- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
Új hozzászólás Aktív témák
-
B4l!nt
aktív tag
Hello!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Lassan 1 éve tuningolgatok egy e8400-as procit egy ud3r lapban és most hozzám került egy p35-ds4 lap és egyszerűen nem bírom kihozni belőle tuningot. Próbáltam 8*450-től kezdve a 9*400ig mindenféle variációt de max addig jutottam, hogy mentés után újraindul a gép ,felpörögnek a cuccok majd 5-10mp után megint újraindul de alap beállításon.
Az a vicc az egészben, hogy ha csupán az fsb-t tettem fel 333-ról 334re már akkor ezt csinálja. Minden fesz normálon, a ddr fesz pedig kézileg beállítva. Elfeledkeztem volna valamiről? P45-ben nincs semmi gondom de itt (ami elvileg egyszerűbb) nem tudok kezdeni semmit.
(F14-es bios)Tudom, hogy nem teljes mértékben ide tartozik de itt elég sokan megfordultok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Dolce Gusto
- VGA kibeszélő offtopik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest