszani nem a mérgelődést akarom, de sajna amikor a gold Varane mindent is leszerel nekem a 91es meg esik kel meg felborítja Zambrottát és abból jön a gól akkor nehéz nyugodtnak maradni
-
Woodslave
félisten
Tegnap a bundes 20 meccs alatt megvolt. Ligue 1. 5 meccs 3 win mondom jó lesz. Ahha
ha sikerült a qrva finess akkor nem lépett ki természetesen. A végén már volt hogy maradtam inkább mert egy óra alatt kb 1 sikerült...
Lehet ennyi idő alatt az eredevisie sb meglett volna
-
Zimmi91
addikt
1400 pontról 950nél tartok, nem tudom mivan, de mindenki is megver
442 teljesen meghalt nálam, se védekezni, se támadni nem tudok. Mit próbáljak még ki ahol legalább tudok gólt rúgni?
Igaz heti 1-2 meccset tolok szal fixen én is eltompúltam, de akkor is fura
99es paces Theo Hernandezem gold Semedo és gold Lucas Mora is megfutja
-
gjoe
addikt
Viszont azt az otáviot szívesen kinyitnám egy pakkból
-
dudu5130
őstag
Srácok, azt hogy csinálják a védekezésnél, hogy mocorgok összevissza a 16-os előtt de a védője az ellennek nyíl egyenesen ront a támadómra és 1 méterről elveszi a lasztit. Én valahogy ilyet nem tudok
-
toxicjew
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Tényleg érthetetlen, előbb kiadnak 20 Wolfsburg lapot, hogy felvigye az árát (fel is vitte kicsit), majd kiadják ezt?
Nem mintha megérné megcsinálni úgy, ha megvan a WIF lapja, az is szuperül teljesít. De legalább most már annyit se ér mint eddig
Barmok. Viszont az egyik objective 75+ból jött ez az új Pedro Concalves
Vmire biztos jó lesz.83+ 5x 85ös squad? Tots challenge 80as rating gold players packért? Na ezekre szokták mondani, hogy daylight robbery...
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ide Angelino, Baku, meg 3db 83as, notbad
-
F_Hunor
újonc
Valakinek van valami tapasztalata a toty Lewarol? Vagy annyi pénzért van jobb opció is?
-
gjoe
addikt
83X5 tots neuer
Kapus minden ligából van már. -
thebigK
addikt
Ea-nel nemtudom mit szivnak, most ennek az mbabu sbc-nek mi a tosz ertelme van, ugy hogy ott a birthday mbabu?
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kevés? Hát nem fifáztál te már eleget?

-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nezopont.kerdese papi.
Mondom en nem tartom magam nagy spilernek..cselezni se tudok.max crocetta.
De stabil div 4-5 vagyok.Igaz wl ben lofax vagyok..ha jatszok.akkor.ilyen may 8 gyozelem. -
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Jaja, hát, aki ezeken az állatokon átmegy, az nem erről a földről való, vagy rare gold Ronca a neve, mert ő a mai napig képes erre

Nálam is szükség lesz még egy ikonra, az egészen biztos, de a középpályán (Ballack már nagyon kevés ott) - egy ideig prime Lothar a csapatban volt, nagyon szerettem. Szóval kirakom az 5 tokenes PIM SBC-t (itt most szeretném kérni Moments Lothart, köszönöm!), hátha bejön onnan valami, ha meg nem, akkor maradnak a normál SBC-k.
#16484Woodslave
Nem volt túlságosan vészes - a vége felé, késő éjjel jöttek a tryhard matyik, plusz a finesse miatt volt kicsit nehezebb, mert arra figyelni kellett, de nem izgatott, mert ha nem léptek ki a gól után, akkor gumi a karokra, aztán helló. Minden alkalommal pattantam a meccsből, ha én kaptam az első gólt. -
kapeti07
senior tag
Tegnap még nem tudtam kirakni a 85+ PP-t, mert kellett hozzá a mai SB reward. Éppen néztem a csapatomba Angelino illene a Chem miatt. Mást nem tudok beépíteni. Tudom nem egy nagy szám lap de már undorodom F. Mendy-től. Tegnap még 90 ezer volt a lapja. Ma kirakom, két gold lap melett pont őt kaptam. Nézem micsoda szerencse, erre most látom keményen bezuhant az ára. 55 ezer körül pörög most. Nem baj... Inkább örülök neki (valószínűleg amíg ki nem próbálom
).nekem a 81+ nem adott még semmi értelmeset, talán valami törököt egyszer. Lehet a Swap-ok közzül inkább rámegyek valamelyik ikonra. A 83x25 sem adott semmi nagyot.
-
gjoe
addikt
Nagyon sok sbc playert kiraktam és nagy részük már sbc-be végezte, vagy ott van a klubban.
Már renato sanchez is csak kispados pedig drága volt, használtam 3-4 hét max.
A legjobban rooney érte meg. Igaz most nincs kezdőben de supersub.
Aztán essien érte még meg és zambrotta. A többi már sehol sincs.
Még jöhetne egy kirakható maldini.
Guba: Kent nagyon megéri szerintem. Draftban használtam de OP nagyon. -
Nandinagy
addikt
válasz
Mrguba
üzenetére
Olyat vegyél akinél nem zavar ez.
Ott van De jong aki 2 milláról már 1.3
FB Adama 800ról 500.
Kent 500ról 150.
Atal is már csak 400k mikor 1 hete 850k körül ment.Nem tudom mi a jó megoldás ilyenkor. Én tavaly mikor volt 1.2 millám azt beletoltam francia liga upgradekbe.(Kár volt)

#16501F_Hunor
Valami 83*5-t láttam de ahhoz magasrating kell
Nem hiszem egyébként. Eddig egyszer sem jött új upgrade. -
F_Hunor
újonc
Ma még jöhet valami Bundesliga upgrade? Mert ha nem akkor 81+pickbe belerakom minden lapomat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

azért kipróbálom
nagyon patika egy lap
Senki nem csinálja a garantáltakat? Kint van mind2 liga.
kettő kell még a gyerek majd rivalsban megcsinálja a 81+ pakkért az utolsót