Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen házat vegyek?
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
85*10 csomag: Hummels, De Vrij, Joao Cancelo, Bergwijn, Auba, Sommer, Silva, Parejo, Alberto, Eriksen.
Annyira nem is rossz. A mai termés után féltem, hogy ez sem fogja adni.
WL-t lehet én is passzolom, ma már késő van, holnap egész nap offline vagyok, vasárnap meg már nincs kedvem a kapkodáshoz.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Ez a Dybala lap TOTS Mbappe/Neymar szint
Kikéne próbáljam de nincs kedvem variálni a csapaton bár van egy zsák argentínemÁ(TOTS Messi,ST Di Maria,FOF Paredes) meg olasz ligás(Florenzi+Spina)Eddig 9-1 a wl de mostanában borzasztóan jól megy a játék
Jó, hogy kiveszik a cancelt mikor már nagyon jól tudom használni
Mondjuk csak ma tudok játszani meg max hétfő reggel úgyhogy lehet maradok így
-
toxicjew
addikt
Maholnap augusztus, és a játék ugyanakkora büdös nagy szar
. Elképesztő ez a mocsár ami van. -
Kristof_94
nagyúr
Nekem pár rare goldból 85 volt a top, meg egy 89-es argentin tots.

-
eM'82
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Hát én most szenvedek csak. X idő után újra WL egy tákolt PL csapattal. Adama jó (8 meccs 14 gól, 6 gólpassz), de én kevés most ehhez. 8 win a cél és leteszem. Messze van, naaagyon messze :)
Volt 2 meccs amit be kellett volna húzni, de valahogy nem jön ki a lépés a bohócválogatottal. -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mekkora élmény lehet pedig látni, hogy 5k packból nyílik az icon, már el is képzeled, hogy kiket fogsz belőle venni, erre kidobja ezt a szart
Rendesen ideges lennék, ha rá menne el az "icon luckom"
-
EA's hit
addikt
Megcsináltam este az ikon picket: Cech, Rush, Verón. Engem a jelek szerint nem szeretne megtartani az EA

-
Woodslave
félisten
válasz
Zimmi91
üzenetére
De lehet nem tudod milyen ha tényleg xar
. Jó mindegy nem fogom erre de én észrevettem hogy más. Persze ott se lennék eredményesebb de itthon most három meccsen kínlódás van bár nyerek de a gameplay nem annyira élvezetesMár nagyon elő akartam rendelni de itthon azt hiszem meggondolom
-
Woodslave
félisten
1000-es digin játszottam a héten. Komolyan mintha nem ugyanaz a játék lenne
Itthon 34-42-44 ping ott sokszor 30. De itthon szinte jatszhatatlannak érzem azután
-
Madn!ght
addikt
Sajnos Davies működésében valami problémát tapasztalok. Egyszerűen hiába 99 minden sprint értéke, mégis lazán lefutják. Olyan mintha mindig egy “áltlag” tempóval futna, függetlenül attól, hogy nyomom a sprint gombot. Mostanában kezdtem ismét Roussiliont használni, és végre érzem a védő sebességét, illetve a kis “Kante-féle” agresszivitását is, sokkal több elfutást szűr meg, mint Davies. Szerintem vmi bug lehet, vagy fene tudja…
-
eM'82
addikt
-
Madn!ght
addikt
Nálam ez lett a vége. Igazából német/bundás lett volna a cél, de a pappé nyitással lecseréltem a hazard&götze kombót.
Aouar még mindig hihetetlen OP.
Ismét kb. egy győzelem kellene a div 1-hez, de ilyenkor szokott rommá szivatni a saját csapatom, aztán -300 skillig meg se állok.
A Hradecky egész jókat fog, Baby VDS 1700+ meccs után nyugdíjba ment, mert már a saját kapura is veszélyes volt.

-
taylorp
senior tag
Tudtok olyan sbc kalkulátorról, ahova ha beírom a beleszánt játékos rating-jét, mutatja, hogy a hiányzó lapokat milyen rating-ből tudom kirakni?
-
eM'82
addikt
Jelenleg ilyen a csapat. Adama egyelőre csak csereként tud a csapat tagja lenni, de padról beszállva első meccsén 2 gólt lőtt eddig Rivalsban.
Hakimi remek lap + Paredesszel perfect link. Atal extra.
Kaka csak a linkek miatt van, többnyire báb.
Essien szokott szélső védőt játszani, Paredes meg CM/CDM Hakimivel.
Ma tuti lesz TOTS Neymar nyitható. Ő kellene, aztán megvagyok.
-
Kristof_94
nagyúr
Na végül kivettem Maximint, a végén lehet összedobok egy NUFC keretet is. Holnap megpróbálok nyomni pár rivalst, hátha kicsit meg tudom pörgetni a Traoré küldetést. Remélem nem kapunk még új objective lapokat, mert már így is sok!

-
-
Digestive
veterán
NO FULL BACKS AS CBS!! Placing any player that is not a Centre Back in a Centre Back position will negatively impact their defensive positioning.
Na erre kíváncsi leszek.

-
Kristof_94
nagyúr
Gold 3 pick: Davies és Di Maria.
A csomagokat majd holnap este, remélhetőleg a TOTS is csomagba kerül. Van egy duplicate piros Salah, jó lenne beletenni a Maximin sbc-be, de az a baj, hogy nincs hozzá rare gold fodderem és holnap este lejár...Futties Dybala sbc is érekezni fog!
-
Digestive
veterán
Megnéztem a 22 gameplay trailert.
Forward runs
Explosive sprintEzt a 2 dolgot érdemes megjegyezni. Ez lesz a 2 új aduász, már most látom.

-
Woodslave
félisten
Joao Cancelo Tavernier helyett és akkor Acuna 10-esen tud kezdeni de Bruyne helyett. Traore helyett meg Papu Gomez.. van ennek értelme?
-
Nandinagy
addikt
Ha valaki arra gondol, hogy idén csak szar ikonokat kapott azokat megtudom nyugtatni, hogy r9 is szánalmasan rossz
Draftban 3 meccsen 0 gólra volt képes kb 15 helyzetből a moments lapja. Nem tudom mit kell csinálni, hogy gólt lőjjön de mindent megpróbáltam
A draft is csodásan jó játékmód lett egyébként
Mikor a védőim 5 méteres ívekben fordulnak meg és a 90+ paces védők sem érnek utol egy Messit vagy gold Neymart. Mindenki háromszög és képtelenek iránytváltani a játékosaim
-
|AP|
veterán
én szabin vagyok a héten, csak a webappra nézek rá néha.
Megjöttek a rewardok, nulla... mentek upgrade-be, FB Sane volt a legjobb lap.Szerintem büntetik azokat akiknek jutott az akciós Neymarból
-
Woodslave
félisten
Rudidiaz es Ederson. Utóbbinak örülök tegnap vettem 215-ert egyet
-
toxicjew
addikt
De Jong és Rafa jött, utóbbi helyett Lautaro lett volna, de nem akartam duplicatet. De Jongnak örülök
Packokat majd holnap. -
Nandinagy
addikt
SB glitch: World Class, ellenfél tizenhatosa előtt(nem belül), háttal a kapunak ahogy elkezd feléd futni 1 védő nyomsz egy LT+L2-t ami a shield. Nem kell végig nyomni elég rövid ideig de hamar kilehet tapasztalni. Bebuggol a védő folyamat fut neked de nem veszi el.

Ha sokáig nyomod több játékos rádfut nem lesz jó/Ha sokáig nyomod kifordul a játékosod emiatt eltudja pöcizini a védő nem lesz jó.
-
Idiofil
aktív tag
Sziasztok,
Uj vagyok Fifa 21-ben, manager modot jatszok, de minden szezon vegen kirugnak. Az objectiveket teljesitem, de mindig kivagnak. Mar 4.et kezdenem, de igy sok ertelme nincs :/
van valami ismert hiba, vagy valamit rosszul csinalok? -
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Rugsz pár gólt aztán kigumizod. Proban úgysem kapsz max 1-2 gólt csak.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
A shieldelés? World classon kell és mikor megtámad 1 védő csak 1 rövid ideig nyomni. Ha sokáig nyomod jön 1 másik és elveszi
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát mivel van glitch így nem nehéz
-
-
Nandinagy
addikt
Komolyan tisztelem az összes Magyarországi profit
Ennyire bánat szerverkapcsolattal mint ami egy német/olasz profi ellen van csoda, hogy meccsben vannak. 60. percig lefocizom a srácot aki amúgy rohadt ügyes volt
De, hogy fizikálisan 4 szintel áll felettem minden játékosa meg rá nem vonatkoznak a szabályok... Elképesztő
2-0-ra kaptam ki úgy, hogy Mbabu 6 méter hátrányból ért oda Vinihez utána meg sarokkal hátrafelé nyúlva szedte ki a labdát Di Maria elől...
AhaMondjuk tőle még ígyis szívesebben kapok ki mikor 2500 sk-n van mint valami vaktól draftban
-
kapeti07
senior tag
Nekem a 20-ban tetszett az LB+RB plusz B gomb (L1R1+kör), mikor erőből adja be. Nem tudom mi a hivatalos neve. Tavaly sok szögletnél bebikáztam és ha beleért valaki akkor ment az orosz rulett. Pár öngól is lett belőle.
Azért tetszett mert kiszámíthahatlan volt és jobban hasonlított az igazi focihoz.
Ezt a 21-ben kiherélték ha jól tudom, bár mostanában nem próbáltam. -
Yodamest
veterán
válasz
Madn!ght
üzenetére
Hát voltaképp a 15-től kezdték el fokozatosan leépíteni az ívelt labdákat és pár éve már eljutottunk oda, hogy beadást soha senki nem használ, ívelt előreadást pedig nagyon ritkán. Csak a csikicsuki lapos passzos járatás vagy a széleken laposan indítás megy, nagyon egydimenziós így a játék. Gondolom túl nagy meló lenne nekik úgy megcsinálni, hogy ne csak a dribbling és a pace számítson.
Basszus emlékszem a 14-ben még ilyen Benteke meg Bony csatárduókkal mentem (és eredményesen)

-
Madn!ght
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
Az ívelt labdákkal csinálhatnának valamit, mert hogy szinte minden emelt labda az indokolatlanul nagy távolságra álló ellenfélben is el bír akadni, az nem normális. De a szaros pöccintett chip shotot a 2 méter magas, nyomorék kapusaim folyamatosan (10/9 esetben) megeszik, az meg totál vicc. Korábban a fifa 15-ben értelmesen / reálisan használható volt az L1 háromszöges indítás, na az az idei évben full kuka. Remélem azt sikerül majd kicsit normalizálni a következő epizódokban…
-
Yodamest
veterán
válasz
Nandinagy
üzenetére
Na a fejelés visszahozásától nem félek, rájöttek, hogy nem tudják balanszolni úgy a játékot, ha földön és levegőben is folyik... pedig nekem a 14 volt a kedvencem, imádtam előre betenni egy target mant és ráívelgetni a lasztit.
Valami kiegyensúlyozás pedig jó lenne, mert egyébként baromi unalmas már ez a "csak a sebesség számít" meta, sokkal színesebb is lehetne a játék ha minimális erőfeszítést tennének abba az irányba.
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Hát ha kiveszik a r1+háromszöges indítást már nincs rá szükség
Ugye most is azért kellett mert másképp nem volt cb aki beérte a támadókat.
Idén is csak azért kellett mert nagyon mostohán bántak a sebességgel a védőknél
TOTY Ramosnak valami 83 lett idén de van dijk is 85-t kapott mikor tavaly 88 lett neki
Ha x évig toty valaki akkor ne visszafelé fejlődjön már könyörgöm... -
eM'82
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Akkor sok pause lesz meccskezdésnél, hogy becseréljük az LB/RBket CB poziba :)
Én ezeket a nutmegeket rühellem (nyilván meg kellene tanulni és spamemelni, de nem megy) , és ha jól olvastam akkor a 22esben is lesz valami turbo sprint. Azt mondták hogy a védővel is rá lehet viszont majd futni a csatárra. Kíváncsi leszek.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Zimmi91
üzenetére
Esélytelen. Ha egy részben valami meta volt az a következő részben használhatatlan. Szóval ez a szélső cb dolog esélytelen szerintem. Sőt a fejelés szerintem kifejezetten extra lesz akkor meg kell egy magas támadó

Ha meg Jadon továbbra sem kap normális speed boostot megint nem fogja senki használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kikéne próbáljam de nincs kedvem variálni a csapaton bár van egy zsák argentínemÁ(TOTS Messi,ST Di Maria,FOF Paredes) meg olasz ligás(Florenzi+Spina)
bár acuna gomez duo mellé el lehet chemizni

- onnan Banega és Laborde jött, ezért mentek a fut champs upgradebe