Hirdetés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen házat vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Unigine Superposition Benchmark
- Milyen TV-t vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen videókártyát?
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
toyone #16152 üzenetére
igy van,a dropp-ra én se hivatkoznék.
nekem is volt P5K,
pár nap után megszüntettem azt a jelenséget ami hátráltatott engem és a tuningot.
nem ugy van az,hogy csak kenjük be sárral
pencil mod mindig megoldást hoz.#16150 kulerr :
van épitőiparos haverom,simán lebetonozzák neked nehogy elszálljon -
hackeeeee
Jómunkásember
-
Chaser
legenda
válasz
toyone #13040 üzenetére
Ha veszek véletlen majd csinálok neki topikot, bár nem lesz népszerű cpu amíg drága. C2C ahogy néztem E8 szintjén van,szóval nem rossz. Drágák az i lapok, sztem ezért sincs még olyan nagy tolongás
én is ha veszek 1előre egy asrock lesz.
szerk: mondjatok már pls olyan cpu tuning listát ami "worldwide" szintű, régen láttam párat de most semmi értelmeset nem tudok kiguglizni
-
lipi67
nagyúr
Persze! Nem is csalódtam benne, sőt..meglepett. A maga kategóriájában (ez talán 1 kategóriával feljebb is) kis brutal. Ki is játszottam magam vele, bizonyított is. Viszont.. Ahogy most visszatettem a quadot..más. A kis cerkát nem értékelte a lap, mnem értette a ram, hogy mit akarok tőle, most meg ...mintha új gépem lenne
-Érdekes, hogy mikor betettem a 3200-at, nem volt (vagy csak nem akartam látni) különbség. Viszont ahogy teltek a napok, s közben hiába bizonyított a cerka, 1re jobban idegesített.
Ezek sztem kimondottan arra valók, hogy egy 10-13k-s lapba betedd őket, sima ramokkal, belövöd alapon 3,6-ra és élsz mint marci hevesen. Bedobsz mellé egy 4850-4870-es vga-t s nem procilimited lesz előbb (talán). -
lipi67
nagyúr
A multkor dicsérted a ramokat. Gondoltam csinálok Neked pár fényképet, du -ra hozattam egy gépet, majd kattingatok. A port a gépben nem kell nézni, most, hogy tesztelgetek a nyitott ablaknál..a ventiken látszik.Rendben! Ja! Miskolcot ismerik, azért írtam. Elvileg edelényi vagyok!!!! Néha debreceni, Szombathelyi..-bár ez most kilőve..
-
krammerka
őstag
-
lipi67
nagyúr
Holnap estig akkor még vár a nép. Gondolom, meg fogja érni...
-Átadod-átadod..Persze, hisz már kiélvezkedtétek magatokat
Kérdés, ha megjelenik a teszt, ki akarja majd tesztelgetni..(ha vki csinál xGHz-et, én tuti nem szeretnék x-1GHz-et csinálni..)
(#7970) yolan: Félreértettél! Én NEM a "megéri-e, s mennyiért"-re értettem. Megvenni és használni persze, hogy ok. De toyone-subaru pároshoz képest jól elmaradni tesztben..
Igen, de. indulok oda, kell egy Dr. Martens..Egyetem?..12ig ha nem végzünk..akkor elcsíplek a szökőkútnál
-
lipi67
nagyúr
Az első 7 szó után beszartam...Így azért ok, olvasni holnap is tudunk.
(#7928) h.adam.92 : Ez szuper. Így nem érzem magam annyira hülyén
(#7929) hackeeeee: Nem baj az, játékoknál nem bírja csak picit feljebb, nem is az a cél. Én hiába tesztelek ki centire egy adott feszt és MHz-et, 24/7-nél feszt is adok még picit, s MHz-et is veszek vissza. Ha ezt tudja tesztben, én is 1,12V-on használnám és valahol 3,7 és 3,8GHz között.
Teszteld hát !!!! 3GHz szerintem nálad is jönni fog 0,896V-on, vagy ..akár alatta is. Igaz, nem lineárisak ezek a procik, lehet 1-2 kellemetlen vagy éppen kellemes meglepetés
Sok sikert!OFF: a kva VGA-m 770/900-on 60°-on teker folyamatosan. ATT-vel szívtam már régebben is, s szerintem most is fogok. (ha telepítem, 1 kva 3D-s alkalmazás se működik) Ha vki tudna esetleg valami megoldást..(lehet huncut, alpári, bármi), csak 2D-ben vegyen már vissza, mert így csak rohangál itt nekem, s fűt mint állat.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- LED világítás a lakásban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Tőzsde és gazdaság
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 5950X 16-Core 3.4GHz AM4 (64 M Cache, Up to 4.9GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i5 10500 - 4.5 GHz - 6mag/12szál - Eladó!
- AMD Ryzen 5 3600 gyári hűtővel
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest