Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elod22
senior tag
Vajon CR és Messi futties lapja fog még kapni dinamikus képet? Nem mintha olyan sokat számítana már, de azért kicsit rontja esztétikailag a csapatot
Más sz@r lapokra bezzeg tudtak rakni egyől. -
-
elod22
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem Yashin - Zanetti - Nedved.
Yashinnal még ki is lettem volna békülve, ha ne raktam volna már ki sbc-ből, így Zanettit vettem ki, de nincs már helye a csapatban, főleg Interesként
Az is vicces, hogy egy duplicate lappal meg egy Juve és egy Inter legendával kínált meg az EA. Legalább egy Sheva vagy Seedorf esett volna, bár nekik se lett volna hely a kezdőben
-
elod22
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát nekem 4x88-as és egy 89-es David Silva esett. Nagyon megérte ez is
-
elod22
senior tag
Azért ez is mennyire tipikus EA, hogy Florenzi lapját már július 1 éjjelén rögtön Roma-s lappá alakította, múltkor meg majdnem egy hétig szarakodott az upgrade-el. Aztán holnap bejelentik, hogy marad a PSG-ben, de ők majd úgy fogják hagyni ha véletlenül kiesnek az olaszok
-
elod22
senior tag
Közben letelt a 72 óra és még mindig nem fejlődtek az olasz lapok. Sebaj, majd egyszerre megkapják a döntő után a +5-öt és sm/wf upgradet
-
elod22
senior tag
Amúgy mikor áll szándékukban fejleszteni Verratti meg Florenzi lapját, mikor lejár az EB? Vasárnap este óta nem tudtak volna rászánni erre 1-2 percet? Nem hinném, hogy olyan nagy dolog lenne növelni minden statot +2-vel
-
elod22
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
A tavaly nagyon adta Son TOTS lapja, talán a legjobb lap akivel játszhattam. De elhiszem, hogy idén nem annyira meta. Nani-val igazából az a bajom, hogy nem úgy helyezkedik, ahogy én szeretném. Ahogy Inception mondaná, az attacking AI nem egy Mbappe vagy BD Reus szint. Sajnos az én szintemen nem annyira tudom kiaknázni a tudását, akkor mikor én irányítom. Nem tudok én skill chain-ekkel begyalogolni a kapuba
-
elod22
senior tag
Valaki közületek használja Nani-t és ha igen, akkor mennyire van megelégedve vele? Én megmondom őszintén többet vártam tőle. BD Reus és TOTS Otavio volt az elmúlt hetekben helyette és mindkettőt jobbnak éreztem. Nani sokszor sincs ott ahol kéne, és nem nagyon akar úgy helyezkedni, hogy megjátszható legyen.
Próbáltam csatárként 4-4-2 ben és középső CAM poszton is 4-2-3-1-ben de egyáltalán nem volt meggyőző. -
elod22
senior tag
Az este sikerült megcsípni Öcsi bácsi prime lapját elég kedvező áron.
Már csak a posztja kérdéses, mert az egyik csatár fixen R9
A felállás 4-4-2 vagy 4-2-3-1, és ez lenne a csapat. -
elod22
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
PC-n vagyok, de még gép ellen se tudok gólt fejelni, nemhogy online
Bezzeg én szögletből benyelek egy csomó gólt... -
elod22
senior tag
Azt a Kimpembet valahogy ki kellene szenvedjem, de a fejeseket nem tudom, hogy lehet megcsinálni. Nálam még az üres kapuba is képtelenek gólt fejelni a játékosaim. Valami trükk a fejesekre?
-
elod22
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Jelenleg PIM Zambrotta és Ruben Dias van középen, pedig megfogadtam, hogy nem adom el a lelkem és nem fogok szélső védőt középre berakni. Ezért keresek egy rendes CB-t és az olaszt kitenném szélre az eredeti posztjára. Tudom, hogy csak magammal lövök így ki, de legalább az integritásom megmarad
-
elod22
senior tag
Prime Rio a játéknak ebben a szakaszában használható még vagy már kevés a sok tots lap között?
-
elod22
senior tag
Láttam többen pickeltetek Kimmich-et. Hálás lennék ha majd írnátok róla, megéri-e azt pénzt amennyibe kerül?
-
elod22
senior tag
Pfúúú gyerekek!!! Tegnap kérdeztem, hogy kit vegyek csatárba Dalglish, Suarez vagy Benzema. Hát az előbb nyitottam egy prime Ronaldót. Még nem tudtam feldolgozni, de úgy néz ki megoldódott a csatár poszt
-
elod22
senior tag
Én a prime lapját próbáltam olyan 30 meccsen keresztül és több, mint 50 gólja volt. Nagyon tetszett az a lap, szerencsére eladtam még akkor kis bukóval, most már olyan 700k veszteség lenne rajta

Én is mint húzom az időt, hátha beraknak egy moments Kaka-t vagy Eto'o-t legalább. -
elod22
senior tag
válasz
thebigK
üzenetére
Mondjuk Suarezre egyelőre még nincs is meg a cash
Vissza kéne essen olyan 950K környékére és valamit adjon csütörtökön a marquee
Dalglisht olyan féláron tudnám jelenleg kirakni, de hátravan még a 84+ swap csomag.
Egyedül Benzemat tudom megvenni és esetleg még Coutinhot kirakni klubból. -
elod22
senior tag
TOTS Benzema, Suarez és moments Dalglish közül melyik lenne a legjobb választás csatár posztra?
-
elod22
senior tag
Szerintetek az Alaba - Mukiele páros helyett olcsóbban kijönnék majd a Ruben Dias - Cancelo duóval? Nem vettem meg szerdán őket és már nagyon sokat drágultak azóta. Minőségben nem tudom ha jobb lenne a két City-s játékos, de ha ketten olcsóbbak lennének 200-300 ezerrel akkor maradna pénz máshová is fejleszteni.
-
elod22
senior tag
Szerintetek elvetemült ötlet venni pár darab legolcsóbb ikont annak reményében, hogy lesz olyan SBC amibe kelleni fog ikon lap?
-
elod22
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Persze, nem kötelező kilépni, de létezik egy olyan fogalom, hogy jóérzés. Ahogy az icon swap esetében többnyire betartották az emberek, úgy ebben az esetben is simán be lehetne tartani, mivel nagyon egyszerű a követelmény és sokkal gyorsabban lehetne teljesíteni az aranygól betartásával. Ha minden meccset le akar játszani valaki, akkor legalább 4 órára van szüksége legjobb esetben is. De merem állítani, hogy ha mindenki első gól után kilépne, akkor max 2 óra alatt ki is szedné a lapot.
-
elod22
senior tag
Csinálom ezt a Correa objektívet, de csak én vagyok annyira hülye, hogy betartom az aranygól szabályt??? Szinte senki se akar kilépni ha én rúgom az első gólt

-
elod22
senior tag
Szerintetek érdemes lenne most megvenni egy moments Butragueno-t vagy inkább várjam meg a hétvégét? Úgy vettem észre, mintha kezdett volna visszamenni a top lapok ára.
-
elod22
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Prime Dalglish 1.4 millióért ment el 5-6 nappal ezelőtt, most 850K
És még sajnáltam akkor a 100K+adó veszteséget rajta 
-
elod22
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Modric nagyon jó, semmi elfogultság nélkül mondom ezt. Nagy előnye De Jonggal szemben, hogyha ő helyzetbe kerül, azt be is rúgja, nem csak passzolásban és védekezésben kitűnő.
-
elod22
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Jelenleg az a csapatom és Sancho helyett Tello van, de upgrade után se vagyok megelégedve vele. Sajnos még nincs annyi zsetonom, hogy Kent kijöjjön belőle. Sancho is csak akkor jön ki, ha még esik az ára olyan 100 ezret

Atal esik, mert neki nincs rendes arca, olyannak meg nincs helye a csapatomban
-
elod22
senior tag
Prime Dalglisht próbálta valaki? Szükségem lenne egy jó ikon csatárra max. 2 millióig PC-n.
-
elod22
senior tag
Hát az a Can lap mégse lett olyan jó, túl kevés az acceleration, így marad prime Ballack.
-
elod22
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Köszi a választ. A beépítéssel nem lenne gond 10-es chemen, van prime Ballack, Kroos, Özil.
Csak így Özil vagy prime Kaka kikerülne a csapatból, amit nem nagyon szeretnék. Akkor már inkább Özilt venném ki.
Nehéz kérdés, mert ha max chemet akarok kihozni, akkor RW-be be kell rakjam Tello-t, aki fejlődés után mondjuk, hogy elfogadható lesz majd (jelenleg nem az igazi).
Jelenleg Inaki- Kaka - Özil a támadó sorom, előttük pedig What If Jovic aki egy góllövő gépezet, őt se szívesen venném ki a csapatból.
Rájöttem, hogy nekem hasznosabb az 5*WF, mint az 5* skill.
És ha holnap érkezik Renato Sanchez, akkor megint mehet a matek, hogy alakítsak a csapaton
-
elod22
senior tag
Valaki közületek kirakta Reus-t? Inception és más streamer eléggé dicsérte, de mégis egy nem profi játékos véleménye jobban érdekelne.

-
elod22
senior tag
Nekem is megérkezett az elmaradt ultimate csomag, az eredmény két 83-as és egy 76-os IF lap.
Egy ideje már foddereket sem ad, nehogy ki tudjak rakni egy játékos SBC-t klubból
-
elod22
senior tag
Ha valakinek Bundes csapata van és akar egy olcsó, de nagyon brutál csatárt, az vegye meg What If Jovic-ot és rakjon rá egy hunter lapot.
Upgrade után milliós ikon csatárokat megszégyenítő módon játszik. Ha Premier ligás francia játékos lenne, legalább fél millióba kerülne az tuti. -
elod22
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát nekem fogalmam sincs mit érdemes. Jelenleg minden tokenem be van váltva a 82+ és 83+ csomagokra, tehát maradt 9 megszerezhető, ha lesz egy wl-es token, az kimarad akkor. Tehát 8-ból Deco vagy base icon pack, ami közül 90% már használhatatlan a játék ezen szakaszában. Tehát valószínű kiveszek kettőt a 25x81+ csomagra és annyi

-
elod22
senior tag
Én sokat agyaltam, mi éri meg jobban, hogy minden poszton legyen jó játékosod vagy inkább 1-2 poszton valami brutál lap? Szerintem egy adott ár felett már nem jön ki annyira a különbség tudásban. Gondolok itt arra a pár ikon lapra ami 4-5 millió felett megy. Szerintem nem éri meg, hogy legyen elől egy Eusebio vagy Cruyff szintű játékos, hátul meg gold Mendy, Gomez, Pope és társai. Inkább azért a pénzért veszel 4-5 darab millió alatti játékost és előbbre vagy.
Ti hogy látjátok? -
elod22
senior tag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Jó, de idén még gusztustalanabb lett ez a Pope

Özil esetéből kiindulva, simán jöhet ő is ismét
Kristof_94: Ezt mondom én is, idén nem vitték túlzásba a kreatívitást
-
elod22
senior tag
Miben fogadunk, hogy előbb-utóbb fog érkezni egy birthday Pope 5* skillel?
-
elod22
senior tag
Holnap én is beszerzem ezt a Hermosot, hátha lemegy még az ára.
Én azt vettem észre, hogy nagyon hasznos tud lenni, ha a játékosnak van "dives into tackles" trait-je. Mintha jobban blokkolna olyankor, mikor nem te irányítod. -
elod22
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Még mindig semmi nálam. Lehet a csomagok is elakadtak a Szuezi-csatornán.
-
elod22
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
De az is milyen dolog, hogy valaki kap tévedésből pluszba egy rare megát, nekem meg egy szaros jumbo goldot adnak és van akinek semmit sem adtak. És még ők beszélnek egyenlő esélyekről.
-
elod22
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én nem tudom, hogy tudnak ennyire amatőrök lenni. Ha egyszer-kétszer elcsesznének valamit még meg lehetne érteni. De ezek állandóan csinálnak valami baklövést.
Tudom úgyse esik megint 83-nál nagyobb abból az "ajándek" ultimate csomagból, de ami jár az jár. -
elod22
senior tag
Hermoso vs. Sven Bender
Szerintetek melyik lenne jobb CB?
-
elod22
senior tag
Én komolyan elgondolkodtam azon, hogy moment Deco-t vegyem ki. A múlt héten kétszer jött szembe és mindkét meccsen nem tudtam mit kezdeni vele. Olyan dinamikus volt, hogy a 99 pace-es szélső védőimet is ott hagyta ott ahol akarta, kapu előtt meg minden helyzetet bevert. CR és Mbappe ellen soha nem voltam ilyen tehetetlen.
-
elod22
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha jövő pénteken kijön valami promó és visszaállnak a 84-es lapok árai, akkor biztos kirakom legalább egyiket. Csak azt nem tudom, hogy Sven legyen a CB 10-es chemen vagy inkább Lars 7-esen? Ahogy nézem Lars egy anchor lappal 95 pace még 7-es chemen is. Az már gold Varane szint lassan.
-
elod22
senior tag
A Bilbao lehozta 0-0-ra a meccset, ez elég ahhoz, hogy Berchiche fejlődjön vagy nyerni is kellett volna?
-
elod22
senior tag
Nem tudom mi értelme volt kivenni már szerda este a What if lapokat a csomagokból, főleg így, hogy ma nem jött semmi promó.
-
elod22
senior tag
válasz
gabesz82
üzenetére
Próbáltan Llorente összes lapját, mert a játék elején nagyon bejött a gold lapja, de valamiért nem váltak be a spéci lapjai. Talán a 86-os lappal már nem volt gondom, de ingyen Capa is hozza azt a szintet. Egyedül a lövése nem a legjobb, ezért keresek olyan lapot, aki ha véletlenül helyzetbe kerül, akkor be is lövi.
-
elod22
senior tag
86-Wass és 87-Goretzka közül szerintetek melyik lenne jobb CM/CDM, 4-2-3-1 és 4-4-2 felállásban? Papíron talán Wass, főleg ha fejlődik 88-ra, de ugye ez nem jelent semmit. A másik középpályás flashback Kroos lenne.
-
elod22
senior tag
Most nézem, hogy a fejlődött Leroy Fer statok szerint már jobb, mint mid Vieira. Egy holland ikonnal lehet, hogy nem lenne hülyeség beépíteni.
-
elod22
senior tag
Én az este megnéztem a Levante programját, lesz két meccsük kiesőjelöltek ellen, ahol van esély több gólós győzelemre, de persze az ellenkezőjére is. Az a baj ezekkel a középcsapatokkal, hogy hiába nyernek a Real vagy Atletico ellen idegenben (mondjuk jelen helyzetben az idegen pálya nem jelent nagy hátrány), utána képesek kikapni a sereghajtótól is.
-
elod22
senior tag
Hihetetlen mennyire kiszámíthatatlan lett a piac. A múltkor figyelgettem Papu Gomez lapját, kivártam vele hátha csökken, aztán mire összekapargattam rá a zseton addigra megdrágult, utána valahogy nagy mákkal elcsíptem egyet, aztán pár nap után mikor kijött Morales, eladtam annyiért, hogy adózás után is kijöttem veszteség nélkül.
Most pedig igen hamar beleszöktem a Morales bizniszbe, már 100K veszteség van rajta tegnap késő estétől és lesz ebből több is ahogy nézem.
Viszont a töltőképernyőn azt írta, hogy csak holnap estig lesznek benne a csomagokban a What If lapok, tehát a csütörtöki reward nyitás már nem kéne olyan sokat befolyásoljon az árukon. Persze ha nem lépnek meg egy olyant, hogy holnap estétől mindkét csapat nyitható, mert akkor sokan beszopjuk.
-
elod22
senior tag
válasz
sz_abika
üzenetére
Megjött a token a hétvégi stream nézésre, ezzel kigyűlt nekem az 5 darab. Kiveszem a 100K csomagot és most még board sem jött, mint az ajándék ultimate csomagból, hanem egy Kramaric volt a legjobb.
Eddig sosem vettem FIFA pontot és azt hiszem kb. két éve nyitottam utoljára csomagot zsetonból, de ilyen nyitások mellett még egy kifli árát is sajnálnám pontra költeni. -
elod22
senior tag
Tegnap leteszteltem Jovic lapját, mert a tavalyi Summer Heat lapja nagyon adta, de ez most nem lett az igazi. Próbáltam 4-4-2 ben és 4-2-3-1-ben is egyedüli csatárként, de valamiért nem akart helyezkedni sem, beindulni sem, a hunter sem dobott olyan sokat a sebességén, hogy egy gold Akéval vagy Varane-nal felvegye a versenyt. Lehet upgrade után javul valamit, de nekem sajnos csalódás volt, freeze Aouar vagy POTM Félix érezhetően jobb volt nála.
Viszont Kroos eddig nagyon pörög, őt nyugodt szívvel ajánlom bárkinek. Uralja a középpályát és 20 méterről ha el tudod lőni vele, az ötből négyszer beakad.

-
elod22
senior tag
válasz
thebigK
üzenetére
Úgy néz ki nagyon nem akarnak már icon lapokat kirakható sbc-be rakni. Engem például hidegen hagynak ezek a fajta lutri csomagok. Úgyis valami szar esne, inkább ki se rakom. Amilyen szerencsém van még a pick-ből is Bobby Moore, Laudrup és Shearer között kéne választanom.
-
elod22
senior tag
Valaki közületek kirakta már Kroos lapját? Capa-t váltaná CDM-ben, 86-os Llorente lenne a párja. Igazából Capa is elég jó kis lapocska Powerhouse chemmel, nem vagyok még biztos abban, hogy érdemes lenne lecserélni.
-
elod22
senior tag
válasz
toxicjew
üzenetére
Draftban gyakori, ott már látod a csapatán, hogy chem nélküli összevisszaság, de itt alap meta csapat volt Varane, Mendy, Pope és társai. De az is lehet, hogy semmit nem csinált a gyerek, csupán megint az EA szerverek szarakodtak.
Érdekes módon, azelőtt a friendlyben 4-5 meccsből nem dobott le. Először azt hittem, túl sok meccset toltam egy órán belül és azért vágott le, de azért olyan 6-7 bele kéne férjen, nem? -
elod22
senior tag
válasz
bubuska10
üzenetére
Lehet valami cheat programot használnak PC-n, mert az este én is pont így jártam. 3-0ra megyek már a 20. percben, az ellenfél megállítja, feladja a meccset és a végén győzelem helyett engem dobott ki vereséggel az Ultimate Team-ből. Utána már nem is erőltettem, annyira felhúzott
-
elod22
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hát itt csak Overmars lapja, ami ér valamit.
-
elod22
senior tag
Azt lehet tudni, hogy a Twitch közvetítésre fogunk még tokent kapni? Jelenleg 4 van, de ha lesz még, akkor érdemes kivárni az ötödiket a 100k csomag miatt.
-
elod22
senior tag
Szerintetek Llorente SIF lapja milyen árban fog menni reálisan? Érdekes módon az este sokkal olcsóbb volt, mint most reward nyitások után. Rájöttek az embrerek, hogy Gullit gang-es lap és egyszerű egy taktika váltással CM-et vagy CDM-et csinálni belőle, nem beszélve arról, hogy szinte ajándék annyi pénzért.
-
elod22
senior tag
Beneveztem az első WL-re az idei FIFA-ban. 16 meccs után megálltam 8 győzelemnél, mert már nem volt se kedvem, se idegem több meccsre. Azt nem értem, hogy miért vannak egyáltlán más kapusok a játékban Pope-n kívűl. Semmi túlzás nélkül szinte minden ellenfelemnél ő állt a kapuban, előtte pedig Joe Gomez és a Varane-Mendy duó.
Ennél még az Ibarbo-Doumbia,Gervinho korszak is jobb volt komolyan
-
elod22
senior tag
Ami vicces, hogy az összes többi lap ára esett azóta, csak nála van ez az anomália. Néha nagyon fura tud lenni a piac.
-
elod22
senior tag
Ejj, de mérges vagyok magamra. Végre nyitok egy értékes lapot. A marquee rare electrum csomagjából esett egy Szoboszlai. Én hülye mikor láttam, hogy egyre több van belőle a piacon, rögtön feltettem az akkori leglacsonyabb áron 520 ezerbe. Az előbb mikor ránéztem most mennyiért viszik, azt hittem rosszul leszek
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Iqos cigaretta
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Más sz@r lapokra bezzeg tudtak rakni egyől.
Próbáltam csatárként 4-4-2 ben és középső CAM poszton is 4-2-3-1-ben de egyáltalán nem volt meggyőző.