Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
No-kia #13189 üzenetére
A lap sw-je alapnak 1.9V-ot ír, van 1.8V de azt csak sw-sen lehet beállítani, mondjuk úgy beállítva is 1040 cl5-öt mennek a kis vörösök
Nincs sw mint cpura a cpuz hogy meg tudjam nézni?
hackeeeee: Minek menjenek nagyobb feszen ha alacsonnyal is tudják, jó ez így is nagyon
beelőzték a 667-es corsair valuekat
-
lipi67
nagyúr
ha raid nem érdekel, IP35-E! 560 feletti FSB-t kicsikartam belőle!!
(#7580) akoska07 : Így jár az, akinek folyton eladósorba kerülnek a cuccai
(#7583) bzs73 : Már akkor az volt amikor nem is láttam. Nem látni és megszeretni
Hát..Ha pl az első pár feleségem ilyen impozánz hatással lett volna rám, lehet nem nősülök annyitS főleg, alacsony kötségvetésü...
Az biztos: Bár még nem ismerem (bár azokat se ismertem volna), de jobban kötődöm hozzá mint azokhoz a feleségeimhez
-
lipi67
nagyúr
Nem, nem tesztre. Megvettem (volna). Ilyen az én szerencsém..Nincs lap, s még csak nem is mi (eladó -vevő) tehetünk róla.
Pedig..nagyon beleéltem már magam.
#6475) krammerka: Azt hiszem, félreérthetó voltam. Árában BŐVEN OK!! Arra céloztam csupán, hogy a nagy MHz-ek miatt, más kategóriába sorolja majd x-y, legenda és csalódás lesz. Pl ilyen a TX2. Kiváló hűtő, veri a mezőnyt, de abban (s talán picit feljebbi ) ársávban. Elterjedt a híre, s mikor "pistike" megvette, azt hitte , hogy vízhűtése van, s mikor forrt alatta a jól túlfeszelt proci, állt és nem értette.
-Lényeg: Kva jó, hogy magadra találtál végre, üdv az élők között!!!kulerr: alapon, vagy húzva???
-
lipi67
nagyúr
Ezért kérdeztem!
(#6457) tom_tol: Hát..az csak úgy hasraütésre született opció volt, még a C R10 se volt biztos. De maradjon, nekem mind1. Azért én most megcsinálom a 8*400-at 800-as ramokkal, pill.
akoska: Nagyon is jó eredmény!!! Majd nézz meg egy most kis best buy cerkát . Ezért kértem, hogy csináljon már vele valaki 1 tesztet.
MHz és MHz között..van különbség. Én egy 2180 , 4300, vs 3200-re lennék kíváncsi. Bár a 4300-as alázna sztem.s a cerka lenne az utolsó. Sőt, a 4300-as 3,6-on már lazán verne minden cerka 3200-est, hioába a 4300 feletti órajel. -
lipi67
nagyúr
Valóban szép eredmény, grat! Mivel hűtöd? Nekem kicsit melegnek tűnik. (vagy már elszoktam 2xxx-től). Ja! S mennyiért akarod-tudod eladni?
tom_tol: Szia!!!!!!!!!
Rendes Tőled! Tudod mit? Csináljunk uazon a beállításon. 8*400? és...
akoska! Egyből beugrott valami! Minden 1es teszt arra megy, hogy kinek jobb a rendszere. (mert ugye nem csak proci játszik, stb..) Nem lehetne olyan, hogy a cinebench R10-nél egy olyan beállítás lenne (vagy: is lenne) amit Minden proci tud? Pl. 7*333-on .
Vélemények? -
teljesen jó az az eredmény.
Brumi˘ : én ugy láttam nála van több 0.26MHz-el.
(4380.04 vs 4380.3)
a fesz nem számit a besorolásnál sztem.
és az abc sorrend is csak akkor számithat,ha teljesen ugyanaz az órajel.
ebben az esetben eléd kellett volna rakni.
nem mintha a világ jobb lenne tőle,de ha már lista akkor.... -
lipi67
nagyúr
Alakul rendesen!
(#6407) CHIPman : Ha így történt, bocsi! Lehet akkor tájt volt sok zűr itt is és Krammerkáéknál is, s ezért lehetett, hogy én nem vettem észre,s hogy Ő meg nem tette fel. (vagy: figyelmetlen voltam, s Ő meg azért nem tette fel mert valami hiányzott. Akár így, akár úgy...még1x bocsi!
-ja! azért elárulhatnád az eredményt!!!!-(#6406) lizakattila : Nagyon tetszik! Szuper quadod van!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest