Hirdetés
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Egérpad topik
- Autós kamerák
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDMI topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lizakattila #8498 üzenetére
frissitve...
jól megy az a proci.
grat a teszthez."Ha már polír, legyen tükör"
emléxem erre,és most is ezt tartom.
nem sokkal több idő,és azért igy igen mutatós.Bagria01 : ez nem a régi E2140.
ez egy teljesen új szerzemény. a listában már van fent vele eredményem.
1.23v prime -
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #8497 üzenetére
Nah, csináltam egy ilyet is E7400@4133
Akoska, ha befér az 1,35v-ba tedd már fel légyszi.Szépen néz ki a "kis" E2140. "Ha már polír, legyen tükör"
-
-
Bagira01
veterán
Sejtettem
Nekem is elkéne vmi e8400, de csak az fsb miatt. Hétfőn elvileg megjön az abit ip35-öm és eladom a p35-ds4-em. Kedden végre lesz ram is az i7-es konfighoz, viszont nyakamon a vizsgaidőszak úh halott ügy ez a pc. Kéne egy hét amikor nem kell semmit csinálnom, de olyan sztem júniusig nem nagyon lesz
-
-
nahááát... hogy ti milyenek vagytok
most egy Biostar TPower I45 van nálam.
lehet hogy lesz megint P45 DS3 is.
valamint lesz egy 775-ös lap,ami rittkaság. kiváncsi leszek mit tud.
a bizonyos E2140 (ma befejezem a polirját)
Q9550
köv héten lesznek Team ramok. -
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #8479 üzenetére
Az lenne a legjobb ha akoskához kerülne egy kis tesztre,a biostar lapba.Szerintem Erdei88 kolléga is jól járna,meg akos is tesztelne egy jót.A posta meg kb 500ft,tehát 1k lenne oda-vissza.Szerintem ha lenne 1-2 friss eredmény vele és megfelelő körítést kapna,el lehetne azt adni jó áron,a biostar lapba meg biztos nagyod hasítana.Én nem 1-2 embernek segítettem már,úgy hogy hirdette a procit amit jónak láttam,és elkerült hozzám tesztre.Előtte semmi érdeklődés nem volt rá,és miután kiteszteltem finoman,meg adtam neki egy jó kis körítést a hirdetésbe egyből elkelt norm árba.Most már ezt nem tudom megtenni mert nem egy csúcs tuning lapba vagyok.Jól megy ez is de ebbe azért több fesz kell mindenhol,mint p35ds4-be,vagy ud3 lapba,és mint tudjuk sokaknak a fesz számít.
Na ez csak egy ötlet volt.Vitázni meg hát tényleg kár.Nem hiszem hogy subaru nem vette volna meg,ha elmegy a procija.Az már más kérdés hogy ezt tudtuk hogy egy e8600-t nem könnyű eladni ami brutálisan megy jég vagy nitro alatt,de hát nem sokan jegeljük a procit,és inkább léggel tolja a többség.Az meg megint biztos hogy Erdei88 is elesett 1-2 vevőtől,legalább is én 1 vevőt biztos tudok aki megvette volna korrekt áron,de azt kapta vissza hogy le van foglalva,és utána meg már nem adott volna annyit érte,ha már el lett küldve egyszer,ami érthető.Hát sajna ez van.Sajnálom,pedig megnéztem volna subaru-nál mit ment volna az a proci jég alatt,de gondolom nem vagyok ezzel egyedül.
-
Uraim... ha kérhetem,ezt privátban intézni.
-
subaruwrc
félisten
válasz
Erdei88 #8473 üzenetére
Amúgy már rég elment volna, de hála subaru korrektségének még mindig a fiókban van
szerintem ne sarkítsuk le az én korrektségemre, azt hiszem elég sokat megtettem azért hogy hozzám kerüljön a proci, de ha nincs rá pénzem akkor nincs rá pénzem, én sem sz..rom reggelente a lóvét.
-
subaruwrc
félisten
válasz
lizakattila #8449 üzenetére
ha-ha
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
frissitve a lista...
aki kimaradt,az szóljon
#8466 toyone : frissitve...
-
toyone
őstag
Hopp nem válaszként szántam
-
lipi67
nagyúr
Szép estét! Élek még
Yolan..remélem Ő is, bár a sör-vodka tegnap asszem kicsit megviselte. Én is most kezdek látni rendesen, de még du. 4kor kocsmáztam..Látom, porgős volt a topik, de úgy se érteném, ki miről írt..Majd holnap...Addig is: Joccakát mindenkinek!
subaru: "szaros" 2 GHz-et rápakolsz, s már jelentkezel?
-megyek, asszem hányok 1et, jön fel a tzöltöttkáposzta- -
Bagira01
veterán
Jövő hét végén ha minden igaz végre megnézem az e5200-at egy abit ip35-be(vissza a jól bevált lapocskához) Illetve az egy ideje itt porosodó i7-es cuccot is beröffentem
-
kulerr
őstag
válasz
tom_tol #8456 üzenetére
készül-készül...
nálad mi van most? ,mert látom túllépted azt a határt mit szerettél volna, de volt valami gondod nem?
(#8457) Erdei88 : ez a 190-es bicikli nálam is feszlépcső határ volt azaz emelnem kellett h a 4 giga meglegyen ...esetleg nem néznéd meg kell-e emelned a 4 gigához és ha kell mennyit?
egyébként így használom most , mert megérdemlem és mert bőven elég...
-
johniee
senior tag
válasz
lizakattila #8449 üzenetére
deg3c!vagy
már csakazértis odavágtad subaru eredményét
-
Erdei88
veterán
Ez csak egy szolid 3800, de prime stabil
-
lizakattila
senior tag
Nah én is javítottam egy picit: E7400 max oc
Akoska, majd ezt rakd már fel légyszi.subaruwrc: így csak a 3. hely
-
subaruwrc
félisten
-
No-kia
addikt
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lizakattila #8438 üzenetére
Hehe, na ja.
Ki kéne próbálni, hogy 1,2V-n mit megy a cucc, csak lusta vagyok rebootolni... -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lizakattila #8436 üzenetére
Ehh....
Ezfájt..
Boot sequence?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lizakattila #8434 üzenetére
Ja... Vagy várják a mikulást?
-
lizakattila
senior tag
Jó reggelt Mindenkinek!
hackeeeee: biztos Mindenki lapít, mint nyuszi a fűben.
"Vihar előtti csend" szaga van a dolognak. -
Erdei88
veterán
-
bzs73
őstag
Én 2 dologra tippelek.Vagy az elem gyengült le,és cserélni kell,mert elfelejti a biost,vagy pedig rossz a földelés alapnak.Alátétet tettél a laplefogató csavarok alá?Az a piros valami.Próbáldmeg először az alátétes dolgot.Próbáld ki alátétekkel,meg anélkül.Utána elemet próbáld ki.
-
B4l!nt
aktív tag
Hello!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Lassan 1 éve tuningolgatok egy e8400-as procit egy ud3r lapban és most hozzám került egy p35-ds4 lap és egyszerűen nem bírom kihozni belőle tuningot. Próbáltam 8*450-től kezdve a 9*400ig mindenféle variációt de max addig jutottam, hogy mentés után újraindul a gép ,felpörögnek a cuccok majd 5-10mp után megint újraindul de alap beállításon.
Az a vicc az egészben, hogy ha csupán az fsb-t tettem fel 333-ról 334re már akkor ezt csinálja. Minden fesz normálon, a ddr fesz pedig kézileg beállítva. Elfeledkeztem volna valamiről? P45-ben nincs semmi gondom de itt (ami elvileg egyszerűbb) nem tudok kezdeni semmit.
(F14-es bios)Tudom, hogy nem teljes mértékben ide tartozik de itt elég sokan megfordultok.
-
hackeeeee
Jómunkásember
No, feltettem a coolink ventit, így már azért kicsit jobb. Proci kb még 3-4 fokkal hűvösebb.
Így meg van az a különbség, amire számítottam.
-
válasz
lizakattila #8419 üzenetére
igazán megtisztelő
én prime-ra gondoltam de ez is szép -
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #8413 üzenetére
Nah, csak a Te kedvedért: 10,5 szorzón.
Egyenlőre ennyi, meleg van.
-
lipi67
nagyúr
válasz
tom_tol #8412 üzenetére
De szeretnék ILYEN bánatos lenni!
-a vga-t sajnálom, a cuccot meg irigylem-
(#8416) yolan : Szólj majd otthon, hogy ember nem tudja, mikor érsz haza, de hogy tök sáros-mocskos és büdös leszel az tuti
- megbeszéltük, este megyünk érted
Én lépek is szundizni. Jó éjt mindenkinek!
-
yolan
őstag
Ezzel én is így vagyok, egy jó kis sztereó és tökéletes, de ha már költöttem ezekre a vackokra, pioneer sx 434 és hozzá való két pioneer 2 utas hangfal, hát szeretném élvezni
, bár, igen, venni kéne egy xonar-t pld..
mugen2, extreme, m2f, láthatod hogy minél drabálabb a hűtése, annál jobban vonz, legyen hűvös minden
, de igaz amit mondasz, 1.3 mindenre elég hétköznapra, a kis e8400-am meg nem kér annyi delejt hogy a pwm számot tevően melegedjen
holnap este, 19 körül, tökéletes, kikötő, tökéletes, inni, tökéletes
, küldtem pü-t
-
válasz
lizakattila #8410 üzenetére
még hogy lusta...
nem voltál te ilyen#8412 tom_tol : mi a bánat tárgya ?
-
tom_tol
addikt
bánatomba csináltam egy tesztet [link]
-
lipi67
nagyúr
Na..azt ki is hagytam. Tényleg
Zenére nem kell plusz áramkör meg csicsa. Egy audiofil erősítő és konzum között az első szembeötlő különbség az, hogy míg az utóbbin sok kütyü mellett (pl hangszínszabájzók -igaz, egy -két darabon van kiiktató gombjuk) az audiofilnek még power gonb sincs az előlapon. Puritán. (nem hozzák előre a hátul elhelyezkedő trafótól, hogy felesleges áramkörökkel, "drótokkal" ne zavarjanak be a hangképbe)
Szóval ha zene, akkor STEREOBevallom, nem nagyon néztem, hogy van-e hűtésbeli különbség, szerintem nincs. Ha meg lenne is, Előbb proci kell, aminél érdemes (kéri) az MCH-t pl feszelni. (Úgy 1,5v környéke). Láttad a york topikot, 4GHz-hez 1,1-es MCH elég volt, de legyen 1,3 bakker. Szerintem nincs olyan rev-es ami ennyivel ne bírkózna meg lazán (hűtés), külön ventik nélkül.
Ja: Holnap 13:00-kor Nyiregy. 18-kor viszunk egy "jányt" Újfehértóra, s utána Debrecen. Szerintem 19 előtt ott leszünk. Iszunk 1et? Csak szombaton jövünk haza, iccaka "Teniszke" meg kikötő. Ja talizunk írd meg a számodat, nem találom a tfonomat, majd valakiéről hívlak, ha megtudodm a számod
-
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #8409 üzenetére
Köszi! Majdnem nálam is az lett.
Sorozatos hibaüzik win alatt - nah mondom de jó, rakhatom újra.
De aztán rájöttem, hogy egy biosreset után a dátum 2008.01.01. maradt.Majd megnézem 10-10,5 szorzóval is.
9,5 volt biosban beállítva, és ezt ET-vel csináltam - lusta voltam állítgatni. -
válasz
lizakattila #8407 üzenetére
win install volt.
amint rendbe lesz a gép felteszem.
grat10-es szorzó ?
-
yolan
őstag
hja, és tegyük hozzá hogy a masimus sem nőtt a szivemhez
sok zenét hallgatok, de ha a hangkeltő maga ugyan az akkor szvsz tökmindegy.
viszont, tudod, a hűtésre is érzékeny vagyok, az pedig igen változó az egyes revek között, akár r akár p. kikéne fogni egy rev 1.0-est, vagy nem mérhető a különbség? nem akarom 68 ventivel fújatni hogy hűvös legyen.holnap 13körül végzek, utána pangok a kávézóban
-
lizakattila
senior tag
E7400 1,2v-os opció
Akoska, majd tedd már be a táblázatba légyszi. -
lipi67
nagyúr
Ember nem ért Téged te!
A DQ6 túl flancos volt és nem használtad ki, ja és melegedett-eladtad. Az Extreme picit jobb tuningban, szép is, van benne sok szar, ez se volt jó.
Most meg az UD3R nem köll,( pedig mennyire akartad, mert "legalább ezt ki tudom használni és jó tuningban") mert "mezei" a hangja
. Hát..Ha már hangzás.. Mi köze a pc-hez? Lövöldözések-játékok hangjára ok bármi, zenének nincs köze a dd-hez meg 100 pont.1-hez, filmnél meg.. ha különbséget akarsz hallani, a HiFi rendszer (erölködő-állványok-kábelek-hangfal) 3x annyiba kerülnek mint a pc.. Ha csak tuning..felesleges pénzkidobás p-s ud-s széria.
-Asszem holnap Debrecen!-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- AMD Ryzen 9 5950X 16-Core 3.4GHz AM4 (64 M Cache, Up to 4.9GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core ultra 7 265K CPU leárazás!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest