Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
Megint példát írsz de én a wl-ről beszéltem. Magyarul példának nem jó az én is voltam div 5ben és ott volt nem egyszer... Valszeg úgy is elite, de nem tudjuk mert nem véletlen nem csinálja. Bár mondom. Nem tudjuk mi alapján számol a rendszer. Nem biztos hogy játékosok. Lehet csapat értéke, lehet eltoltott órák, lehet az alapján hogy melyik divisionben vagy. És persze hogy kell a tudás egy szinten. De a játékosok helyezkedése, a visszapattano labdák száma, a játékosok gyorsasága a gép része. És olykor a szerelés is. Hiszen néha elveszi a labdát, néha meg átmegy a lábán. Nekem csak az a fura hogy a profik wl meccseit nézve mindig azt látom hogy kb 4 védő ellen mennek, mert az ellenfélnél a kpk sem futnak vissza. Olyan szétszakadt pálya van. Nekem meg valahogy 30 meccsből egy sem olyan. Pedig a taktikát ugyanarra állítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy ruhás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Energiaital topic
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3998, 100% Akkumulátor
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest