Hirdetés
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab X1/X1C, P1P-P1S és A1 mini tulajok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulerr
őstag
Na megjöttem! Látom zajlik az élet vagy ha lanyhul akkor dobtok neki valamit
Az új procimmal csinálok majd én is teszteket...majd publikálom.
Lipi: Lipi bátyám!! csinálj neki egy ajemdés totyikot
...habár lehet egy világ fog néhányunkban összeomlani
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
-
kulerr
őstag
válasz
krammerka #61 üzenetére
sajnos a "mezei" felhasználók hozzászólásait törlik..megsemmisítik.
hmmm... hogy miért emlékeztet ez a módszer valamire?csak most néztem meg milyen feltételekkel lehet bekerülni a listára
de most ott lesz ez a 7200-es az tuti!hiába! parasztgyereknek szájmítógépet?
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
sokan esküdöznek a prime-ra h azzal kell a 45-ösöket tesztelni...habár megszoktam nézni mindkettővel és eddig nem volt olyan h az egyik hibázott a másik meg lefutott volna, vagy fordítva...uh tök mindegy sztem. Valamelyiket jelöljük ki és azzal csináljuk akkor..
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
akkor sokadikra megvan az első
E7200 9x360 1,2V 3420Mhz
Proci: E7200 M0
Abit IP35 Rev A2
Kingmax 4x1Gb 1066Mhz
Hyper Tx2
VID: 1,15talán nem hagytam ki semmit...
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
semmi gond nincs ilyenkor fáradtan én durvábbakat is beszoktam nézni
Holnap bepróbálok a 1,35-tel csak az alulfesz nem fog menni mert az abittal nem lehet...nem akarja.
Nekem is a kedvencem volt, de ha van kedved a társasághoz gyere itt vagyunk!!
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
a kis mocsok 5200-as hogy megy nézd már
Szép eredmény...nagyon jól megy az a kis proci
egyébként ennek a típusnak már jók a sensorai?(tudom h nem wolf de 45 nanos)Egyébként hidd el megértelek és igazat is adok neked, de csak azért mert ez történt ne minket büntess
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
válasz
krammerka #114 üzenetére
Szia! Az 1,35-höz
mert sajna a következő lépcső amit a fesznél állítani tudok 1,364 ha jól emlékszem...de megcsinálhtaom azon is.
Lipiről? nem sajnos, egyébként én is ugyanezt kérdeztem tőled msn-en kb 10 perce..
Egyébként ha valakit érdekel...fesz és fsb emelésnél lefagyott a gépem állandóan bootoláskor és kiderült , h a memset belerágta magát a gépbe és az szívatott.[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
válasz
szilva01 #118 üzenetére
Tényleges 1,2 a jó de ahogy látom az majdnem jó, de 8perc tuti kevés...nekem is valami ilyesminél dobta a 16. percnél a prime-ot.
Olvasd el milyen feltételekkel kell tesztelni, és az utolsó megállapodás szerint a 45nm-es procikat prime-vel teszteljük min. 30 percig.Egyébként ha lemegy így szép kis példány...
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
válasz
szilva01 #120 üzenetére
a fesz miatt kell, de lehet a realtemp is, nekem is ment mindkettő nézd meg a listában... nincs abban semmi gond
Intel burn? olvastam róla h elviekben jobban megdolgoztatja a procit mint az eddigi tesztek, de meg kell beszélni Krammerkával(mondjuk azért lenne jó a prime h egységes legyen a teszteléshez használt progi hajszálra és így lehet teljesen összehasonlítani melyik mit tud. Ha mindenki mást használna nem lehetne kimondani h azonos körülményeken tesztelődtek.) .Akkor ha a prime-vel megcsinálod mehet úgy ahogy a feltételekkel ha a burn-t akarod azzal én várnék egy kicsit...
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
-
kulerr
őstag
Megcsináltam az alulfeszest is , vagy ez az a kategória amit Lipi is említett?
1,104V-on 3154Mhz.[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
válasz
krammerka #358 üzenetére
Értem min rágódtok de szerintem jó ez így ahogy van...Ha valaki arra kíváncsi h azonos feszen mennyi a különbség a másik kettőnél úgyis látja...Az alulfeszelés meg majdhogy csak hóbort mert senki nem azon használja. Gondolom...
De végülis legyen amit most linkeltem az alulfesz, és a valós VID-en ismét egy teszt de mivel nem egyformák a VID-ek ezért összehasonlító értéknek nem jó...
De legyenLipi: Ok!
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
csak úgy 5 perc alatt ez jött ki a 7200-ből
4417Mhz
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
Krammi barátom! berakod az OC-hez az eredményemet?
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
válasz
krammerka #521 üzenetére
semmi gond.Ahogy látom a szeretett szerver megint nem működik de talán ez jó lesz
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
válasz
csakegyreg #541 üzenetére
Krammerka helyett: Öccsém
csak csináld meg a tesztet csinálj egy screen-t róla és linkeld be.akkor bekerülsz a táblázatba.
Csak arra figyelj milyen feltételeket kell teljesíteni...Upsz! bocsánat nem akartam belepofizni látom közben Krammi barátom is válaszolt
Egyébként javítani fogom majd az OC-t én is[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
Szia Krammi Barátom!
Csináltam egy új screent amiben már az everest is benn van meg persze + 30Mhz így a 4446 Mhz nem is rossz már a 7200-től nem?
Légyszi cseréld le ezzel a régit
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
válasz
krammerka #615 üzenetére
Szia!
Most van egy kis időm zaklatni, de ne bíztass mert neked is csak munkád van vele
Egyébként E7200 4465 Mhz vagy tele van már h 20 mhz-ként ugrok?....habár ezen a feszen tényleg ez a vége ha már egy fingnyit adok neki behal, feszt emelni meg már nem akarok tovább
Rossz pillanatban kaptam le a screent most látom mert a get után nyomtam és nem vártam meg amíg a két mag kiegyenlítődik, de ha valakit érdekel 70 fokra álltak be...[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
kulerr
őstag
Ááááááááá, csak megfontolt...meg minek vitázzak? Meg írtam is h jó ez az ABIT mert +-ba droppol...mi kell még?
Holnap nem jó mert mennem kell a Balcsira, és csak este jövök haza valamikor, de a hétfő jó lesz 5 után...Aha nem semmi 1200Mhz
. Mennyi kellett nekik?
És te láttad a 4465Mhz-es eredményt?[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest