- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
toyone
őstag
-
krammerka
őstag
-
subaruwrc
félisten
válasz
hackeeeee #8081 üzenetére
azzal lehet.
gombcomppal csináltuk ezt az eredményt- és ez a valódi pontszám. -
subaruwrc
félisten
szóltam
bal felül látod.
jobb katt és kép megnyitása. akkor látod életnagyságban. erre a konfigra 29643 pont jár. ha kell be is tudom bizonyítani. meg elég vicces hogy a magyar rekord nitroval 34500 pont ő meg léggel tol egy 36600-atvan referencia eredményem is szóval jólenne azt onnan leszedni mert el fogják önteni a fake eredmények az oldalt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
kimi02
őstag
Na azt hiszem Maximus II Formula lesz a dologból. Majd meg látjuk , hogy megy benne a Q9550-es procim
-
-
lipi67
nagyúr
Hát..nem hiszem, hogy mostanában lenne.
SZÓLOK! Holnap jön a libám, s vasárnap megyek vissza vele Szhelyre. egész héten ott leszek, a 2 törpe pénteken jön utánam.
(#8035) tom_tol : Szerencsés kezed van, az vga-m..lusta dög, 835-ön kapásból fagy.(Talán, majd ha fagy
)
Igen, picit megpiszkáltam, de most megint nyugi lesz sajnos..
"Látom", hogy nem estél hanyat tőle, nem Te vagy a legjobb i7-es reklám -
-
-
kimi02
őstag
Közbe meg találtam tom_tol , asus lappal történt Tesztjét elég biztató.
-
nem szeretnélek félre vezetni.
lehet hogy van olyan asus lap amiben nagyon jól megy a Q9550.
(azt ne feledjük,talán nem véletlenül használnak a york-osok giga lapot)
sztem kérdezz rá a York topic-ban az asus tulajoktól ki mire jutott olyan lapban.emlékezz rá,amikor BMW is lecserélte a york alá az asus lapot másikra.
-
kimi02
őstag
Sajnos meg halt az UD3R-es lapom, mit javasoltok helyette ? Ki-be kapcsolgat de nem indul , volt már minden BIOS reset, elem ki, lábak összezárása , de semmi.Ennek annyi
Most egy másik lapot kell vennem, de olyat ami legalább ilyen jól megy, javaslat
-
tom_tol
addikt
egyforma powercolor vga-k van
látom elkezdted adni a feszültséget
lassan de biztosan majd csak oda kerülsz
hát én elcseréltem de többet vártam
van nekem ilyenem , nem vártam 1/2 órát mert nem érdekelt igazán de ált. ha 5-6 lit. lement utána nem hibázott
dime27 be fog következni az is rövidesen -
lipi67
nagyúr
-
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #8026 üzenetére
Kockáztatok
2 héten belül előreláthatólag így is közel 140k-t adok ki, úh az a +10k igencsak számít, és nem jön vissza egyhamar. Bár hd4890-ről majd lehet lefele cserélgetni a vga-kat. Meglássuk mi lesz. Vga, alaplap és egy új hűtő a héten 80% h lesz, proci meg ram az meg egy nagy ?
A lerágottat úgy értem h nekem is volt elég sok, kiteszteltet meg elvből nem veszek
-
válasz
Bagira01 #8023 üzenetére
igen,az volt... meg nagymamám is volt
meg olyan is volt,hogy 45-ért nem tudták eladni,én meg 55-ért adtam el.még ha csak pár hétre is,gondolom tesztekhez kell.
ahhoz hogy jó eredményt tudj elérni,nem lesz jó a talán veszek 40k-ért procit.
oda bizony drágább cucc kell.
és ha drágább,akkor jobb is,és azt szivesen fogják megvenni majd tőled.ja... és sokan szeretnének olyan lerágott csontot mint "egyes" Q9550 proci
-
Bagira01
veterán
-
No-kia
addikt
nah megkött az ip35, este tesztelek egy maxoc-t, 1,52V-on
P31-el 4208mhz volt
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #7998 üzenetére
Értem én. Megint béna voltam, s nem jól (ill. nem azt) kérdeztem. Nekem az a bajom, hogy kvra eltévedek ott a nyelv miatt, s azt se tudom már néha, hogy merre kolbászolok.
Ma tettem fel Pi-s és dmarkos eredményeket. Hát..Pi-nél [Ment a proci rendesen], de itt a quad..nem nagy szám..(meg van tuti huncutsága is)
Dmarkban meg..1xüen kezdő vagyok, s nem értem én a rafinériákat. Sokan 4,2GHz-es 9550+830/1100-on járó 4870-nel 20-22 pontot kapnak. Én meg..majd 4,5GHz-re húzott q9550+827/1050-es 4870..és csak 17.000 pont..
Mi a dmarkban a turpisság???
[]
(#8003) yolan? Alaplap 20-as és 24-est akarsz, hát majd lóg a levegőbe
-nem értem a kérdést- -
yolan
őstag
nagyon off bocsi, de ti gyorsabban válaszoltok, és fontos lenne.
régi 20 pines atx csatira, ha hely van akkor a 24 pines atx tápcsatit rá lehet dugni? -
yolan
őstag
igyekeztem, pár napja kicsit neki estem, mondom ha már jön a m2f, legalább kicsit nyúzzam már az extrémet, aztán a friss ramom is möst jött meg nemrég, természetes volt, hogy egyből azoknak esek neki, persze egy 500-as fsb kellet a procinál is, de az "már könnyen" ment, kíváncsi voltam 1.8v alatt mit tud a ram, erre biosban fixálom 1.8-ra, és nézem hogy valmai nemstimmel, az 1.824 az közel sem 1.8.. alulfeszelni pedig ennél jobban nem tudom, drága jó p35, hiányzol!
Szerk.: érdekel még mx-2?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-13700KF - 16-Core 3.4GHz LGA1700 Box
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged