Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Gabo most ment elitet gold csapattal? Vagy akkor amikor még a goldok értek valamit. Mert ha nem most akkor úgy érzem a saját érved sem érted. A játék a két csapathoz igazítja a játékosok képességét. Ha szerinted egy gold játékos ugyanazt tudja silver ellen mint toty ellen akkor nem érdemes semmit vitatni. A játék tele van lehetőségeken igen csak szart sem érnek. Ha pl mindent a legbuszozóbbra is raktam akkor is 6 játékos jött a négy védőmre. Érdekes ez pl rivalsban nem így van. Ja és TOTY Ronaldorol beszéltem. Mint ahogy ha beállítom hogy fussonak előre a kp-k meg beindítom őket akkor is megállnak két méter után amint passzolok nekik. De mondom. Olyat vitatsz amit nem próbáltál. Én 4 hete kezdtem szép 91es a csapatom. De még is wlen kb gólt lőni alig tudtam 30 meccsen. Még a rivalsba valahogy minden más. Az egész játék. A gond ott van a cselezgetős jános focival, hogy egész meccsen kb 30-40x pattan (már pattanásnak túlzás nevezni) vissza a labda fizikát meggyalázó módon, segítve szegény kisgyereket, hogy hagy örüljön mekkora királyul végig ment a pályán. És igen örül is. Miben mérem. Jól tud védekezni. Jól lát a pályán, jól passzol. Tudod ilyen foci szerű dolgok. Na ezeknek jó része nem ilyen, persze lehet csak azért mert elbutul és a gép megoldja neki. Utána meg kikap egy hasonló csapat ellen és szidja a connectiont. Igen ott a Pes. Azzal toltam gamepassig. Sokkal élethűbb, viszont a lehetőségek fapadosak. De ott gyengébb csapattal van esélyed. Kevés de van. Vagy szoros meccsen kikpasz. Itt meg első félidő 3-4-5:0 után kilépsz. Realistic.
Ja és már annak is örülnék, ha egy játékban a különböző játékmódok alatt ugyanaz lenne a játék. Leforditva. Mintha call of dutyban a fegyver 2v2ben egyenesen 0 visszarúgással lőne, míg deathmeccsbe egy elszabadult locsolócső lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Kompakt Munka / Gamer PC - 3700x + 2070 Super + 32 Gb
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest