Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mutatós.
még szebb lenne HT társaságában.
és stabilitásról még nem beszélhetünk.az tény,hogy a szórzózár hiánya miatt nagyon magas órajeleket lehet majd elérni vele.ez "csak" dual channel. hogy ilyen eredményt csinálj,drága alaplap,jófajta drága proci és jófajta ram kell. ezt a tesztet abszolut nem mondanám átlagosnak.
-
lipi67
nagyúr
Tudom, ez nem az a lap. Ez gariból jött vissza.
(#17881) krammerka : Nem tudta kihasználni, ezért adta el.
(#17892) sz.j : Senki se értett félre szerintem se.
(#17893) krammerka : Proci hiányában, vagy jó jétel (üzlet) céljából elképzelhető, hogy csak én akartam tuningolni vele.Ma már mind1. Visszavettem a rev1-es 1150-es Reapereket, 8500-ös 3,8-on és ha sikerül, visszaszerzem az előző P45 UD3R-s lapomat. -
krammerka
őstag
én szerintem nem kell magyarázkodnod,mert semmi rosszat nem mondtál
Egy tuninglapnál,ami jelen esetben igenis az,ki kell hogy derüljön a hiba már az első tulajnál,főleg ha tudjuk róla,hogy nem egy amatőrről van szó.De ha még nálla nem is jön elő a hiba,volt ennek a lapnak egy második,ugyancsak nem amatőr tuningos gazdija.Tehát több mint valószínű,hogy ez a jelenség nem Lipinél alakult ki.
Ha ez így van,akkor ez egy nagyon csúnya dolog volt az eladótól,és akkor szépen fogalmaztunk............ -
lipi67
nagyúr
A random fagyások kikészítenek. Proci nem lehet, ezt csinálta a 6420-szal, q9450-nel is.
Elkezd akadozni az egér, 1-2 mp-re fagy, majd végleg. Van amikor bootnál nem látta a HDD-t, DVD-t , táp ki-be és ok.
Van hogy boot és win betöltés alatt a fizikiai memória kiírásra hivatkozva kékhalál. S van, hogy megy a prime, majd sötét képernyő és ujraindul , mintha a vcore lenne keveés (Utána kevesebbel megy órákat a prime)..
Proci brutal jó, csak tudnám először alapon stabilizálni a kütyüt.
Táp lesz vagy alaplap..Csak tudnám. Mind2-re Ipon gari van 4 ill. 2,5 év. Mind2 számlás, garancialeveles, minden tartozékával. A lapnál még semmi sincs kibontva a lapon kívül pl..de..mit küldjek vissza? Addig mi lesz nekem?
Ha tesztelik 1-2 órát és semmi, visszaküldik és a garanciafutárt meg a bemérést is fizethetem.. S van, hogy 10-20 órán keresztül semmi..
Most pl. 0,992 alatt (0,976V) megy prime blend, hibátlan. A proci saccra kb 1,168-on tudja a 4GHz-et ez tuti, és a magas VID reményében, 5 felett van valahol a vége, (az előző 8500-as procim ilyen VID-del de gyengébb tuningpotenciával 5,1 felett volt)most prájmolok..
Nincs se fesz, se beállítás amin betöltene, ill. ne hibázna 10mp belül a prime.
Bootolni bootol ez 4,5-ön is, de mikor állna fel..."elfárad". Komolyan az az érzésem, hogy elfogy valami menet közben. Boot..az mindíg pöcre és simán megy..
Sőt....prime alatt is , mintha elfogyna a lap, ahogy telik az idő, egyre jobban érzem (mást is csinálok közben, és egyre lassab pl. a net. Most meg az eddiginél is alacsonyabb feszt kap, és megy a prime, és észre se veszem, hogy terhelve a gép..Lehet, egy óra mulva uilyen beállításokkal nem tudnék prime alatt PH-ra se feljönni..meg fogok őrülni.
A táp meg..Hát 1 éves sincs a Corsair, nem is gagyi ez a HX 450, kva jó a ház hűtése, havonta szétszed és felpucolva az egésu gép..
semmit se tudok már.. -
-
tom_tol
addikt
Szia
tudjátok még nem nagyon volt rá példa hogy ugyan az a cpu ténylegesen több vagy kevesebb feszültséggel működjön azonos órajelen
ezek az eredmények nyilván függenek a lap feszültségellátásának a stabilitásától és a monitorozó programoknak jelzett értékektől is vagy nem -
Azt nem írtam hogy miért gagyiztam le!
a tuningal nem volt gond vele valóban kiválóan megy benne a legtöbb proci (főleg a Qxxx York procik)
Nekem a fapadossága és tudása, szolgáltatásai miatt nem jött be! Meg még sorolhatnák jópár negatívumot rá de inkább nem teszem, mert megint nagy vita lenne itt!
-
lipi67
nagyúr
Bakker!
Ha tudtam volna..márcuis 9-től erre várok. ki is fizettem, de még nem kapott engusz a beszállítótól. (1160FT egy olyan szar amúgy). Szóval..Köszi! Nagyon jó lett volna, de kifizettem már engusznak, nem tudom visszamondani, számlázva van...Talán a választásokra ide is ér.. - most ezért nyomom gyári hűtővel, nem akarom 100x szétszedni az egészet..hackeeeee : Helikopter lesz
-
lipi67
nagyúr
Lövésem sincs, de ha pl. a memtest-ből indulok ki, akkor ..akkor azért van mert szenved az a mag. Memtestnél ez a %-os sebességben jön elő. 300%-ig jó ha futtatom, de 3-4%-nál már 99%-ra tudom, ha nem lehet vbaj. Tudom mert látom ahogy szedi a lábát ha laza neki a teszt. Viszont ha kinlódik..Lassú mint a csiga és akár 2x 3x lassabban fut le..
-
lizakattila
senior tag
Ilyet már én is tapasztaltam.
A konkrét okát nem tudom, de én valami olyanra gondolnék, hogy a háttérben futó szolgáltatások/programok jobban terhelik azt a magot, amelyiken kevesebb "lépés" van. Viszont a következő tesztre való váltás az nagyjából azonos időben történik, emiatt a "terheltebb" mag is automatikusan lép a köv tesztre, függetlenül attól, hogy addig hány kör ment le.
Mondjuk ennek valamelyest ellent mond, hogy ez nem mindig van így, tehát sok esetben azonos számú teszt fut le.
De ez csak az én "logikám/elgondolásom". -
lipi67
nagyúr
Húúúúúúúú. Te! úgy 1,6- 1,7V-on nem akarod validolni? Ki tudja mit menne ez a proci...
Ha lenne pénzem most erre, vagy ha tudnám, hogy csak 1-2k-t bukok ha utána eladom, én rögtön vinném és meglesném. Igy..lutri és sajna nem engedhetem meg magamnak. Bérbe nem adod? (tudom, hogy nem, hisz 1,7V után már nem kellene Neked, pedig vigyáznék rá....)
-
krammerka
őstag
Jó estét!!
Nagyon komoly eredményeket csinálsz ezzel az új lapoddal,de ha lehet,csinálj légyszíves,a táblázatunkba megfelelő feszekkel készült teszteket,hogy az utókornak is meg lehessen mutatni majd egyszer:
pl a fiamnak,hogy nézd csak,ennek az sz.j. bácsinak(sajnos nem tudom a becses neved)milyen jó kis procija volt,ezzel szemben apád meg sehol sem nem van
De most tényleg,sok a teszt mostanában,és kevés az az eredmény,amit felrakunk,a ritka szép kis gyűjteményünkbe,mert ugye nem sok ilyen van...........
Csak mert árulod,és nehogy rossz kezekbe kerüljön....................
-
sz.j
nagyúr
Egy kis "alulfeszelés".
-
sz.j
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
Nem semmi!!!
Te!
Vagy gyorsan eladod azt a procit, (míg van kereslet) és veszel mást,
vagy sose adod el. Értem úgy, hogy ha másik procid lesz, ezt beteszed a dobozába és elteszed, hogy ilyen procid volt. Én..A Team ramjaim szuper jók , drágák is voltak (40k), de..kevés 2x1 giga. Eladni..semmit se kapok értük.Ezért gondoltam, hogy megy a dobozába, inkább nézegetem. Szerencsémre belefutottam Debrecenben a Cell ramokba.Mik a terveid a jövőt illetően?
-
sz.j
nagyúr
Valamit nagyon "eltaláltam" az EP45-UD3R beállításánál.
Az eddigi p35-ds4 1,136V@4131MHz eredményemet sikerült 99MHz-el megjavítani! -
lipi67
nagyúr
Lehet, hogy én emlékszem rosszul.. Arra céloztam, hogy 8400/8500 alá jobb a p35-oös lap, illetve kevesebb fesz kell neki.Te DS4-ben nyomtad eddig, nem? Azzol jöttek a szuper eredmények. Most meg UD3R és.. sorra döntöd meg a p35-ös eredményeidet. Ha quad lenne a gépedben érteném, így..meglepő. Erre írtam, lehet, hogy sikerült egy brutal UD3R-s lapot kifognod, s azzal egy quad...
A kapcsolási rajz nekem magam, de untesóm vill.mérnök, biztos értené. Ő viszont..Megbízhatatlan, fél év múlva se készülne el, ez 100%..
-na, nekem elég is a win7-ből..megy vissza az Xp-
-
lipi67
nagyúr
Beatvathanál 1x, én idétlen vagyok ilyenkhez.. Most a vga borít ki, KATT777 meg nem reagál.
(#12020) rvn_10: Jó lenne. Kben: A szoba fekvése olyan, hogy itt nyári melegben évemaradni is szép teljesítmény. A falak is szabályosan fűtenek..Mivel 24/7-es gép szó szerint, kell hűtés, mert megfő a cucc. (feltéve ha szét nem verem addig az egészet)
(#12021) lizakattila: Jó kis eredményeket nyomsz!!
Hát..ez az (ez is). Kímélni kellene a hőtől még. Összeérnek a Teamekkel, vga fullon pörög(nem működik az ATT valami miatt és se feszt se semmit nem tudok állítani most)
Ha Engusz összeszedi a cuccot (le is mér 1-2 adatot stb) jöhet a móka. Gorni küld kábeleket, csak idő meg türelem kérdése lenne. -
bzs73
őstag
-
bzs73
őstag
Na még egy kicsi és befogod a volt procimat.
1.072v teszt -
bzs73
őstag
Hát nekem procija válogatta.A 2. legjobb e8400-m,ami BMW001 procija volt az jobban ment p35ds4-be.Eggyel kisebb fesz elég volt neki mindenhol,de az utolsó brutál e8400-em,alig akart elindulni 4.5ghz-n 1.200v-on a p35-be,ud3r-be meg ment szépen.De a többi opción is gyengébben ment p35-be,de az előző 8400 meg jobb volt p35-be.A p35ds4 lap amugy ugyanaz volt,tehát az is kizárva hogy egy gyengébb tipusú p35 lett volna,és ramok is ugyanazok voltak.Én is vártam hogy majd ha ud3r-be így megy,akkor p35-be még lentebb birok menni,aztán lestem hogy még úgy se ment.Néztem is hogy az előző brutál 8400 meg abba ment jobban.Na mindeggy,az biztos hogy jó az ud3r.Droppot meg lapja válogatja.Nekem ez a 6. ud3r,és volt ud3p is,és ez a mostani droppol a legkevesebbet.A legrosszabb az ud3p volt.A mostani ált 0.02 felett droppol kicsivel.
Szinte minden fesznél ennyi,és másik procival is ennyi volt.llc nélkül 0.03-0.04 között van a dropp.Ált eddig llc-vel volt ennyi mint most llc nélkül. -
bzs73
őstag
Üdv szj.
Én nem is azért írtam hogy ez törvényszerű,és hogy ezt aki tuingol érdekli,mármint a fogyasztás,csupán szakmai kérdés,mert sokan azért alulfeszelnek hogy esetleg spóroljanak,és vid-től függetlenül hogy alacsony vagy magas,azt tudni kell szerintem hogy spórolni vid alatt lehet.Szerintem,és olvasmányaim szerint is ez jött le,és csak véleményeztem a dolgot.Melegedés meg hűtéstől függ úgy is,ami a tuning alapszabálya.(#11721) krammerka: Jó reggelt neked is.Sokáig húztuk az északa.
-
hát nekem nagyon nem tetszik és ennek hangot is adtam
nem értem a dizájnereketszeretem a kék szint,itt kvára nem jön be.
a linkek is attól voltak jók,hogy kiemelkedtek a sorok közül.
könnyedén megtaláltál a topicban dolgokat.
na most aztán guvadhat a szemünk kifelé.
igy reggelre kissé felb@sztam magam.
fél életemet itt töltöm a PH-n és erre elcseszik. -
lipi67
nagyúr
Kben hol laksz kerületileg? Ha meg tudnánk 1ezni, jó lenne, ha a nem pest másik végéből menne hozzád valaki megnézni a procit, ha már ragaszkodsz hozzá.
(#11354) Aggregátor 1,36-on hozott 4GHZ felett, és 1,328-on 4GHZ-et. Kiszedni..naaa
. Este meg hideg van, simán csak egy ablak rányit-tal meg tudnád nézni. Szerintnem jó kis proci, s egy komolyabb hűtővel 1,32-1,34 között mehetne 24/7-be. Valid? én..több mint 1,8V-ot adtam bneki biosban!!!
-
krammerka
őstag
azaz 65?
(nem vagyok túl jó matekos)
És láttam nállad még legalább olyan jó dolgokat,mint az E8400-as procid:
DAM Quick FTS 660 "fenekező" távdobó orsó, 6 csapágy, alu pótdob
Spro Syntra 3500 Feeder-orsó, 6 csapágy, alu pótdob
Trabucco Engineering PWS Stratus Match 7000 match-bot, 420cm hosszú, 3 részes, 10-22g dobósúlyú
Spro Inotech Feeder M/H IMS90 High Modulus Carbon Feeder-bot, 390cm hosszú, 3 + 2 tagImádom a match,és feeder botokat.Az egy igazi élmény.............
A match botomat elszúrtam,mert 390-est vettem a 420-as helyett,viszont van rajta egy nagyon műszer Schimano Exage orsó,az kompenzálja -
lipi67
nagyúr
Gyááááá!
Mondjuk ez átvetítve az én gépembe: ram-vga nálam jobban terheli a lapot, p45-ben picit több fesz, Te már kitapasztaltad, tehát..
Ezt úgy 1,425-ön hozná..s utána meg..bele se merek gondolni.
Prájmolni.. Én nem tenném!Ez a proci már bizonyított, s ki járatná 24/7-ben 5GHz-en? ------ Ok, hazudtam, én 1,5v felett is megteszem ha kell, de mi van ha nálam köt ki? Jó az úgy ..csak óvatosan
Bagira: Ez tart vissza (többek közt). Megtartani nem szeretném, itt a quad. Tesztelem 1-2 hétig, s utána el köll adni..
-
lipi67
nagyúr
Tudom én, ezért is tettem rá a linkelt ajánlatra 2k-t, hátha. A gáz az, hogy (nekem gáz) csak február első 2 hetéig érdekelne, míg hideg van, mert a vége érdekel. Mint procit nem akartam volna használni, csak 1-2 hét teszt mint ezt a 3200-at, és utána eladtam volna. Ha bukok is rajta 1-2k-t, megéri. Inkább erre menjen mint kocsmára..
(#10901) darál0w : Ki fog derülni, hogy menni is tud-e
4,6GHz kellene meg 4,5-ön fussanak a tesztek (kb).
(#10902) akoska07 : Huhh..Utoljára vagy 2 éve beszélgettem vele..sztem arra se emlékszik már, hogy létezik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged