- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen házat vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #6590 üzenetére
Én is nyomtam 1et. Azt hittem "max"-ot, de az asszony szerint "min" volt.
Nem hanyagolom ám el a topik látogatásást és a tuningot, csak most kicsi ..nem vok otthon. Láttam, van 1-2 szép eredmény.
A cpu tuninghoz. Igen, blend szerintem se (csak!!!) a cpu-ról szól, de, így kezdtük, nem lehet visszacsinálni. Mindenkinek igaza van szerintem. Hisz valóban nem a blend a best,de ha szigoruan néznénk, akkor nem is lenne csak valid. (hisz csak tuning, s szarni rá, h 2mp vagy 48 óra) Opciók vannak, kompenzálja. (pont a max OC szól arról) S max üzemnél..hiába menne a prockó, ha a ram nem bírná. Üzemelnie kell a rendszernek.
Ha hazamegyek , sztem eladom a 9400-et vagy talán szerzek végre másik lapot, s újra tesztelhetek is..
-
subaruwrc
félisten
kérnék egy módosítást az E8600asom max fsb részébe
-
krammerka
őstag
Természetesen ez az én saját véleményem,és nem vitaként szántam,bocs ha úgy jött le.
-
krammerka
őstag
viszont nehéz lenne az elmúlt időszakot visszafordítani,és mindenkivel megcsináltatni azokat a teszteket amelyek a proci "nyers erejét" mutatják.
A táblázat valamikor 2007 karácsonyán indult,és a kezdetektől fogva blend teszt ment.......tom-tol: ez is igaz,de egy tuning nem csak a processzor húzásából áll,csinálj mellé egy rossz ram beállítást,vagy ne is foglalkozz a rammal,csak told az fsb-t............,mennyit fog menni az a procc?
Itt a cél az volt,hogy hozzunk ki minnél többet az adott konfigból,de ez nem csak a procira vonatkozik............ -
bzs73
őstag
válasz
tom_tol #6582 üzenetére
eggyetértek.
Az hogy a ramot ill lapot ki hogy feszeli,állítja mindeggy.Szerintem is a procira kéne kihegyezni a dolgot,hogy más ne zavarjon be,tehát a proci nyers erejére,önnmagába.Az én eredményeim azok is amik fent vannak a táblázatba,na de ez valószínű úgy is így marad,de engem mondjuk nem is zavar a dolog.Annyi hogy aki blendet ill largefft-t nyom nem úgy nézem hogy ez a proci nyers ereje,tudása. -
-
bzs73
őstag
Hát a nagy többség blendet nyomott eddig is,meg nem 24/7-es beállítások ezek.Amugy van itt olyan is akinek se blend se small nem ment és largefft-t nyomott,és azzal van fent a listán.Végül is nincs kikötve aszthiszem hogy melyiket kell nyomni.Amugy proci tesztre én is smallt szoktam nyomni,mert az tényleg csak a procit teszteli,de hát mindenki maga dönti el mit nyom.
-
Bagira01
veterán
Jövő hét végén lehet h benézek egy e3200-al a topicba, de semmi se biztos. Egyik ismerősnek vettnk 1-t, vmi kib@szott szarul megy tuningba. 12x266Mhz 1,24v
-
kulerr
őstag
szórakoztam egy kicsit a 920-asommal 50 min prime 1,184V 4011Mhz...mehetne a listába!
-
Főcske
tag
Teszteltem az 1.35V-os opcióba is az E8500-el, szerintem jó eredmény a magas VID-hez képest.[link]
-
kulerr
őstag
megvan az új proccom!! D0 ...ígéretesnek tűnik
-
Eladó egy intel celeron processzor 2,6ghz 800mhz LGA775-PCI_EXPRESSZ
ezen majdnem besz@rtamnyitok neki uj táblázatot
krammerka : felrakjam ?
tom_tol :
-
kimi02
őstag
Nagyon kihalt a topik
Go..Go...Go.....
-
kimi02
őstag
-
Lacpac
őstag
válasz
akoska07 #6553 üzenetére
Ezen már nem tudok, (gondolom a max üzem az a 24/7-es beállítást takarja, nekem meg így megy. Lehetne 4Ghz is, mert 1,35V alatt megvan stabilan, de nem használom ki még így sem) 1.040V-on 3100MHz, ez elég jó szerintem az E5200-ak között.
350×12,5-ön is volt már, még orthos is ment vele, igaz nem volt időm kitesztelni.
Följebb meg biztos nem megy, mert az fsb wall itt megfogja. 351×6 már nem megy neki -
bzs73
őstag
Majd be indul megint a topic.Most már jön a tuning szezon,és lessz itt élet.
-
lizakattila
senior tag
Egy pici javítás:
Q6600@max fsb
A sarokban a CoreTemp sajna baromságot mutat, mert azt előtte nyitottam.(#6495) lipi67: Cseréljünk procit egy hétre, és akkor lesz mit tesztelned.
-
Lacpac
őstag
Sziasztok!
Max üzemre lesz! (nem a max, de így használom.)
E5200 R0
VID:1,2750
FPO:3907A248
Giga 965P-S3
4GB Mushkin (2*2)
AC freezer 64Pro, LGA775-re saját gyártmányú lefogató
Link
Többi majd jön, ha lesz időm -
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #6537 üzenetére
Hát lehet min,mert boldog boldogtalan tanácsokat osztogat az biztos.Néha jókat nevetek én is,de hozzá se szólok már, mert még le is hurrognak hogy mért állítom az ellenkezőjét.Na de mindeggy mert megbirom én is találni a megfelelő embereket,akikkel megbirom osztani a tapasztalatokat,és nem hallomásból építgetem a dolgaimat.Azért hálistennek még ez a topic mentes az ilyen dolgoktól.Mármint a sok zagyvaságtól,ill értelmetlen tanácsoktól,vitáktól.Remélem így is marad.
-
blazsey2
senior tag
Jó reggelt!Egy kis max-oc javítás [link].Ákoska jobbulást.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #6524 üzenetére
Na látom te is annyira vágod ezt a témát mint én.
Én arra értettem hogy azért újabb játékok többsége már a 2 magot kihasználja de win alapból csak 1 magot enged.Ha engeded mind2 magot csak jobb neki szerintem.Eleve a proci sincs terhelve annyira,na meg...
Na mindeggy.Majd másik topicba.Nem idevaló.6524) akoska07:Hát én is asusos voltam nagyon, és végig is zongoráztam őket rendesen.Nekem most is jobban bejönnek összességébe,de hát nálam is a tuning a lényeg,ezért is váltottam.
-
nekem is azért van 2 mag.
mert bőven sok.
amennyit meg tényleg dolgozok a gépen,azt elvégzem 2 maggal is.feladatkezelő: hát ebben nem sokat tudok neked segiteni.
egyébként sztem akkor lenne értelme leosztani 2 magra a terhelést
ha a game közben irnál vagy 2 dvd-t,és kódolnál egy avi-t dvd-be
más esetben nem gondolom,hogy elfogyna egy mag ereje a game alá.
ez nem azt jelenti,hogy igy is van. én ezt gondolom.az egyik legjobb lap most az UD3P,ezt én is tanusithatom,fapados vagy sem
jól mennek benne a procik és a ramok is.
én nagy asus fan voltam,de simán átálltam a giga mellé.
csak jó tapasztalatom van a P35 DS3-tól kezdve... -
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #6522 üzenetére
Hát nem is sírok.
Nekem teljesítmény pont játékokra kell az meg 2 magot bír egyelőre.Máramelyik.Azt a 3-4 játékot kivéve ami már használ is 4 magot.
Amugy ezzel kapcsolatba kérdeznék tőled valamit,bár nem pont a topikba vág.Ha játékoknál ugye ctrl+alt+del=feladatkezelő >folyamatok>kiválasztom a játékot ami fut>jobb egérgomb> Affinitás beállítása>hogy hány magot használjon a játék.Na most itt ha engedi a 2 magot azt ki is használja vagy csak engedi és semmi értelme.Alapból szinte mindíg 1 mag van engedélyezve de ha engedem mindkettőt a terhelés eloszlik azt látom a magkezelésen.Na mindeggy végül is mert én ált engedélyezem mindkét magot .Bocs ha hülyeséget írok de ebbe nem vagyok annyira otthon.De mondom hátha te nagyobb gamer vagy.Amugy maximus II formulába nem ment így az a q9550.Én 1.160v-on csak smallt bírtam nyomni.blend csak 1.168v-on volt meg ud3p lapba meg nézd meg BMW-nél 1.152v-on blend van.Ennyi a külömbség tuningba a csúcs asus p45-be és a fapados ud3 szériába.Na de BMW se nyomott RE lapba ilyeneket ezzel a wolfival mint én ud3 szériába,és főleg p35ds4 lapba amiket nyomtam.
-
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #6512 üzenetére
Na majd lessz valami.Te maradsz egyelőre ezen a konfigon?Vagy csak az eladáson múlik.Én télire maradok még,mert raktunk már össze corei5-t is,és hát se játékokba se úgy általánosan amiket csinálok nem hozna semmi újat.Próbáltam és ez van.Tavasszal azért meglessz a corei,mert nehogy már ne,de annyira nem sürgetem.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #6510 üzenetére
mugen2-t mérete miatt nem akarom.A ThermoLab Baram szerintem is jó lenne és az nem is nagy,és nagyon jól hűt.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #6508 üzenetére
ja.gyakorlok sokat.
Azért felnézek szinte minden nap a ph-ra,csak nem vagyok olyan aktív.Majd megunom azt is és akkor többet leszek.Most hűtőn filózok milyet vegyek.
Amiken filózok:
-Xigmatek Dark Knight HDT-S1283V
-Xigmatek Thor's Hammer S126384
-ThermoLab Baram
-Corsair Hydro H50
A ThermoLab Baram érné meg a legjobban mert 12k alatt van és brutális jó,csak nem annyira teccik mint pl Thor's Hammer ami 15k,de már azon a 3k-n nem múlik.Ezek mind corei lefogatót is tartalmaznak,szóval végre már hosszútávra terveznék hűtőt,azért is akarom jól átgondolni a dolgot.Z600 is teccik és most is a legjobbak közt van de hát brutál nagy és olyat nem akarok,meg vanaz apróba Thermalright True Black is 15k-ba.Corsair Hydro H50 meg már 18k ami sok egy cpu hűtőért.
Na majd kitalálom. -
kulerr
őstag
válasz
krammerka #6499 üzenetére
dehogynem! lipivel basztattok h le sem....
elég sok meló van hála istennek, meg mikor este 6 után hazaesek a gyerekkel kell tanulnom közben...örülök ha van fél-egy óram mikor e leveleimet megnézem stb. hétvégén meg sorra jönnek a programok (Savaria karnevál-Egri túra
, most a kőszegi szüreti fesztivál-na az húzós volt, jövő héten gesztenyeünnep ami ugye a gyereké , majd bucsu....)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest