Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Ha már megvan a ps5 rámehetsz a cyberpunkra is
Nálam hibátlanul megy hálistennek. Kicsit féltem tőle az elején. Nem fog hiányozni ez a rész. Bár eddig az évenkénti fejlődési görbém nagyjából most jár a g1 környékén
(19-ben stabil g3 ritka g2, 20 stabil g2 nagyon ritka g1, idén amikor rámentem a g1 meglett még a try hard időszakban is mondjuk az elite nem gyütt
) remélem jövőre meglépem a következő szintet
4-5 év és top200
-
Nandinagy
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
A tavalyi év legjobb PL játékosa(Ruben Dias) meg kapott egy laza -4 pace downgradet
Azért így kell a top játékosokat megbecsülni. Néha nem vágom ezeket melyik ujjukból szopják ki. 
Hunreeth
Ezt a szélső védő cbben alapból nem lesz működőképes mert lehúzzák a helyezkedésüket középen. Már volt erről info. Hiába lesz gyorsabb ha botrányosan helyezkedik.
Fiola meg Varanet futotta le
Ezek a pacek inkább csak hasraütésszerűek.Mindig van pár játékos akit felkapnak és neki felhúzzák a pacet. Idén Skriniar meg Pepe volt az
Kimmich meg rbként is lassú volt. 19ben ilyen 75-s Pace volt neki
-
Nandinagy
addikt
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Na igen
Mondjuk én nem szennyezem be a PS5-t egy ilyen szar játékkal mint a 21 szóval rá nem fog felkerülni
Viszont a Spiderman: MM brutálisan szép, illetve majd délután megnézem a Vallhallát meg a GoT-ot.
De egyébként a Gow-on én is elgondolkodtam, hogy ki kellene játszani azok után, hogy kétszer már megvolt és mellé platina is.
Illetve home társamnak megvan a Demons Souls ha felakarom magam húzni egy játékon
Mostmár kiváncsi leszek a 22-re. 15.-én elvileg kapunk demot aztán majd kiderül
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mondjuk olyat még videón sem láttam, hogy valaki a 8 milliós TOTS Neymart two rare gold players packból nyitotta ki.
-
Nandinagy
addikt
válasz
grimmjow67
üzenetére
Tekintve, hogy a játékot accountra veszed kivétel a lemezesek, ezért nem fogja tudni használni senki az accodon kivül.
-
Nandinagy
addikt
-
Nandinagy
addikt
Nem hiszem, hogy letette. Annyi, hogy ilyenkor már nincs mit streamelni szóval a legtöbb ember vagy más játékot streamel vagy egyáltalán nem streamel. Castronak pl ilyenkor már mi kihívása legyen a fifában mikor májusban is megvehette volna bármelyik lapot az UT-ben? Az embereket sem érdekli az ilyen packopening mikor ők is kinyitnak bárkit. Majd beindul a nagyüzem 3 hét múlva ha kijön a trial.
Nick28t-t nem ismerem, Nepenthez meg akkora baromságokat szokott mondani, hogy elég volt a twitterét megnézni egyszer(SS Ferland Mendy CAMba jó szerinte még a FIFA20-BAN
)
Gorilla meg ugye elsősorban profi játékos és utána streamer.
Bár én külföldi streamert nem szoktam nézni 2 kivételtől eltekintve talán(Boras,Tom) de őket is csak azért mert jól játszanak. -
Nandinagy
addikt
válasz
leikomessi
üzenetére
Természetesen nem
Most jön a 22 majd abban lesz friss. -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem is! Meg mehetne oda KDB,Van Dijk,Robertson meg mondjuk még Kante.
És akkor jövőre elég lenne csak a psg az UT-be
Egyébként ha cr elmegy akkor a seria a jövőre kutyaszar lesz. 0 értelmes gold lap marad. -
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Mondjuk idén már a szokásosnál is jobban túltolták a nyári lapokat. Jelenleg Verratti meg Florenzi a 2 cm-em akik rb/lbtől kezdve cm,cdm-t meg minden támadóposztot eltudnak játszani és ráadásul 5/5 mindkettő. Most Renato ugyanezt tudja. Bármennyire szeretem értelmét sem látom annak, hogy kirakjam mikor van 3 ugyanolyan lapom a posztra.
A Dinho+TOTS Neymaros wlből meg annyi lett, hogy pénteken játszottam egy darab meccset amit nyertem azóta rá sem néztem a játékra
Max haverom tolhatott 1-2 meccset de azt is kétlem. -
Nandinagy
addikt
válasz
Mrguba
üzenetére
Henty az a vidis Henty?
Annyira kipróbálnám magam németből vagy olaszból. Imádom nézni mikor hülyére szivatom az ellenfelet, azt sem tudja hol a labda erre a védő aiba megoldja neki
A másik oldalt meg Acuna 3 gólt lő úgy, hogy militao áll közelebb a labdához de keresztül lövi. Schmeichel meg áll a kapuba de csak középen vetődget védeni nem tud. Aztán még ígyis meccsben vagyok...
Kiváncsi lennék németben milyen eredményeim lennének. Szerintem stabil elite3 meglenne. -
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Én inkább arra leszek kiváncsi, hogy hány ember fog 1. percben vagy döntetlennél kilépni
Már amikor utoljára wlztem is legalább 4-en léptek ki.Közben megszületett 3 óra alatt
Basszus sosem gondoltam volna, hogy ennyit fogok szenvedni egy lapért ilyenkor.... Még maradt 700k-m szóval nem tudom... Egy Varanet lehet veszek vagy kivárom míg tényleg jön egy Renato Sanches
Akkor visszajöhetne Bruno is a kezdőbe meg Firmino. 

#20738toxicjew
Pénteken szülinapra vagyok hivatalos, szombaton meg ennek az utóhatásait tervezem kipihenni
Szóval max péntek délután meg vasárnap fogok játszani. Bár rivalsban több értelme lesz a próbának jobb ellenfelek ellen
Na majd eldől. -
Nandinagy
addikt
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Röviden: egyik sem.
A hosszabb verzió meg az, hogy lehet neked Dinhod,Cruyffod,Eusebiod de egy dekával sem jobb lapok ilyenkor mint egy Dybala,Gelson Martins,Auba vagy akármelyik sbcbe érkező 200k-s lap. Mivel érzelmi kötődés nincs egyik lap irányába sem totál értelmetlen pazarolni rájuk a lapot.
Van Cruyffom de semmivel nem hoz többet mint Firmino,Vinicius,Dybala vagy a többi ugyanilyen lap.
Ezért undoritó ilyenkor kiadni ezeket a kártyákat mert már nem kiemelkedő lapok. Max a tudat jó, hogy na a 21ben végre lehetett Moments Dinhom. Hasonló elgondolásból raktam ki Cruyffot. 3 éve nagyon tetszik az a kártya meg sok borsot tört az orrom alá de sosem tudtam megszerezni. Megvolt. Kipróbáltam. Jó volt. Vége
#20669gjoe
Ő meg már annyira sem éri meg mint a fentebb említettek. Acuna,Verratti,Florenzi szintekkel jobb lapok mint ő és már olcsóak is. -
Nandinagy
addikt
válasz
d3tox1c
üzenetére
Alapvetően a kapus mozgatás nagyon nehéz dolog és sok gyakorlás kell, hogy jól tudd használni. Ha túl sokáig húzod akkor nem fog vetődni ha viszont nem húzod eléggé ki akkor meg nem éri el. Ha nem játszol online, emberek ellen akkor egyébként feleslegesnek tartom a használatát.
A legcélravezetőbb megtanulni jó időben kihozni a háromszöggel. Sokszor az még online is elég mert nagyon kevesen reagálnak arra, hogy ki kell cselezni a kapust. -
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Nem
Volt róla videóm meg ha gólt kapsz és visszanézed rengeteg olyan helyzet van amikor konkrétan átgurul a bokáján a labda vagy a lábfején. Mintha ott sem lenne. Nyilván nem minden esetben de van rá példa.
Net is televan ilyenekkel egyébként. Bár nekem az volt a kedvencem mikor FGS versenyen volt ilyen. K***va gyorsan megszakították a visszajátszást
-
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Nem tudom mi alapján van ez kiszámítva de mikor az a nyomorék Schmeichel akit egész évben szarrá dicsérnek 5 meccse nem védett 16on belül bárhonnan lőttek az ellenfélnél meg 6 védése van 11esen ponton belüli lövésről akkor elgondolkodok mit keresek én is.
0 következetesség van ebben a trágyalében
Olyanok vernek meg akik egyérintővel támadnak. Tudom, hogy hova fog menni az a nyüves passz mert 1 opciója van és ott is állok de a kretén védőm aki nem mellesleg most Spinazzola-Militao-Capita-Paredes vagy felemeli a lábát vagy a kedvencem, hogy konkrétan átgurul a lábán 
Az utóbbi hetekben játszottam pár jobb játékos haverommal és tényleg fejlődött a védekezésem meg emberváltásom ehhez képest wlben ebből semmi nem látszik. Megint nem tudok kihozni egy labdát mert nem azzal a lábbal akar passzolni amelyiken van a labda hanem keresztbe nyúl amitől elesik meg oda is érnek rá
Nem tudom, hogy állok de már letöröltem a játékot szóval nem is derül ki.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tök mindegy. Én ezekután leszarom ezt a játékot. Egésznap állok a k****tt passzsávban és vagy átmegy a játékosom lábán a labda vagy direkt felemeli a lábát, hogy átmenjen alatta.
Direkt visszanézegettem és jó helyen álltam. Akkor hogy dől el hogy ki a jobb ha szétcsalja az egyik oldalnak? Érdekes div1ben normális játékosok ellen partyba vagyok a veréb egyérintős olaszok ellen meg 5ből 5szor kikapok mert:
1. A kapusom nem véd
2. A csatáraim nem bírnak passzolni meg ziccerezni
3. A védőim direkt nem veszik el a passzokat.
Fejelésnél egy 160 centis játékos lefejeli a védőim mert állandóan köröznek meg hátrálnak a labdától. Miért? Én biztos nem nyomok ilyet. Egy dologért nem törlöm ki a klubot. Van pár ezer fifa pontom mert pár versenyen olyan helyezést értem el és nem tudom az így elveszik-e. -
Nandinagy
addikt
Asszem be is fejeztem idénre a wl-t. Ilyen patkány csaló játékot már régen toltam

Megint kilépkednek maguktól a védőim mikor 1 nyüves gombot nem nyomok. A legtöbbször úgy, hogy én váltottam oda. S1-es gyerekek vernek meg skill nélkül. Minden passzomnál megelőz a gép. Nem az elenfél. A gép. Egyszer nincs odaváltva.
Passzolni senki nem tud. Cruyff képtelen volt 2v1-ben a kapussal szemben a 4 méter előnyben lévő Naninak passzolni. Fogta az odaadta a hátul totyogó védőnek a 88. percben 4-3-s állásnál. Okés
Schmeichel nem tud védeni. Ami kapura megy bárhonnan az gól.
Letöröltem ezt a gyász játékot. Inkább megnézem a maddent.

-
Nandinagy
addikt
Komolyan imádom ezt a communityt
Gyerek vezetést szerez egy olyan góllal, hogy Schmeichel(mindenkinél akinél láttam extra volt nálam 3 lövés 3 gólos stattal dolgozik/meccs) nem a szélsőmnek passzolt hanem a cbnek aki előtt ott állt a Peléje. Berúgta. oké. 3 percre rá egyenlítek erre kilép
Utána gondoltam ráírok megkérdem miért nem húztak gumit a szülei mikor megcsinálták ,erre elkezdi nekem, hogy ne tryhardoljak augusztus van. Mondom neki az ,hogy iksznél kilépsz minden hónapban meg évszakban patkány dolog szóval kicsit magadba nézhetnél. Válasz: yes kid

-
Nandinagy
addikt
Hazudnék ha azt mondanám élvezetes a wl
3-0-ig sima volt aztán kaptam egy Holland srácot aki egész évben top500 volt a havi ranglistán ráadásul idegenben voltam. Látszott, hogy sokkal jobb nálam de a 2-0-s vereség nevetséges volt
Mind2 gólja előtt álltam előtte nyomtam Capitával a szerelést erre épp csak a labdához ért és átment TOTS CR rajtam. A passzaim meg nem mentek el egyik embertől a másikig. Kapufát is lőttem...
Na mindegy ő tényleg ügyesebb volt.Cruyff elég extra meg Dybala is. Remélem este kapunk egy 5/5 Aubát és Fabregassal be is épülnek
-
Nandinagy
addikt
Nem azt mondom, hogy örülök annak mennyi magas skillratinges játékos jön szembe rivalsba de fejlődés szempontjából egyébként tökéletes
Ha levonom az ide-oda pattanós szar gólokat azért nagyon jó az ilyen élesebb gyakorlás ahol 90 percig figyelni kell és tényleg 1-1 helyzet dönthet
5 rivalsból 4-en kaptam 2400+ játékost meg volt egy 1970-est. Ő 3-0 után írt, hogy kéne neki Tonalihoz gól szóval adtam neki. A 4 meccsen meg 1 w 1 d 2 l. De tekintve, hogy mind a négyen fentvannak futwizen ez inkább rám nézve hízelgő
Ráadásul 2 góllal egy meccsen kaptam ki. -
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Ja nem rossz ez a Dybala bár ilyenkor már bármelyik lap jön ki lényegtelen
Firmino,Vinicius,Dybala,El Sharawy egy kutya. Swap packok után Dinhot akartam kirakni de mivel igencsak gyászos foddereket kaptam így inkább Cruyffot csináltam meg mert ő ki is jött
Jó lap meg tetszik de ugyanaz mint a fentebb felsoroltak.Az új patchoknak vannak még érdekes hozadékai...
Kipattanókat mostanában nem tudok szerezni mert akihez pattan a labda az folyton lesen áll. Ez az utolsó patch óta észrevehető nálam. A másik meg a csel utáni lövés olyan szinten gyenge, hogy már értelme nincs csinálni. Csinálok egy heal to healt aztán 5 méterről egy Cruyff/Muriel/TOTY CR a kapuig alig lő el.Hunreeth
A rivals után is fog jönni csak 10 órakor. Mindig 1 óra van a kettő között. -
Nandinagy
addikt
Kell az... Nagyon sok helyzetben elképesztően idétlenül kezelik a labdát vagy mozognak amit kicsit több animációval simán kilehetne küszöbölni.Szerintem ez hasznára válik a játéknak.
A kapusoknál szintén fontos mert kb 4 védés animáción kivül nincs más amit csinálnának...
#20496TrueGooner
Azt hiszem Foundationban egyszer átlehet írni a nevet de ha azt már felhasználtad utána nem lehet ugyanarra a profilra
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Egyetértek.
Ha látom, hogy valaki 1-1-nél lerakja a kontrollert a 15. percben én inkább kilépek a picsába mert ameddig végigpörög a meccs letolok 6 másikat. Nincs kedvem már ilyenkor ezekhez főleg, hogy már igazából csak 6 win kell a 300/200 wines (nem tudom melyik a maxos) fut friendlys küldihez szóval olasz csapattal csak a winre megyek 
-
Nandinagy
addikt
válasz
TrueGooner
üzenetére
Rosszul értelmezted
Rivalsban mivel nem ugyanabban a divben vagyunk nyilván nem találkozhatunk. Na most egész évben div1-ben voltam és 2000-2200 skillrating között mozogtam. 10-ből 9szer 2200-1950 skill ratinges játékost kaptam. Az utóbbi 2 hétben 5ből 4 ellenfelem rivalsban 2400+ skill ratinges akik már valószínűleg profik/stabil elit játékosok
Így értettem. -
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Azt nem tudom
Ezeket nem veszem fel mert nem érdekel. Felőlem nyomkodhatja bárki a gólörömöket legalább iszom addig
Egyébként nálam sokszor van olyan, hogy nyomom a gólöröm skippet ennek ellenére mégis elkezdi a retardált játékos aztán mindig rossz érzésem támad, hogy azt hiszi szívózok vele
-
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Ja ez nekem is feltűnt, hogy tényleg k**rva jók lettek az ellenfelek
Aztán rájöttem, hogy valószínű ez azért van mert leginkább azok játszanak még akik g1 szint felett mozognak és nem akarnak kiesni a játékból szeptemberig. A casual réteg már úgy ahogy letette a játékot.
Ezért is vagyok részben tanácstalan, hogy mit csináljak mert jövőre szeretnék ha nem is minden hétvégén elite3 de azért gyakran az lenni ahhoz meg kellene, hogy ne 3 hét legyen mire visszarázódok majd
-
Nandinagy
addikt
Ahogy nézem egyébként nem csak 3 lehetőség lesz kvalifikálni wl-re/hétvége. Hanem amennyiszer kigyűjtöd a 2000 pontot vagy amennyi kellesz a Playoff kvalihoz. A képen amit mutattak 5 db token volt a playoffhoz. Gondolom nem marad meg a 2000 pontos cucc mert alsóbb divekben hetekig kellene hozzá grindolni
-
Nandinagy
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Az utolsó rész nem feltétlen igaz
Nekem is konkrétan 189 winem van most mert a legtöbb live fut friendlys játékost nem csináltam meg, de attól mondhatjuk hogy sokat játszottam ezzel a csodával
Szóval lehet csak ő sem küldizett aztán most a maradék pár winre rámegy így. -
Nandinagy
addikt
Kijött az új trailer
Hát lesznek érdekes dolgok.
Ha jól értettem:
Rivalsban lesznek checkpointok ami azt jelenti nálam, hogy nem tudsz majd derankolni.
Minden szezon végén resetelődik az elért rankod és újra felkell jutni. Bár ezt nem tudom meddig dob vissza.Egy szezon 6 hetes lesz.
Lesznek havi rewardok annak függvényében mit értél el.
Mindenki div10ből indul majd és küldikkel tudsz egyre feljebb jutni ami valószínű wineket jelent.
WL: Nem win alapján lesz a rank hanem pontok alapján. 1 win 5 pont és 1 loose 1 pont aztán így tudsz majd pontot gyűjteni.

WL kvali elméletileg úgy lesz, hogy rivals pontok alapján nevezhetsz a "playoffra" amin bejuthatsz a wlbe.Nem mondom, hogy rossz így mert a rivals része tetszik
A wl meg majd kiderül. -
Nandinagy
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Eddig nem ez a swap lesz a világ legmegérősebb dolga nálam
Úgy voltam vele, hogy kiveszem a 3 packot és le is tudom a swapozást az évre. Eddig 3 tokent vettem ki(PL nagyjából 1 óra volt ami meglepően gyors volt+silver olasz is gyorsan lepörgött) szóval kivettem a 81+83-ast.
81ben Strandberg+Stegen volt a 2 nagyobb rating ami nagyjából várható volt tekintve, hogy múltkor ez a 81es még wo-t sem dobott
A 83ban viszont összesen 2 db TOTS volt. Laborde meg Berghuis
Mögötte volt még 3 if(pepe,fabian,kjaer) meg vagy 3 wo még ami meg gyalázatos
Haveromnak laza 8 TOTS volt benne...
Azt terveztem, hogy kirakom belőle Dinhot de ezekután nagyon gyorsan letettem róla szóval inkább elkezdtem Cruyff-ot
2*84+2*85+86 hiányzik még belőle amihez remélem a 84*20 majd elég lesz. A hétvégén kipróbálom a jó Johan-t aztán szerintem ez lesz az utolsó wl-em idén. Minden évben Cruyff/Dinho/Pelé volt az a lap akit szerettem volna kipróbálni szóval most végre megadatik 
A seria a pick: Lapadula-Spinazzola(duplicate)-Donnarumma. egy De ligtnek örültem volna rating miatt...

-
Nandinagy
addikt
[link]
Egyedül a hero item ami pre order bonus az otw,if,fifa pont mindet megkapod ha utána rendeled elő
Ezt mondtam, hogy szerintem a hero miatt nem igazán éri meg sietni az előrendeléssel mert úgyis decemberben kapod meg amikor már semmit nem fog érni.
Én is gondolkodok még mert lehet tudok egy ps5-t szerezni és addig nem rendelem elő potyára
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem igazán. Volt egy FB Sane utána TOTS Areola aztán Ibra-Ramsey-Paulista-IF Kjaer(83)
-
Nandinagy
addikt
Miért 3 nap?
Max a hero lapot bukod ami tudtommal decemberben fog érkezni.86-os lapokról beszélünk tehát decemberben valószínűleg ló**szt nem fog érni pont mint idén Beckham. Szeptemberben fogom én is megvenni. OTW-t+fifa pontot ugyanúgy kapsz.A többit meg te tudod.
Nekem a fifa az egyetlen online játék amit tolok szóval ennyit megér. A fifa mióta utzek mindig az első 1-2 hónapban a legjobb szóval ki nem hagynám
+ott van a csapatépítés élménye még az elején. -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ne haragudj, de miért nem a Newcastle legenda Owent vetted ki?
-
Nandinagy
addikt
Nem általában mindig ez van
Múltkor Prime R9+Prime Pelé+TOTY Mbappem volt azt a 2. körben kiestem. Gold Rashi+93 CR-el meg 4/4-t nyertem 1 kapott góllal.
R9 borzalmas volt egyébként. Olyan erőtlen lövéseket kevés embertől láttam a játékban de egyébként rá egész sok ismerősöm panaszkodott, hogy szar. Pelé viszont istenkirály őt szívesen kipróbálnám
-
Nandinagy
addikt
Komolyan mondom annyira jó a játék, hogy elgondolkodtam a 22-t hagyom a f***omba
Kikapok 4 olyan meccsen amiből hármon csak olyan gólt kaptam, hogy állok a gyerek előtt nyomom a szerelést de a védőm csak az animációt csinálja meg a labda ott marad előtte. Nem 1 meccsen egyszer hanem háromszor legalább. Minek védekezzek jól ha ez a f**talicska úgyis átbugoltatja rajtam a támadót?
Ráadásul mindig.
A 4. vereség volt a kedvencem. A kölyök nem ezt az r1+háromszöges indítást tolta hanem félpályáról háttal ívelés a másik oldalra és k**vára ült neki
A 2 szélsőm folyamat megállt hiába voltak előnyben. Ezt még tetézte az , hogy minden lövésem kapufa meg mellé ment így természetesen 3/3 lövés/gól aránnyal megtudott verni.+jön mellé, hogy baszhatom a jobb stickes váltogatást ha az a védő akiről leváltok az megáll ott ahol épp hagytam
Spinazzolával védekezek balszélen beváltok a cbre erre spinazzola megáll 22 méteren és meg sem mozdul. Egyből emberhátrány hátul de nem baj mert Capitával oda érek csak minek mikor a világ legkönnyebb szerelését se képes megcsinálni 
A támadó AI nálam meg már már művészi szinteken műveli a balfaszkodást. 99es játékosok képtelenek 1 ball rollt meghúzni mert nincsen erő a húzásban így folyamat labda nélkül csinálják meg
Értelmes passz a kapu előtt csak akkor van ha player lockal üres területre mozgok és rábízom a halál egyszerű passzt az aira(teszem hozzá ötből kétszer ezt is elbassza, akkor meg mire van kérdem én?
) de még ez is életképesebb mint ha magam próbálom meg mert akkor nem hogy az embert nem találja el a játékos amerre húzom de szándékon az ellentétes irányba passzol.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hajrá Kristóf! Én hiszek benne, hogy TOTY Bruno,TOTS CR,TOTS Neymar,TOTS Mbappe,TOTS Nani után te még tudsz olyat nyitni aki használható!!
-
Nandinagy
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
Na jó de neki sem az adta
. Én is már vagy 5-t kiraktam 0 eredménnyel. Mondjuk ez így nem igaz mert az egyikben volt egy Cancelo akit hétvégén vettem szóval eltudtam adni
De adott a kérdés mit kezdjek 300k-val mikor egy rare lap is 2-3k. Még upgradere se tudom ellőni. -
-
Nandinagy
addikt
Hát nekem az tűnik fel, hogy vagy engem "szopkod" szét a játék és minden az enyim vagy az ellenfelet. Ahogy egyre jobb lettem egyre többet nyertem utóbbiból de még mindig messze vagyok a jótól. Ettől függetlenül idén ezt szánalmas dolognak tartom mert egy részben sem volt ennyire érezhető az ha segít valakit a gép. Volt minden meccsen 1-2 ilyen de mikor egész meccsen látod, hogy ha szar helyre passzol is hozzákerül mert direkt nem nyúlnak érte
Nekem akkor szoktak kirohanni borzalmas ütemben ha press afteren vagy team pressen vagyok

-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Évközben sokkal könnyebb a draft nálam. Plusz tegyük hozzá, hogy mellé még a szerver állapot is jobb
Megnyertem 8 draftból 3-t évközben most meg vagy 25ből 5-t. Pedig nem jobbak az ellenfelek de annyira szar a szerver, hogy tényleg sokszor már 1 ball rollt képtelenek megcsinálni a játékosok
Ilyet még wl vagy rivalsban sem tapasztaltam. -
Nandinagy
addikt
Teljesen megértelek
Nagyon szenvedés a draft. Ha kapok egy r9-t akkor mindent kihagy a szarokkal meg hülyére nyerem magam addig míg nem jön valami futóbolond aki elől csak sprintel és az életbe nem érem utol
0 konzisztencia van a rivalshoz képest. Ott meccsben vagyok 2500 sk-s játékosok ellen (meglepően sokat kapok most de gondolom mostmár csak a profik gyakorolnak) aztán draftban meg jön a 0 skilles matyi a rugd előre fuss tána taktikával és meccsenként kétszer szándékosan elengedi a védőm a passzt
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Jókat kérdezel de ennyire sajnos nem vagyok otthon a hálózatinformatika témájában

Ehhez kicsit jobban utánakellene olvasnom. De év elején csak a saját pinget látta mindenki emiatt volt nálam is sokszor 16-22 ping ami nyilvánvalóan nem volt reális
Aztán az egyik patch után beállt a 28-34 közé ami most van. Ugye itt mindenki azt hitte, hogy ez azt jelenti szarabbak lettek a szerverek de csak az odavisszat kezdte el mutogatni mint amit tavaly is .Nem is akarok tényeket állítani a témával kapcsolatban mert elég összetett dolog az egész én meg nem igazán értek hozzá csak felületesen.
-
Nandinagy
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Év elején azt láttad. Mindenki panaszkodott is, hogy 18as pingnél mitől szar a kapcsolat. Azóta az oda-vissza látszódik.
#20212|AP|
Már, hogy mit hosszabbítanak meg?
A rivalst esélytelen mivel 1 heted van rá. Ha rossz hétvégén az ea szerver is csak a wl-t tolják ki nem minden mást is.#20214Woodslave
Draft--> Rewardok vagy 2 rare gold upgrade vagy 85*10. 2 rare gold ha 80 vagy afeletti akkor 85*10 amúgy pick. 85*10 meg a kis ratingek 85*10be
-
Nandinagy
addikt
Hát itt az a kérdés, hogy valaki aki később vette meg a játékot ő kapott Rare gold packokat idén? Bár szerintem nem mert ez előrendelői ajándék szokott lenni.
Hát meg ha csak karácsonykor szállsz be akkor elég a standard szerintem.
#20186lanikai
Volt valami plusz a championsba januárban amiért megérte?
Ha kaptál rare gold packokat akkor a fifa pont is jár később is mert ugye azt váltotta fel idénre a pont. -
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Tavaly is ezt mondtad

11-2 a wl. Nincs kedvem játszani de ha lenne se látnám értelmét
Játszottam egy vak ellen de olyan szintű kapcsolat volt,hogy mikor vezettem rá a kapusra nem vette be a ball rollt. ebből volt 3
Hálistennek tényleg vak volt mert ígyis 3-t kapott. -
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Egyébként mit vártál?
Kivolt rakva 2 napja töltőképernyőre 3 tots. Nyilvánvaló volt, hogy ők jönnek. Direkt vártam Canceloval azt megvettem 70k-ba 
Közben kikaptam egy olasz profi ellen 3-2-re. Nagyon ügyes gyerek volt de basszus annyira látszik a kapcsolati előny mikor TOTS CR-el forog
Viszont mindenképp érzem magamon hogy már nem játszok alárendelt szerepet senki ellen. -
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Ez a Dybala lap TOTS Mbappe/Neymar szint
Kikéne próbáljam de nincs kedvem variálni a csapaton bár van egy zsák argentínemÁ(TOTS Messi,ST Di Maria,FOF Paredes) meg olasz ligás(Florenzi+Spina)Eddig 9-1 a wl de mostanában borzasztóan jól megy a játék
Jó, hogy kiveszik a cancelt mikor már nagyon jól tudom használni
Mondjuk csak ma tudok játszani meg max hétfő reggel úgyhogy lehet maradok így
-
-
Nandinagy
addikt
Ha valaki arra gondol, hogy idén csak szar ikonokat kapott azokat megtudom nyugtatni, hogy r9 is szánalmasan rossz
Draftban 3 meccsen 0 gólra volt képes kb 15 helyzetből a moments lapja. Nem tudom mit kell csinálni, hogy gólt lőjjön de mindent megpróbáltam
A draft is csodásan jó játékmód lett egyébként
Mikor a védőim 5 méteres ívekben fordulnak meg és a 90+ paces védők sem érnek utol egy Messit vagy gold Neymart. Mindenki háromszög és képtelenek iránytváltani a játékosaim
-
Nandinagy
addikt
SB glitch: World Class, ellenfél tizenhatosa előtt(nem belül), háttal a kapunak ahogy elkezd feléd futni 1 védő nyomsz egy LT+L2-t ami a shield. Nem kell végig nyomni elég rövid ideig de hamar kilehet tapasztalni. Bebuggol a védő folyamat fut neked de nem veszi el.

Ha sokáig nyomod több játékos rádfut nem lesz jó/Ha sokáig nyomod kifordul a játékosod emiatt eltudja pöcizini a védő nem lesz jó.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
A shieldelés? World classon kell és mikor megtámad 1 védő csak 1 rövid ideig nyomni. Ha sokáig nyomod jön 1 másik és elveszi
Új hozzászólás Aktív témák
- NEC NP-PA550W projektor- 5500 Ansi - távirányitóval
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nálam hibátlanul megy hálistennek. Kicsit féltem tőle az elején.
) remélem jövőre meglépem a következő szintet