Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Apple asztali gépek
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Te írtál az én bejegyzésemre, hogy az hülyeség. Én eleve WL-ről beszéltem. Te meg mikor miről. De azt sem sikerült megérteni hogy 30-40szer visszapattan. Az nem 30-40 gól. Értelmezd. A gyorsulás magasság fifában dolgot meg. Továbbra is írom hogy a mértékegység az mértékegység. Még kamionos példát is írtam. Nem én nem értem. Lényegtelen milyen magas. Legalábbis annak kéne lennie. De isak példa volt. A kicsi ingyenes játékosokat is visszarántja a gép amikor indítom. Még egyszer mondom. WLbe. A szavatossági idő meg. Igen van. De mondom játsz wl-t jövő héten full gold csapattal. Persze eleve nem tudjuk mi alapján számol az EA. De egy biztos. A játékosok képessége relatív. Mondanom sem kell hogy mivel egy csomó mindent a gép irányít nem mindegy amateuron van vagy ultimaten. 5. Divízióban vagyok. Ugyanúgy fasza csapatok szaladgálnak mint wl-ben. Ahol nem egy meccsről beszéltem. 30ról. Persze lehet mindet az első osztályból kaptam. Valószínű. És mind szuper mentális erejével irányította a 11 játékost melyek csak a látszat miatt nézett ki úgy hogy a gép irányít. Én a helyezkedésről beszéltem. A gyorsaságról, és a visszaszoppantódó labdákról. Ezek mind a gépen múlnak. Hozzá teszem igazából a szerelésbe is bele tud nyúlni az ai, de az múlhat rajtam is. A vitát meg le lehet zárni, de nem hiszem hogy engedni kéne. Ha lejátszol 30 wlt gold csapattal és élvezed a játékot akkor hiszek neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming RX 6800 XT
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- CSX DDR4 16GB 2666MHz ram
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest