Hirdetés
- RAM topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
Új hozzászólás Aktív témák
-
h.adam.92
őstag
festéktessék:CPU FPO batch egy kód, amely a proci alábbi attribútumait jelöli az Intelnél:
1. szám vagy betű jelöli a gyártás helyét:
0 = San Jose, Costa Rica
1 = Cavite, Philippines
3 = Costa Rica
6 = Chandler, Arizona
7 = Philippines
8 = Leixlip, Ireland
9 = Penang, Malaysia
L = Malaysia
Q = Malaysia
R = Manila, Philippines
Y = Leixlip, Ireland
2. szám = gyártás éve
3. és 4. szám = gyártás hete
5 - 8. szám = logisztikai szám, műszakot, gyártósort jelölhet
10 - 13. szám = szériaszám" -
kop8
őstag
válasz
Borokafa #20096 üzenetére
Hát, nem csodálkoznék ha itt lenne a vége a proci tudásának!
De ha nem akar menni valami rajta picit emelek a feszen és már jó is, álati jó
Az fx-8120 lecserélésekor gondoltam ha majd olyan procit kapok ami megy 4500-at szépen már jobban jártam, mert az már sokkal erősebb mint az fx volt, de ez nagyon jól húzható
A linkben nem látszik de a CINEBENCH 5000-en ment.
-
kop8
őstag
Megpróbáltam lefuttatni a CINEBENCH-et 1,45volton, de lefagyott!
Felnyomtam 1,48-ra ás jó lett
[link] -
kop8
őstag
-
Bagira01
veterán
Szintén zenész, bár én megnéztem a 4,6Ghz-et 1,32v körül viszi, de nekem is csak 3dmark-ra lett összerakva, péntek-szombat-ra kemény fagyok vannak kilátásban, akkor majd meg lehet küldeni a vasnak
Azt bánom, hogy nem sikerült az e2140 alá lapot meg ramot venni, mert az is szívesen megkergettem volna egy max OC-be
-
Na erre varrjon gombot az AMD:
Intel garancia a tuningban elhalálozott procikra -
kop8
őstag
válasz
akoska07 #20086 üzenetére
Ebben az a jó hogy megy 5000-et és csak 1,45voltra volt rakav a biosban
Ez a proci csúnyán leveri a régi fx-emt, nagyon elégedett vagyok vele!
És még lehet megy jobban is, csak idáig az 5000-et próbáltamEzt az elsőre semmi álítgatás nélkül sikerült beálítani úgy hogy lement a 3dmark...
-
Nah már vártam mikor jelentkezel az uj inteles cuccoddal
nem fúj,mint ahogy borokafa mondja, hanem ÚJ intel
Ő még nem tudja amit mi,de majd rájön mi a helyes iránynem megy rosszul a proci.
gondolom kérte az összes feszt amit kapott.egyébként meg sose gondolkozz,hogy mit érdemes megosztani.
-
Borokafa
őstag
Fúj intel
Az Ájemdé meg ilyen volt
:[link]
-
kop8
őstag
Már gondoltam hogy belinkelek valami eredményt, de mindig javítkatok kicsit a cpu tuningon.
Most úgy érzem ezt már érdemes megosztani itt is, nem a 3dmark részére gondolok!
[link] -
enemy107
senior tag
-
válasz
Bagira01 #20074 üzenetére
tegnap este beleraktam a gépbe a q6600 után.
(gondolván,na majd most szárnyalni fog a kicsike)
van többféle tuningram is mostmár nálam.ugyanazt produkálja mint a crucial ramokkal.
csinálhatok bármit vele.a kis proci miatt jöttek a ramok,és nem vette hasznát.
viszont igy már látom,hogy a lappal semmi gond sincs,mert a quad igencsak meglódul tőle,hogy kapott "normális" ramokat.
szal a prociban van a hiba.
egyenlőre még marad,és majd ha kerül alá másik lap akkor még ott majd kap esélyt,de nem hiszem hogy bármi változás történne vele egy p35 lapban. ugy látszik nem garancia a G0,mert ez bizony fsb wall tüneteket mutat. emlékszem volt egy 2160 proci ami pontosan igy viselkedett,teljesen mindegy volt milyen feszekkel dolgoztam. -
válasz
kicsipapucs #20072 üzenetére
igen.
a biostarban nem jó akármilyen ram a tuninghoz.
ezt már tapasztaltam régebben is,mert volt vagy 4 kit mire meg lett az amivel a lap is jól megy.a copper-en egy egyszerü nem tudom milyen venti van.
van házikó is,de azt nem nekem találták ki. -
-
-
válasz
kicsipapucs #20064 üzenetére
én kérek elnézést
a skew résznél:
100
100
200
autoref:
x63
x67
x59
1.6igen Droid nyomta az M2F-el
-
válasz
akoska07 #20063 üzenetére
Nem magamnak akarom használni, azért tudom magamtól is, nem vagyok amatőőőőr!
Csak szimplán érdekelt, hogy te miket lőttél be ezen beállítások eléréséhez...
DroiD-nak volt m2f-je? Már keresek is rá...
Ja azóta: Cell 1140-en megy 1:1 cl4, most megy memtest azon a gépen (másikakról írok)... -
válasz
kicsipapucs #20062 üzenetére
ez egy biostar lap,nem lesz jó az M2F lapodhoz amit én adok beállitást. ráadásul ez 65nm proci.
egyébként beszéltem a fórumtárssal.
van egy csomó teszt és beállitás amiket leirt a Yorkfield topicban.
DroiDMester a neve. aból szemezgess.köszi,valóban nem rossz eredmény,de ez még kevés.
az csak a bootolás volt,belőttem és indult
ugyhogy kellene majd még feljebb mennie.
gondolom majd ha 2-t kiveszek jobban megindula cell és a team ramok elég jók,mindkettőn jó chip van.
1100cl4 1:1 2.25v teljesen jó.az 1066-os team ramjaim anno 1200-n bootoltak 1:1
és utána jött a tuning -
válasz
akoska07 #20061 üzenetére
Oké, ott a típus, de a többi beállítást nem látom!
Mi a performance level és bűvöltél-e mást is? Clock skew-kat, gtl ref-eket...
Amúgy nagyon szép eredmény, most raktam be a saját 3x1 giga müxő D9GKX-em (2 team és 1 Cellshock), megnézem hozzák-e azt, amit te.
Ja meg van nálam csoda elpida chipes Hyper-X, gyárilag 1066@2,3V ami 1200@2,0V-ot megy, az első ddr2-es kitem volt, de hülye fejjel eladtam hamar nagy buktával, vettem helyette 1150@2,2V-on vallos rev.3-as reaper-t a hülye agyammal annó.
Lipi azt mondta, meglátom majd, h 1:1-ben csalódás lesz a cell és a hyper-x is. Mi nem számít annak? 1100@cl4 2,25V az már jó 1:1-es osztóval? (komolyan nem tudom, én mindig 5:6-on nézem őket...) -
válasz
kicsipapucs #20059 üzenetére
az spd-ben ott van a tipusa.
2.2v a gyári én 2.3v-t adtam neki.
válaszoltam a hirdetésbenBorokafa : Igen,kicsit megváltozott az alaplap viselkedése,hogy tisztességes és olyan ramot kapott,mint amit ő szeret. a crucial ramok sosem fognak ugy menni ebben a lapban mint ezek. olyan chip van rajtuk,mint a team ramokon és ugy is viselkednek mint a team ramok. nagyon jók.
rendesen olyan mintha fellélegezne az alaplap.
elkezdenek dolgok történni benne: link -
-
egy kis ram kezelés Biostar módra 4x1Gb-al
-
válasz
Bagira01 #20056 üzenetére
nézhetek 8x400-at,de nem tudom lejjebb vinni a feszt.
1.27V körül ejti le max.
a multkor még 1.25v is volt
ezen a feszen legalább 3.6GHz-t kellene tesztelnem,nem 3.2-thogy wallos-e hamarosan kiderül,szereztem másik ramot.
(posta várat magára)
ha ott sem megy akkor még kap egy lapot talán és ha abban sem megy akkor wallos.
sztem is csunya lenne,ezért adok neki még esélyt -
válasz
BaKeSZ87 #20054 üzenetére
Hello!
vszinüsitem,hogy nem küldted el e-mail formájában a megadott cimre.láttam,hogy linkelted a topicban,de ez kevés.
erre a cimre: cpu.tuning@citromail.hu is el kell küldened.
a levél tárgya a proci neve és a PH-s nick neved legyen.
a levélben pedig a szokásos gép adatait kell megadni,
valamint mellékelni jpg formátumban a screnshotot a tesztről. -
BaKeSZ87
őstag
Az én eredményem mikor kerül fel a listára?
[link] -
-
néztem a hwbot-on és elég oda egy P35 DS4 is,de inkább P45.
de láttam X38-as lappal is 4.2GHz-et.
az a gondom,hogy nálam is egy P45 lap van,méghozzá olyan ami 700 feletti fsb-t is tudhat. és egy ilyen proci kifogna rajta.tegnap sikerült megszereznem azt a biost is amivel 720-as fsb-t csináltak. ugyhogy már arra sem panaszkodhat a proci,igaz hogy ez nem 45nm-s mint amivel elérték a 720-at.
van egy tpower is a listában és bizony ott is Team Group ramok mentek benne.
most nagyon jól jönne a régi ud3p lapom és a team 1066-os ramok.
-
A másik nagy gondolat,hogy fsb wall-os és azért nem megy "semmi" vele. Most néztem a listát és amire nem emlékeztem,473 fsb-vel ment 1:1 a ram amikor a Q6600-ot validoltam. Az is 65nm és mégis csak 4 mag,és azért elég jó eredménynek mondható amit akkor csináltam vele. Még adok neki 1-2 esélyt,kap egy másik lapot másik ramot,és ha akkor is csak addig jutok vele,akkor megy a háztól
mondjuk azért elég csunya lenne hogy a G0 is fsb wall-os lehet.
-
válasz
enemy107 #20048 üzenetére
Hát akkor hagyom a G43-at.
ahogy irtam is van egy 965 DS3,lehet megpróbálom azzal.
egy P35-nek jobban örülnék,csak most nincs olcsón olyan lap.
sokat meg nem akarok költeni.
igy is kezd kicsit tele lenni a tököm ezzel a procivalBagira01 : P43-as lapok azért nem olyan jók,de sztem 410-nél többet tudnak.
Megnézem hwbot-on milyen lapokkal küldték,de ugy is az lesz a vége,hogy UD3R-Pegyébként tényleg kezdem unni,hogy ennyi baj a proci körül.
-
G43-as lapokról tud vki tuning infót mondani ?
az xp install-t majd a lap beszerzése utánra kellene hagynom,de mindenképp tudni akarom történik-e változás ezzel a konfiggal.
-
jó formán az egész napom arra ment el tegnap,hogy a beállitásokkal kinlódtam biost keresgéltem,infót keresgéltem aztán próbáltam vmi tesztet összehozni. hát sokra nem mentem.
találtam most olcsón egy P965 DS3-at,lehet bepróbálom azt.
elég jól mentek azok a lapok,hátha elég lesz alá.
P965 DS3meg egy xp-t kell még ma feltolnom.
leüritem az egyik vinyót,aztán vissza a gyökerekhez -
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #20041 üzenetére
Még aznap mikor visszaadta, hőlégfúvóval kupaktalanítottam, csoda, hogy akkor nem olvadt szét. Utána egy ip35 döglött ki alóla vmi zárlattal, akkor volt, hogy jó ideig nem működött. Utána mindenféle barbárságnak alávetettem és újra ment
P45-ös UD3R/P széria nagy hírneve miatt lettek abba gondolom
Kb 1 hónapja volt itt az aprón ud3p 12k-ért
-
Elő kellene keresnem vmi vinyót,tolni rá egy xp-t.
emlékszem amikor ADAM1337 tesztelte a procidat.
utána jöttek az elöregedés problémái a kicsikénél.gondolom te is látod,hogy UD3R és -P lapokban lettek megküldve a procik. nekem is abban ment olyan jól az a proci.
mondjuk annak elég jó volt a vid-je is. -
Bagira01
veterán
-
válasz
Bagira01 #20034 üzenetére
én meg pont ugy tudom,hogy az asus laponak nem olyan jó a ramkezelésük mint a gigáknak.
majd kiderül,ha nem fog beválni a ram,mert akkor addig cserélgetem majd a lapot,amig nem lesz vmi nagyon brutális eredménynézni nézhetnék,de nem tudom lejjebb vinni a feszt a gyárinál.
(csak amit elejt a feszből a lap)
ezért akartam volna egy tpower biost rárakni,mert abban asszem -0.05-ig lehetett lejjebb vinni a feszt. ezeknél a lapoknál van egy fesz érték ami a gyári és arra tudsz pluszban tenni feszt. nem ugy van hogy beállitod hogy 1.2750,hanem pl. 1.25v a gyári plusz +0.025V.
a tpowerben ahogy irtam is lehetett ezt -0.05 talán 0.07-ig is lejebb vinni.
folyamatosan keresgélek hátha vhol vki mutata egy másik biost.
(lehet csak én vagyok béna és nem találok)
a honlapon 2 bios elérhető.
viszont mások használtak leirásuk szerint másik biost is.
azokkal mentek 700 fsb fölé.van a tuninglistán egy jóféle E2140 procim még.
az 1.23V-on ment 3.216MHz-enmelegedésről nem lehet szó,mert egy tru copper van rajta,és terhelve 41 fok körül volt 3.6GHz-en
a tiéd mennyin tudta ?
-
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #20033 üzenetére
Nem mondtam, hogy nem jók. Csak nekem max fsb-re pld a G35 volt a legjobb asusból. Egyik gigába se ment annyit még ep45-ud3r-be se
Ramok ugyan azok voltak végig, kár volt eladni őket, legalább tudtam mit mennek. 8x400-at nem néztél? Kíváncsi lennék enyémhez képest mennyin viszi és mennyire melegszik
-
Sztem előbb vmi másik rammal fogom megpróbálni.
már régóta megvannak ezek a ramok és éreztem hogy vmi mindig visszafog a tuningban. annyira akkor nem érdekelt.
most viszont teszt nélkül is tudom,hogy jó proci van nálam és jól kell mennie. a proci amikor ideért ugy nézett ki mint egy új.
még hütőnek sem volt nyoma a kupakján.#20032 Bagira01 : Én anno egy DS3R-ben hajtottam az E2140-et CSX ramokkal. az a proci elég durván ment mondjuk kompresszorral volt hajtva mennie is kellett,és sosem kapott 1.5V-nál többet. viszont ez a proci léghütéssel simán lehagyja azt amit az ment kompival 1.3V-on. egyébként az is ment 3.8GHz prime,csak kicsit több fesszel.
azt akartam ebből kihozni,hogy jók a giga lapok is az E2140 alá. -
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #20031 üzenetére
Ja csak a p45 sokszor p35 árba van. Annyi biztos, hogy nekem 2140 tuninghoz az asus lapok jobban bejöttek. Volt már p5k-ba meg p5e-vm hdmi-be is és nem volt annyi gondom a memória beállítással, mint pld p35-ds3p-be és abba nem is ment 490 felett. p5e-vm hdmi-be meg az 520 is meglett ráadásul biosból.
-
válasz
Bagira01 #20030 üzenetére
Sztem nem kell oda P5Q,egy P35 lap is elég alá.
akár egy DS3 is vagy P5K. mindegyik tud legalább 550FSB-t.én is azon gondolkodom szerzek alá vmi jó P35 lapot.
jó lenne DS4,csak itt elég rittka az ilyesmi,ha van akkor meg annyit ugy sme adok érte. de egy P5K Deluxe vagy akár egy Blitz lap is elég lenne alá. ezek is elég erősek. Ha szerencsém lesz ráakadok egy R2E lapra,sokszor olcsóbb mint a DS4néha akad jó áron P45 DS3,az is elég alá.
hát a jó DDR2 ramok,ami tényleg jó és megy is ahogy kell,az sajna drága. régen nem mondtuk annak,mert azt használtuk és kellett.
Mondjuk én most is használom,de attól még drága -
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #20029 üzenetére
Szintén e2140, sajna 2160-ból sehol nincs, e2180-ból meg sajna nincs G0
Ha esetleg összejön, akkor én is vakarhatom a fejem, mert nforce730i-s htpc lapba low profile 800-as ramokkal nem igazán fog menni a dolog
. Akkor min egy p5q deluxe kell meg 2x1Gb jobb ddr2 amik elég húzós áron mennek(kb 2x1-es tuningos ddr2-ért, ami próbagaris, boltba már 2x4Gb 1600-as ddr3-at kapni....)
-
válasz
Bagira01 #20028 üzenetére
Nem feltétlenül,ha nincsenek jóban egymással a lappal.
volt mezei ramom 800-as ami nem akart menni single mod-ban sem 900-on. nem hogy 1:1 900-on.
természetesen próbáltam single is,de semmi fejlődés egyik slotban sem. még többször hibázik mint dual-ban. ilyet se láttam még.a kis hülye proci miatt most megint néznem kell alkatrészeket.
tpower bios sajna nem megy fel rá,
már ez elején beszól hogy mit akarok csinálni a lappal...
nem látom hogy ez nem bele való ?Na akkor lesz G0 hamarabb Mo.-on mint ahogy hazaviszem
milyen proci ? -
Elkezdtem tesztelgetni a kicsikét.
Mindenképp memória csere lesz,mert folyamatosan eldobálja magát a teszteknél. A proci simán birná.
1.25-26V 3.62GHz tesztnél folyamatosan behány a ram.Majd nézek még más biost is a laphoz,mert a honlapján összesen 2 van fent. Utána olvasok lehet-e TPower biost rárakni "sérülés" nélkül.
Abból van választék bőven.
Emlékszem,hogy ott sem volt mindegy melyik ramhoz milyen bios volt,nagyon nem volt mindegy. Ill. ram sem volt mindegy.
Ugyhogy mennek a háztól a ramok hamarosan.
Ha nem találok addig megfelelő alaplapot másikat.Sajna a lap nem engedi alaulfeszelni a procit.
legalábbis a biosban nincs ilyen.
(a tpower-ben van,s jutott eszembe rátolok egy biost a választékból)
max 1.25V-ig ejti le a feszt.
ezt a tpower egyáltalán nem csinálta.
amit beállitottam az annyi volt mindig.Már kinéztem egyébként a ramokat,remélem azok jók lesznek.Azok sem szaladgálnak csak ugy a fórumokon és apróhirdetésekben. Remélem azokat szeretni fogja a lap,mert én szeretni fogom a ramokat.
szerk: Ha esetleg ma már nem irnék ide a topicba,
akkor a bios cserétől kipurcant az alaplap -
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #20024 üzenetére
Hát ha annyit kért akkor valószínűleg tudta, egy sima e2140 árának kb 3x-áért. Akkor lehet nekem is meg kellett vna vennem 50 euróért a 2160-ast, talán még engedett vna, csak nálam a 25 euro-s pk kiverte a biztosítékot. Tényleg nagyon kíváncsi vagyok mit mehet, főleg ha nem is melegszik, csak 8-as szorzónál nehogy wallos legyen. Mondjuk egy 8x475Mhz mehetne 1,3v körül az már elég jó lenne. Nekem az e2140 bármilyen fura is legjobban G35-ös lapba ment fsb ügyileg
Max fsb-met kíváncsi vagyok sikerül-e megdönteni ezzel
-
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #20022 üzenetére
Mennyiért sikerült hozzàjutni?Én kb 1 hónapja én német fórumon làttam eladó g0-às 2160-at. 25€-t kért a sràc amiért meg is vettem vna, de ugyan ennyiért akarta postàzni is.... Kivàncsi vagyok, hogy fog menni, biztos nem lesz olyan forrófejü mint az enyém. Sajna szegény a fiókba pihen, se normális ramom se lapom nincs amibe menne is
-
válasz
Bagira01 #20019 üzenetére
Én sem hittem el,hogy ilyenhez tudok hozzájutni
Én is kiváncsi leszek mit fog menni.
Egyénként sztem lesz majd ram cserém,mert ez a biostar lap nem igazán szereti ezt a ramot. Team Xtreem kellene,mert azzal jól ment.
Majd keritek vmit,mert érzem,hogy vmi nem ok ezzel a párossal.
(visszafogja a quad-ot is sztem,menne ez jobban is)
De lehet hogy egy jó kis lapot hamarabb szerzek mint jó ramot.
Viszont a quad alá meg pont jó választás ez a lap.
Majd lesz vmi.
Hétvégén teszt mindenképp.Nem semmi ahogy az a proci ment.
Ez az E2160 a 9-es szorzójával azért előnyben van
a 3.8-hoz nekem majd 475 fsb fog kelleni. -
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #20010 üzenetére
Bakker ez durva
. Anno én e2160-ból kerestem de sehol nem találtam. Kíváncsi vagyok mit fog menni. E2160 G0-ról anno ezt találtam
-
válasz
akoska07 #20015 üzenetére
Lassan kezdek én is eljutni odáig,hogy mostmár használni is szeretném a gépemet,nem csak tuningolni.
ezért is lett ez a Q6600 és S775 cucc is.
a játékok már megkivánnának erősebb procit,persze csak a vga kihajtása miatt. nekem rFactor-hoz elég.
MW3 is full grafikával megy és a proci is csak 3.44GHz-en van.A gép használata miatt gondoltam,hogy majd egy jó kis 8 magos bull-t beszerzek,megcibálom 3.8GHz környékére és azzal el leszek majd jó sokáig. Csak sajna ez nem jött be.
-
válasz
Borokafa #20014 üzenetére
Nem néztem még komolyabb teszteket,de vszinüsitem,hogy a 7-es vagy 8-as széria még fogja a bullokat.
belenéztem gyorsan a nagy bull tesztbe és bizony egy i7 870 ott van a 8150 mögött végig. pár szor ki is kap a bull.
az alapórajel miatt talán egy i7 950 jobb lenne,de mivel minden i7 920 vígan megy 3GHz-en igy kár a plusz pénz a 950-re.
a jövőkép sztem neked nem számit intel vonalon,mert ugy sem fogsz ott maradni. igy aztán majdnem mindegy mit használsz amig nem jön az uj stepping. az tuti hogy 2500K-ra nem fizetnék plusz pénzt.
-
válasz
Borokafa #20012 üzenetére
pont abból a szériából nem próbáltál ki egyet sem ugy emlékszem.
a sok phenom mellé még az simán beférne.
én tuti azt vennék.én meg 2500K-t nem vennék akkor vmi kisebb 4 magos ami olcsóbb és tuninggal hozható a 2500K tudása.
amugy abból sztem a csak 2600K-t érdemes venni,
akkor már legyen ott a HT.egy i7 lapba azért még mindig sok féle procit bele tudsz pakolni.
a sandy-hez meg már kell másik lap,igaz asrock azt is ad olcsón -
Borokafa
őstag
válasz
akoska07 #20011 üzenetére
Tudod, volt sok phenomom, ez a rész már nem igazán köt le.
Még ezt egy kicsit kipróbálom (jó áron jutok hozzá) aztán lehet lesz egy kis átruccanás intelre ha ezt sikerül jól eladnom. A minimum amit vennék egy 2500k.
Nem olyan rossz ám azért ez sem, de csak ár-értékben lehet talán versenyképes. -
válasz
Borokafa #20009 üzenetére
hát nem tudom...
ez az amd-s dolog ill. ez az uj széria nem sikerült vmi jól.
pedig isten bizony ki akartam próbálni és ha beválik akkor az otthoniaknak raktam volna össze vmi jó kis konfigot.
ha 6 magot akarsz inkább egy 1055 vagy 1075 vegyél.aztán majd ha jön az ujabb stepping akkor ujra bepróbálhatod majd az FX szériát. addig vegyél vmi bitang alaplapot és azzal küldd a T sorozat vmelyikét.
én ezt tenném ha amd-s lennék. -
-
válasz
kulerr #20001 üzenetére
Ha elküldted akkor fent kell legyen a listán.
Legalábbis amit én olvastam el leveleket az felkerült.Az e-mail beküldése 2010-ben kezdődött.
Megnéztem az első levél 2010.05.30.-án érkezett.
AMD-s beküldés,ebből következtetek arra,hogy amikor elindult az amd-s lista akkor lett bevezetve az e-mail beküldés.A linkelt postok közül az első,az 2010.08.13.
ekkor már élt az e-mail-es beküldés.
Mindjárt átnézem a a 8. havi beküldéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Google Pixel topik
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest