Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Csátok. sz.j -nek milyen új procija van?
Atya úr isten. bzs73, szerezz már egy P35 -ös lapot, mert úgy lehetne jól összehasonlítani a 2 procit.
-
ide ért a pesti vihar szele.
hamarosan égszakadás-földindulás -
én hiába irok neki. nem válaszol
ugy néz ki én ma egész nap leszek.azért mondtam ugy,mert mondták a lehülést és vhogy semmi nem valósult meg belőle.voltunk ezer felé és már fájt a fejem a nagy melegbe.
F.B.I. : ha ilyen meleg marad az idő,akkor nem lesz kompis teszt.
pedig isten bizony készültem rá.
itt vannak a ramok,gondoltam eleresszük kicsit a gyeplőt,felszabaditjuk az erőt a gépből,de az időjárás nem akarja.
azonnal el kezd minden párásodni ebben a melegben.vigyázni kell a cuccra.
nálunk a hüvös szobában 30 fok van -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #4083 üzenetére
Ezért mondtam (lap), hogy nem csak a ram vizsgázik majd
Bebizonyosodott, hogy jó"kis" lapocska ...nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mit tud majd (sokat sztem)Holnap ..Én is várom már, s nem csak ezért. Kvra unom már ezt a hőséget
Krammerkát..hogy? Személyesen? Szerintem úgy nem jön Ózdra
(illetve megy, elfelejtettem, hogy én nem ózdi vok..)
Írok neki! Hívni nem tudom, elhagytam a Bombert, benne a tfon,s abban volt a száma.. -
majd meglátjuk mi sikeredik.
igen,régen ugy volt,hogy ramokat hibamentessé tenni és mehet a tuning.
nahh ezt majd kipróbálom,hátha nálam müxik.
nálam megy az alacsony órajel is szoros időzitésel.
egyébként,csak a lap miatt tettem szert ezekre a ramokra.
a legtöbb user Team ramokkal küldte az alaplapot.remélem holnap nem lesz ilyen meleg és rá tudom rakni a kompit.
hátha meglódul ezekkel a ramokkal.
elméltileg holnap hüvösebb lesz az idő és nem fog ugy párásodni a cucc.majd ha beszélsz krammerkával,irányitsd már hozzám.
addig amig itthon vagyok -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #4081 üzenetére
Reméljük a legjobbakat!
nálam pl van, hogy x beállítás mellett (procit tesztelem , nem a ramokat) 800-on sípol, nincs boot. Bemén a biosba és fellököm a szorzót 2-ről 3,2-re (fesz marad meg minden más is) és megy mint a szél..Érti a fene. Tény: Nem 1x vettem észre, hogy a túl alacsony ram órajel van, hogy szar a ramnak, sőt! Volt, hogy a procit is visszafogta ha lustán hajtottam a ramokat. -Régebben elfogadott volt, hogy "zárd ki a ramot ha a procit kinzod, vedd vissza( ne lődd túl), stb.." _na..Nálam ez dőlt jó párszor megMeg kéne már tanulnom pc-t kezelni...
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #4076 üzenetére
Bennem munka? Megkérdezném apámat..de sajna már nem tehetem..
Látom, bepróbálod a lapodat ram téren is. Kíváncsi leszek, Nálad mit mennek. Jó ramok nagyon, de annyival nem jobbak mint amennyivel drágábbak..-szurkolokkuler: Az előbb 1 pillanatra láttam egy hsz-edet, most meg nem
Aludnom kéne?-nálam most olyan lassú a net..amire reagálok, s utána szerkeszteném, mindíg kicsúszok
-
lipi67
nagyúr
Lehet el is mén, idő van..
(#4075) subaruwrc : Nem , én néztem el, illetve írtam el. 1,89v-on tudta a rev.2-es 1150-es Reaper
,bár..az se semmi szerintem. A rev.1-nek kellett a fesz, de ment akár 1300-at is (2,35v), ennek nem kellett a fesz, de mondom, olyan volt 1200 felett, mintha folytás lenne rajta. S ez volt a Mushkinnal is. Enné meg a fene
-
Látom pörög a topic.
BMW001 is hozzájutott hőn áhitott lapjához.
szépen megy az alulfesz.én meg ramot cseréltem , ismét
ez a szemét bios nem engedi lejjebb állitani azt a kurv@ kilencestlátom lipi is előkerült
nem kis munkja lehetett benne -
subaruwrc
félisten
1,79v-on 1200-on volt nálam, de ott..mintha elvágták volna. 2,1v-ig adott vagy plusz 30!!!MHz-et, utána meg csak rontott rajta a feszemeles..
az 1.79v 1200mhz büntet, kár hogy nem megy jobban, bár az hogy a további fesz instabilitást okoz könnyen lehet a fokozódó hőtermelés miatt, hidegben lehet még skálázódik. nekem idáig egy db 1150-es reaper kitem volt ami 2.1v-tal tudott 1200-at de 2.55v-tal se többet egy mhz-cel semondjuk mostmár kicsit tapasztaltabb vagyok ram tuning terén, és könnyen lehet hogy én néztem be valamit.
-
lipi67
nagyúr
Nem én tehetek róla. Ne engem , a kbarcikai "nemzetiségi" rendőröket szidd. Én..Én kicsit többet tettem mint a szidás
Láttam, hogy q9550. Nyüstölöd is?
Ja! Nem láttad a feleségemet? Ha taliznál vele, mondd már, hogy megyek Hozzád, idegeskedjen már egy kicsit, kben is , asszem jön a szülinapja, legyen már egy kis izgalom(#4072) subaruwrc : Igen, valami ilyen okosság lehet az ok. Lehet, hogy olyan mint egy nő? Szép,de agya nincs, ill. (ez) hűteni nem olyan jó? Remélem, h nem. Nem, mert 3 feleségemet ezért vettem el, s ott se volt soha mögöttes tartalom
Hát..ja! Még ezek a sima rev.2-es Reaperek is! 1,79v-on 1200-on volt nálam, de ott..mintha elvágták volna. 2,1v-ig adott vagy plusz 30!!!MHz-et, utána meg csak rontott rajta a feszemeles.. -
-
lipi67
nagyúr
Aha!!!! Szoval vagy Te is
Dehogy veszek! Csak lestem, hogy mi az a valami. Bár nézegetni szép lenne.(#4069) BMW001: Ki felett "pihened" ki magad?
Szombatig kibírjuk, tedd
Nem, sajna nem láttam teszteket róla, de ha azt mondod, hogy felejtős..Nálam prájm alatt +1GHz-en se megy 45° felé. Nem a hűtésemmel van bajom, 1xerűen tetszik az a valami -
MPowerPH
félisten
Most egy napig nem leszek, de szombat este tervben van egy erősebb tuning, csak ki kellene pihennem magam.
Prociban nagyon sok van.lipi67:V10 felejtős, láttam teszteket, ugye ez peltier -es, ahhoz képest az erősebb léghűtők is megverik.
Nem éri meg, hiába jól néz ki.
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #4066 üzenetére
"vér istvánok csatájába én nem szólhatok bele "
Persze, hogy nem megfelelő, de a tudat, hogy menne ha akarnám(meg a konfig)
Sajna más ramom nincs, s ne tudd..
Nem tesztelni, géphez alig jutok. Hol az 1ik, hol a másik törpém ül itt. Sajna gazdag nem vok, 3 normális gép luxus, kis gépen meg mit teszteljek.
A fiam folyamatosan tölt, hiába is lenne több gép, net..alig alig.
Kben nem olyan nagy szám ez a ram, 2v-ig a rev.2-es reaper tartja vele a lépést.Te! Láttad a V10-es hűtőt 30k-ért? Húúúú. Nem tom, hogy mit tud, de azt igen, hogy nekem kell egy olyan
Azt mondták, szombaton szar idő lesz, akkor megnézem iccaka 1,2v-on mit tud a proci.
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #4064 üzenetére
Meg...elvileg az a cikk arról szólt,s "vérpistike és vérpista" között óriási a különbség
Se rá fütty barátom, nem nekik szólt oszt' ennyi.Szóval elő a termoszt és dől a szutyok?
Szuper. Majd meglesem a munkásságodat!
Képletesen értettem. Nekem alapon is ok, csak szeretném ha tudná. Ha eladnám, valami 2xxx lenne és elverném a különbözetet. Ezt a vx 450-est kéne hx-re cserélni. (lehet 520-as is
) Úgy idegesít a sok "madzag"
Még igazából a team xreem-eket se teszteltem ki (ezzel a procival 1:1-ben nem is fogom). Nem nekem találták ki a nyarat. Vagy gyerek nem kellene, vagy kellene feleség.-ezek megint éhesek..mehetek kaját csinálni
-
-
subaruwrc
félisten
Hali
nem sok értelme volt tépni a pofám. engem nem különösebben érdekel ha nem fogadják el az extrém tuningot annak, ami csak ne ordítsák fennhangon, hanem tartsák meg maguknak a véleményüket plfentebb írtakat figyelembe véve két hét múlva nekiesek szutykot öntögetni
ha 1.28v-n tudja akkor sem marad? -
lipi67
nagyúr
Hát...Nekem olyan hosszantartóak szoktak lenni..
subaruwrc : Láttalak ám, dezentorkodtál az amd-s (még leírni is fáj) procis topikban. 100db limititált, égszerdobozos kütyü. Azt hittem először, hogy valami műtéti emlék (epekő pl),de asszongyák, hogy processzor..(kinek mi).S láttam, elmagyarázták Néked, hogy nem nagy kunszt a tuning, csak nyomni kell az FSB-t meg önteni a szutykot
Ugye milyen jó, hogy felnyitották a szemed?
Mod: A forma 1 meg a gyorsulási nem ok példának.F1-nél ha nem van karambol, s nem hal meg valaki akkor unalmas és a 2. kanyar után elalszom, gyorsulási meg olyan mint a jégkorong. Guvvad a szemem, de sose látom azt a kva korongot
ha hűvösödik, szeretnék 4GHz-es prájmolást a 9400-gyel 1,25v körül. ha nem mén, eladom. -
lipi67
nagyúr
Szép napot! "Elkalandoztam", s most majd nem győzök visszaolvasni..
-
szeva000
addikt
válasz
DroiDMester #4051 üzenetére
Akkor ki fogom próbálni
(még 1.0 rev. a lapom)
-
-
szeva000
addikt
válasz
DroiDMester #4030 üzenetére
hali!
Ez a béta bios az UD3P bármely revíziójára jó?
A 4GHz az F9-el is megvan,de nagyon kínlódni kellett vele -
MPowerPH
félisten
Nah, egyenlőre ennyin beton stabil, a nagy meleg ellenére is.
-
MPowerPH
félisten
Egyenlőre két fusztráló dolog van.
0,896v és 0,912v között tudom csak állítani a feszt, nincs köztes érték, pedig ott lenne jó.
Másik meg, hogy 30C van a szobában, ami gondolom rendesen visszafogja a procit.
Alapon, 0,912v -n beton stabil. Asszem rá kell állnom arra, hogy bemenjek 0,9v alá. -
keIdor
titán
válasz
DroiDMester #4035 üzenetére
Jaja, nekem is Maximus II Formula van. UD3P-t is láttam már tuning tudása kb. egyforma, de az M2F azért szebb, meg okosabb.
-
MPowerPH
félisten
Nah, megvan a bios is, köszönöm DroiDMester.
Ma piszok meleg van, de azért szépen elkezdek ismerkedni a lappal, de csak alap frekin.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Akkor 1000%, hogy jobb?
Most az F6 -os van fent.
Csak találnám meg a szar pendrive -om.bzs73: Azért nem akarom, mert elég drága.
És azért választottam ezt a lapot, mert állítólag tényleg ebben megy a legjobban a York, nekem most minden v számít.
És majd utána eldöntöm, hogy akarok e i7 -et, vagy nem. De lehet az i5 -re készülök, elválik még.
Kezd betegség lenni, Szilveszter óta ez az 5. lapom, 3. procim, 4. VGA -m. -
válasz
MPowerPH #4031 üzenetére
nekem UD3R.em van és énis ezt a módosított biost használom csak az R.re írtat! nálam annyit számított hogy a gyári bios-okkal végig próbáltam majdnem mindet F4-F9.ig! de a Q9550.esem nem akart azokkal 4.G felett menni ezzel a módosítottal megy 4300.at is lazán!
és igen NAGYON PRIMITÍV nekem is egy X48 Rampage Formula volt ez elött hát ahoz képest egy (hogy a szavaiddal éljek és viszonyítsak egy BMW.hez ez a UD3.as lap csak egy ócska Trabant.nak felel meg) viszont a másik gépemben egy P45. Maximus II Formula duruzsol na az még a Rampage Formulától is keményebb deszka! ha lesz úgy lóvéd cseréld le egy olyanra az UD3.at! nem fogod megbánni!
-
bzs73
őstag
válasz
MPowerPH #4033 üzenetére
Arra figyelj hogy p45-be jóval kevesebb kell nb-nek mint x48-ba,és ezt azért mondom mert a sok nb fesz is akadályozhat.
Hát igen.Nem 1 kategória a 2 lap mert volt nekem is ud3r és hát ez a maximus II is teljesen más ,de tény hogy brutálisan megy az ud3 széria.Amugy meg miért nem néztél esetleg ilyen lapot mint nekem van.P45-be jó ez a lap és maradt volna a színvonalas szolgáltatás,LCD Poster,design,stb. -
MPowerPH
félisten
Jah, egyszer jó lenne kipróbálni.
És utána felrakni WR -re.
És még P35 se kellene, P45 -ben szépen elketyegne.
Ajj, de sajnálom az RE -t.Mindig nézegetem a ház tetején az LCD Poster -t megszokásból, de már nincs ott.
Nem beszélve, a design -ről.
Nah, nem siratom tovább az egereket, majd jönnek a tesztek, amint megbarátkoztam vele.
Bár nem egy bonyolult, ahogy néztem ez se. Ősembertől Corsair Dominator 1066 -os kittet kértem, 2*1GB, de csak a tesztekre. Ugye, nem mind1, hogy mennyi ram van, nehogy véletlen visszafogja. -
MPowerPH
félisten
válasz
Tapasztalat?
Köszönöm.
Első körben, ez egy tiszta primitív lap az RE -hez képest.
-
válasz
MPowerPH #4029 üzenetére
F10b BIOS-al tesztelgessél jobb mint a többi!
-
MPowerPH
félisten
Megvan az UD3P lapom.
Nemsokára jöhetnek az eredmények, bár előbb ismerkedek a lappal kicsit.
Én kompival agyonvágtam volna, az biztos. Nem -5 volt, hanem +5 az erkélyen.
Egy kompival az a proci tudná a 4,5GHz -t 1,2v alatt is, ezt így borítékolom.
Jó újra tuningosok között.
-
válasz
subaruwrc #4027 üzenetére
Bocsy de én senkinek nem vagyok a rajongója
egyébként meg pont most 3.hete szívtam a Rampage Formula lapommal mikor lecseréltem benne a Q6600 procit egy Q9550.re 3.nap szenvedéssel sem bírtam 3800.főlé (8,5*450) tornázni benne, átraktam a P45. Maximus II Formula lapomba ottmeg alap fesszel teker 4225.öt (8,5*500) szóval York procira tényleg nem jó a X38 és X48 lap hacsak nem egy lájtos tuningal megelégszik vele a használója!
-
-
bzs73
őstag
húúúúúúúúúúúúúúúúú nagy buli volt ma .Nagyon bnyomtam.
ma nincs tuniiiing az biiztoss -
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #4018 üzenetére
Hát ha elmegy 11k-ba eladom mert van ugye kinézve de mondom hát látod jól hűt nagyon.Azért nyáron 4ghz-et 50 fokon tartja és hát ugye nem átlagos vid ez se,és tudjuk hogy ezek azért melegednek jobban mint az 1.25vides procik.Szóval nem erőltetem de ha jön vevő aki megveszi viheti.Lap meg marad,és megyek is és leveszem a hirdetést.Szerencsére minden érdeklődő jöv hétre mondta hogy vinné ha még meglessz,de lebeszélve nem lett senkivel.Volt idő megvenni.
-
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #4016 üzenetére
Na jó lesz az.
Hát egész délután teszteltem és dolgoztam rajta de jó lesz nekem is.Megérte most azt mondom és marad a lap.Azért a 0.01-éért nem megyek p35 lapra.Jó ez bőven,és ez legalább korrekt lap.
Amugy BMW is 1.336v-on 4800 felett volt mondjuk léggel de a teraszon -5 fok körül az én procimmal.
Ja és örülök mert a hűtőm most már mint látod 50 fok körül tartja a 4ghz-t ami így nyáron egy alacsonyvides procitól jó. -
megdolgozol rendesen az eredményekért.
megy az szépenén is dolgoztam egy kicsit.
lehet,hogy kezdek ráérezni vmire.
prime-al már nem foglalkoztam,(sztem holnap délelőtt lesz majd stabilitás teszt)
mert ha már megy a kompi,akkor első a magasabb órajelek kivizsgálása.
kezdetnek egy kis pí
kicsit még szórakozok vele,jó lenne bőven 5GHz fölé menni. -
bzs73
őstag
Na itt a végleges 8x450 teszt.Ezzel befejeztem a 3.6ghz-t.Azthiszem kihoztam mindent belőle.vtt-1.1v,nb-1.14v,stb.8x450@1.040v
Na és itt van a 4ghz is akoska.Igaz még nem 1.128v de vtt 1.1v-on itt is,nb 1.16v.
4ghz@1.136v
Na a lényeg hogy +vtt nem kell ide.Egyedül az nb-nek adtam + feszt de minimálisat és megy.1.128v on eldobott pár perc után de finomítom még.A cél az 1.1vtt megtartása. -
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #4009 üzenetére
Hát nekem is win7 vann fent és semmi gond.Valamelyik nap direkt fetettem az xp-t is hogy hátha ott jobban megy a proci de semmivel nem ment jobban.Mindenhol ugyanazt tudtam nyomni mint win7-be.Jó a win7.A vista kuka volt mert használtam azt is sokáig de a win7 szerintem veri az xp-t is.Nekem tömörítés pl jóval gyorsabb mint xp-be volt.
-
válasz
Bagira01 #4008 üzenetére
próbáltam a gyári órajelét megnézni.min fesszel.
vhogy nem akarják az igazat.
most nem jön be a win a gyári fesznél kisebbel
és a win alól csak 1 progival tudnám állitani a feszt lefelé,de hiába noymok rá 50szer is egyszerüen nem viszi lejjebb a feszt. (lehet hogy kár volt felnyomni a win7-et.)
beáll 1.16v-ra és onnan az istennek nem tudom lejjebb vinni a feszt.
de még próbálkozom vele.igyekszem vmi megoldást találni.
biost is cseréltem rajta vagy 5-öt -
sosem fogom meglátni a win-ben mennyi a proci hőfoka
a minusztól megbolondulnak a progik,semmi sem mutat winben minusz fokot.
az egyik magra 24, a másikra 33 fokot ir
a biosban meg 221 fokot ir
az is megbolondul a minusztól.
a kompi kijelzője -50 fokot mutat.ott van az igazság
egyáltalán nem biztos hogy lesznek hatalmas MHz-ek.
folyamatosan infót keresek beállitásokhoz. -
én meg próbálom tanulni az alaplapomat,mert ráküzdöttem a kompit a procira.
elég kevés infó van a tpower-ről (szinte semmi konkrét),
igy nehezebb lesz jó beállitást találni az erős órajelekhez.
feljebb próbálkozok a tesztekkel,mert alulfesz már volt bőven.
próbáltam 1.21v-al 4.5GHz-et,de 15 perc után eldobott a prime.lehet,hogy ez a win7 nem igazán támogatja az erős tuningot
szerinte a rossz bios beállitás után,helyre kell állitani az oprendszert
és dolgozott is rendesen -
bzs73
őstag
Na ez stabil is lett mert nyomtam egy 10 körös linx-t is.
8x450 linx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600G 4,4GHz 19MB 65W AM4 Integrált Radeon Graphics 1 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest