- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uraim!
Kicsit átalakitottam a honlapunkat.
nézzétek meg és mondjatok véleményt.
Egyenlőre ez egy kezdetleges...
majd még alakitgatok rajta,ha elfogadjátok.
Valamit muszáj volt tennem a frame szélességével,
és ezt találtam ki a hiba kiküszöbölésére.egyenlőre ideiglenes ez az állapot,de ha a többség igent mond,akkor igy is maradhat.
aztán majd csinositok még rajta.tényleg nézzetek fel a honlapra.
-
lipi67
nagyúr
Én is lap környékén keresgéltem buta kis (jó nagy) fejemben, s arra gondoltam, hogy újraindulásnál egy terhetl állapot után, a lap hirtelen több feszt venne fel (nyelne el). Ezt persze semmire nem tudom alapozni, csak fura, hogy újraindulásnál teszi. Nálam, ha több nagyteljesítményü ventit táplált a lap, sokszor jóval később indultak csak be, hirtelen nem tudta felpörgetni őket. Sőt. Az Abitom többször le is állt. Ram..nem hiszem,s a proci is kizárva. Lap vagy táp. Zsubi és kimi02 észrevétele inkább engem is a lap felé húz..
-Lehet sok baromságot írtam most, majd ha elolvastad, gyorsan felejtsd el-
(#6277) krammerka : Ne is!
(#6276) Zsubi :
Elképesztő azért, hogy mikre nem képesek ezek a 8xxx-ek, ha jó kezekbe kerülnek.
(#6285) lizakattila: kb 80-20% proci-ram. Itt dolgoznak a magok rendesen. Ha 1 végez besegít a többinek
Korrekt
-
B4l!nt
aktív tag
Hello!
Szeretnék kérni egy frissítést a MAX OC. eredményemben:
5082MHz
Végre megvan nekem is az a bizonyos 5000+os eredmény
Az igaz, hogy a CPU-Z kibaszott velem mert lementettem és később amikor akartam tallózni neki az oldalon a file-t akkor szólt, hogy régi verzió és nem jó.
-
lizakattila
senior tag
Hűha... volt mit visszaolvasni! Pörög a topik rendesen! Legalább Ákoska nem lesz munkanélküli.
(#6214) kimi02: Szép eredmény!
(#6215) akoska07: Grat az új rangodhoz!
(#6256) lipi67: Ez a cinebench R10 eredmény mitől függ, mi számít a tesztben? Proci/ram sebessége vagy mi? Nincs túl sok ilyen eredmény a táblában, majd kíváncsiságból csinálok már én is egyet.
(#6261) krammerka: Jó az a "kis" proci, úgy látom elég jó példányt sikerült kifogni. Van egy olyna érzésem, hogy lesznek ezzel még szép eredmények.
Nah, de holnap vagy pénteken jön új hűtés, és reméljük hűvös is lesz, szeretnék már én is 1-2 új tesztet futtatni.
-
hossszú
őstag
akoska07, azt hiszem a Q6600-om FPO-javal már tartozom egy jó ideje
FPO L719B274 -
sz.j
nagyúr
A monitorozó progik szerint a feszek stabilak ......., bár lehet, hogy multiméterrel csinálok egy-két mérést, mert azoknal valahogy jobban hiszek.
@ákos
Az azért elgondolkodtató, hogy Zsubi is valami hasonlót tapasztalt P35-DS4-nél, ez lappal kapcsolatos "hibára" utal, bár neki is Crucial memói vannak, de azt kizárnám.
-
az oprendszer is lehet instabil,ami restart után helyre állhat.
ha deszka hiba,akkor esélyes lehet a bios chip is.
ezzel utalva az esetleges bios hibára.a teljes bios resetnél én a végére hagynám-hagyom a CMOS reset-et.
lipi67 : biztos találsz majd még 1-2 FSB-t
vagy proci csere -
sz.j
nagyúr
válasz
akoska07 #6267 üzenetére
Az első mondatod "aranyos".
A ramokat cserélgettem már, szerintem az nem igen lehet az okozó. Az oprendszert (xp) valahogy nem tartom valószinűnek, a felsorolásodból marad a lap és nyílván a bios.
A bios reset meg aránylag "sűrűn" alkalmazott megoldás nálam, de ebben sajnos nem segít. -
először megijdetem
hogyan sikerült belerakni 3db E8400-etérdekes jelenség.
egy proci ha vhol egyszer stabil,akkor stabil lesz másodszor is.
tul sok lehetőség nincs sztem a hiba okozójának megnevezésekor.
alaplap,bios,ramok,oprendszer.
esetleg egy teljes bios reset eszközölése...krammerka : csinálok neki azért helyet,ne érjen váratlanul.
-
sz.j
nagyúr
Elnézést az off-ért, de hátha találkozott itt már valaki hasonló jelenséggel.
(Mert az instabilitásban valahogy nem hiszek.)
P35-DS4, E8400 (3db)
A jelenség. -
kimi02
őstag
Este nyomok egy 4 Ghz-es tesztet
-
krammerka
őstag
Üdv srácok!
Megjött a várva várt E3200
Gyorsba szereztem rá ideiglenesen egy Freezer 7 Pro-t.A VID nem a legjobb:1,275V
Feldobtam a legutolsó biost,most nézek rajta legelőször egy alapfeszes eredményt.
Kezdésnek kapott 10,5x350Mhz-t,azaz jelenleg 3675Mhz-n prájmolom.(egy 10k-s procinál ez már több mint elég sztem
)
-
lipi67
nagyúr
Bocsi, az előbb lemaradt a 2 cpuZ ablak. Pótoltam 4GHz-en[15236]
-
lipi67
nagyúr
[3,8 GHz (14437)],csak kicsit optimalizáltam a ramjaimat is..
-
lipi67
nagyúr
Elkezdtem a cinebench R10-es teszteket. 3,8GHz-en [14274]
-
tom_tol
addikt
mi a meglátásotok arról hogy mivel UD3-as lapot nem tudok beszerezni ezért
Biostar vagy DFI lappal próbálkozzak ?
cél 570 FSB -
lipi67
nagyúr
Szép napot! Megint betyáros eredmények születtek ahogy látom, grat mindenkinek. Kiiktattam a hőszab.-zót a ventin, most prime alatt 30-37°-osak a magok.
-
Bagira01
veterán
válasz
krammerka #6240 üzenetére
Nálunk 12-13 fok, e7200-nak lehetne küldeni, kár h nincs meg akoska kompija, lehet érdemes lett volna megkukkantani vele
. Ma lehet jobban járok ha inkáb othon maradok gépezni. Feleslegesen felkeltem fél 6-kor h bejöjjek suliba kémia laborgyakorlatra erre első órán szívózik a fazon holmi beugróval, hát nekem kiugranom sikerült vele
-
kimi02
őstag
Egy rövidebb teszt Q9550@3.82 Ghz
-
kimi02
őstag
Itt van egy VID/BIOS alapfeszes eredmény Q9550 ez már mehetne a táblázatba,igaz nem tudtam futtatni 30 percet mert el kellett mennem, de ha kell megismétlem este.
-
kimi02
őstag
Estére nyomok egy alap feszes ˙(VID-es) eredményt. Majd azt tegyétek be a táblázatba
-
Devid_81
félisten
Ennyi sok alultaplalt CPU-t
-
kimi02
őstag
Itt a másik eredményem Q9550 Ezt már be tehetnétek az eredmény táblázatba
-
kimi02
őstag
A következő TESZT
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core I3 9100F Eladó!
- Intel Core i9-10900KF 10-Core 3.7GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 5 7600 + box, gyári hűtő, garancia
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest