Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Milyen széket vegyek?
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Nem tudom hogy mi lelte az EA-t hogy ilyen jó lett a mostani icon swaps.
Az egyetlen probléma, hogy egészen Június 18-ig tart majd az első 9. Puskás meg ugye 13-ba kerül, szóval relatíve "sokáig" nem lesz még meg. De valamikor csak meglesz! 
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem rossz ez. Mbappé-ért kár :(.
Én végül lehet csak a pakkokat veszem ki. Sok ez már ilyenkor. Igaz WL-t max 4 win-ig viszem a héten (több nem kell), szóval lehet grindolni. SB tényleg halál. :( -
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Spanyol és francia kész van nekem is, de bundes az bajos, mert 5 emberem van összesen
Silver hollandokat megvettem így azon időt sporolok, meg szerintem a portugál uclt is megveszem, inkább a coin menjen el mint az időm 28 sb meccsre 
-
thEndeR
aktív tag
Masnal is csinal olyat az app, hogyha egy jatekos akit az sbcbe akarok rakni az aktiv csapatomban van akkor azt irja, hogy failed to save sbc changes es nem lehet befejezni az sbct. Probaltam, hogy kiveszem a csapatbol jatekost, de ha bezarom az appot es ujra megnyitom akkor is ott lesz a squadban.
-
Woodslave
félisten
arra gondoltam, hogy az első icon swap körből meg tudok csinálni 3-at talán (keződnek választok egyet és egyik ligás friendly, sb silver talán silver játékos esik egy csapatra való kezdő sbc-ből vagy tudok venni, meg még valamelyik sb (kivéve ucl) és a 84+ pack talán ad valamit ami megmutatja merre induljak.)
Wl kizárt, Rivalsban nem szivatom magam, hátha pressure nélkül funolva megjön a kedvem. Ha meg nem akkor végig játszom újra a fallen ordert

toxicjew: azt mondod nem lesz jó?
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ja, nézem közben fszm.
Mindegy, legalább a silver portugálokat meg Joao Felixeket viszik 8-9kért, az sem rossz deal.
-
csabi0805
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Konzol.
Pfff köszi akkor nem is keresem.
Azért ez kemény.

Köszi! -
Woodslave
félisten
szóval ha most megpróbálom egy hónapra ea playben ezt a xart és törlöm a klubot, mert jelenleg semmit nem tudok építeni ebből a xarból akkor megkapom az első játékosokat stb mintha újra kezdeném ugye.
Vagy kezdjek ezzekkel szerencsétlenkedni sb-ben
(hátha nyitok jövő héten egy tots Neymart
) -
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hány token is van totalban? 18?
Mert én a két picket néztem ki középről, de az 19 :/
- 92+ prime pick(9): Minimum a fele itt is kuka, de legalább 3 közül választhatsz.
- Moments pick(10): Megint sok a buktató az EA-t ismerve, hiába pick. Meg ugye június közepén lehetne meg. -
Dzsoki92
senior tag
Sziasztok,
Az előbb vettem a microsoft oldalán 1050 fifa pontot. Ezt hogy tudom beváltani ?
Köszönöm,
-
csabi0805
senior tag
Sziasztok!
Srácok hol lehet át állítani hogy szabadrúgásnál ne yardot hanem métert írjon ki a játék?Nem találom sehol sem. -
|AP|
veterán
na, csak hogy birizgáljon továbbra is, az egyik utolsó pickből meg jött egy Oblak.
De most már tényleg befejeztem, így is már óriási az esély egy duplicate lapra a garantált TOTS-ból.
Esetleg még csütörtökön futok pár kört.
Jó lenne most a héten kivenni a 84+ x20-at is, de most egyszerűen nincs időm játszani a munka miatt. -
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
"SB 4*7 meccs ha nem tudsz kombinálni, nem normális."
De miért ne tudná bárki is kombinálni?

UCL Eredivisie + portugál silver. Nem olcsó, de ugyanannyiért el tudod majd adni, mint amennyiért vetted.Na meg a glitch miatt azt tudsz csinálni közben, amit akarsz, kb fél óra a nettó játékidő összesen. Szerintem ki lehet bírni.
-
|AP|
veterán
én kb. 20-at csináltam még este, semmi, csak szemét.
Mérgemben a maradék zsetonból vettem egy Suarezt.Magas ratingű lapokból még jól állok (Cou-ra, a garantált TOTS-ra még futja), aztán ennyi, üres a klub.
Csütörtökön még jönnek a WL pickek meg a csomagok, de aztán kifújt, lassan vége is a hétnek.
Összességében azért jól alakult, nem panaszkodom. Úgy igazán már csak Messinek vagy de Jongnak örülnék, rájuk meg úgyis minimális az esély... -
eM'82
addikt
Én is csináltam tegnap újabb 5-öt este: Koke, Isco volt a legjobb, többi szemét. Valamit tekerhettek rajta valóban.
Én kezdem elengedni a dolgot.Úgyis lesz még:
1 garantált TOTS SBC + 2 WL pick + 1 WL upgrade pick (mondjuk ebből bármi jöhet)Icon swap-ból kiszedem vsz az összes szorzós player pack-ot meg egy icon pick a cél.
-
Kristof_94
nagyúr
Ez az "outside of the box goal" megint bosszantó, főleg hogy 6 meccsen kell így gólt szerezni... Négy már megvan, de rossz csak erre fókuszálni.
Holnap remélhetőleg kipörgetem a 3 tokent és elnyitom a 20*84+ csomagot. -
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
3 csomag + moments pakk , ennél többet felesleges beletenni így is az egyik fele június közepén lesz meg 😀
-
toxicjew
addikt
Megcsináltam a 85+ 5xet, egy fos török Tots jött meg Alisson... Nézegettem a swapot, most úgy gondolom, hogy a 84+/Icon moments/Moments pick hármast választom.
-
Kristof_94
nagyúr
Megnéztem a pickeket és jelenleg ezt gondolom... Zárójelben a tokenek.
- Játékos csomagok: Mind jók, még ha nem is ad komoly lapot, valamennyi fodder tuti jön. Ráadásul a 3 csomag kijön 6 tokenből, ami 1-2 nap alatt meglehet.
- Icon moments(5): Óriási lutri, de ötért egyáltalán nem vészes, bár a 80%-a valószínűleg a legtöbbeknek off.
- PIM Schweinsteiger(6): Nekem nem éri meg, de ha valaki kötődik hozzá, akkor nem rossz.
- 92+ moments pack(7): Nagyon sok bukó lenne még így is, szerintem nem jó.
- PIM Stoichkov(8): 3-as wf, M/M workrate, semmiképp sem.
- 92+ prime pick(9): Minimum a fele itt is kuka, de legalább 3 közül választhatsz.
- Moments pick(10): Megint sok a buktató az EA-t ismerve, hiába pick. Meg ugye június közepén lehetne meg.
- Prime Best (11): MU fanoknak jó, de megint nagyon sokat kell várni.
- 92+ PIM midfielder pick(12): Kevesebb mint a fele jó, de ennek már van valami értéke. 25 lap jöhet szóba.
- Prime Puskás (13): Magyarként mondanám, hogy kötelező, de nagyon sok türelem kell hozzá, mert ő is június közepén lehetne meg. Viszont ugye húz felé az ember szíve. Kár, hogy nem fért bele 9 tokenbe...
- 92+ PIM támadó pick(15): Itt is kb. a fele jó, de szintén előny a választási lehetőség, ha olyanokat ad.
- PIM Rio Ferdinand (15): Jó kis lap, de így a TOTS lapok mellett szerintem már nem ér ennyit.
- 93+ PIM pick (16): Iszony sok meló van vele és még mindig ott van Giggs, Nesta, Baresi, stb.
- Prime Vieira (17): Még a tots lapok mellett is endgame, tudjuk milyen. Sok időbe telik de akinek befér a csapatba és szerette az előző években, ott simán jó lesz.Én szerintem először a 84-es csomagot veszem ki, utána talán a 83-as. És akkor még beleférne egy Puskás, ha lesz eddig türelmem.

-
sz_abika
addikt
Ez a Carrasco rendben van, Rooneyt váltotta CAMban, de szerintem inkább csatár mint CAM, állandóan golhelyzetre fut. De az a composure érződik ha valaki team pressuret tol
-
evibly
senior tag
Nem akartam ennyire belebonyolódni a La Liga upgrade körökbe, de elkapott a gépszíj
Ma elég sokat (sztem 30-40) körül raktam ki, és az eredmény: Moreno, Casemiro, Oblak.Egy pillanatig sem sírok, de a franciákra utaztam, főleg Benzema és Fekir érdekelt (utóbbit meg is vettem), ezért Moreno ment bele a 85+ pickbe:
Én itt megállok, ez egy szerencsés pick volt 
-
|AP|
veterán
na asszem most van vége a jó világnak.
Szerintem kicsit átrendezték a TOTS lapok elosztását a 85+ csomag miatt.
A 4. 10-es pick csomagból semmi nem jött, egy Piqué volt a legjobb.Mára pihentetem, holnap azért kirakok még párat.
-
Kristof_94
nagyúr
Én a pickekre meg a garantáltakra értettem, mert tényleg nem adtak semmi jót. A múltkori elit pick is ultragáz volt.
-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azért mikor ilyet írsz, hogy "végre valami", akkor ne haragudj, de az összes zsebemben kinyílik a bicska.
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nálam Carrasco és Oblak kékül és itt nézem a képernyőt 20perce. Nálam a gold oblak lett a legjobb kapus idén, megérdemelten nyugdijaznam, de ez a Carrasco jó lap lehet és akkor Sarr kispad.
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
ide hazard
Hihetetlen hogy vonzod a jobbnál jobb lapokat. -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Már látom kinél van a Pick luckom
-
dvtkfan
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ohhhh az a Carrasco...nekem Messi mellett ő kellene de nagyon...

-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Piké
-
|AP|
veterán
az első rendes húzás az EA-től:
az icon swapokhoz first owner játékost csak azokból a ligákból kér (Lali, Ligue1, bundás), amik még nem zárultak le TOTS szempontból és valószínűleg mindenkinél lapul az adott ligához csomag, vagy ha nem, akkor majd tud sbc-zve szerezni.Így nyugodtan üríthetem a klubot, nem kell tartogatni ezeket a játékosokat
-
bubuska10
senior tag
ÖCSI BÁCSI!!!!
-
EA's hit
addikt
18 token azedhető ki, ugye? Látott valaki hivatalosat? Ha igen, nekem egyértelmű: Öcsi bácsi 13-ért, és a moments ikon pack 5-ért, utóbbi már holnap
-
dkaro
őstag
Ki hogy kombinálja a swapokat?
-
|AP|
veterán
válasz
gabesz82
üzenetére
nem vagyok nagy cselezgetős, valószínűleg Fekir jobban fog menni a játékomhoz, de Cou-t azért mindenképpen kiveszem.
Cucurella sokat védekezik nálam, ide szerintem nem fog beférni Carrasco, szükség van a visszafutásokra/védekezésre
Igen, Busitól lehet hogy nehéz szívvel, de megválok. Nagyon hasznosan játszott amióta megvan, de Llorrentének már a korábbi lapjai is állatok voltak.A végén lesz egy Atleticom egy-két Barca játékossal kiegészülve

Suarezen nagyon gondolkodom, hogy ha nem is nyitom ki, akkor is megveszem. Már a moments lapja is nagyot megy nálam, csak elég lassúcska. De ez most orvosolva lett, azok a shooting statok meg mindent elmondanak

-
thebigK
addikt
Ide gold kibaszott modric. gg
-
gabesz82
őstag
A Fekir-Coutinho kérdés nehéz ügy, mert mindkettő nagyon jó lap és hasonló, ha szeretsz cselezni akkor Cou, cserébe könnyebben borítható, ha nem annyira lételem az 5ös skill akkor Fekir, ő egy kis tank.
Viszont
Cucurella-Carrasco könnyebb, mert Cucu btb, Carrasco támadó, kérdés milyen poszton hasznàlod.Busquets vs Llorente egyértelmű Llorente, Busi sajbos gyengébb.
-
|AP|
veterán
válasz
dvtkfan
üzenetére
én egyszer már eladtam, ha újra kinyitnám elgondolkodnék. De igazából se FB Hermoso-t, se Puyolt nem szívesen raknám ki miatta a keretből.
Esetleg ha elkezdenék 5-3-2-t játszani, akkor beférne, mert amúgy nem rossz védő!Amúgy tudom menjek a francba a problémáimmal, de most három poszton is bajban vagyok a nyitások miatt.
CAM: Fekir vs Coutinho
LM: Cucurella vs Carrasco
CDM: Busquets vs Llorrentekiemeltem az általam preferáltakat, de majd az idő, meg a próbálgatások eldöntik

-
Stylerr
addikt
89 Courtois..
-
gjoe
addikt
Már eldöntöttem hogy a player csomagokat szedem ki most gyorsan, de most el kell gondolkoznom mi legyen mert jók az iconok és icon pikkek is.
Bár azokat csak június vége, szóval az meg elég későn lesz már. -
eM'82
addikt
Puskás az icon swapban!
-
toxicjew
addikt
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem is már csak 300 maradt miután megvettem Cancelot. Gondolkodom az upgraden. Olasz ligából szerintem max Hernandez kellene, de nem létszükséglet. Bundes is érdektelen, a Ligue 1 meg Yedder és Mbappe miatt lehet érdekes. Szóval ezek alapján mehetne a mostani upgrade, de a nyári EB-s promo még okozhat meglepetést.
-
|AP|
veterán
válasz
kapeti07
üzenetére
szerintem ne add fel. Valahonnan még próbálj játékosokat grindolni.
Én 10-esével csinálom a pickeket és eddig mindegyik 10-es csomagban volt legalább egy TOTS (a másodikban 3!)
A harmadik 10-esből Jordi Alba jött. Azonnal ment is a kezdőbe. Ezek után tényleg nem panaszkodhatom, de most már nagyon megjött az étvágyam, hogy mindenem beleöljem ezekbe a pickekbe
-
sz_abika
addikt
Két excel között csináltam 1 próbát én is - TOTS Casemiro.
Szerintem el is értem a csúcsot egyből, innentől fölös erőltetni, amúgysem tudom mihez kéne a fodder. -
kapeti07
senior tag
15 PP reggel, 10db ebéd közben. A klubbom üres, 150 ezret megtartok a garantáltra. Eddig 2x jött gold Ramos. Reggel a marque matchup is csak egy TOTS Gomis-t hozott, legalább eladható.
PL/Laliga csapatom van és pont ennél a két TOTS-nál nem tudtam semmit kihúzni

Lehet pihentetem a játékot a Summer Heat-ig. Ha lesz egyáltalán.
-
|AP|
veterán
második 10db pickből: Fekir, Carrasco (2x) és egy nem ToTS Modric.
Azért ez nem rossz. Egyik TOTS lap sem az általam legjobban várt, de azért alakul ez. Kár a Carrasco dupláért, jöhetett volna helyette más inkább
.
Így megy bele Coutinho-baRemélem ezzel nem fújt ki a packluck
-
eM'82
addikt
Csináltam 10 ppicket. Aztán persze még 5-öt (ott Pjanic a max, meg egy 83as nemtom ki). Alant az eredmény.
Carrasco szuper, de annyi szuper sub-om van már hogy ő valamelyik SbCben végzi majd Casemiro+Moreno kettőssel.
Talán még 5 ppick-et nyomok.Eddig 13 La Liga Premium Upgrade volt, meg vagy 20 player picket.
5 TOTS: G.Moreno + Carrasco + 3xCasemiro.
-
pethYeti
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Korábbi években én is beleraktam ennyit az aktuális fifába, sose volt értelmes nyitásom max ilyen 40k-t érő játékos. Már 2 éve nem veszem meg. Örülök, hogy idén is kihagytam, mert még mindig borzalom ez a ping-pong játékmenet.
Arra jó volt, ez a nyitás, hogy volt egy jó délelőttöm. De fillért nem ér ez a játék, így gamepass-ban okés, "ingyeng volt".
-
eM'82
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ez azért van, mert nem öltél bele elég munkát, energiát. Vagy csak nem hittél benne eléggé. Vagy a gyíkemberek

pethYeti-nek gratulálok, de ez is leírja miért nem érdemes küzdeni, coinokat kajtatni. Persze megértem hogy fel kell zárkóztatni az új accountokat, de ez továbbra is egy kicseszett igazságtalan játék marad.
Ebédidőben csinálok pár playerpicket, még van egy rakat játékosom. Hátha. Csak ne Casemiro-t! Pls.
-
|AP|
veterán
válasz
taylorp
üzenetére
nem tudok róla, de vannak itt a topikban nálam hozzáértőbbek
Én csak most akarok egy kis statisztikát csinálni, nekem ez a játék legfontosabb hete, most komolyan rámegyek az upgrade-ekre. Eddig csak úgy módjával nyitogattam, most sz!zas nagyságrendben tervezem, ez már azért valamennyire mérvadó eredmény lesz a packluckommal kapcsolatban
-
|AP|
veterán
túl vagyok a 85+ on és 10db picken.
Kroos, Gerard Moreno, aki említésre méltó...Nem adom fel, vezetni fogom, hogy pontosan hány picket sikerül csinálni és abból mi jön. Ne legyen csak üres panaszkodás
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Na az jó.
Bár gondolom megint egy hónap múlva a másik fele. Addigra meg június közepe. Szóval ikon miatt már nem biztos érdemes lesz várni.
Na lesz egy valag török totsom is fasza. Laliga tots még egy sem esett, de saudi már 6db.
Van akinek wow totsok esnek állandóan van akinek meg a semmi. Azért megszánhatna már EA valami jó lappal.
A legjobb playerem még mindig rooney.
Dalglish vs raul? Dalglisht akartam kivenni de raul olcsóbb. Megéri helyette raul vagy mindenképp inkább dalglish? -
EA's hit
addikt
Este jön az új icon swap, kint van a töltőképernyőn

(Meg a török ligás tots is, de az kit érdekel
) -
taylorp
senior tag
Jó reggelt Urak!
A transfer ban kiterjed a packvásárlásra is? -
EA's hit
addikt
EA bácsi kibaszott nagy troll, akkor is képes kicseszni az emberrel, amikor látszólag ad
Tegnap megcsináltam a 85+-t, kiraktam vagy 20 picket, 6-8 upgradet, meg nyitottam pár packot a store-ból is. Kroost 4-szer (!) adta be, Modricot 2-szer, úgy, hogy mindkettő megvolt már előtte is untrade-ben
Ugyanígy adott egy dupla untrade Parejot is. Szóval értékekre még jónak is tűnne, hogy 4 88-as meg 2 87-es lapot adott, csak épp az összes Modricnak és Kroosnak az lett a sorsa jobb híján, hogy mentek rögtön a következő upgradebe. Persze tots-ot nem volt hajlandó beadni, vagyis de, egy 7500-as packból kisétált a szaúdi liga csodálatos 86-os brazil CB-je, hát nem éppen rá számítottam
Új hozzászólás Aktív témák
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- MSI MAG Z590 TOMAHAWK WIFI Alaplap
- GAMER PC! i9-9900K / RTX 3070 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 1TB NVMe / 650w! BeszámítOK
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)