Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OnePlus Pad 3
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Florenzi helyett? Debrői meg Bruno lesz a 2 cdm, a többiek meg tetszés szerint a támadó harmadban.
-
EA's hit
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
A legtöbb sbc volt, objective-ben Mendyre és Brunora emlékszem csak konkrétan, de biztos volt még egy pár. De a nagyobb része biztos hogy sbc volt

Illetve akiket látsz Futbinen, nem kapott mind kártyát, mert csomószor volt szavazás, hogy 3 adott játékos közül ki kapjon summer heat-et, és a legtöbb szavazatot kapót rakták csak bele, de Futbinen ott van a másik 2 lap is. Pl. Lenglet, Joao és Tello között lehetett szavazni, Lenglet nyert, ő kapott kártyát, de a másik kettő is ott van Futbinen, a "veszteseket" asszem draftban lehetett használni, de ténylegesen a játékba nem kerültek be.
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Bronz benching.... Na szép. Szégyelld magad!
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Gaborz1
üzenetére
Gold 3: Biglia és Moreno
De nem baj, mert megálltam 15-nél, nem volt már erőm a 17-hez.Amúgy ha csak 10-ed ilyen jó csapatom lenne az sem érdekelne, ha cserébe stabil játékmenet és szerver lenne, ja és nem tolná az EA aszerint a játékosokat, hogy honnan játszanak és hasonlók...

-
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Mondjuk kicsit már soknak érzem ezt a luckot másokhoz képest... Amikor Mbappe,Sancho,Yedder meg Nani üldögél a padon vagy azon sem míg más örül egy 200k-s lapnak az már vicc kategória. Szavam se lenne ha Kristóf top200 lenne és folyamat lenne 4-5 pickje .. Nem sajnálom tőle inkább az zavar, hogy Digestive meg nem kap hasonló rewardokból semmit vagy a többiek.
-
Gaborz1
senior tag
Pickekből kiket kaptatok?
G2-ért nálam: de Bruyne és Ederson -
Madn!ght
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az igen!
A felső sort azért derekasan kipukkantottad. Egy-egy lapnak is tudnék örülni a cserepadról, de még a tartalékból is.
-
sz_abika
addikt
Gec', most nézem a fejlődött Acuna lapot. Ez egy jó player pickes upgrade lett, legtöbb ingame stat

-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Acunával is k**va jól jártam
Eladtam 420k körül most meg ér 830-t. Ki gondolta, hogy 2 hét alatt duplaáron fog menni júliusban?

Nézegettem de nekem az egyetlen reális és beépíthető opció az Paqueta
Mondjuk megvenni nem fogom ha úgysem játszok. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Nandinagy
üzenetére
Mondjuk ahogy nézem talán 8 chemen megoldható és akkor nem kell visszahozni Paquetát. Verrattit kellett volna anno megvenni.
Így lesz most, bár igazából lényegtelen júliusban... Kicsit olyan azzal a Caioval a védelem, mint ha valaki kondiba járna, de lábra soha nem gyúrna.
De helyette meg aztán tényleg nincs senki. Jordi Alba jó lenne, de ott megint chem probléma lenne, így is rengeteg a kimaradó top játékos. Sajnos a chemistry a rigolyám.
Beszólogatást kerüljük, köszi! Nem olyan szándékkal raktam ide, hogy flexeljek.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Tekintve, hogy Zidane és Florenzi cdm/cm míg Eriksen cam/st nem hiszem, hogy nehéz a választás
#18876Kristof_94
Sajnos ez van. A hétvégén úgysem wlzek mert dolgom van annyira meg már nem érdekel a játék, hogy vasárnap 10-15 meccseket játszak
Szarban is lennék egyébként mert 90k-m van és nincs normális középpályám ismét!
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Eddig használtam, de nekem jól is jött a váltás mert vettem egy theo hernandezt és így van link neki.
-
-
|AP|
veterán
válasz
bodnar123
üzenetére
én még nem tudom várjak-e. Mindig az untradeable pakkokat választottam korábban, hogy sok legyen a csomag.
Ha esetleg jönne most valaki, aki nagyon kéne, akkor is több esélyem lesz rá szerintem az eladható pakkokkal, mert arra igen csekély az esély, hogy pont őt nyitnám ki, arra meg egy hangyaf@sznyival több, hogy jót nyitok, amit el tudok adni és akkor megvehetem azt aki kellene. -
gjoe
addikt
Florenzi fejlődött és Rómás lett.
-
Jinxb1rd
addikt
Gondoltam két divit megnyerek, hátha bentmaradok rank 1-ben reggelre:
Természetesen most MEGINT SZ@ROK a szerverek. És természetesen így nem tudok megint nyerni, csak 30%-ban kb.Olyan szinten dühítő gecó, legszívesebben ripittyára törnék ilyenkor valamit, mondjuk pár felelősnek a fejét. Nem igaz, hogy állandóan emiatt kelljen szopni, de ÁLLANDóan. És van pofája kiírni, hogy 30 ms-sel fogok játszani, én meg nagy vígan rányomok, hogy de jó. Hogy az összes befektető orrát verné valaki szilánkosra jó alaposan.
-
Mrguba
őstag
Na csinaltam egyet
BAKU
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Woodslave
üzenetére
Az a baj, hogy tényleg minden vacak SBC-hez kérnek TOTW/TOTS lapot, így muszáj csinálni párat.
Digestive: Nekem volt olyan, hogy az egy perces hosszabbítás lejártakor még csak a félpályánál indult, nyilván nem fújta le az AI mert valami olasz vagy arab volt és végül 4-4:30-ig ment is... Nem rémlik már hogy gól lett-e, de irtó szánalmas. Nálam meg lefújja pontban 1 percnél amikor 15 méterre vagyok a kaputól.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez jobban megéri mint a team of the week. CSinálok ebből kettőt és pont megtudom így majd csinálni a 83 upgrade 10x és a 82 upgrade 10x-et. És az új eventre ezek pont jók is lesznek, ha akkor tolom el őket. Az pénteken jön, nem?
De hogy a picsárt nem lehet ezeket az sbc-ket szűrni hogy mondjuk lehessenek elöl a legújabbak, vagy a hamarosan lejáró sbc-k. De hát erre sincs pénz, csak a preview pakkokra.
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Teljesen kimerült a klub semmi fodderem nincs 83alatt. Ezt meg tudom csinálni de minek. Rakjak bele két 84-est? 🤔

De egy 90+s totsot meg nem akarok belerakni a 82+8-as pakkba
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ott a 82-88 sbc+jönni fog úgyis pickes is. Senki nem fogja ezt grindolni mert 85-90 között 5 értelmes tots lap sincs. Ez direkt sbcre lett csinálva mint a 81+ totw.
-
Kristof_94
nagyúr
85-90-es TOTS upgrade jött, 82-es csapatért, ismételhető és 29 napig elérhető. Most szállnak majd el a 81-83 közötti lapok.

-
Digestive
veterán
Végre nem ellenem engedte tovább percekkel a hosszabbítást a bíró!

-
sz_abika
addikt
Délután Tour közepette kifarmoltam egy ikont a menükből...
PIM Stoichkov...nem rossz, de 3WFel biztos nem megy a kezdőbe. Next.
-
Nandinagy
addikt
Ne játszatok ezzel a játékkal de tényleg!

Gondoltam játszok 1-2 rivalst mert miért ne.(Igazából ez a Vinicius dolog idegesít, hogy ott egy 4 millás lap amiért itt sírtam erre mikor megkapom ki sem próbálom rendesen)
Eddig minden évben nyugis volt ez az időszak de most? Az összes meccsen labdavezetésnél mikor nyomok 1 passzt vagy lövést a játékosom konkrétan túlfut a labdán és úgy próbál visszanyúlni a közelebbi lábával amiből általában egy luft/gyenge/pontatlan lövés vagy passz jön ki.
A játék olyan szinten részrehajló hogy szavakkal nem tudom leírni. Az egyik oldalt ai-ban levédekezi minden cselem a gép
Nyilván..
A másikon meg ha jó helyen is áll a védőm akkor is csinál 1 kis félkört amivel pont elkerüli a labdát vagy a másik kedvencem mikor már 10 métert haladt a labda a füvön de a védőm felemeli a lábát!! mintha ez egy magas labda lenne.. Könyörgöm
A fifa 2008-ban sem lenne elfogadható a mostani AI nem, hogy 2021-ben. -
Woodslave
félisten
szerintetek
Tapsoba - Lazaro (ő 8-ason) vagy De Ligt és Cuadrado mindketten 10-esen. Lacroixnak maradnia kell a link miatt. Vagy Tapsoba Cuadrado (ő 8-ason)
Ja és ha Tapsoba akkor kapuban Hradecky tots Neuer helyett.
-
sz_abika
addikt
Most nézem hogy a 60ezres Moratak elég jó befektetések lettek

-
sz_abika
addikt
Azért mostmár érezni, hogy 10M transfer list helyett szűk 2.5M van...valószínűleg a szerverek telítettsége is negyede

-
Jinxb1rd
addikt
Tegnap érdekes mód 3 win diviben nevetségesen könnyen átmentem div 4-be, majd még kettő szintén nevetséges win silverben. Bárcsak WL alatt is nevetséges winek lennének így sorozatban. Az új alakzat ezzel a team pressuring-gel nagyon adja.
-
Woodslave
félisten
válasz
Nandinagy
üzenetére
ja most a csucsimát egyik havernál játszogatjuk
Horizont most fejeztem be nekem nagyon tetszett. A dlc meg a szokásos open world baxakodás van de valahogy ahhoz sincs kedvem már.
Ac-ból a Odyssey fennt van azt is befejeztem, a dlc-k viszot nem tudtak visszarántani.
Ha van fél órám akkor nyomok egy-két sb-t ha van feladat, este meg rivals. Bár ott is egyre lassabban talál ellenfelet.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Mondjuk más játékkal most én se nagyon(néha Vallhalla de egyszerűen már unom pedig hatalmas AC fan vagyok. 64 órám van benne de még sehol nem tartok) de a fifával meg akkor sem játszanék ha csak ez az 1 játékom lenne
Pang a piac a vírus miatt. Tavaly ilyenkor tűkön ültem a Last of us 2 meg a Ghost of Tsushima miatt idén meg jó eséllyel lesz egy Horizon Forbidden West amiért talán tudok rajongani(teszem hozzá az 1. részt még végig sem játszottam ott is nagyjából félúton járhatok).
Bánt is, hogy ennyire szar a fifa mert tavaly azért július végéig nyomtam a játékot rendesen idén meg már június közepén meghalt számomra
-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
"It looks as though the Summer Stars promo will operate as a Team of the Group Stage type squad, as it appears to be based on performance.
A passage from PlayStation's FIFA 21 page reads as follows:
The top individual performers during this month of play will be featured in Summer Stars, where eligible players will receive large permanent upgrades based on how they compete for their team."Ha az EB (és Copa) csoportkörben nyújtott alakítások alapján lesznek új kártyák, akkor nem igazán tudom ki jöhet. Németek-franciák biztos nem nagyon (vicces lenne, ha pl. Mbappe kapna
) , belgák már voltak a FOF promóban, drágább lapok közül talán olaszok meg spanyolok jöhetnek (bár a spanyolok sem hengereltek a csoportkörben). Mondjuk egy durva Pedri vagy Busquets lap még érdekelne 
A Copát annyira nem követtem, nem tudom ki nyújtott kiemelkedőt . Messi mondjuk az utolsó meccsen elég jó volt, de nem hinném, hogy kapna a TOTY/TOTS lapjánál jobbat.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Nekem ilyenkor az jár a fejemben, hogy miért csinálhat valaki ilyet szerda reggel
Akkor sem ülnék le reggel sbzni ha fizetnének érte.
Amúgy ezek a Summer Stars kártyák akár lehetnek az eb+copa america legjobban teljesítő játékosai is ugye ezért sztárok. Szerintem emiatt raktak be az előző promoba kevésbé vezér játékosokat 1-2 kivétellel.
-
gjoe
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Ott minden értéket felhúz 99-re.
Ha a chemistry 50 alatt van akkor verhetőek, de ha 100 a chem akkor halomra szivat abronz csapat is ultimaten.
Még arra érdemes figyelni, hogy 5SM lap ne legyen az ellenfélnél. Elég ha van egy gold joao felix és szétcselezi az agyad is legenden, vagy ultimaten. -
Woodslave
félisten
nyomtam reggel egy sb-t ultimate-n idén még nem próbáltam. Hát végig az járt a fejemben, hogy vajon ezeknek a bronz kártyáknak a tényleges statjai vannak-e ilyenkor és mondjuk egy Tekkz tudna-e így játszani velük. 3-1-re valahogy nyertem, de kb 20 perc labdakeregetés után 2 sima és egy háromszög passz góllal lehetne összefoglalni

pontban meg annyit ért kb mintha legendáson megverem 5-0-ra
de érdekes módon nem játszik annyira idegesítő módon mint legendáson, ott mintha több lenne a ballroll és társai
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sztem valami olyasmi
summer stars. Túl sokat biztos nem agyalnak hogy vmi brutális újszerű dolgot hozzanak
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
öt meccsből meglett szerencsére. Egészen élveztem a silverekkel a játékot, van egy brazil FUT Birthday játékosokra épülő silver csapatom, a többi pozícióban is brazilokkal, egész jól lehet velük nyomni.
Volt egy meccs, 7-6 lett a vége ide (120. percben kapufás tizenegyessel sikerült megnyerni), de olyan fordulatos meccsen, hogy ha buktam volna akkor is csak annyit tudtam volna mondani az ellenfélnek, hogy GG
-
toxicjew
addikt
-
Woodslave
félisten
Nyomtam egy silver meccset. 6-3-ra behúztam. Mondom királyság nézem silver summer 1 win maradt. Persze loungeban játszottam
Mondjuk az se rossz de jobb lett volna a summer
-
|AP|
veterán
na, szóval hétvégére nincs spec nemzet a WL-hez. Viszont nem is 15 win kell a 3 pickhez, hanem 22, mint korábban.
Jó lenne egy hétvége alatt lehozni a 15wint... -
Mrguba
őstag
válasz
Bence910905
üzenetére
En is.megvettem Öcsi bácsit.
Biztos kurva jo de nekem nem.jott be h full egylabas sajnos..meg a stamina se az igazi..mivel Magyar vagyok kiprobaltam de nekem se jott be.
Foleg rivalsban nem..sb ben meg jo volt. -
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jaj tényleg, akkor meg nem szabad beraknom Ramosba, nehogy ő is szarrá változzon
Istenem amúgy, olyan jó lenne csak 1x kapni vmi igazán jót ezekből a random szarokból... -
Jinxb1rd
addikt
válasz
Bence910905
üzenetére
Weekend league alatt valaki úgy lőtt vele fitnessz shotot a kapumba, hogy épp a félpálya és a penalty box között volt félúton, CB-im meg penalty boxnál várták, hogy jöjjön közelebb. Csak pislogtam.
A kapusom nem tudta kivédeni úgy, hogy bent állt a kapuban végig.
-
gjoe
addikt
válasz
Bence910905
üzenetére
Én másodszor vettem és most adom el. A fun megvolt, de nem tudom használni.
Szép csapatod van. Llorentét kellett volna vennem puskás helyett mikor még csak 800k volt.
Most meg 1,2M. -
toxicjew
addikt
Kiváltottam a 92+ moments packot, természetesen értelmes lap nem jöhetett belőle, így Lineker sétált ki. Megy majd Ramos sbcbe.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Kipróbáltam tegnap. Gusztustalan.
Egy-egy rálövés után az ellenfelem lélegezni nem tudott, sorba futottak be az embereim a lepattanó labdáért és már tudtam is lőni kapásból a kapura. Kicsit kaotikus ilyenkor a helyzet, nem látom melyik emberem akar rögtön a labdáért futni. Viszont ha sikerül counterattackba lendülnie a nyomás ellenére, akkor a cb-im kijönnek egy kicsit a poziból (ők is ugye pressingelnek), ami veszélyes tud lenni, tanulni kell. 1-0 a javamra, utána 1-3-ra feljött, majd 4-3-ra nyertem.

Btw biztos a szerókkal volt valami, mert ellenfelem is szenvedett. Kivételesen fairplay volt.
Henry most kivételesen elkezdett működni is ST-be, bár alakzatot váltottam, 4-2-3-1-re.
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
nem arra gondolok amíg helyet cserélnek a játékosok... azt megvárom, pár passz hátul.
De utána is vannka furcsa, érthetetlen megmozdulások, vagy éppen nem mozgások
Egész meccs alatt.
Nyomom még azért, hátha belejönnek a srácok
Hacsak nem spanyol nemzetes lesz a hétvégi WL, akkor ez a csapat lesz, más nemzetből nem tudok értelmes csapatot összeállítani
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
abban lehet valami, hogy játékoshoz kell igazítani a taktikát, de én abban sem vagyok biztos, hogy a meccs közbeni formációváltás nem zavarja meg a csapatot.
Ez a jelenlegi felállásom, Iniesta miatt meg kellett kicsit variálni, de mindenki 10-es chemen van:
Meccs elején váltok erre (attacking formáció) :
És valahogy azt veszem észre, hogy nem úgy működik a csapat mint korábban, amikor ezzel a felállással kezdtem, annyi különbséggel, hogy Iniesta helyett Coutinho volt a CAM.
Persze lehet csak a szokásos "néha elfelejt a csapat játszani" dologról van szó, de ezt most valahogy jobban érződik. Vagy én felejtettem el játszani
Lehet próbálok pár újabb taktikai beállítást, de Iniesta miatt a kezdő formáción nem tudok változtatni. -
Woodslave
félisten
válasz
Nandinagy
üzenetére
mondjuk nekem az ilyen profi taktikákról (amik mind ugyanazok kb de ez most mindegy, meg hetente jön ki a legjobb más taktika) azt jut eszembe, hogy tök mindegy moments Gullit van a középpályán vagy Barella?
Valszeg a végén semmit nem számít de ahogy a taktikát valamilyen szinten a játékos (mármint mi) tudásához meg személyiségéhez kellene igazítani, lehet hogy a kártyák tulajdonságainál se mindegy (pl workrate)
-
Kristof_94
nagyúr
Láttam az EA tegnap elcseszett valami bónusz picket, amit aztán levettek mert 22 győzelemért akartak adni egyet...

Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Le Mans Ultimate
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo IV
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Erre én sem számítottam. De neked Wijnaldumod volt nem? Azt jó hogy eladtad

Mboopit csak beszuszakolnám oda vhogy...
akkor rosszul következtettem, megnézve a futbin oldalt kizártnak gondoltam hogy ennyi obj lap lett volna.