Hirdetés
- Sajátos lapátkialakítású ventilátorokat mutatott be az ADATA XPG brandje
- Rossz idők jönnek az NVIDIÁ-ra, de nekünk még jó lehet
- 13,6 literes térfogatú munkaállomást villantott a Shuttle
- A Team Group új DDR5 memóriái ízlésesek, és a strapát is jól bírják
- Beárazta májusban bemutatott HDD-it a Western Digital
- [Re:] Rossz idők jönnek az NVIDIÁ-ra, de nekünk még jó lehet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Plazma TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Lehet hogy fejjel lefelé raktam be a tápot?
- eGPU tapasztalatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoundX
tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek, mi lehet a baj?
Eddig tökéletes volt, aztán kicsit túl húztam, leállt és a BIOS-ba vissza töltötte az alapokat. Az óta bármit állítok, ugyan ez marad.
SZERK.:
nagykép: [link]
[ Szerkesztve ]
"Sose higgy az interneten lévő idézeteknek, sokszor átverés." (Petőfi Sándor)
-
Zenger
tag
Sziasztok a jövöhéten jön az új PC, úgyhogy megszeretném kérdezi, hogy egy asus z77-a-s lapba hogy kéne tuningolni egy i5-3470-et?
Ja és meddig menjen gyári hútóvel? -
-
korn
aktív tag
válasz
kicsipapucs #20855 üzenetére
az is megjött végülis, azóta jópár xeon rendeltem a pacáktól
-
-
korn
aktív tag
válasz
kicsipapucs #20857 üzenetére
Elég sok jött, voltak jó példányok benne.
De ezeket már láttad a Yorkfield topicban.pl
-
sgteam
aktív tag
sziasztok tudtok valami amd procikal való tunning oldalt vagy linket ahol tudnék nézelődni.... előre is köszi
Szeretem az állatokat de nem akarom megnevezni őket! :D
-
Borisz76
veterán
Sziasztok.
i7 3770K 5GHz-n alapfeszültségen 1 perc terhelés után 100 fokos.
Visszavettem 4.5 GHz-re s így 90 fok környékén mozog terhelve.
Tegnapi nap folyamán IHS removal-t hajtottam végre azaz leszedtem a CPU fémsapkáját, kupakját.
A gyári paszta száraz volt a proci és a kupak között.
Annó rendeltem MX-4 pasztát és azt tettem a proci és a kupak közzé valamint a tetejére is.
Így most leterhelve : 4.5 GHz , 80 C
Játékok alatt 60 C.A kérdésem az lenne , hogy érdemes e beruháznom Liquid Pro esetleg Ultra pasztákra ?
A YT-on láttam olyan videót amin az 5GHz-re húzott CPU volt 80 fokos.....
Igaz ott vizesblokk hűtötte a CPU-t.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
akoska07
nagyúr
válasz
Borisz76 #20860 üzenetére
Szia!
Liquid Ultra-t tegyél alá.
Én mindig azt rakok,ha kupak javítok.Mást nem nagyon érdemes,úgy értem MX-4 és más jó minőségű paszta nem sokat segít.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Borisz76
veterán
-
Worldmaster
csendes tag
Sziasztok.
Van egy AMD A10 7850K típusú processzorom, amit jelenleg egy Deepcool GammaXX 300 hűt.
A kérdésem az lenne, hogy tuninghoz, persze az ésszerűség határain belül elég e ez a hűtő?
Köszönöm!
-
bzs73
őstag
Na izé. mi van. kihaltunk.
If a second or you are the first to lose.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #20869 üzenetére
Semmi különös, vagyis semmi tuning. sajnos. nem nagyon tuningolnak a fiúk ma már. de jó is volt ez annak idején. core2duo-p35-p45 korszak a best. olyan soha nem lesz már. és a pláne hogy lazán jók lennének még ma is, csak esetleg a fogyasztás. bár amilyen alul feszeléseket csináltunk néha, annál lentebb már ma sincs. na meg a banda sem volt utolsó, ami itt összejött. szívesen vissza mennék néha az időben.
-
sz.j
veterán
válasz
akoska07 #20869 üzenetére
"Nincs már mit keresgélni ebben a szériában."
Az egyik gépemben még mindig az E8400-as proci fut, mindennapos használat mellett 4G-n 1,1V-on és általános használat mellett nemigen lehet észrevenni, hogy lassabb lenne mint az i5 4590 procis gépem (3,4/3,7G-n) ...
Szabó Árnyékolástechnika, redőnyök, szúnyoghálók, árnyékolók. www.szaboredony.hu
-
Vagy ami E8400 nálam van végtelen+1 éve, még Bagira-tól vettem!
Az szerepelt itt sokat a topikban, úgy emlékszem.
Nemrég válogattam 20-30 darab E8600-at, abból is akadt egy csudijó darab, 4500MHz@1.25V LinX, egy gyenge kompival 5700MHz-ig jutottam vele.A hwbot-ra tolom ezerrel a 775 tuningokat. Lenne értelme ide is berakni őket? Van 570+FSB képes E2160-am, sok szépséggel egyetemben (E2140, E2160, E3400, E4300, E5700, E6500K, E7200, E82-4-5-600)
Nyugodj békében, drága Maffia cicám. :(
-
Fücsök007
senior tag
válasz
kicsipapucs #20882 üzenetére
Jöhetnek.
Én már átálltam az idegenekhez (Alienware), de még megvan több cuccom is régről.
-
barnam_
nagyúr
válasz
kicsipapucs #20882 üzenetére
Engem is érdekel, bennem is nosztalgiát ébreszt
LGA775 után már laptopokat használok, a tuningolást felváltotta a praktikum.
Amúgy gondolkodtam rajta, hogy just-for-fun össze kéne rakni egy E8400-es konfigot tuning céljából -
Morpheus
tag
Jó pár éve nem néztem be ide
Bennem is nosztalgikus érzéseket ébreszt.Azokban az időkben mennyi pénz elment ezekre a dolgoka
Azért elég vicces, hogy e8400-et már 1.500Ft-ért is lehet itt-ott látni"Morpheus felhasználónak 39 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!" phmegbizhatosag.atw.hu
-
Morpheus
tag
válasz
dangerzone #20887 üzenetére
"retro" tuning pc
xfx alaplappal meg a többi körítéssel ami akkoriban teljesen lázba hozott
most már potom áron hozzá lehet jutniMondjuk egy Doom 3-at vagy Crysis 1-2-őt szívesen végigjátszanék újra immáron akadás mentessen
"Morpheus felhasználónak 39 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!" phmegbizhatosag.atw.hu
-
akoska07
nagyúr
válasz
Morpheus #20886 üzenetére
Bizony...
Amikor még 40-45K-ért árultuk a tuning E8400 procikat.
Amikor egy nap 2-3 proci is járt nálam aztán ment tovább.
Meg 620 FSB egy EP45-DS3 lappal.... 1:1 a ramokkal.
Igazából nem könnyű jó P45-EP45 lapot találni.
Nekem most is van egy jó FPO-s 1.200V vid Q6600 proci elrakva.
Ha egyszer találok hozzá lapot akkor majd tesztelem.DDR2 ramok is el vannak rakva,jó fajták,köztük egy Cellshock páros.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
sz.j
veterán
válasz
akoska07 #20890 üzenetére
Nekem még az egyik gépben együtt van a régi konfigom (EP35-DS4 + e8400, alulfeszelve gyönyörűen megy) csak azt sajnálom, hogy a EP45-UD3R lapot eladtam ...., pedig nem volt semmi.
Persze az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy mostanában már nem tud lázba hozni a tuning ....
[ Szerkesztve ]
Szabó Árnyékolástechnika, redőnyök, szúnyoghálók, árnyékolók. www.szaboredony.hu
-
bzs73
őstag
Mi van itt kérem szépen.
Feléledt a topic?? Hova tuningolnátok már. Nyomtuk annak idején eleget télen az erkélyen a -20-ba bakker.
-
bzs73
őstag
Buék!
Új hozzászólás Aktív témák
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- [Re:] Rossz idők jönnek az NVIDIÁ-ra, de nekünk még jó lehet
- SörcsaPH!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Háztartási gépek
- Plazma TV topic
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" Apple M1 chip MAGYAR Billentyűzet AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Bontatlan Új IPAD PRO M1 2021 11" - 12,9 128 - 256GB Wi-Fi 1év Apple Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 2022 5 Gen 10.9 Minden szín 1 év Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- ÚJ BONTATLAN 2021 MacBook Pro 14" Apple M1 PRO chip 16GB SSD Magyar Billentyű AZONNAL Deák Térnél
- BONTATLAN Új Iphone 13 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL ÁTVEHETŐ.
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Időkép Üzleti Szolgáltatások Kft.
Város: Budapest