Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Na azt nem tudom, de szerintem nem, mert ugye full silvert ír...

Közben meglett a 200 győzelem, gyors lenyomtam 5 barátságost a one league-ben.
Jött pár fodder: De Ligt (dupla), Golovin (dupla), Alexis Sanchez, Davies, Sabirzer, illetve pár 82+.
Annyira nem is gáz! Bár azt nem igazán értem, hogy Daviesből miért a tots van a csomagokban. Majd jók lesznek R9-hez!
(#20883) Woodslave : Ahhoz kellene 13-ból 8 győzelem, ami nem egyszerű. Nagyon örülök, hogy a tots alatt összejött, csalódott lettem volna ha nincs meg legalább 1x.
-
Woodslave
félisten
Jól néz ki. Basszus Oblak személyében végre a kapusom is meglett sif Courtois meg pim Van der után végre vki véd is. Mondjuk miatta Militao helyett Llorente kezd 7-esen cb de így is maxos minden védekező statja. Ugrani mondjuk nem tud ez baj de az úgyis eshetőleges.
Csak megvettem Mattheust tényleg jobban dolgozik vmiert mint Tonali meg is Renátó is maxos. Már szabadrúgást is vágott
. Gondoltam Kantera de ő már túl sok kompromisszum. Talán Mattheus Renato középpálya is megoldja amit lehet amit meg nem ott tök mindegy. Most egész jól élem a 4-2-3-1et Inception taktikája alapján igy Acuna lcam. Atal váltja. Lehet Renato jobb lenne ott fene tudjam. Tényleg annyi baxó (elméletileg) lap van győzze az ember berakni..
-
Woodslave
félisten
-
Nandinagy
addikt
Hát itt az a kérdés, hogy valaki aki később vette meg a játékot ő kapott Rare gold packokat idén? Bár szerintem nem mert ez előrendelői ajándék szokott lenni.
Hát meg ha csak karácsonykor szállsz be akkor elég a standard szerintem.
#20186lanikai
Volt valami plusz a championsba januárban amiért megérte?
Ha kaptál rare gold packokat akkor a fifa pont is jár később is mert ugye azt váltotta fel idénre a pont. -
Woodslave
félisten
Írtam neki hogy remélem megkapta a wint mert tényleg jobb volt. Azt írta vihar volt elment a nete.
lucky me
Tele broadcastra állítom a kamerát 17-0. Így a játékot jobban lehet érezni de gyakorlatilag 41212-ben se látom már a cmeket..
tudom nézni kellene a radart de ha menne nem itt tartanék
. A coop jobb ebből a szempontból de ott meg a játékosok túl kicsik. 106-os tv el se tudom képzelni monitoron ez hogy van. 165-ös tvn jobbnak tűnt vagy csak én láttam úgy...? -
Madn!ght
addikt
Sajnos Davies működésében valami problémát tapasztalok. Egyszerűen hiába 99 minden sprint értéke, mégis lazán lefutják. Olyan mintha mindig egy “áltlag” tempóval futna, függetlenül attól, hogy nyomom a sprint gombot. Mostanában kezdtem ismét Roussiliont használni, és végre érzem a védő sebességét, illetve a kis “Kante-féle” agresszivitását is, sokkal több elfutást szűr meg, mint Davies. Szerintem vmi bug lehet, vagy fene tudja…
-
Madn!ght
addikt
Nálam ez lett a vége. Igazából német/bundás lett volna a cél, de a pappé nyitással lecseréltem a hazard&götze kombót.
Aouar még mindig hihetetlen OP.
Ismét kb. egy győzelem kellene a div 1-hez, de ilyenkor szokott rommá szivatni a saját csapatom, aztán -300 skillig meg se állok.
A Hradecky egész jókat fog, Baby VDS 1700+ meccs után nyugdíjba ment, mert már a saját kapura is veszélyes volt.

-
Nandinagy
addikt
-
K.J
senior tag
Mennyi esély volt erre a dupla Albára?
Az előbb milestones csomagból jött egy birthday Atal. Kiraktam egy futties picket.
Mondom az algírt csak nem pakolom vissza, helyette beledobtam Dias 88-as lapját(nem tudom milyen típus az a kártya).
Mit kapok?
birthday Atal, birthday Tomori, és 88 Dias..
-
Woodslave
félisten
Megint egy Kante.. én erre lövöm el mert csak cr7 kell de látom nem fog jönni.
na mindegy még kettőt tudok csinálni de lehet megvárom az esti preview pakkokat bár lassan meg se tudom venni 
Egyébként ez a promo mutatja meg hogy hiába venném meg a következőt minden tapasztalat ellenére ugyanazt csinálom mint tavaly. Semmit nem tanultam
. Nem gyűjtők foddert minden xar sbct megcsináltam stb.
-
Woodslave
félisten
de lejárt írtam is hogy 3 napig nem fizettem elő. (amíg nem voltam itthon)

API cseréljünk mindenki jól járna. Én el tudnám adnia tradeble Lukakumat. Amúgy nekem annyira nem adja. Lehet faxa csatár, de legalábbis a tegnapi gameplayben egy normális labdaérintése nem volt. Minden elpattan tőle, dribbling statok ellenére egy billegő gólyalábasra emlékeztet.
Na mindegy ebben a három napban csak xar "üzleti" döntéseket hoztam de mindegy lexarom. Jobban bosszant hogy emiatt a hülye feljutok érzés miatt megint nem élveztem a játékot
-
Nandinagy
addikt
Ha jobban belegondolok egyébként ha átlehet vinni a csapatot akkor nem fog érdekelni. Én a ps5-t az új God Of Warral akarom megvenni ami 2022 fixen. Addigra meg akcióban 4-5k ha lesz a fifa. Ha meg sokan lesznek a 4es verzión akkor majd csak a 23-ban váltok full ps5-re.
-
|AP|
veterán
grat!
Én továbbra is hol 4, hol 5, nekem a cél max. az, hogy megragadjak a div4-ben

Bár decemberben amikor elkezdtem az egész játékot még ez is nagyon távolinak tűnt. Meg az is, hogy ilyen csapatom legyen.
Kár, hogy mire elkezdhetném élvezni, addigra gyakorlatilag vége
De azért a div1 az nem semmi, még egyszer grat!
-
toxicjew
addikt
-
Nandinagy
addikt
Megmondom őszintén nálam win-win szitu van
Ha a brazilok nyernek Vini lesz 5/5, ha az Argentínok akkor meg Paredes.Vininek nem fontos az 5 weak mert bomba bal lába van de Paredes tetszene középpályán az 5/5-s Florenzi mellett
Ha hátrányban lennék és feltolnám a 3 védős letámadós taktikát lenne elől 7 db 5 skilles játékosom 
Amúgy szerintem behúzzák. Bár Messi miatt ott a meglepi az argentínokban. Dybala amúgy nincsen? láttam Pogbával bulizgat. -
Nandinagy
addikt
Mondjuk a city mégtöbbet költött aztán bl-t még ők sem nyertek
Nekem ez a Lille bajnoki cím kicsit a Leicesterére hasonlít. Volt egy technikás szélső(Bamba/Mahrez) egy gólerős rutinos csatár(Yilmaz/Vardy) meg egy bitang jó középpálya(Sanches+Andre+Soumare/Kante+Drinkwater+Nem tudom már
Inler talán)
Soumaret egyébként már meg is vette a Leicester. Kante meg Ndidi után megint egy nagyon olcsó de bitang jó játékos. Bár Dakánál meg nem érzek semmit extrát szóval lehet vele befürödnek mondjuk Vardy meg Iheanacho mellé nem tudom miért kellett.Lehetne amúgy még szemezgetni abból a Lilleből
Celik egy jó rb, Ikone meg David is fiatalok és jó játékosok lesznek. Sanchest szívesen megnézném az Arsenalban

-
Nandinagy
addikt
-
|AP|
veterán
az egyik lap volt a lehetségesek közül, akinek kifejezetten örültem volna.
Szóval alapvetően elégedett vagyok. Betettem az utoló 3 WL meccsre, első labdaérintésre gólt lőtt
Ezzel nálam is vége a játék érdemi részének, elégedett vagyok a csapattal, amit sikerült összehozni. Grindolni, sok energiát belefektetni már nem fogok, divrivals lesz valószínűleg csak. Kicsit már fals eredmények születnek így is.Egy meccsre voltam a 20 wintől, ez az én szintemen nagyon nem a realitás

-
-
Kristof_94
nagyúr
Ne is mond! Lehet furcsán hangzik, de tegnap az öröm mellett csalódottságot is éreztem, mert nem ezt érdemeltük. Durva, hogy ilyen csapatok ellen 10 percet voltunk hátrányban a 3 meccs alatt. Ott lenne a helyünk a 16 között...
Remélem ezek a gusztustalan németek mennek a levesbe. -
Nandinagy
addikt
Mondjuk nálam Capita lövi a tiziket szóval amit lőttem se ő lőtte
5 meccs 7 gól eddig. Arra jöttem rá, hogy kell nekem 1 fizikálisabb/magasabb csatár mint amilyen CR vagy FB Reus volt vagy most Felix. Valahogy velük mindig jobban megy a játék mert nehezebb elnyomni őket.Coutinho vagy Dembelét imádom de középen olyan szinten súlytalanok, hogy a legkisebb ütközésnél is esnek össze. Neymar is hasonló de ő meg lövésben más szint hozzájuk képest 
Dembelé így kikerült szélre ott szerintem jobb is lesz.Az Iniesta lap nekem is tetszik de esélytelen, hogy betudjam linkelni sajnos. Ha lenne egy Llorentém meg Ramosom mondjuk úgy megtudnám oldani
-
|AP|
veterán
nekem az Iniesta lap meghozta a kedvem a játékhoz, bár most a Balcsinál vagyok, csak telefonról követem az eseményeket.
Ilyen apróság elég, hogy alig várjam, hogy kipróbálhassam az új csapatot. Aztán nem tudom meddig fog tartani a lelkesedés
De a hátralévő időben már tényleg a fun-ról kellene szólnia a játéknak.
-
toxicjew
addikt
Nekem Ucl Kimmich, nem rossz dehát na... Mindenesetre el lehet majd szórakozni ezzel a promo ideje alatt.
Egyébként minden packnál működik a dolog, szóval aki pl. az Európa sbct csinálja, annak segítség lehet a bronze meg silver packoknál is. Én még midnig vadászom a finn, magyar és makedón játékosokat
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Peugeot, Citroën topik
- Parfüm topik
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Subaru topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de legalább egyik döntetlen

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de van még 18
.
jó csak vicc. De azt nem tudom mondjuk a fifa 22-ben tudnak-e end of era barcas Messit?

Jó választás.