- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02 #17676 üzenetére
Persze, hogy nem rossz, nem is ezt mondtam. Én azért továbbra is sajnálom a q9550-et.
ákoskának kben igaza van, nem éri meg a quad, illannak aki ki is használja. Most kb fél éven belül:
3200-es cerka, 3300-as cerka, 7400-es, 1200-es cerka, 6420-as, q9450, majd most a 8500.
Csak használgattam őket és emberi feszen tesztelgettem (ok, cerkák kaptak rendesen) és..Kb min1ik elég volt nekem 24/7-be. Ritkán kell több kraft és zavaró az L2 hiánya pl, meg tetü lassu is ha nyitom sorra a dolgokat,de törpének WoW meg a tövvi megy lazán bármivel ami 2,8-3GHz-en fut. Jól elvan a 4870-tel.lizakattila: Elég no! Milyen "szar" életed van..Soroljam?
Van egy szuper kis asszonykád. Találsz egy emberi kérót debibe olcsón, jön egy kis teónörökös, közben lesz meló. Kifogsz egy jó 530-ast előtte és még a ramod is hülye..Irass a nevedre!!!!!!!
ja!! Kben, emlékszel egy régebbi álmodra. 1 üveg páleszt meg kell innunk!!!!(#17684) darál0w: Köszi, remélem.
Fücsök007: Itt is KÖSZI!!! reméljük, nem kell majd élnem a felajánlásoddal.
-
Fücsök007
őstag
válasz
kimi02 #17676 üzenetére
Bár az is igaz, hogy jóféle 790i Ultra chipes lapban megy legjobban a Yorki, húzott ddr3 ramokkal.
Sokan nagyon istenítik a P45-öt, pedig 790i megy úgy mint a P45-ös, olykor még jobban is(főként EVGA lapok, moddolt bios-szal), és olyan beállítások is vannak, ami intel chipsetnél nincs!
-
echterion
nagyúr
válasz
kimi02 #15690 üzenetére
Csináltam vele egy gyors próbát, csak úgy hasraütésszerűen. 1,3 V-ra állítottam a bios-ban a feszt, az fsb-t meg 350-re feltoltam. Így stabil is lett a cucc. Remélem, lesz ez még jobb is. Ha lesz egy kis időm, akkor tolok vele egy 1,5 V-os tesztet is, meg megnézem, valós 1,3-on mit tud.
Amúgy 1,212 V a vid bios-ban. Ez jónak számít, vagy sok? Esetleg átlagos? -
DigitXT
félisten
válasz
kimi02 #14179 üzenetére
Hozzáállás kérdése. Van aki magáért a tuningolásért tuningol,
a WR-ekért, meg a kihívásért, van aki meg csak egy erősebb
gépet szeretne. Én az utóbbi kategóriába tartozom, részemről
kell a francnak a kihívás, meg a hibakeresés. (Ld., még a mai
napig nincs egy jó tuningeredményem, pedig ez a proci durva,
csak éppen össze kellene lőni a lappal + rammal + fesszel...)A másik meg, hogy lehet valaki akármekkora tuningszaki, ha
épp egy olyan procit fog ki, ami "nemigen akar menni", akkor
jön az, hogy eladás, másik beszerzése, stb. Még ha pénzben
nem is bukik rajta, időben mindenképpen. Az idő meg pénz...(Egyébként teszteltem 'Win7 vs. XP' keretein belül már 4250-en:
tesztre jó volt, de nem volt stabil*, pedig nem rossz lap, de ugye
mindent ki kellene centizni, refeket, meg mindent. De mivel csak
gyorsteszt volt, így nem zavart, hogy nem stabil, elég volt, hogy
lefutott, amit akartam megtudtam: a DX9-es konzolport AC2 miatt
nem érdemes Win7-re váltani, mert vagy lassabb, vagy egál, vagy
maximum 1FPS-sel gyorsabb azonos körülmények között, LOL.)*: nem a proci miatt, hiszen az 4,3-at is tudna akár 24/7-re.
-
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02 #14098 üzenetére
"Mert ahol a prime hibázik ott a linx stabilnak tünik" -Nálam is ez volt, nem is használok IBT-t (1kutya) Maradt a Prime. Kben meg..szarni rá hogy hibázik vagy sem, ha 24/7-ben magadnak csinálod, használd..Az a legjobb tesztelés és..ki a fenét érdekel a prime stb..ha amire használom, azon nem bukik el..Nem?
(#14099) Arkar: Jól megy 1,2-n. Nálad ez már tuning , nálam meg alulfesz..
Szakítsd szét a száját! -
Bagira01
veterán
válasz
kimi02 #14018 üzenetére
Ha Tibiajax-tól van, akkor az előtte elvileg az enyém volt
Azért nem csípik, mert ha meghal(ahoz tleg mindent be kell vetni
) akkor nehezebb a gariztatás, bár ha polír nélkül hal meg akkor is bajos, mert az intelnek tudtommal nincs végfelhasználói garija
Szóval max bolton keresztül lehet, de az se 1xű.
-
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02 #13980 üzenetére
Jó döntés..Én már sajnálom a procimat..
Ma elment az UD3R is. Így mindent eladtam.., s nem biztos, hogy örülök. Igaz ez most elég és 143k-t kaptam összesen. A kkuki lap 12k volt, procit (7400 és új) elcseréltem a bitang 3300-ért, tehát azé nem fizettem, ram (667-es ) volt itthon..így maradt 131k. Majd ha váltok, hozzácsapom a g31+ram+7400-et, csak kijön belőle valami értelmes.(#13981) Bagira01: Dúrva!!!
-
lipi67
nagyúr
válasz
kimi02 #13908 üzenetére
Hát én pontosan ezért nem cseréltem arra. Engem nem győzött meg. HA teljesítmény kell(kellett volna), 4,5GHz 1300körüli ramok és üt. Pihi van. Szépen eléldegélek vele, bejött pluszba:17(cell)+20(Team)+12(TRUE)+64(Q9550) 113K és itt van még az UD3R.(ugy 25k) Remélem ez is hamarosan elmegy. Ha meg váltok, hozzájön a 7400+kigston+g31 ,(30K)
168k-ból meg majd csak kijön ha kell egy alaplap-ram-hűtő-cpu.(#13909) krammerka : Ok, természetesen. Igen, biztos hűti egy darabig, bár ez a gyári hűtők szégyene. (valahogy rajtam maratd 100 éve, nem a 3300-as 7400-es gyárija, ez lényegében egy 2centis alulemez
, de a ház hűvös, ezért is vállaltam be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest