Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
417db 85+ sbct raktam ki, de nem érkezett meg Neymar.

-
Digestive
veterán
Ma toltam pár meccset és egész jó volt. Nagyjából az történt a pályán amit nyomtam.
Ha nincs okádék delay, akkor egész élvezetesen lehet forogni ezekkel a kimaxolt lapokkal. -
Digestive
veterán
3,3GB patch. Most kapjuk meg a 22 gameplayt tesztelésre!

-
Digestive
veterán
Mióta van egy csapatom a játék legjobb lapjaival és mellé egy kimaxolt moments ikon csapat is, azóta estem -350 skill pontot.

-
Digestive
veterán
.
-
Digestive
veterán
válasz
toxicjew
üzenetére
Jó döntést hoztál!

Ugyanígy teszek én is. A következő részt meg se rendeltem. 4 év alatt egy hajszállal se lettek jobbak a feltételek innen kis hazánkból az online részhez. A játék alapból egész évben egy béta szintet üt csak meg és mellé folyamatosan érezhető, h hátrányban vagyunk azokhoz képest akik közelebb vannak a szerverekhez.
Az előző részekben a kereskedést még nagyon élveztem. Volt olyan nap amikor január környékén 2 milliót kaszáltam egy nap alatt.
De az idén már ehhez sem volt türelmem. -
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Digestive
veterán
Mindjárt indul a 22, nullázódik az egész. Hogy az anyámba lehetnek még ilyenkor is olyan fos arcok, h kapok egy szabadrúgást a legelején a 16-oson One Leagueben és a veréb csicskagyász kilép azonnal, h szomorodna meg.

A másik nyomorék meg nem lép ki, mert mindenáron rúgni akar egy gólt és kiakasztani a kontrollert. Ahelyett hogy megcsinálna 5 meccset annyi idő alatt.

-
Digestive
veterán
Elképesztően jó a game play gyerekek! Én ilyen szinten smooth irányítást még nem tapasztaltam soha. Vagy nagyon kevesen játszanak, vagy feljavult a netem
, de minden úgy és abban a pillanatban történik ahogy akarom.Gelson Martins lapja az idei év legjobb támadója akit próbáltam.
-
Digestive
veterán
Ez a CR igazolás jócskán felnyomja majd a játékban Bruno árát.

-
Digestive
veterán
8:50 - 11:00 Amik és ahogy itt történtek Borassal az mindent összefoglal erről a dögkút játékról.

Siralmas
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Pár napja még 10,5m volt PS-en. Most 6,7. Az sbc meg 3,7 ha nincs bele egy darab lapod sem...
Szerintem Messinél semmiképpen sem rosszabb árazás ez.

-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Digestive
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
+1
Én pl szarul védekezek, de a kapussal kirohanáshoz Istenadta tehetségem van.
Már amikor a félpályát átlépi az ellen egy kontránál, akkor lehet látni, h lesz e hosszú indítása. Ha jó időben elindítom tots Neuert, akkor a 16oson kívűl lezúzza a labdást. Mindenképpen akkor kell elindítani a kapust amikor még nincs a látómezőben. Nagyon kevesen figyelnek erre és csak pislognak amikor szemből jön az úthenger. 😃 -
Digestive
veterán
1 swapos 81+ x25 csomagban 18!!! db 81-82-es lap volt és 86 a legmagasabb.

-
Digestive
veterán
Nem tudom írta e már valaki. A 22ben a WL reward azonnal jön, ahogy véget ér. Nem kell rá napokig várni.
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ezek szeptemberben lettek volna jó lapok.

-
Digestive
veterán
Persze ez velem is így van/volt sokszor. Eusebiot ezért raktam ki. Amióta fifázok, minden évben megvolt és mindig a maximumot hozza. Dinho játékát meg imádtam mindig is és nekem ő az öröm foci megtestesítője! Minden megmozdulását élvezet volt látni a pályán.
Viszont a fifában sztem sosem volt op sajnos.
Minden évben megvettem a prime lapját, de az idén már kihagyom.A bal lábas játékosokat pedig valóban szokni kell. Én rengeteg fineszt lövök és emiatt mindig van bal lábas lapom a jobb szélen. Dybala meg A finesz király.

-
Digestive
veterán
NO FULL BACKS AS CBS!! Placing any player that is not a Centre Back in a Centre Back position will negatively impact their defensive positioning.
Na erre kíváncsi leszek.

-
Digestive
veterán
Megnéztem a 22 gameplay trailert.
Forward runs
Explosive sprintEzt a 2 dolgot érdemes megjegyezni. Ez lesz a 2 új aduász, már most látom.

-
Digestive
veterán
Na ez az a WL amiről párszor már volt itt szó. Most húzta maxra az EA az esélykiegyenlítés csúszkát, h minden fogyatékosnak legyen kedve megvenni a 22-t... Kettős emberelőnyben kaptam ki egy olyantól aki sztem kezek nélkül, lábbal játszott a tudása alapján... Valami angol2 10k-s tots lappal rúgott 3at 20+ méterről miközben 2 védővel taszigáltam!
Olyan szinten pattant el bennem az utolsó cérnaszál, h chippendale módjára téptem el a pólót magamon. 
-
Digestive
veterán
Most milyen spec lap nyitható?
-
Digestive
veterán
3:0-nál lépkednek ki a 25. percben a világtalanok a 99es CR, Messi támadósorokkal!
Egymás után 3 ilyen meccsem volt most.Elképesztő, h az ilyen csírákat szórja meg az EA az ilyen lapokkal...
-
Digestive
veterán
Negyedére, ötödére csökkent az ára a lapoknak 15 perc alatt.

Birthday Mendy 400k>>>90k
Kante 500>>>85
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Te nagyon beteg vagy tesó, h képes vagy így utána nyomozni.

-
Digestive
veterán
A fifa nagymester, megboldogult topikgazda MdewC szokta azt a trükköt alkalmazni amikor hányás volt a játékmenet és a delay miatt előnyben voltak az ellenfelek, h átváltott wifis mobilnetre.
Olyankor ocsmány hányinger, mocsár volt a játék, de legalább mindkét félnek. 
-
Digestive
veterán
Revans volt az egész évi lelki töréseim miatt, amit ez a hányinger lap okozott.

-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mit szarakodsz már ezen ennyit?
Florenzit kibaszod. Neymar a helyére. Mbappe meg CDM. Csak Neymar lesz 8as. Aztán tolod 4231ben vagy 442ben. -
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
El mész te a faszba, ha ez most hülyén is hangzik!

-
Digestive
veterán
Végre nem ellenem engedte tovább percekkel a hosszabbítást a bíró!

Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix G513 Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Viszont a fifában sztem sosem volt op sajnos.
Minden évben megvettem a prime lapját, de az idén már kihagyom.
Garrincha után már kezdtem megijedni, h valami baj van...