- TCL LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Na..azt ki is hagytam. Tényleg
Zenére nem kell plusz áramkör meg csicsa. Egy audiofil erősítő és konzum között az első szembeötlő különbség az, hogy míg az utóbbin sok kütyü mellett (pl hangszínszabájzók -igaz, egy -két darabon van kiiktató gombjuk) az audiofilnek még power gonb sincs az előlapon. Puritán. (nem hozzák előre a hátul elhelyezkedő trafótól, hogy felesleges áramkörökkel, "drótokkal" ne zavarjanak be a hangképbe)
Szóval ha zene, akkor STEREOBevallom, nem nagyon néztem, hogy van-e hűtésbeli különbség, szerintem nincs. Ha meg lenne is, Előbb proci kell, aminél érdemes (kéri) az MCH-t pl feszelni. (Úgy 1,5v környéke). Láttad a york topikot, 4GHz-hez 1,1-es MCH elég volt, de legyen 1,3 bakker. Szerintem nincs olyan rev-es ami ennyivel ne bírkózna meg lazán (hűtés), külön ventik nélkül.
Ja: Holnap 13:00-kor Nyiregy. 18-kor viszunk egy "jányt" Újfehértóra, s utána Debrecen. Szerintem 19 előtt ott leszünk. Iszunk 1et? Csak szombaton jövünk haza, iccaka "Teniszke" meg kikötő. Ja talizunk írd meg a számodat, nem találom a tfonomat, majd valakiéről hívlak, ha megtudodm a számod
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobilinternet
- AliExpress tapasztalatok
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest