Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Na..azt ki is hagytam. Tényleg
Zenére nem kell plusz áramkör meg csicsa. Egy audiofil erősítő és konzum között az első szembeötlő különbség az, hogy míg az utóbbin sok kütyü mellett (pl hangszínszabájzók -igaz, egy -két darabon van kiiktató gombjuk) az audiofilnek még power gonb sincs az előlapon. Puritán. (nem hozzák előre a hátul elhelyezkedő trafótól, hogy felesleges áramkörökkel, "drótokkal" ne zavarjanak be a hangképbe)
Szóval ha zene, akkor STEREOBevallom, nem nagyon néztem, hogy van-e hűtésbeli különbség, szerintem nincs. Ha meg lenne is, Előbb proci kell, aminél érdemes (kéri) az MCH-t pl feszelni. (Úgy 1,5v környéke). Láttad a york topikot, 4GHz-hez 1,1-es MCH elég volt, de legyen 1,3 bakker. Szerintem nincs olyan rev-es ami ennyivel ne bírkózna meg lazán (hűtés), külön ventik nélkül.
Ja: Holnap 13:00-kor Nyiregy. 18-kor viszunk egy "jányt" Újfehértóra, s utána Debrecen. Szerintem 19 előtt ott leszünk. Iszunk 1et? Csak szombaton jövünk haza, iccaka "Teniszke" meg kikötő. Ja talizunk írd meg a számodat, nem találom a tfonomat, majd valakiéről hívlak, ha megtudodm a számod
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest