Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Hát nézegetve a következőt... Nem igazán érzem a nextgen élményt. Kicsit szebb... A hyper motion faxság se jön át. A labda ugyanúgy mintha zsinóron húznák. No fizika. Semmi megújulás mint anno 2014 körül. Gondolkodom egy xbox series s en... De nem biztos hogy érdemileg jobb lenne a pc-snél... Az meg ennél résznél. Szóval csak az önszivatás miatt. Felesleges. Megnéztem texxs meg valaki profik meccsét. Árulkodó, hogy az egyik 2 finess távolivan a masik egy szöglet utáni hosszú indítással talált be. Egy helyzet nem volt azon kívül. Ugyanaz a szar helyezkedés. Valszeg majd itt is a 95ös kimákolt, kigrindolt lapokkal való 82es védők agyon cselezéséről fog szólni a játék. Ami addig fog működni mint idén. Amikor szezon végén mindenkinek fullos védelme lesz. Szóval szerintem a következő sem lesz focis játék. Én nagyobb javulást vártam. De persze az sokaknak nem lenne jó. Mert újra kéne tanulni játszani.
-
bodnar123
őstag
Hát miután sorba nyertem a meccseket, két olyan ellenfél jött... Hogy egyszerűen röhej. Egyiknél még 3:1re is vezettem, de 4:3 nyert. Olyan gólokkal. Kapus semmit sehonnan nem véd. És a játékosok még a kapáslövésnél sem blokkolnak(ebben a szarban mindig blokkolnak), nekem persze mindent is. Majd a másik meccs. Minden labda az ellenfélhez vándorolt, minden. Ha a védője közel ért a labda az övé. És ezzel meg is mutatta a játék a két legnagyobb manipulációt...
-
bodnar123
őstag
Na kb 360 után megadta neymart... Így már nem kell vini...
-
bodnar123
őstag
Közben meglett... 337szer nyomtam ki. Ebből végül tegnap olyan 310nél beadta Bappet. Neymar Vini Bruno nem volt még. Majd a 450-nél talán XD
-
bodnar123
őstag
válasz
Bence910905
üzenetére
Megveszik annyiért? Amugy200-300ezer kéne. És addigra lehet még több. Ez talán követi az inflációt XD
-
bodnar123
őstag
Na. Megvettem tots bappet... A toty ahogy nőtt a pénzem úgy nőtt az ára így elérhetetlen volt. Nem valószínű hogy beadja. Brunobol is 92+adta a tots verziót. Lassan feladom.
-
bodnar123
őstag
Meg is lett a 2. osztály. Tegnap indultam 3. aljáról.
-
bodnar123
őstag
válasz
Madn!ght
üzenetére
És most kiraktál vagy 300 ilyen 85+os szart?
Amúgy kb 10 meccset toltam le hétfő reggel óta zsinórban aránylag sima győzelemmel. Most 1650 pontosként sima 3:1re egy 1800+-ost. Lassan abba is hagyom. Amúgy ahogy nézem a 3. osztály még nem igazán grindolós... Nincsenek Pelék Ronaldok...
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Persze, hogy nem fér be, csak így lassan szerintem 300-400 kirakott szar után igazán adhatna ezek közül is. De ezen látszik, hogy nem esélyek vannak, hanem accountok, lehet ha előrendelném a következőtegyből adná, vagy ha valaha is költöttem volna rá 7000 forintnál többet az elmúlt 5 évben.
A csapatról meg. Szerintem számít a work rateből mennyi van a csapatodban. Ugye Renato Acuna asszem high high szóval lehet jobban fog működni. Amúgy az is érdekes, hogy régen Thiago Silva cd-vel mentem sokat. Amióta ugye közel fullos a csapatom a védekezés is jobb... Tudom Varane, és Militao nagyon jó, de azért ennyivel statokban nem jobbak. Szóval, ha 99es sztárok állnak elől a védők is jobbak...
Képesek sokszor odanyúlni a labdáért ami 3 cmre van a lábuktól. -
bodnar123
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tavaly amúgy nem tették be a best sbcket?
