Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- DUNE médialejátszók topicja
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
25 picket raktam ki a promora
1 db De Gea+1 db Gula azon kivül 82-81-80as lapok
Nem mondom, hogy Neymart meg Sterlinget vártam mert nem is kell de legalább pár nagyobb ratinget foddernek...
Na mindegy#19297taylorp
Megmondom őszintén az informatika ezen részéhez nem értek annyira szóval kézzel fogható segítséget nem biztos, hogy tudok adni
Lehet a szolgáltatóval lesz probléma ami a leggyakoribb.
vagy volt már rá példa, hogy belül megtört 1 szál az utp kábelben és emiatt lassult be a net.
Ha lehet egyébként törekedni kell az optikás netre mert az a legstabilabb.
Van egy hálózatinformatikus haverom aki egyébként mesélte egyszer, hogy a szolgáltatóknál a legjobb a 300 megás net. Az 1000-es csak egy hatalmas átbaszás
Megmondom őszintén érvnek már nem tudom mit mondott de majd megfogom tőle kérdezni. -
|AP|
veterán
és Pedri nem kapott spec. lapot. Na mindegy
-
taylorp
senior tag
Srácok!
Mi a büdösrossebet csináljak, hogy 42 alá menjen a pingem?
Speedtesten 24 ms a ping, 21 Mbps a le-, 12 Mbps a feltöltés.
Bénának béna vagyok, de hogy mindig az ellenfél ér előbb a labdához, minden párharcot az ellenfél nyer meg, már a f.sz kivan. -
Zimmi91
addikt
Cavani instant buy
Akinek van felesleges 5,7 millió zsetonja azon nyomban kezdjen el Neymart snipolni, ezek az idióták megint jó price ranget adtak meg neki, ja nem
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
igen... és most az egyszer bejött, nehogy végleg abbahagyjam a játékot
(lehet olvassák a fórumot EA-nél
)
A tradeable mehet a piacra, nem is tudom hirtelen mire költsem az árát...
Acuna vagy LLorente vagy a mai adagból valaki.
Acuna tényleg egy állat, de középpályán már nagy zsúfoltság van. Llorrente RB-ben szintén egy nemnormális lap, szóval nem tudom. És még jöhet ma egy Pedri is, meg ott van az új Correa...
... pedig szerintem már kész volt a csapat
-
gjoe
addikt
Túl érleltem a garantált csomagot, megzápult.
Romero.
Rohadjon meg az EA. -
Kristof_94
nagyúr
Annyira felcseszett ez a szétcsalt rivals, hogy inkább mentem SB-t játszani Gosensért, kell a fodder.
Még 2 meccs kellene, remélem lesz rá idő. -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem akarom megkérdezni huszonötödjére de te minek szarakodsz ilyenekkel?
Könyörgöm egy 5 milliós mbappe ül a padodon!
Ha egy 2.5 millás játékost kapsz sem fogsz neki örülni mert minek? A padra sem fér
A helyedben inkább próbálnám élvezni a csapatot. Azzal a Neymar+CR+Mbappe duóval enyém lenne a világ
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Na én meg pont sajnálom
De majd jövő héten. Megcsináltam a 87+t Oblsk meg 2 87es
Vkinek adja vkinek nem... -
Woodslave
félisten
kiváncsi vagyok Morata meg Eriksen milyen lehet a +2 után.
Számít-e náluk bármit -
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Detto, nagyon durva hogy egy PIM Kaka, TOTY Ramos már nem kiemelkedő. Konkrétan Kaka a felét éri amiért vettem (1.3M) és azon gondolkodom hogy eladom, mert a Suarez-Correa-Isak hármas papíron mindegyik jobb lap lehetne.
Amúgy tegnap kiraktam nulláról a teljes europa sbct + wl + div rewardok, olyan 40 csomag nyílott a silver packokat leszámítva. 39ben semmi volt, utolsóban (de télleg) jött tradeable Isak, majd ofc a garantált is ő lett. 87+ból meg Dumfries jött, akit mindenképpen kipróbálok valahogy a kezdőbe.
-
toxicjew
addikt
Jézusom hogy néz ki Acuna az upgrade után
Paredes is csodálatos. -
adise
őstag
must have kiegészito [link]
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mármint? Nem értem
Tehát, hogy a fof lapokból garantált? -
gjoe
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
[Mesliert] kellett volna kiszedni. A héten kétszer is volt ellenem, és tiszta pope, de lehet jobb.
-
Nandinagy
addikt
Ja lehet, hogy papíron sokkal jobb de akár Pope is lehetne a kapuban
Nekem vannak a legnagyobb lepkekirály kapusaim. 160k-t meg fixen nem fogok adni egy kapusért 
Kérlek szépen 1 darab értékelhető spanyol játékosom van pickelt Jesus Navas meg van mellé 150k-m. Ebből kétlem, hogy épkézláb csapatot lehet összehozni
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
És mi alapján adjanak fejlődős lapot? kidobnak egy 97es Walkert aki ha nyernek az angolok 5/5 lesz?
Semmi baj nincs a mostani summer stars lapokkal.
A nagyjából 20-30 fejlődős lapból maradt a végére 6-7. Szerintem tök jó ez így. Az rttf lapokból se jött második kör csak tavaly a kihagyás miatt.Persze nyilván megértem, hogy neked moments gullitok kellenek mert 50 milliós kereted van csak ez nem az átlag...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kész a hétvégi csapat.
Már csak azt nem tudom játszak-e wl-t
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem betelt ezzel a pohár. Pedig most este is kettőt nyertem egész élvezhető volt de tényleg a lehető legxarabb jöjjön. Hogy akarnak ezek megtartani

-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Akivel beszéltem mindenkinek Isak jött
Nekem is. Akkor lehet mást is kapni
Érdekes 
A Thiago Silva kicsit feledésbe merült közben
Egész jó lap és ha nyernek 92 pace. 83+87 squadért ajándék.#19252Kristof_94
Szerintem Locatelli kifejezetten jó lap lett
Én kiakartam próbálni de nincs kedvem alakítani a csapaton érte. -
Woodslave
félisten
Na ennek az undorító patkány cég nem hazudtolta meg magát a garantált Kapus sbcvel. Bravo
Idén be is fejeztem többet nem fizetek a fergeknek -
Digestive
veterán
Revans volt az egész évi lelki töréseim miatt, amit ez a hányinger lap okozott.

-
toxicjew
addikt
-
Nandinagy
addikt
Megmondom őszintén nálam win-win szitu van
Ha a brazilok nyernek Vini lesz 5/5, ha az Argentínok akkor meg Paredes.Vininek nem fontos az 5 weak mert bomba bal lába van de Paredes tetszene középpályán az 5/5-s Florenzi mellett
Ha hátrányban lennék és feltolnám a 3 védős letámadós taktikát lenne elől 7 db 5 skilles játékosom 
Amúgy szerintem behúzzák. Bár Messi miatt ott a meglepi az argentínokban. Dybala amúgy nincsen? láttam Pogbával bulizgat. -
sz_abika
addikt
G2ért ide jött egy 800. De Vrij kb, viszont a másik egy Suarez lett, akiből nagyon keveset láttam, de Carrascoval párban amikor találkoztam, mindig megszórtak.
CSak éppen LM poszt nincs szabadon, lehet kispadról nézem csak meg a harapóst.
-
Kristof_94
nagyúr
Gold1.
1. pick: Rafa - Mukiele - Mount (dup) - Bamba (dup)
2. pick: Romarinho - Ilicic - Oblak (dup) - ClaussEz irtó gagyi volt.

Csomagok: Hummels, 2x Lukaku. Ők voltak a csúcs, de legalább eladható lapok.
Hazudnék ha azt mondanám megérte a gold 1 vagy egyáltalán a WL.

-
Nandinagy
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Na jó de Bruno meg Mbappe mire kapna? Az EB+Copa teljesitményre osztogatják a lapokat ők meg kutyaszarok voltak mindketten
Lewa+ Neymar oké mert ők jól játszottak ahogy CR meg Messi is szerintem.
Titkon egy Sakaban reménykedem de Shaw is simán kaphat aki jó. Barella,Pedri,Alba,Olmo talán.
Kapusból Sommer vagy Martinezt tudom elképzelni. -
EA's hit
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Biztos hogy brutál lesz, különben Messit és CR-t nem rakták volna be az elsőbe mindkettőt. Ennek csak akkor volt értelme, ha legalább ilyen színvonalú lesz a team 2 is, szóval Neymar, Mbappé, Bruno, Lewa négyesből pl. szerintem ketten fix kapnak. Ha tippelni kell, Neymar és Bruno

-
Tigibeeb
tag
Sziasztok aki pc -s annak megy az origin órák ota offline nalam, pedig a netem rendben van.
-
freddyadu
senior tag
Este jön vajon új ikon sbc? Hallott valaki valamit?
-
Nandinagy
addikt
Mondjuk a city mégtöbbet költött aztán bl-t még ők sem nyertek
Nekem ez a Lille bajnoki cím kicsit a Leicesterére hasonlít. Volt egy technikás szélső(Bamba/Mahrez) egy gólerős rutinos csatár(Yilmaz/Vardy) meg egy bitang jó középpálya(Sanches+Andre+Soumare/Kante+Drinkwater+Nem tudom már
Inler talán)
Soumaret egyébként már meg is vette a Leicester. Kante meg Ndidi után megint egy nagyon olcsó de bitang jó játékos. Bár Dakánál meg nem érzek semmit extrát szóval lehet vele befürödnek mondjuk Vardy meg Iheanacho mellé nem tudom miért kellett.Lehetne amúgy még szemezgetni abból a Lilleből
Celik egy jó rb, Ikone meg David is fiatalok és jó játékosok lesznek. Sanchest szívesen megnézném az Arsenalban

-
eM'82
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Az a múlt, a kövi szezonban jobbak lesznek. De valóban elég cink, hogy az a sok pénz amit kiadtak, azokból még mindig nincs BL cím, és most a bajnoki címről is lemaradtak.
-
eM'82
addikt
Azért ez a formálódó új PSG elég erős lesz a Wijnaldum+S.Ramos+Donnarumma+Hakimi négyessel.
Elől megvoltak eddig is, bár még bezsákolják Messit CAM poziba, aztán mehet a parádé.
Galacticos 2.0 -
toxicjew
addikt
Lacroix és Aboubakar
Lehet s1nel kell megállni hogy beadja vagy én már nem tudom. -
Nandinagy
addikt
-
Woodslave
félisten
Igy reggel nagyon jó a játékmenet. Vagy csak az ea play utolsó napjai miatt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egy Cr7-el meggyozheto vagyok egye fene .
-
Kristof_94
nagyúr
Ez az angol meccs valamiért a fifa meccsekre emlékeztet. Főleg arra, amikor a gép nem akarja, hogy nyerjek.
-
owen23
tag
Sziasztok!
Letöltöttem a Fifa 21-et, Ea Desktop-on keresztűl.
A gond az, hogy átállítom a grafikát a legjobbra, de mégis amikor elindul a játék akkor alap gyenge grafikán indul el.
Mitől lehet ez? -
Tibson
tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Már látom magam előtt ahogy a pap megkérdezi a páromat, hogy annak ellenére is hozzám akar-e jönni, hogy nem Vieirat vettem ki a pickből? Én pedig verejtékező homlokkal várom a választ

A promo packban amúgy találtam egy Phillipset. Nem egy 8,5 milliós lap, de statisztikák alapján hasonlít Vieirara. Igaz mivel a 100k-s packban volt nem sokat nyerek rajta, de azért kapok mellé még pár lapot

-
gjoe
addikt
És merre találom a garantált summer sbc-t??
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
1 db De Gea+1 db Gula azon kivül 82-81-80as lapok

komolyan már vicc hogy ez meg duplicate
Érdekes
Lehet s1nel kell megállni hogy beadja vagy én már nem tudom.
Garrincha után már kezdtem megijedni, h valami baj van...