Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Buék!
-
bzs73
őstag
Mi van itt kérem szépen.
Feléledt a topic?? Hova tuningolnátok már. Nyomtuk annak idején eleget télen az erkélyen a -20-ba bakker.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #20869 üzenetére
Semmi különös, vagyis semmi tuning. sajnos. nem nagyon tuningolnak a fiúk ma már. de jó is volt ez annak idején. core2duo-p35-p45 korszak a best. olyan soha nem lesz már. és a pláne hogy lazán jók lennének még ma is, csak esetleg a fogyasztás. bár amilyen alul feszeléseket csináltunk néha, annál lentebb már ma sincs. na meg a banda sem volt utolsó, ami itt összejött. szívesen vissza mennék néha az időben.
-
bzs73
őstag
Na izé. mi van. kihaltunk.
-
bzs73
őstag
válasz
kicsipapucs #20840 üzenetére
csak valid volt.
nem is azt írtam hogy vb proci volt, hanem ami nálam a legjobb volt talán.
itt a proci eladása, itt van 1-2 eredmény hogy ment, bár a linkek már nem működnek.
hát volt azért pár űber-állat procim, amik ha nem is vb procik voltak, de messze átlagon felüliek voltak.
bánom is hogy eladtam mindet. -
bzs73
őstag
valid
na lejárt a szerkesztési lehetőség. az egyik legjobb 8400-esem volt, és ez simán léggel ment.
ha jól emlékszek 8x500-on stabil volt 1.20v-al. De szép is volt. -
bzs73
őstag
válasz
lizakattila #20837 üzenetére
Helo.
Na örülök neked.
Semmi különös nincsen. Néha nosztalgiázok, hogy megváltozott a hardver apró, visszanézegettem a sok hirdetésem, azt a sok jó kis procit, a sok jó hozzászólást. De jókat tuningolgattunk itt. Szép idők voltak azok nagyon. Messze ez volt a kedvenc topikom. Az volt az igazi. Jó kis Core 2 Duo korszak, és még ma is jók mindenre. Egyébként jelenleg csak laptop van, azért nem gyenge, de hát nagyon jó lenne már valami asztali, és p45, Core 2 Duo,stb. Azokkal öröm volt elbohóckodni. Ezek a mai hiper szuper dolgok nem annyira jönnek be. -
bzs73
őstag
HI
De rég jártam erre. -
bzs73
őstag
válasz
kicsipapucs #19668 üzenetére
Az én e8400-em 1.20v-on vitte a 4.5ghz-et. Semmi extra hűtés, nyáron szobában. Majd megkeresem a videot a you tube-n, mert feltettem annak idején.4ghz 1.072von ment,stb.
Egyébként láttam már azóta 2 ilyen procit is, szóval nem világbajnok ez.
Ebbe a kategóriába amit láttam 4ghz-et legjobbat, az 1 e8600 volt, ami 1.56v-on vitte a 4ghz-et. Fentebb nem tudom hogy ment.
Persze azért nagyon jó ez az eredmény, csak hát nem új dolog. -
bzs73
őstag
Hi.
Jó kis E8400-ek. (Régi szép idők) Jókat nyomtunk ezekkel a procikkal.
Volt nekem is 1 e8400, ami 1.072-n vitte a 4ghz-t. 4.5ghz pedig vitte 1.20v-on.
Hátha viszik ezek is hasonló, vagy kisebb fesszel. -
bzs73
őstag
válasz
krammerka #19414 üzenetére
Üdv krammerka!
Hack-t csináltam hozzá, de találsz e52 topikot, és ott biztos vannak okosságok.
Ha nincs, akkor keress a nokiaprogramok.hu oldalon engem. Nevem ugyan ez.
Tovább nem off.Ősszel biztos visszatérek pc tuningra. Most már kezd hiányozni.
Olvasgatom a teszteket, leírásokat. Sok új dolog lett.
Néha csak lesek, hogy miről is van szó.lipi67? Vele mi zu?
-
bzs73
őstag
válasz
lizakattila #19408 üzenetére
Hát most telókat tunningolok. Elég nagy sikerrel.
Saját topik
Az ősszel szeretnék a pc irányba visszatérni, és már nézegetem a dolgokat,
hogy kb milyen cucc legyen.
Látom csak eladtad a szuper kis procidat. -
bzs73
őstag
Upp nektek.
-
bzs73
őstag
lizakattila: Grat a bébihez!
-
bzs73
őstag
Hi!
Emlékszek rá. -
bzs73
őstag
Mik mennek itt!
Na én meg nosztalgiáztam.Találtam egy Tualatin procit.Eggyáltalán emlékeztek még rá?
Alapvid 1.475v.és mindez 1ghz-n.
Na szedtem már hozzá akkor lapot is,meg most hoztam 2x256 ramot.
Hát az alapórajelhez közelse kell az alapfesz.Beérte 1.040v-al. Azért ez nem semmi.1.475-ről-1.040.Tualatin@alulfeszelve
Aztán mondom megnézem hogy megy fentebb.Hát sajna proci biztos menne,de a ramok nem mennek 133mhz-nél fentebb.Legalább is ebbe a lapba most nem.Semmi állítási lehetőség nincs,csak cpu fesz,ill fsb,és gondolom viszi a ramot magával.Tualatin@133mhz
Mondjuk biost is lehetne frissíteni,de hát csak nosztalgiáztam kicsit.Nagy tesztelés nem lett belőle,de kicsit jó volt ilyet látni.Régi szép idők.Amugy most nézegetem,és full hd-ba vagyok ugye,és netezés,filmezés, minden megy rajta szépen,gördülékenyen.Semmi akadás.A cpu teljesítményfelvételt érdemes még megnézni.
18-27w közt.Akkor így alulfeszelve nem hiszem hogy agyonpörgeti a villanyórát. -
bzs73
őstag
válasz
darál0w #17053 üzenetére
Hát amd-k jól mennek.Teljesítményükkel nincs gond,de én kifejezetten mindíg az alulfeszelést,ill alacsony feszes tuninngot kedveltem.
Láttad te is annak idején én nem nyomtam 1.35v felett nagyon,de 1.35v alatt brutális eredményeket csináltam aszthiszem.Na ez amd-nél nem menne,mert az nem a kevés feszről híres.Mondjuk amd se volt még,de láttam elég tesztet,meg eredményt.Ennyi.Szóval jó az amd,de nem nekem való. -
bzs73
őstag
válasz
darál0w #17050 üzenetére
Hát nem.
Mondjuk mint írtam i7 még nem volt,de nem is akarok valahogy.Most gondolkodok hogy összekéne rakni valami asztalit is télire,de 775 fele hajlok a legjobban.Jó volt az,és bőven elég mindenre.Na meg van benne lehetőség,variáció.Nem úgy mint a mai űber szuper legújabb dolgokban. -
bzs73
őstag
válasz
darál0w #17048 üzenetére
Próbálom ezt a procimat visszaszerezni,de eggyelőre nem eladó.
Volt procim
De nagy hülye voltam hogy eladtam.
Én is bedőltem a corei-nek.Jó nem volt még corei7, csak i3 és i5,de hát a jó kis 775-t nem érte meg i3 és i5-re cserélni.Mondjuk volt még jó pár brutál procim,de amit linkeltem,az vitt mindent.Kise próbáltam hidegbe,mert pont nyáron, nyárvégefele volt ez a brutál procim.Na de nem adom fel.Egyszer úgy is az enyém lessz még.A tulaj is megmondta,hogy én leszek az első. -
bzs73
őstag
Hello! Itt vagyok én is!
Jön a hideg,és majd csak összeverődik a társaság.
-
bzs73
őstag
Üdv nektek.Lassan kezdődik a szezon.Megyek is az apróba majd,és nézek valami izét,ami jó tuningra.
-
bzs73
őstag
Mik mennek itt
Amugy üdv neketek.
-
bzs73
őstag
válasz
lizakattila #15982 üzenetére
Üdv nektek.(#15967) kimi02: Nyomjad neki kimi
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #15659 üzenetére
Hello.Semmi különös.Most nincs tuningszezon.
Majd télire összeszedem magam gépügyileg megint.Mostanába keveset gépezek,na meg csak notin vagyok,de te látom kicsit aktív lettél megint.Neked is volt egy kis kimaradás tavasszal.Hát ez van.Télen állandóan gép előtt ülök én is,ilyenkor meg ügye ritkán.Néha azért visszaolvasgatok. -
bzs73
őstag
Üdv nektek.
Mik mennek itt. -
bzs73
őstag
Üdv mindenkinek.Mi zu veletek.Ritkán vagyok mostanába.Látom csak erősödik az amd front.
-
bzs73
őstag
válasz
Főcske #14375 üzenetére
Üdv Főcske.Most nem nagyon van időm otthon netezni.Melózok állandóan,itt netezek melóhelyen,otthon meg felújítás,és lehet lakás csere lessz,de az még nem biztos,így nem nagyon tesztelgetek mostanába.Másik hogy jelenleg gyári hűtő van csak,és külső vga sincs,így az igd is visszafogja a procit kicsit.
A biostar lap nagyon brutális,szerintem ebbe az árba messze a legjobb.pl egy 270bclk a biostar lappal,,de találsz még pár brutál eredményt a laptól a neten. -
bzs73
őstag
válasz
darál0w #14369 üzenetére
Az vagy teee.Nehogy már engem is ájemdére vigyetek.
Na nem azért ,semmi bajom nekem az amd-vel.Úgy vagyok ezzel mint ati - nvidia.Mindeggy,csak valahogy intelt megszoktam,és nincs kedvem valahogy amd-hez.Ételbe is van olyan amit még meg se kóstoltam soha,de nem is akarok,és azt mondom rá hogy nem szeretem,pedig azt se tudom hogy milyen.De nem is akarom tudni milyen,mert valamiért nem ,és kész.Van ilyen. -
bzs73
őstag
Jó kis tuningos cuccok vihetők.
[link]. -
bzs73
őstag
Sziasztok.
Olvasgatok vissza.Mi lessz itt?Ajemdé nagyhatalom?Na nem baj,had legyen olyan lista is.
akoska07: Jó munkát,én már dolgozok.Legalább is melóhelyen vagyok.
-
bzs73
őstag
válasz
darál0w #14159 üzenetére
Bagira nem vesz aranyárba.Annál skótabb.
Meg hát nekem már sürgős volt eladni,és ügye kétszer adtam el.Először jó árba adtam el,bagira már skót volt.Végül is nem buktam rajta.
Na megyek haza mert dolgozok.Most nincs gépem,vagy is csak procim nincs.Jelenleg Z_Mester teszteli a procimat remélem,és 1-2 napon belül ideér. -
bzs73
őstag
Én láttam már q8200-be is 1.075 vid-es procit.Nem lehetetlen.
Megint gép elé kényszerül az ember.Állandóan szakad az eső.Ez a nyár meg úgy néz ki ilyen lessz. -
-
bzs73
őstag
Jó vannnmáá.
Szerintem eladom a lapot is.Veszek egy evga lapot.Arra nagyon fáj a fogam.Procit természetesen cserélem,de a g.skill eco 2x2gb ramok ,na azok fixek.Elnem adnám őket.Nagyon jók.Szóval ami nagyon teccik meg tökéletes attól nem válok én meg,csak nálam kicsit magasan van a mérce.Jó ez a biostar lap is nagyon,csak tényleg fapados ez is,de kezdésnek a corei szériába jó volt. -
bzs73
őstag
Mik mennek itt.
-
bzs73
őstag
válasz
Bagira01 #13825 üzenetére
Hát most elment minden pénzem.Most vettem 2x2gb ramot.G.skill eco.Most várhatok 1 hónapig míg birok valamit cserélni. Soká lessz még fizetés.
Amugy max corei5 750-re cserélnék.De egy ilyen futószalag jó lenne.
-
bzs73
őstag
Jött ki új core temp ami már norm mutatja a corei-t is.kép.
-
bzs73
őstag
válasz
lizakattila #13762 üzenetére
ott még stabil volt igen.Fentebb nem is néztem.
-
bzs73
őstag
válasz
Főcske #13755 üzenetére
Hát ez a 2 versenyző van amit érdemes venni.
corei3 530 és corei5 750.A többi teljesen felesleges,de tesztekbe nem is ajánlott vétel a többi.Hát én még ezt se használom ki.Az e5200 3.6ghz-en elég volt.Ugyanígy ment minden játék,fullhd-ba mint most.A rendszer érezhetően gyorsabb mondjuk,és pár tesztbe több a pontszám.Jó van ez.Haladunk a korral.13756) johniee: Hát minek ha bőven jó a 3.6ghz.Igazából játékra kell csak erő nekem,ott meg mivel hogy fullhd-ba nyomom a vga-nak kell jobban dolgozni.Néztem én teszteket e5200-vel is,e8600es,q9505s-el,és most ezzel,és semmit nem hoz a 4ghz,a 3.6-hoz képest.Ha kéne +erő akkor hajtanám,de feleslegesen nem,és nagyon nem is érdekel hogy megy fentebb.Amugy 4ghz-t néztem,alapfeszen tehát 1.200v-on viszi kb,viszont jó hűvös proci.Unom már a tesztelgetést.Kicsit hanyagolom a dolgot.Ha hiszed ha nem ami most volt q9505s ,csak 3.6ghz-n volt.Kibírtam hogy ne nézzem meg fentebb.
-
bzs73
őstag
válasz
Főcske #13752 üzenetére
Hát i5 750 azért más mint a többi i5.Az legalább már valós 4 magos,és ramsebesség is jobb.Amúgy kb ez lessz 24/7-re.Ez elég mindenre,és ramok is jól mennek.
Ja nálam 1.15v az alap vtt,de hát biostar nem az alulfeszelést teszi előtérbe,hanem a tuningot. -
bzs73
őstag
Na kicsit megint haladtam előre.
200bclk,és vtt-t hagytam biosba alap 1.15v-on.Így már teccik az everest teszt is. -
bzs73
őstag
válasz
lizakattila #13742 üzenetére
ok.Beszéljük meg a lap topikjába a dolgokat,ne legyen itt off.
Ez a jó kis proci meg már bezony járt neked is.Mindenkinek kijár.
-
bzs73
őstag
válasz
lizakattila #13740 üzenetére
Hát közel se megy olyan feszeken mint a tied,mert 1.20v az alapfesz,és kb annyin megy 4ghz-t. 3.65ghz-en használom 1.128von terhelve,és idle 0.864v-ra veszi vissza.Szóval azért nem rossz,már csak a fesz visszavétel miatt is.Viszont nagyon hűvös proci.terhelve se éri el szinte a 40 fokot 1.128v-on 3.65ghz-en.Jó ez nagyon.Az alacsony vid már nem érdekel,mert eleget méricskéltem,és kiderült hogy minden proci a vid-hez képest fogyaszt.Tehát alacsony vid,cpuz-be kevesebb fesz,de nagyobb melegedés,nagyobb a fogyasztás is alapfesz felett.Alapfesz alatt meg ugyanazon mhz-n ugyanannyit fogyaszt minden proci.A rossz az ha alpfeszen nem sok plussz van a prociba,de +1ghz ebbe is benne van alapfeszen,szóval jó nagyon.
Ami még zavar hogy a monitorozó progik most is tévesen jeleznek,de legalább a lap progija jól jezi ki az értékeket.Everest a lapra is állandó 59fokot ír,induláskor is,a tovercocker meg 26fokot.stb.Na szóval a lényeg hogy érezhetően gyorsabb lett a gép,ami a ddr3 -nak is köszönhető valószínű.Hol voltam 11ezer felett everest benchmark-ba 775-ös rendszeren.?Esetleg brutál nagy tuningal,itt meg minden 11ezer felett van 3.6ghz-nél.Egyedül a késleltetés lassabb,de nem befolyásol sokat,de hát még az is benne van hogy elbénázom a dolgot.Rá kell itt jönni mindenre. -
bzs73
őstag
Na most azt nem értem hogy ddr3-nál mindeggy hogy cr1 vagy cr2?
Most cr1-be vagyok,de szinte ugyanaz.Ki érti,ki érti ezt,ééén neem.
-
bzs73
őstag
válasz
johniee #13731 üzenetére
Na így állok most. Na ez az amit kérdeztem tőled.A biostar 1.116v-ról idle 0.876v-ra visszaveszi a feszt a szórzóval.
Ramsebességbe úgy állok ahogy kép mutatja.Majd javítom,állítgatom.
-
bzs73
őstag
válasz
johniee #13731 üzenetére
Hát szerencsére egy normálisat fogtam ki.Nem is alacsony vides,de nem is túl magas.Alapfesz 1.200v.Jó hűvös proci.4ghz szerintem alapfesz körül lessz,de 3.6ghz bőven elég lessz,az meg 1.116v körül jó,és 40 fok alatt van prime alatt,de hát feszeket nem tudok még pontosan,mert csak ismerkedek a corei-vel.
-
bzs73
őstag
válasz
krammerka #13728 üzenetére
Helo.Ez mint írtam idle állapot.Nem állítgattam még semmit.Terhelve 1.116v,de hát még azt se tudom mi mit csinál.Utána kell ennek még olvasni,hiába nem tartom magam kezdőnek,ami új az új.Ismeretlen,és rá kell jönni mindenre.Viszont mint írtam ez az egyszerű kis biostar lap nagyon jó.Majd a lególcsóbb lap,és nagyon jól sikerült.Azthiszem biostar lessz a kedvenc most már.Bánom így utólag hogy nem próbáltam ki a p45 lapját,pedig sokszor terveztem.Semmi felesleg,humbuk,csicsa,csak ami kell.Jó lap.
-
bzs73
őstag
válasz
kimi02 #13726 üzenetére
Jó ez.Most így állok.Minden alapon,igaz ez idle állapot.Jó a biostar lap nagyon.Teccik.
Procit is újat vettem,nem tesztelt.3.6-ot belövöm és csókolom.Jóval gyorsabb mint az e8xxx,és nekem a q9xxx-nél is jobban teccik.Most néztem dirt2-be 3-4fps-el több van mint q9505s-el.Az alaplap marad mindenképp véglegesen.Procit majd cserélek egyszer ha kijön a corei5 750 32nm-es változata.A corei5 750 most is veri lazán a q9xxx-et,az meg még jobb lessz,de ez is jó most nagyon.Majd állítgatom még.Azt se tudom mi merre,mert teljesen más mint a p45.
Még holnap újra kell rakni az oprendszert is mert teli van minden giga progival,p45 után.Kicsit be van kavarva már a win7,de majd holnap tisztába rakom.
-
bzs73
őstag
válasz
DroiDMester #13717 üzenetére
Na szóval ki is próbáltam melóhelyen.Lazán megy a 3 kit dualba itt is.Annyi hogy ugye ha 1 alkalmazás több mint 2gb ramot használna,akkor belassulna,mert akkor leváltana single-be,de hát ez ugye 32bit-es oprendszeren kizárva.Így szépen megy a 3gb,és dualként van kezelve.Nem is lepődtem meg ezen,mert mint írtam p45-be is használtam így 3x1gb-ot,és ott se volt semmi gond,lassulás sose.
-
bzs73
őstag
Hát majd meglátjuk.p45-be is használtam 3x1gb-ot és dualba ment ugyanúgy.Amugy mindeggy mert a 3x1gb-ot jó árba szereztem,annyiba mint a 2x1gb-ot,így vettem azt.Szerintem menni fog dualba,de ha nem akkor 2x1gb lessz a gépbe,no problem.Majd kipróbálom este.
-
bzs73
őstag
válasz
kimi02 #13712 üzenetére
Majd leszünk hétvégén jobban.
Holnap jön nekem is az iponból a cucc.Most melózok keményen.
Vártam Z_Mesterre,de hát nem várok tovább.Vettem zsír újonnan biostar lapot is,procit is,ami most elsőre bolti zsír új corei3,nem válogatott.Megy majd ahogy megy,és 3x1gb 1600mhz ram lessz mellé.4gb felesleges,mert 32bites rendszernél úgyse látja mindet,így ezzel is spóroltam 10k-t.Holnap meg is jön szerintem,mert néztem ipon-nál,csomagolás alatt van a cucc. -
bzs73
őstag
válasz
johniee #13665 üzenetére
Hát aza lap még korántsem biztos,mert 50k-t nem tudom.Teszteket néztem,tényleg eggyik leghűvösebb lap,meg stabil,de tuningba semmivel nem tud többet egy 30-35k-s lapnál.Itt az újdonságot kell megfizetni,meg a dizájnt,nevet,stb.Most ezért +15k-t kiadni.
Kiadnám én lazán,ha lazán tehetném,mert teccik,de nem tudom még.Majd eldől mi lessz.Ha ilyen lapot veszek,az a ramok rovására megy,mert abból meg gyengébbet kell akkor vennem.Az meg fontosabb,mint a dizájn.
Kérdezném tőled.Az asus visszaveszi idle a feszt?Már tuningnál,mert norm feszen persze visszaveszi,de ha manuálisan állítod a feszt akkor is?
dfi,msi,biostar visszaveszi szépen.giga és asus nem tudom hogy áll ezen a téren. -
bzs73
őstag
válasz
kimi02 #13658 üzenetére
Egyszer csak abbahagyom.Franc ebbe meg abba aki kitalálta a processzort.
Amugy állítólag nagyon feljött az asus a p55-be.p45-nél giga sokkal jobb lett tuning terén,bár asus inkább mindíg is a stabilitásra ment jobban,nem a tuningra,de most jól mennek ott is.Szóval vagy asus,biostar,dfi,msi.Ezek közül kell választanom 1-2 napon belül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Riasztó topik
- Villanyszerelés
- Milyen GPS-t vegyek?
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged