- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Na..azt ki is hagytam. Tényleg
Zenére nem kell plusz áramkör meg csicsa. Egy audiofil erősítő és konzum között az első szembeötlő különbség az, hogy míg az utóbbin sok kütyü mellett (pl hangszínszabájzók -igaz, egy -két darabon van kiiktató gombjuk) az audiofilnek még power gonb sincs az előlapon. Puritán. (nem hozzák előre a hátul elhelyezkedő trafótól, hogy felesleges áramkörökkel, "drótokkal" ne zavarjanak be a hangképbe)
Szóval ha zene, akkor STEREOBevallom, nem nagyon néztem, hogy van-e hűtésbeli különbség, szerintem nincs. Ha meg lenne is, Előbb proci kell, aminél érdemes (kéri) az MCH-t pl feszelni. (Úgy 1,5v környéke). Láttad a york topikot, 4GHz-hez 1,1-es MCH elég volt, de legyen 1,3 bakker. Szerintem nincs olyan rev-es ami ennyivel ne bírkózna meg lazán (hűtés), külön ventik nélkül.
Ja: Holnap 13:00-kor Nyiregy. 18-kor viszunk egy "jányt" Újfehértóra, s utána Debrecen. Szerintem 19 előtt ott leszünk. Iszunk 1et? Csak szombaton jövünk haza, iccaka "Teniszke" meg kikötő. Ja talizunk írd meg a számodat, nem találom a tfonomat, majd valakiéről hívlak, ha megtudodm a számod
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- AMD Ryzen 7 2700X / 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- Intel I7-8700K / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel I7-6700 / 4 mag / 8 szál / Beszámítás OK!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest