Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós kamerák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PLC programozás
- eGPU tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Tots vagy toty Kimmich használók érdemes kirakni ezt a summert? 7-esen lenne Naingollan helyett
-
EA's hit
addikt
Soha még ennyire nem szenvedtem wl-ben, soha még ennyire kevés kedvem nem volt hozzá, és soha még egy nap alatt nem nyomtam le az egészet. Végül életem leghosszabb vereségsorozata után a legutolsó meccsen meglett az utolsó win, amire szükséges volt, szóval üdv a klubban, Feri bácsi
Innentől tényleg csak a fun kedvéért játszok majd, max ikon upgrade-ek tudnak majd megmozgatni egy kicsit, illetve 1-2 nagy kedvenc játékos sbc-je, ha esetleg kapnak (Buffon, Chiellini). De a fő célomat elértem, miután a base Puskást már októberben megvettem, majd új profilt kezdtem, amin november óta transfer banom van, végül csak sikerült újra behúzni Puskást. transfer ban nélkül már rég a moments lapjával szaladgálnék, de jelenleg annak is örülök, hogy a prime-ot használhatom még így a játék legvégén 
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ne feledjük a fesztivál of futból sbc-t se!!444 négy
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Rwb-be nem lehet alakítani ugye? Agyalok azért asszem még 7-esen se lenne rossz
-
Kristof_94
nagyúr
Azért az mennyire komoly, hogy a mai kontent egy Kimmich, akinek már tots és toty lapja is van...
-
toxicjew
addikt
Ja, van idő, én is csak lazuliba fogom, ahogy jól esik.
Befejeztem az sbcket (mm, europe, asia, africa, minden szirszart), egy Varane volt a plafon... Most tűrhető volt a játék, nem tudom meddig "élvezem" (amúgy tényleg élvezhető vmilyen szinten most), de lassan ideje letenni idénre. Nem volt rossz idény, a 3 eladható Neymar (1m-1m-300k) és az 1 Mbappe (700k) mentette meg a szezont, rajtuk kívül nem jött senki nagy értékű. Totsig a legjobb pickem Sif Ben József volt, őt imádtam és sokáig használtam. Igaz Tots alatt és után sem volt kiugró pickem, esetleg Theo Hernandez akit most is használok. Annak örülök, hogy nagyon sok lapot kipróbáltam.
-
Kristof_94
nagyúr
14 megvan, 10 maradt, holnap még kellene 3.

-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Logikát nem érdemes keresni benne, végtére az EAről van szó
Talán PSen volt vmi gebasz tegnap, én se vettem észre semmit belőle.|AP|: kedd reggelig
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
toxicjew
üzenetére
Érthetetlen a dolog. Lehet az is, hogy elcseszték és nem akartak beégni azzal, hogy le kell venniük...

WL-t észre sem vettem. Tán csak nem szerver gondok voltak?Közben 15/10, az első pick: Martinez - Baku - André Silva. Martinezt választottam annak ellenére, hogy duplicate. Gondoltam hátha jön végre egy értelmesebb ikon sbc.
Gold 3-ig tuti elmegyek, aztán majd látom. -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Elképesztő amúgy, a múltheti egy kurva könnyű objective volt mivel francia spec lapból van kb. a legtöbb a játékban és mindenki tele van/volt velük, erre most 2x nehezebb, mert most nincs ilyen jellegű kikötés. Mintha múltkor szívességet tettek volna, hogy a nagy "nehezítés" miatt levitték a győzelmek számát
Gyökerek. Amúgy kitolták a wlt, ha vki nem tudná.Kiraktam Ramost meg megvettem Vieirat, mert ő rá is kiváncsi vagyok. Eddig so-so, nem érzem annyira a jelenlétét, mint amikor ellenem jön, de lehet csak hozzá kell szokni
-
Jinxb1rd
addikt
Miután az 90 paces védő is lefutja a 100 paces Henryt labdához szaladva, mérgembe hazafelé készülve úgy bevágtam a üvegvitrinesajtót hogy a már immár darabokba tört asztal mellett ez is szanaszét terült a lakásba.
Én itt most véglegesen letettem ezt a mocsadék, foshúgy csaló pénzéhes játékot.
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Inkább az a vicc hogy winhez kötik.
Júliusban már lejatszott meccsert kellene adni. -
Kristof_94
nagyúr
10/6 az első felvonás, borzalmasan gyenge. A 4 vereségből 3 legalább olaszok ellen volt. A legutóbbin simán vezetek 2-0-ra majd mintha mindent elvágtak volna semmi nem sikerült és lőtt 4 gólt. Nem is értem minek erőltetem már, főleg ha csak próbálok normálisan játszani. Tolni kell a metát ezerrel, az visz előre. Megelőzve a kommentet, a high press egy a valóságban is létező taktika, itt nem azokról van szó.
Meg ugye a csapat is jó, inkább csak a fodder miatt, de régóta nincs semmi érdemleges. Az EA meg tojik az ikonokra, nehogy véletlenül játszhassunk azokkal akiket gyerekként imádtunk nézni vagy az országunk legendái.
Bár ez a 22 győzelmes pick azért elég vicces tekintve, hogy 89+ maradt. Legalább annyi eszük lenne, hogy ha valaki elér odáig, akkor legyen már mind az 5 mondjuk 91 vagy afeletti.
-
gjoe
addikt
Ma reggel fejeztem be a nyitasokat. Semmi.
Még goldbol sem. Pedig 50 csomagom volt.
De legalább fejlődnek a brazilok is. -
Jinxb1rd
addikt
A sok pakkból sok fodder jött. úgy látom, hogy az ütősebb pakkokba már nem is dobják bele a specialokat, kár ezekkel tartalékolni. De az egyik közönségesebb pakk végül:

Eladható szerencsére de inkább beépítettem, vettem még két summers kártyát, hogy ütősebb legyen a csapat. Papíron persze ilyen szerók mellett.
Szerencsére hogy ne legyek zeljesen happy, véletlen a szélső hátvédem, maxet 105k helyett 38k-ért raktam ki mikor gyorsan rá akartam csekkolni mások áraira. De hiába na, a gyorsvisszavonást nehezebb lefejleszteni mint a preview pakkokat.
-
Jinxb1rd
addikt
Ez a kártya vajon kap majd upot a jövőben? fifa 22-re?
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azt egyből gondoltam, hogy hiányzik neked Bruno és KDB mellé, ja várj .....
-
Kristof_94
nagyúr
-
Zimmi91
addikt
Nem játszok sokat, de azért ennek a Verrattinak örülök, hogy múltkor kinyitottam, baszó kis lap lett és megint +1
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mit szarakodsz már ezen ennyit?
Florenzit kibaszod. Neymar a helyére. Mbappe meg CDM. Csak Neymar lesz 8as. Aztán tolod 4231ben vagy 442ben. -
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
El mész te a faszba, ha ez most hülyén is hangzik!

-
Kristof_94
nagyúr
Most is érvényes még az, hogy ne vegyünk senkit a hétvége alatt? Kinéztem ezt a Spinazzolát mert jól linkel Florenzivel és vennék mellé egy Marquinhost Kimpembe helyére. Így a brazil Neymarral is linkelne. Egyedül CR lenne 8 chemen, de az nem sokat számít.
Azért kérdem, mert lehet éppen kifutná.Közben vagy fél órája azt nézem, hogy mehetne Mbappe a kezdőbe, de szinte lehetetlen, nagyon bosszantó. Kár volt bevonzani, ha ez most hülyén is hangzik egy ilyen lap esetében.
-
toxicjew
addikt
Ahogy azt előre sejtettem, a múltheti meglepően jó gameplay után a mostani újra egy okádék mocsár szar megint. El is vette a kedvem
Persze úgyis elviszem g3ig, de csalódott vagyok. Lehetne ez is a neve a játéknak, csalódás 21
-
Kristof_94
nagyúr
Közben utólag megkaptam Belottit!

-
toxicjew
addikt
Elképesztő mennyire szarok ezek a preview packok, remélem be se kerülnek jövőre, csak jobban felbasznak
-
|AP|
veterán
a WL eddig 3ból 3 win. Sosem volt még ilyen kezdésem. Aggaszt ez a +3-as mérleg, csúnya világ jön most

-
gjoe
addikt
20 pakkot kinyitottam. 1db bravo, a többiben még 82es sem.
Nem nyitok tovább ma annyira nem adja. -
-
Kristof_94
nagyúr
Speciális lap nem, de pár fodder jött. A 87+ csomagot totál elfelejtettem megcsinálni, pedig az jó lett volna, de a többit megcsináltam.
Jött Lewa, Salah, Handa, Robertson, Lloris, Szcsesny, 3-4 85-ös meg még egy pár 83-84. A kedvencem az volt, ahol a 3db kínai ligás 83-as brazil egymás mellett volt a csomagban.
Ebben a Summer Starsban azért komoly lapok vannak! A chem maximum Laporte beépítését engedné, de abban sem vagyok biztos.
Kár mert pl. ez a Locatelli is jól linkelne Florenzivel, de már így is egy turmix az egész. -
toxicjew
addikt
17 félretett packból, köztük 4 rare megaból 0 wo
Most megcsinálom Ramost, később meg az mmet meg még pár sbct aztán hátha ad vmit. -
Kristof_94
nagyúr
2 percen múlott, hogy meglegyen Belotti...

-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nálunk a Telekom 10/10. Mondjuk a router kihúzás után mit vártál?
-
gjoe
addikt
Ramos lapja ugye nem alakul át psg-re?
-
Kristof_94
nagyúr
Srácok, ez a Telekom majdnem hasolnó szintű "szolgáltató", mint az EA. Nyomom a rivals meccset Belottiért meg a pontokért, CR gólhelyzetben erre megakad és csak tölt-tölt-tölt. Látom nincs net, kihúzom a routert, még mindig tölt, végül nyomtam egy altf4-et...

-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Próbáltad már kábeles netről Szegedről, mikor rosszabbak a szerók. Max a véres izzadtság menne át max.
-
Kristof_94
nagyúr
-
Woodslave
félisten
válasz
Mrguba
üzenetére
hát talán még mindig több...
Na szombaton nem tudok játszani, vasárnap is csak délután, jövő hétvégén egyáltalán nem aztán le is jár az eaplay. Nem tudom érdemes-e regisztrálni erre a hétvégére hogy vasárnap és esetleg hétfő hajnalban kell letolni az összes meccset, de ha meg nem akkor lehet soha
Mára van 30 pakkom mindent elraktam a héten és utána megcsinálom a marquet. Ha nem esik semmi akkor pláne minden a befejezés irányába mutat.
-
Nandinagy
addikt
Ha már Florenzi Romas lett remélem tényleg kap Spinazzola
Vele azért gyerekjáték lenne beépíteni és így nem kell kp-ra költenem. -
EA's hit
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
-
EA's hit
addikt
Pontosan meddig lehet regisztrálni a wl-re? Szombat reggel 9-ig?
-
eM'82
addikt
Moments Icon Pick: Nedved, Yashin, Kaka. Utóbbi lett kiválasztva. Jó lap vajon?
Ezzel már nincs is miért tovább grindolnom. Pár SBCt kirakok aztán ennyi volt. -
K.J
senior tag
válasz
Digestive
üzenetére
Fú hallod, csak néha csinálok meg ezt-azt, pakolom félre a nagyokat. Ha kijön és kell, beleverem a 83-as squadba is Fof Gnabry-t.
Kristóf: Igen, mondjuk jövőre belehúzhatnának. Nyilván nem lenne nagy buli, ha már az elején kidobják az sbc-ket, sok pénztől elesnek, de nekünk jó lenne, minimum januárban már PIM-ekkel szaladgálni.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem most alig van, legalábbis sima rare gold. TOTS, meg WL reward lap az van bőven, de kellene a normál fodder is.
Nagyon szánalmas ez az egész, kb. 1-1,5 hónap van amit még normálisan ki tudnak használni a játékosok és még mindig itt tartunk. Futbinen ha jól számoltam, akkor eddig 39 ikont kaptunk a már lejártakkal együtt. És összesen van 100 ikon!

-
K.J
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igen, az ikon sbc része engem is aggaszt picit. Szívesen nyomultam volna R10-zel, de piacról nem tudom beszerezni, ikon packból lutri, egy sbc viszont segítene, van elegendő fodderem hozzá.
-
Woodslave
félisten
Na még ezt a 87+packot kiszenvedtem.
de már minden fodder oda. De legalább nem agyalok se Ramoson se az ikon packom -
elod22
senior tag
Azért ez is mennyire tipikus EA, hogy Florenzi lapját már július 1 éjjelén rögtön Roma-s lappá alakította, múltkor meg majdnem egy hétig szarakodott az upgrade-el. Aztán holnap bejelentik, hogy marad a PSG-ben, de ők majd úgy fogják hagyni ha véletlenül kiesnek az olaszok
-
|AP|
veterán
hétvégén csak vasárnap (és esetleg péntek este pár órát) tudok játszani.
Ezért erősen mérlegelem, hogy szenvedjek-e a 15-ik tokenért.
De a józan ész amellett szól, hogy igen. Csináltam egy gyors kalkulációt mi van akkor, ha a középpályás (12 token) és mi van akkor ha a támadó (15 token) pickre megyek.Középpályásoknál 20-7 az arány (20 a bukó, 7 akit tudnék/szeretnék esetleg használni)
Támadóknál ugyanez: 15-15.Szóval nem úszom meg, valahogy össze kellene szenvedni azt a 15 wint

-
Nandinagy
addikt
válasz
üzenetére
Egyébként azt is leírtam utána, hogy az 5/5 lehet befolyásoló tényező Hazardnál. Gondolom így, hogy kiesett minden létező rivális az Angolokon meg az Olaszokon kivül megugrott az áruk mert nagy eséllyel bejutnak a döntőbe.(Már ha keresztüljutnak az olaszokon ugye).
Meg hozzátettem, hogy te döntsd el akarsz-e 3 hetet várni arra, hogy talán emelkedjen az ára. Aztán meg ha szombaton(?) kiesnek a belgák menne 500k-ba a lap.
-
Woodslave
félisten
válasz
Nandinagy
üzenetére
eszembe jutott úgy fogadni fogok a meccseken azok ellen akik megvannak.
Német, francia spanyol, dán, holland, portugál
Martinezék talán egyet se nyertek. Nandezékért szoríthatok de sztem tök mindegy úgyse fogom használni
Spanyol dán még nyerhet mivel nem számít mert csak 2 win lenne.
-
toxicjew
addikt
Acuna alapból beast volt, kíváncsian várom milyen lesz az upgrade után
700ért vettem múltkor, most majdnem 1.3 PCn. Azért remélem 1et még legalább fejlődik, Ecuador nem tűnik megoldhatatlan feladatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Könyvajánló
- Ingatlanos topic!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Just EA things.
Innentől tényleg csak a fun kedvéért játszok majd, max ikon upgrade-ek tudnak majd megmozgatni egy kicsit, illetve 1-2 nagy kedvenc játékos sbc-je, ha esetleg kapnak (Buffon, Chiellini). De a fő célomat elértem, miután a base Puskást már októberben megvettem, majd új profilt kezdtem, amin november óta transfer banom van, végül csak sikerült újra behúzni Puskást. transfer ban nélkül már rég a moments lapjával szaladgálnék, de jelenleg annak is örülök, hogy a prime-ot használhatom még így a játék legvégén
Talán PSen volt vmi gebasz tegnap, én se vettem észre semmit belőle.
igaz!!!