-
bodnar123
őstag
Na ma eddig jó a mérleg. 3wl három győzelem, 2 Rivals 2 győzelem. Azt hiszem inkább elmegyek dolgozni. CSúcson kell abbahagyni
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Hát azért ez inkább szintentartás, mint fejlesztés. Ráadásul 98 acuna helyett nem biztos hogy jobb egy Gullit. Én variáltam. Kivettem gullitot és vieirat. Mondjuk közben jött Zidane. Jobb volt tkp-nak mint Pelé... De ja amúgy szerintem is több jó játszott most, na meg a kapcsolat sem volt jó. Bár az kinek mennyire rossz. Ha valaki cselezgetős akkor szarabb mint ha passzolós.
-
bodnar123
őstag
Zsinórban harmadszor lett meg a gold1... Amióta van pár 98,99-es lapom. Persze a többieknek is, de valaki ezt előbb előnyként is élvezhette. Utolsó háromból hármat sikerült nyerni. 20 győzelemből egy ember nem adta le a meccset. A 85+ból továbbra is várom Bappe, Bruno, Vini, Neymar lapját. Bár szerintem várhatom évezredekig... Az nem lehet amúgy, hogy pc-n nem úgy ad játékosokat? Mármint korlátozottabb számban adja a nagyokat?
-
bodnar123
őstag
Na meglett a gold 2.... 3 meccs maradt. Szkeptikus vagyok azt illetően hogy menne a 100% xD végül sokkal rosszabb nem lett mint múlt héten. Akkor 4 maradt gold2nél. De ez a játékmenet. Siralom. Amikor 4 ziccerem kivédi, de neki kiszoritott szögből is átmegy a kapusomon
persze van amikor nekem is ilyen. De nyugodtabb játék lenne ha egyik oldalra sem csalna. -
bodnar123
őstag
És megint egy utolsó perces vereség. A kapusom úgy futott ki hogy a lába között egy kamion is elfért volna... XD persze hosszú indítás, kiszoritott helyzet meg minden. De nem baj. Lényeg hogy egyszer itt egyszer ott csal...
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Hát ezért a wl-ért tényleg felesleges volt... Bár azért az ellenfélnél rendre ugyanúgy befigyel pelé ronaldo. Szóval tipikus szintentartás. Viszont az egész egy robot pilóta. Ami történik. És tényleg ugrál a játék. Szóval sok mindent a gép csinál. Kb az eredményem is ilyen. Egy győzelem egy vereség. Néha minden is bemegy. Néha semmi. Na meg az utolsó percben is kikaptam vagy nem tudom hányszor. Ilyen védőm visszahűzza a lábát, a kapusom magzatpózba vágja magát gólok. Persze amikor én nyerek ott is telle van unnaturale dolgokkal. Mindegy. Legalább most összejött zidane. Nem sajnálom hogy másra használtam a tokeneket.
-
bodnar123
őstag
Felbuzdulván egy kollégán Zidane Maradona nyitásokkal én is kiraktam egy icon mid picket... Raul Seedorf Pires Riquelme Giggs... Hmmm... elkényeztet...
-
bodnar123
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Van ilyen de még akkor is max egy gol 80aslapot buksz kb... A következőn meg nyersz megint sokat...
-
bodnar123
őstag
Amúgy ok ez a szerver lekapcsolás, de azért wlt megvárhatták volna. Röhejes az egész. Nyomom a passzt, erre elveszik a labdát mert előreugrik fél másodpercet a játék. Mert az ok hogy a védekezés nem megy annyira jól, de gólt rúgni is alig tudok. Mondjuk az ellenfél is
-
bodnar123
őstag
Nektek is néha fél másodperceket ugrál előre a játék időben? Persze a lag jelző csak a meccs elején van kint. De ami van... RÁngat összevissza
-
bodnar123
őstag
-
bodnar123
őstag
Na Gullit is megvan... A gond hogy már elfogytak a gold lapjaim... Pedig rank1 gold1re sokat adott... Majd újra lehet babrálni az ezüstökkel
-
bodnar123
őstag
Jaa de arra mennyi esély van... Én kiraktam ugye pelét és most vieirat... Most nem tudom hogy Gullit vagy R9nek álljak neki... Vajon péntek után is jonnek magas lapok ebből az sbcből vagy csak goldok. Mert akkor sietni kell XD
-
bodnar123
őstag
Azért elgondolkodtató ez a puck "luck" dolog...szerintem tegnap este óta kb 100 85+ot legalább megcsinaltam. A nagyok egyáltalán nem tették tiszteletüket. Egyszer jött Verratti és egyszer Éder, azon kívül kb ugyanazok mennek körbe körbe. Persze közben meglett pele meg majdnem Vieira és 93+ meg két sima moments sbc. De ez a szar sose könnyíti meg a dolgom. Ja amúgy Garrincha jött...
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Ooo 6-7 mahas lap és maradek 70+ silver.... Vagy azok simcsenek? Rakd ki az iconok legmagasabb sbcit és máris lesz sok alacsony lapod és nem lesz annyi dupla. Én már Vierat gyurom. És végre 1000x beadta eder Militaot. Így nem kell megvennem. Persze én azért gyúrok mert nem veszem meg az újat. Aztán legyen mivel játszani.
Amúgy el ne adj szinte senkit csak 81-82es játékosokat. Venni meg max nagy ratingeset. -
bodnar123
őstag
Na én meg kiraktam Pelét. Kb 5 óra meló volt. Soksok fodderem lett és plusz 250k-m...jelenleg nincs lehetetlen... Mondjuk jobban megéri mint játszani a rewardert
-
bodnar123
őstag
De miért nem rakod ki Pelét vagy Ronaldot? Én este 3 és fél óra alatt kb kiraktam Pele nehezebbik felét. Előtte szinte 0 fodderem volt. Most kb 150k val több pénzem van. És ma kirakom Pelét. Ha Ea nem esszmél addig.
-
bodnar123
őstag
Ez nagyon durva sbc... Gyakorlatilag akinek pénze jatekosban volt semmit nem ér. Verratti 70k pc-n
-
bodnar123
őstag
Tegnapiban Richarlison volt a csúcs... Ma 93 Bou.... Ez a szar továbbra sem ad semmit. Lehet érzi hogy eddig az elmúlt 5 évben 7500 forintot költöttem rájuk amikor megvettem a tavalyi Fifát áprilisban...
-
bodnar123
őstag
Na ismét sikerült a gold1... Mondjuk most húzósabb volt. A gold 2 4 hátralévő meccsel lett meg. Na mondom azért lejátszom hogy meglegyen a rivals rank 1. Olyan jól sikerült hogy rögtön 2 win. Innentől megint tétje lett a dolognak,de 4. meccsre meglett. Mondjuk sok értelme nincs már. Cr ma estére meglett... Ilyen icon piccekhez meg se pénzem se kedvem. Ja és amúgy sem dobott semmi értékeset ez a szar soha. Szerencse hogy Messi Ronaldo átigazolt. Így őket ki tudtam grindolni.
-
bodnar123
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Amúgy ez a szar hogy ilyenkor minden fel megy, de már abba sem lehet bízni, hogy majd új promoval lemegy az ár vagy valami. Én most egy életem egy halálom belefogtam. A 7 legnagyobb megvan. Kivettem minden icon swap packot. Lemondtam mid Peléről. Remélem így majd kijön. 400k-m van. Csak a gold rarek megint rohadt drágák....
-
bodnar123
őstag
Amúgy remélem nem lesz nagyon drága. Egyszerűen már nem adnak ingyen játékost, promo csomagok sicsenek, és a farm sbck is fogyni fognak. Na persze ha meg olcsó akkor kicseszes a ronaldo tulajokkal. Bár ilyenkor már mindegy.
Na közbe megjött... Talán kirakható
-
bodnar123
őstag
Mondjuk én is tolom még de azért, mert a következőt kihagyom. És kell a jó csapat arra a heti pár meccsre amikor talál ellenfelet. Amúgy pc-n a next gen hiányában szerintem lesz aki marad a 21nél...
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Épp ez az. Mindenkinek hasonló csapata van, vagy jobb... De két hete kb 90%ának jobb volt az enyémnél. Persze, továbbra is mondom, hogy attól valaki nem lesz sokkal jobb mert jó csapata van, de anélkül nehéz (főleg még távolabbi szerverrel),sőt szinte lehetetlen. És nem a cselekben. Mert azt ha jókor nyomod, akkor valszeg mindegy kivel csinálod csak 90+ pace kell, hanem a passzok és a helyezkedés, a védekezés, a lesvonalon maradás vagy elfutás és hogy hova csorognak mindig a labdák. Én szerintem aki akkora király egész évben, majd a végén gyengébb, pont akkor amikor csapatok szintjén a legkiegyenlítettebb a mezőny...az lehet hogy a jó csapata (sok időt pénzt ölt bele, szerencsés volt) miatt extra év közben. Amúgy pc-n játszom. Egy új acc nem volt (ezek feltételezhetőek a csapatokból), és egy Silver próbálkozó volt. Senki nem adott le meccset. Egy gold játékost nem láttam. Olyanból volt pár aki csak team of season playerrel ment. Őket meg is vertem aránylag simán. Amúgy ha hobbi játékosok nem játszanak már, akkor pont hogy erősebb a mezőny. Kevesebb gyenge playerből könnyebb gyengét adni. Amúgy ha jó csapatod van szinte kötelező a presst valamilyen módon használni. Az már szinte megnyeri a meccset. Gyengébb csapat ellen sorra szereztem a labdákat a 20 méterre a kaputól, de ha neymar pelé ronaldo... Akkor egyet sem. Pedig a vicces, hogy nem ők passzolják a labdát xD
-
bodnar123
őstag

Na meglett a rekord. ma 5 meccsből kellett 3at megnyerni a gold1ért. Első kettő meglett, majd kettő vereség. Utolsó meccsen jött egy Pelé, R9, Gullit, SS Neymar, Vieira ellenfél. Szép volt. Kényszerítőzésekkel elment két gólra is meg még a hosszabbításban is egyenlítenem kellett... Aztán döntetlennél kilépett szerencsére (11esekben nem vagyok jó). Aztán egy könnyebb ellenféllel meglett. Azért továbbra is elgondolkodtató a pay to win része. Két hete silver1 lett meg. Azóta kiraktam Kantet, és Messit, Renato Sanchezt és jött LLorente és talán Cruyff. Ezek helyett játszottak Di Maria, Sterling, Etoo, Parades. Nem sokkal gyengébb, de mégis ennyit számítana két 99-es játékos? Vagy azóta megtanultam jobban játszani... Hát még ha valakinek akkor vannak csúcs játékosai amikor még átlagban mindenkinek gyengébbek. Persze tudom, a prok ígyis úgyis sokat nyernek, de azért casual szinten. -
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Én ahogy észre vettem a jó csapat nem nyeri meg a meccset (bár sokaknak van fullos csapata). Csak egy jó pressel mindig hozzád kerül a labda, és akár sokszor visszapattan. Szóval segítség Mintha dőlne a pálya. De egy valamin nem igazán változtat. Ugyanúgy szarul lehet passzolni és hülyén helyezkednek. Ez az egész szar úgy van felépítve,hogy nyomd a cselt csel után. És akkor találsz üres embert. De nem azért mert megnyitsz egy területet,hanem mert olyankor a többi játékost is rántja össze vissza. Na meg valahogy kevésbé futnak lesre a sajátjaid. Tegnap lejatszottam a wl meccsek java részét gyengébb liga1os csapattal. Engem csak a logikátlan dolgok dühítenek. Ha az ellennél neymar messi... volt és egy kis pressz akkor kapuig alig tudtam elmenni. Pedig ezek a játékosok nem jó labdaszerzők de az fifa hikomat fejlesztőit nem zavarja...
-
bodnar123
őstag
Uegyszer egy youtuber two tackle taxot nevezte egyik problémának... Na ha jön egy SS neymar bappe acuna pele sor van az 8 is... Számoltam. 8szor pattant vissza hozzá a gólja előtt... Persze mind a valóságot idézte
-
bodnar123
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hát aklpr most viszont... Sajnálom... Szutyok ez a játék...
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Amúgy én sem értem mi van... Én megálltam csütörtökig a harmad osztály alsó peremén. Tuti kiesnék. Egyszerűen rengeteg gólt kapok. És minden ugyanott. 16 szélétől kb egy két méterre. Ha tehetném odaállítanék egy védőt... De úgy is elfutna onnan. Csittifitti cselek, lábak mellett 1mm-re. És nem tudsz mit csinálni. Nekem is ott kéne tolnom a szaros nutmegeket és akkor lehetne talán 6:6,csak az meg nem foci. Komolyan nem értem miért nem lehet úgy megcsinálni ezt a szart, hogy nem a pro fifa lényege az hogy ki tudja átverekedni magát a szétrebbenő, inaktív, direkt elfutó védők között. Ha a védők néha nyúlnának a labdáért néhány centit jobb lenne ez a szar
Bezzeg blokkoláshoz teret ugranak, és a lábuk is felemelik 3 ms alatt...
ja és a legszarabb az a kapus... Én félek a labdától kapuban és alibi védek... Na pont úgy mint a legjobb kapusok a játékban. 0 szögből is tuti a gól... Szánalom -
bodnar123
őstag
Ma úgy álltam neki, hogy 7ből 2öt meg kell nyernem. Persze nem sikerült. Egyet sikerült. Végig presszelő ember ellen 7:5re. Mindig visszateremtődött a labda. Utolsó meccsen egy nutmeg király. Meg a védőm aki nem passzolja haza a labdát, hanem lefagy inkább. De ami a legdühítőbb, hogy nincsen olyan kétes szituáció, fejőárbaj amit ma megnyertek volna. Egy se. Minden oda pattan. Persze tegnap meg összejött egy csomó győzelem egymás után. Ma valahogy a presszelőn kívül mindegyik nagy labdazsonglőr volt. Ez a sorsolás se tudom min múlik. Ja és még ma előtte sikerült feljutnom 3. osztályba. Három meccsen két győzelem egy döntetlen. Majd utána wl-en nem tud gyengébb csapatot bedobni? 3. osztálynál.
-
bodnar123
őstag
Amúgy rafkósan oldja meg a "játék"... nem gurul át a lábán csak úgy látszik messziről. Hanem visszahúzza a lábát, még úgy is hogy az beleolvad a másik lábába. Amúgy ez a szar. Hibába hyper motion meg anyám kínnya ameddig az a fizika nincs meg, hogy test a testen nem megy át. Persze nem kell naívnak lenni. Ez csak a manipuláció miatt van. Amúgy ez a dolog pesben is megvan. Ott is ezzel variál. Csak ott tényleg átmegy a lábán.
-
bodnar123
őstag
93+ icon támadó: Dalglis és Henry volt a legjobb... Van akiknek ez a játék több millás játékosokat szór... hát nem nekem...
-
bodnar123
őstag
Na belekezdtem a wl-be... Olyan jó érzés mikor valaki végig all out attack letámadás minden megy. Van két gólom két kapufám, és a kapusom kirugásnál nem a két közel álló emberemnek szélre ahova nyomom, hanem középre ki az ellenfélnek. Emellet persze 10szer megyek 4 az egy ellen. De az az egy mindenhol is ott van. Persze vereség a vége mert a letámadása ellen nem tudsz mit csinálni.
-
bodnar123
őstag
Akkora jók a nutmeg királyok. mindig ugyanott tolják, a tizenhatos szélétől nem messze, és ha van egy jó Ronaldojuk bármilyen egyszer minimum visszaszoppantódik a labda. Hiába tudod, hiába szerelsz. Jó taktika, még szerencse, hogy ebben a szarban nehéz jól védekezni, így ez a tudás nem mindig elég. De egy garantált gól...
-
bodnar123
őstag
Ja és akkor még jön a jó fej srác, aki a gólba tartó lövésnél kilép... De így is megadja... A rúgott gólt, az 1:0-t, de a win-t nem... Siralmas ez a szar. Még szerencse, hogy abból csak négy kell.
-
bodnar123
őstag
Zsinórban kétszer aranygól után kilépett az ellen, erre kidob az UT-ből és nem számítja... Ez mi... Időrablás
Na zsinórban háromszor
-
bodnar123
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
De ott van a 18 megszerezhető
-
bodnar123
őstag
Én tavaly májusban játszottam először UT-vel... Előtte csak seasons, abban voltam első osztályban, de az is nagy stresszel járt. Tavaly nyáron megfogadtam, hogy amint vége a 20-nak nem kell a 21... Mert túl sok időt vesz el... Anélkül meg nem megy. Idén végül az EA playel vágtam bele májusban, és éppen elég volt. így kb 2-3szor kellett összegrindolni a csapatot, és mákom sosem volt, max ilyen 700k-s játékost dobott (azt se eladhatót), és nem tudtam azt elérni mint aki egész évben tolta, de így is elég. Tuti nem veszem meg a következőt. Majd ezzel eljátszok néha. Mondjuk segít, hogy pc-n nincs next gen. Na de én egész évben ha ezt így tolom, akkor sok mindent bukok az életben, és minek. Ezt a játékot főképp a szerencsejáték viszi... Emiatt akkora a függés.
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
"Év elején azt láttad. Mindenki panaszkodott is, hogy 18as pingnél mitől szar a kapcsolat. Azóta az oda-vissza látszódik."
Ez azt jelenti, hogy ez a közös késleltetésünk?
Ez azért érdekes, mert nálam mindig 30 körüli a ping. Miközben egy programmal megnézve a legközelebbi ea server 50. Amúgy általában más multi játékokban is 50. Szóval a közös 30 az max úgy lehet, hogy annyira lövi be a játék és így én még 20al vagyok lemaradva az ellenfélhez. Vagy hogy van ez? -
bodnar123
őstag
Amúgy miközben szarabbnál szarabb meccseket toltam elgondolkoztam... Milyen e-sport játék az ahol a te saját pingedet ki se merik íni? Mert amit látsz az a másiké szerintem... Hiszen pl egy call of dutyban mindenki más késéssel játszik... Viszont itt a sajátodat sose tudod meg...
-
bodnar123
őstag
Ja és akkor sikerült megfejelnie egy játék megszakad és én disconnecteltemmel... Azt hiszem ma jobb lenne abbahagyni...
-
bodnar123
őstag
Valaki nem tudja, hogy ebben a játékban van értelme a kapusnak? Csak mert kb sorozatban ot olyan gólt kaptam ahol a kapus egyhelyben áll és csak felemeli a kezét és a rövidre vagy középre megy a labda. mit kell csinálni, hogy olyat amit még nagyanyám is kivédene reflexből ők is védjenek... Persze az én góljaimban is sok ilyen van, de pl ezzel is lehetne csökkenteni a gólok számát... Hogy a távoli lövéseken kívül úgy néha megfognak valamit.... Csak azokat amik közelről jönnek... Vagy csak vetődnének valahova, vagy nyúlnának valahova...
-
bodnar123
őstag
(5) The Skill Gap In FIFA Is Not What It Used To Be - YouTube
Hát ez az egyik nagy baj a játékkal... 8:57 körül mintha a labda kis görbe utat járna be, hogy kikerülje a védőt... Nincsen a labdának útja... És szándékosan nem lép bele a védő, bezzeg 15 méterreől egy jó blokkért csak úgy repül és nyúlik a láb... Ha ez nem lenne kevesebb gól lenne, és nem a cselezés lenne a legnagyobb skill a játékban. Mondhatnám úgy is, hogy focira is hasonlíthatna...
-
bodnar123
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ráadásul épp felét érik a kevésbé király iconok... kb 90%ban pénzt buksz... Persze ha fodderből megy akkor mehet a gambling... végig néztem egy nyitogatós adást... Kb 10. alkalommal adott egy Cruffyt... Addig meg bukó bukó hátán...
-
bodnar123
őstag
És akkor a költői kérdés... Vajon ronaldo megtudja e tolni nyíl egyenesen a labdád tihago silván át tizenegyes vagy szerelés nélkül, és bappe passz eljut e a címzetthez... Persze mindkét esetben a védő indokolatlanul kacsán lépve elszelel a labda útjából... És akkor a millió dolláros kérdés. Vajon van e ennek köze ahhoz, hogy az áruk soksok millió pezó... -
bodnar123
őstag
válasz
TrueGooner
üzenetére
Persze, bár én sem, és te sem arról vitatkozol mi a jobb játékmenet. Arról hogy mi realisztikusabb. Amúgy én attól félek a pesnek a free to play inkább árthat. Bár a lassú ellenfélkeresést talán megoldhatja. Viszont ha valamiből pénzt kell keresni az nem segít. Simán lehet, hogy pay to win lesz. Jó persze mielőtt megtámadná valaki. Ha két kb egyenlő tudású játékos játszik. Akkor lesz pay to win. Egy ferrari senkit nem tesz verseny pilótává,de kényelmes előnyt biztosít egy Trabanttal szemben... Na de én is várom, viszont a kezdeti gameplay videók nem győztek meg... Cserébe mivel a fifa is prev gen lesz pc-n a fifát idén sem veszem meg...
-
bodnar123
őstag
válasz
TrueGooner
üzenetére
Nem erre gondoltam. Hanem beindul a csatár, és nyomod az emelt indítást és hirtelen "megáll" a csatár, tulajdonképpen bevárja a védőt. És ez ellen nem tudsz mit csinálni. De valószínűleg mivel főleg az elején mindenki az emelt indításokat tolta mindenhonnan kellett egy kicsit gyengíteni ezt a dolgot. Csak nem szeretem mert megindul a csatárom, és látom hogy épp gyorsabb mint a védő, nehéz nem neki passzolni a labdát....
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Gondolom Molnár Gabo pl profi... Azért írtam profikat, mert azt mondod majd, hogy a profik nem. De akkor fogalmazzak máshogy csak hogy megértsd. Egy foci meccsen sincs olyan, hogy védőnek háttal, védőtől és kaputól távolodva nyom egy játékos egy backhelat és egy lövőcselt majd dob egy dinho cselt. Tudom, és ez már sokszor kiderült, hogy neked ez a foci, a sok csel. Nem szívesen fociznék veled, viszont ha megnézed focimeccseken nem ez van. Nincsenek hangsebességre gyorsuló játékosok. Amúgy meg egy foci meccset is unalmas nézni ha azt veszed. Meg igazából sok dolog nincs a fociban. Passz, háromszögek, beindulások, helyezkedés,taktika, védekezés. Ezt mind tudja a pes(kivétel talán az indítások fapadosak, és nehézkesek a fifához képest). Minden más ami neked izgalmas és király az jó, csak nem foci. És nem úgy működik mint a való életben. Semmi köze a realitáshoz. És itt sokan, és a pes témát felhozó is erről beszélt. Ezt nem érted. Persze hogy neked nem tetszik. Mert te mást vársz. Csak értsd meg,hogy sokan nem ezt várják. És amikor én azt írom, hogy ha megnézel egy profi meccset akkor a pes jobban hasonlít a focihoz, majd te leírod, hogy neked unalmas... A fifa szórakoztóbb... Nem zárja ki egymást a kettő. Csak nem erről beszéltem. Persze a végén elfogadtad, hogy realisztikusabb a pes. Szóval miután betámadtad az írásom egyet értettél vele... Fura, de nem baj...
U. I. Rengetegszer én is példáloztam profikkal, és egyszer sem írtam, hogy ne példálozz vele... Fun fact...
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én májusig PESel játszottam. Simán elcserélném annak a játékmechanikáját erre. Az legalább hasonlít a focira. Ha itt megnézed a profik meccsét és ott akkor elég vaknak kell lenni, hogy az ember ne lássa a különbséget. Ez a senki nincs a labdás közelébe de már eltoltam 3 dinho cselt és két backhealt elég kabaré. Viszont hosszú távon a pes nem tud lekötni, mert csak meccsek vannak, és azokkal se mész ugye semmire. Így egy idő után semmi cél nincs. Cserébe nem lehet játékfüggőnek lenni vele. Amúgy rengeteg mechanika van a fifában,de a góljaim java részét vagy letámadás után kapom, ami irreális (10 mezőnyjátékos rakétaként támad le) vagy egy jó hangsebességes labda megtolás (ratmeg és társai)... Mindenesetre a pesben is néha át gurul a labda a védő lábán. Szóval a csalás ott is megy. Viszont nem ennyiszer. Cserébe ott is a vízilabda meccs eredményeket azzal akarják kivédeni, hogy amint indítassz valakit, az visszarántódik... Szóval nehéz. Valószínűleg sose lesznek ezek igazán jók, mert vagy a gép helyetted mozgatja jól a maradék 10 mezőnyjátéksot, vagy rosszul, de akkor meg 20 gól simán jön egy meccsen.
-
bodnar123
őstag
Az érzés, amikor elcseszel az életből több mint egy órát, hogy silver szarokkal sb-t csinálj... Majd rare megapackból felvillan a kék fény... És lejön egy 75ös copas srác, és a maximum egy 80as rare gold... Megfizethetetlen... Szerintem ezt a szart ilyen szadista állatok csinálják...
-
bodnar123
őstag
Azt tudja valaki mi lett a promo pakkokkal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest