Új hozzászólás Aktív témák
-
2 féle képpen pontoznak.
van a global pont,ahol sokan lennének előtted
és van a hardver pont ahol nem sokan lennének előtted.
pl. superpi-t ha futtatsz,akkor be kerül a Q9550 procik közé
és bekerül a global superpi eremények közé is
de csak a saját kategóriájában kapsz rá pontot,ha elég jó az eredmény.a global pont.. azt nehezebb összeszedni.
pl ha nyomsz 3dmark05-t tri sli 5870-l
ahhoz,hogy global pontot kapj érte ahhoz nagyon jó eredményt kell produkálni.
lehet hogy global pontot nem kapsz érte,
de a 05 teszt 5870 multiple opcióban jó pontot kaphatsz érte.
szóval a global pont megszerzése nem könnyü,
viszont ha megvan akkor már jó eredménynek számit.kb ugy kell elképzelni,mint a PH-s 3dmark toplistát.
vannak kategóriák és azon belül tudsz eredményt produkálni.
a toplistában van még a 05 06 alap-és tuning Top10
ahol csak a legjobb 10 kerül be,
az összes teszt közül amit publikáltal a listára. -
lipi67
nagyúr
Szóval "csal" biosszinten és túlfeszel. Látom, alaposan megnézted a feszeket, főleg ram téren. A maximus 2 formulára kíváncsi vagyok, bejövős lesz-e Neked. Jól tetted, hogy odaadtad neki(k), abból baj sose lesz
Extrém Vs UD3R? Jó lenne..
-Bakker, gyorsan főznöm kell, nem szeretném ha ez a 9-10° még tovább melegedne...
-sietek majd vissza, valami eredménnyel-subaruwrc
hwbot sajna nem 1értelmű számomra, mivel nem tudodk külföldiül, ill. néha töröm a cigányt, Azt nem értem, hogy pl. a super PI-t 1esítik, vagy procinként is pontozzák. Mert hogy q9550-es teszteknél ha elől lennék de pontot nem kapna mert az összesítésben milliónyian előttem lennének..akkor nem kínoznám..U.ez a vga-nál is -
yolan
őstag
Az extreme kevésbé melegszik, és talán kevesebbet droop-ol, nincs ebben sem llc, de ahogy nézegettem biosban beállított feszültség és terhelt állapotban "mért" fesz között átlagolva olyan 0.06-0.07v volt a különbség, de van hogy alig 0.04v, viszont az mch mintha tényleg többet kérne, ja és a ram fesz is érdekes egy darab, nem tudom hogy ez ram függő-e de szerintem lap-é, mert a crucial járt a dq6-ban is. szóval ha beállítok bios-ban egy 2.060v-ot akkor abból 2.080 lesz, beton stabilan, ha 2.080-at állítok be akkor hopp 2.112 lesz belőle, biosban 1.800v a ramoknak az bármivel mérve 1.824v, 1.82v biosban az 1.84v, 1.84 biosban az 1.856v lesz, 1.86v biosban az 1.8880v lesz, 1.88v biovban az 1.9040v, 1.9v biosban, 1.92v, 1.92v biosban az 1.936 és 1.952v között ugrál, 1.94v az 1.968v lesz, 1.96v biosban 1.984v, 1.98v biosban az kereken 2.0v lesz, 2.0v biosban az 2.016, stb. az fsb-t szépen bírja a lap, eddig csak 520ig próbáltam, de nem volt idő kicentizni a feszeket, így 1.26v-ot kapott tlaán biosban, és alig volt 30 fokos a chipset, 1 8centis venti fújja 500-800as fordulaton, tehát éppen hogy szellőt kap.
terhelt és nyugalni proci feszben az eltérés áltagot nézve olyan 0.02-0.03v körül van
eddig ennyi tapasztalatom van róla, de szerintem nem is lesz sokkal több, tegnap (éjfél múlt) megvettem az asus maximus 2 formulát, toyonénál vna pesten, megigértem neki hogy tesztelhet vele, sajnos neki nem jött össze az ilyen lap, pedig mind a ketten néztük, ha már még este elmászott érte, ez a legkevesebb
ep45-extreme-t nem szeretnéd összevetni az ud3r-el és a dq6-os méréseiddel?Szerk.: igazából a dq6-al nem foglalkoztam annyit, csodáltam pár napig, utána azon törtem a fejem, hogyan tudnám lehűteni, aztán egy barbár egyből fsb 500-ra, proci 7-es szorzóra, ramoknak 2.1v, cl5, 1000mhz 1:1-ben, strap 400-ra, trd standardra, pci-e freki 100-ra, feszeket kiteszteltem és ennyi volt a nagy tuning a dq6-ban
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #7980 üzenetére
(#7989) yolan : Ne is mondd..Nyiregyen is egy cukrászdába landoltunk, le is akartam fényképezni, mint extrém környezet. Sose láttam még ilyet belülről
Te! Ilyen randa bakám még nem volt..Martens 1db se, se Gladiator stb..[L:http://www.hu.steel-boots.com/_scripts/steel-boots/big-image.php?imgsrc=/_img/steel/10-eyelet-boots/10eyeblacks-big.jpg&sbid=00018&w=444&h=560][] HD volt még, de gyerekes kis méretekben..
Hát..ja, nem teljesen 1 helyen van.. -
lipi67
nagyúr
Bakker..1 órája értünk haza..
"teniszke" visszafogott, meg a martenses srác is 14:00-ig kajált(addig mi Excalibur)Arra azért kíváncsi lennék, hogy a tocoskertbe, hogy a kukimba kerültünk. Se rá fütty, majd máskor
Ja! Akinek írtál sms-t, hogy Uram..12-ig órán vok..-én voltam, egy kopasz telójáról
-
subaruwrc
félisten
-
yolan
őstag
hmm, 500*7-en 1000-es cl5-ös ramokkal csak 13.xxx-et ment a super pi
érdekes volt, hogy mindennek adtam feszt, de istenért sem akart stabil lenni, erre a refeket belőttem 1.2-es vtt-hez és pöccre indult, tapasztalgatni kell még ezt -
SSJPeter
őstag
Sziasztok!
Most vettem egy Q9550-es procit és mivel egy pár hétig még nincs lapom hozzá,hogy megtuningoljam...azt szeretném kérdezni,hogy FPO alapján meg lehet-e saccolni,hogy mennyit fog menni kb.?
Valószínű E0-ás mert SLB8V az S-spec száma és az FPO-ja:L932B342.
Összerakva:Malaysia -
hackeeeee
Jómunkásember
Léghűtéssel, azért normálisabb fajtával azért, mekkora fesszel érdemes max fsb-t tesztelni? Tudom, hogy ilyet nem nagyon érdemes kérdezni, csak kíváncsi vagyok, hogy mégis meddig merjek menni.
-
lipi67
nagyúr
Holnap estig akkor még vár a nép. Gondolom, meg fogja érni...
-Átadod-átadod..Persze, hisz már kiélvezkedtétek magatokat
Kérdés, ha megjelenik a teszt, ki akarja majd tesztelgetni..(ha vki csinál xGHz-et, én tuti nem szeretnék x-1GHz-et csinálni..)
(#7970) yolan: Félreértettél! Én NEM a "megéri-e, s mennyiért"-re értettem. Megvenni és használni persze, hogy ok. De toyone-subaru pároshoz képest jól elmaradni tesztben..
Igen, de. indulok oda, kell egy Dr. Martens..Egyetem?..12ig ha nem végzünk..akkor elcsíplek a szökőkútnál
-
yolan
őstag
Hát meglátjuk. 15 az alja a procinak ami szerintem korrekt ár érte, és még én sem tudom, hogy mit ment jéggel, de a 3.5ghz léggel nálam megvolt, többször, beton stabilan, az nem a procitól fog függni.
holnap 8-tól 12-ig vagyok egyetemen, utána elérhető vagyok végig. netán jössz erre?
-
lipi67
nagyúr
Néha válaszolhatnál is Te! Kben csak félig volt igazad, 10perc összefutás..értelmetlen. Ha majd több napra lépek (lépünk) te leszel az első aki tudni fogja!
Nem lepsz meg, mindíg kifogod a jó procikat! Nekem ennél nem kell jobb, imádom, meg..a "jány"..Vezettettem, imádta. Asszem kell egy autó nekünk..
(#7967) yolan: Senkinek se nem kell majd! Tudod miért? Mert a 2 dezentor majd zsiványkodik ezzel-azzal, s olyan eredményeket csinál(nak), hogy embernek nem lesz kedve majd tesztelni utána léggel..
- holnap mikor végzel, mikor leszel elérhető Debr.-ben?- -
yolan
őstag
Sziasztok!
Pesten van a kis e6300-som, toyone-nál, részemről ha valaki szeretne vele tesztelni, kipróbálni, pü-be keressen meg bátran. Nagyon szívesen kölcsön adom. Pestiek ugyebár így előnybe.
Szerk.: ep45-extreme eladó baráti áron nem csak barátoknak
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #7959 üzenetére
Ilyen nüánsznyi különbségek előfordulnak, s azért is lehet feszingadozás mert minden húzva van. Vedd pl. úgy, hogy a vga-d egy alaplap, s van benne ram és proci. Külön -külön jól tudod húzni őket, de amit ott (külön) elérnek, azt 1x-re sose fogják. Ha húzva van ram, vga, proci, nehezebb..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Szép.
De fura, mert biosban most ugyan akkora fesz van beállítva (1,18125V), és amikor teszteltem, ugye, ez volt 1,120V, most ugyanígy van beállítva, most ez 1,104V. Szal nem értem, de ment a prime közel 2 órát, nem volt hiba.
Játéknál jelentkezett a hiba, vissza raktam a GPU-t 800 mhz-re, játszottam bő 1 órát, nem volt hiba, előtte 2szer egymás után, szal lehet az volt a baj, hogy sok volt, bár előtte meg nem fagyott, szal a fene se érti ezt.
Majd most tesztelgetem így, aztán kiderül.
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #7957 üzenetére
Hagy rá kicsit és mehet 24/7-be. Hétvégén nincs teszt (gyerekek), hétfőn Debrecenbe kell mennem az új Martensomért, leghamarabb kedd de. tudok tuningolni. Gondoltam tegnap este, hogy feldobok egy halk kis ventit azért a hűtőre, s energiatakarékos módra kapcsolt erre a pár (letöltős) napra. Azt hiszem elégedett vagyok, hisz ezeken a feszeken mindenben van még pár MHz tartalék.
cpu: 0,928
VGA: 0,783
Ram: 1,58
S u.az a sebesség mint eddig..[24/7]kulerr: Most nézem bakker, 2:02-kor futott le ez a teszt, valóban a körül feküdhettem le.
-
lipi67
nagyúr
Ha 5kor pisálnom kellene, én kelnék 6kor
Lassan szét kéne nézni arrafele meló ügyben!
Jaja..öreg vok már. Én 4kor nyitom ki a szemem, csak amire sikerül erőt gyűjtenem, felkelnem..9óra. Akkor elkortyolgatom a kamillateámat, miközben a reaumakenősöt kenegetem magamra. S lám, 1/2 10kor már vadi új, száraz pelusban állok a fürd.szoba tükör előtt, és üdén csapom a számba a protkót.hackeeeee: "Teszteld hát !!!! 3GHz szerintem nálad is jönni fog 0,896V-on"
Nem csak drukkolni, jósolni is tudok.
-
hackeeeee
Jómunkásember
1,120V. Úgy néz ki ez lesz 24/7.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Na, mondtam, hogy megnézem majd, hogy meddig tudok menni feszileg lefelé.
-
tom_tol
addikt
Jó reggelt
Ti betegek vagytok 6-kor felkeltek -
blazsey2
senior tag
Jó reggelt!Unalmamban megnéztem mit tud 1,112V-on=3825azért nem olyan rossz a P5Q-tól.
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #7938 üzenetére
Hát..feszt az se venne vissza, plusz lé meg nincs rá. Nálunk a vga hétközben csak 2D-s kari
, felesleges költeni rá.(most meg nincs is rá)
(#7940) akoska07 :
Nekem most(se) kell, csak netre a gép, így bírja. Prime alatt..nézem, pill.
na:1 perc után: 50-47-45-45
-Lépek , Jó éjt mindenkinek!- -
hackeeeee
Jómunkásember
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #7936 üzenetére
Köszi, rendes Tőled, de..
Azt az elvetemült dezentort ismerem személyesen is, sokat beszéltünk erről (is), s szegény nem keveset foglalkozott a problémámmal. A vége az lett, hogy X aktás eset. Főleg úgy, hogy (kapaszkodj), mikor pata hdd-n volt az oprendszer akkor gond nélkül működött is a beállításaival. Ma most még felugrok a majmosra, utána 1-2 órát tökölök vele. Ha nem ok, akkor bioscsere lesz a vga-n, jobb ötletem nincs. -
hackeeeee
Jómunkásember
Hát, köfi.
VGA-hoz egy javaslat, igaz ATT, de hátha még nem olvastad katt777 írását. Hátha segít kicsit állítgatni.
Bár asszem már említette Ő a neved, szal sztem biztos olvastad.
Nekem az Ő profija tökéletesen műxik, állít mindent, ahogy kell.
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #7933 üzenetére
Szurkolni tudok ám Neked is ! Bitang módom megy nekem..
(#7934) akoska07 : Igen, arra gondolok. Persze riva tunerral meg még 1-2 kütyüvel is tudom, de..Nem az a lényeg, hogy brutal módon visszavegyem a MHz-eket, vagy felpörgessem a ventit. (ez is) Az, hogy a feszt is visszavegye 0,843-ra 1,26-ról 2D-ben. Így ha nem emelem a ventifordulatot, akkor is hűvösebb lesz a cucc. A fura az, hogy win7 alatt ok lett, igaz egy őskövület ATT-vel, az új ott se volt nyerő.Tényleg jó lehet (mugen 2) Érdekes..Vagy 1 órája lehúzgáltam a lapról a 2 38-as ventit, mert Bogim itt alszik, és kva hangos. vagy 2°-ot emelkedett a hőmérséklet. Most nálam is passzívan van a cucc, 1 szaros 12-as venti fúj ki hátúl. -Fura, hogy pont ma próbáltam ki én is.
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #7931 üzenetére
Hiába na, jó megérzéseitek vannak!Ja! feltettem arra a kütyüre (mert ugye regeltettél..) egy 9400-es eredményt. Mivel "idegenül" nem tudok, remélem jól és jó helyre tettem.
mod: Ha már annyira szeressem "őket", ne írjak már úgy, így javítás: "(#7912) subaruwrc: No, ez szép! Gratula magamnak.. (Mert tudd(tudjátok), nem Ti voltatok a kulcsfigurák, bár ott kellett lennetek és "dógozni", hanem én szurkoltam überbrutalszuper módon!
-
lipi67
nagyúr
Az első 7 szó után beszartam...Így azért ok, olvasni holnap is tudunk.
(#7928) h.adam.92 : Ez szuper. Így nem érzem magam annyira hülyén
(#7929) hackeeeee: Nem baj az, játékoknál nem bírja csak picit feljebb, nem is az a cél. Én hiába tesztelek ki centire egy adott feszt és MHz-et, 24/7-nél feszt is adok még picit, s MHz-et is veszek vissza. Ha ezt tudja tesztben, én is 1,12V-on használnám és valahol 3,7 és 3,8GHz között.
Teszteld hát !!!! 3GHz szerintem nálad is jönni fog 0,896V-on, vagy ..akár alatta is. Igaz, nem lineárisak ezek a procik, lehet 1-2 kellemetlen vagy éppen kellemes meglepetés
Sok sikert!OFF: a kva VGA-m 770/900-on 60°-on teker folyamatosan. ATT-vel szívtam már régebben is, s szerintem most is fogok. (ha telepítem, 1 kva 3D-s alkalmazás se működik) Ha vki tudna esetleg valami megoldást..(lehet huncut, alpári, bármi), csak 2D-ben vegyen már vissza, mert így csak rohangál itt nekem, s fűt mint állat.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Köszi !
Próbálkoztam. Azért ilyen szinten nem vagyok annyira hozzáértő, csak azért mégis tudom, hogy mit hol keressek.
Nagyjából De az a baj, hogy játékok alatt nem stabil ilyen alacsony fesszel, ilyen órajelen, pedig milyen jó lenne. De úgy tűnik, hogy 1,120V-n stabil játékok alatt is, nem tapasztaltam fagyást, még.
Szal ez miatt gondolom, hogy a fesz volt az oka, vagy nem is tudom. Teszt erejéig lehet menne lejjebb is. Ahogy írtam, 1,077V-n is elindítottam a prime-ot, nem dobta el, de viszont MSN-re már nem tudtam bejelentkezni.
Holnap lehet megnézem, hogy 3ghz-n meddig tudok lemenni vele, ha már most 3825mhz-n sikerült eddig lemenni.
-
lipi67
nagyúr
válasz
tom_tol #7902 üzenetére
Jó "kis" játék. Lennék felétek Ovis...
(#7908) hackeeeee: Beszarok! Ilyen javulás a kezdethet képes! Grat a kitartásodhoz!
(#7912) subaruwrc: No, ez szép! Gratula magamnak.. (Mert tudd(tudjátok), nem Ti voltatok a kulcsfigurák, bár ott kellett lennetek és dógozni, ha nem én szurkoltam überbrutalszuper módon!
Ügyesek vagytok!
-
lipi67
nagyúr
Úgy látom történtek dolgok..Visszaolvasok (kerítés ok..
)
(#7900) hackeeeee "Próbálkozni" a kutyák szoktak, Te eredményeidet javítod folyamatosan Barátom!
Elég látványosan!
Tudom, fura lesz de..Nekem a hdd csinált ilyet tuningnál. elkezdett kattogni (nagyon halkan) s akkor 1-2-5 mp-re fagyott. Kicseréltem a kábelt, most ok. -tudom elvileg kvra semmi köze hozzá, de ez történt, leírtam csak.(mintha a hdd nem bírta volna a tempót (ill. kábel)
-
subaruwrc
félisten
a 8 perc 48 másodperc s775-ös rendszerrel magyar rekod
-
subaruwrc
félisten
akad egy 652-es kép nemtudom ez hova elég?
-
subaruwrc
félisten
Na hi
köszi a drukkolást skacok, bejött
Az eredmények nagy része toyonennál van, de majd később azokat is meg tudjátok nézni. volt nálunk egy E6300-E3200-E8400-as proci én a legutóbbi eredményeit tudom közölni.
627*9-5643mhz superpi 1m -8.250 sec
610*9-5490mhz 32M- 8min 48 sec.
meg még pár dolog amit majd egy blog keretében olvashattok -
hackeeeee
Jómunkásember
Elindítottam 1,077V-n is, de ott már voltak érdekes dolgok, pl. msn hibát észlelt ezért leállt. De amúgy az a fura, hogy a prime lefutott 1,088V-n, de restartnál ki-be kapcsolt a gép. Szal nem volt stabil. Sztem ezért szaraxik a játékok alatt is, most megpróbálom kicsit nagyobb fesszel a 3910-et, aztán kész.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
tom_tol #7909 üzenetére
Nincs nekem gondom vele. Nem megy vid-en a 4ghz... Akár mit csinálok vele, nem megy. Kell neki 1,184V legalább... Ezért kezdtem el próbálkozni most így, hogy mi jön össze. De ott volt, kicsivel 4ghz alatt, ment a prime 1,154V-vel, de mondjuk 1szer hidegindításból ki-be kapcsolt a gép.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
tom_tol #7902 üzenetére
Az lesz. De most megy még1 teszt. Mondjuk ezt csak shift alatt csinálja. Más alatt nem tapasztaltam eddig.
1szer volt kékhalál régebben, de arra rájöttem, hogy azért volt mert a pci-e freq auton maradt, nem fixáltam le 100mhz-re. Amióta így van, azóta nincs kékhalál, csak max az, hogy eldobja a prime-ot.
-
tom_tol
addikt
ez az új játékom
hackee tesztelhetnél egyet blendre is akkor kiderül mi a gond
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- EA Sports WRC '23
- Megújult a PROHARDVER!
- ZIDOO médialejátszók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Leila teszt
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest