Új hozzászólás Aktív témák
-
kimi02
őstag
-
lipi67
nagyúr
Nagy a pangás..
Én tesztelnék szívesen, de már kilőttem az egész táblázatot -
lipi67
nagyúr
Mi köze a 32 vs 64 bitnek?
Memória meg..Hát ha valahol, Nálad szaldgálhat rendesen
-Többit majd szóban- Lassan ott is vok!
(#6493) krammerka ?: Azt hittem, lesz másik lapom. Kben meg azért jó ez is meg a 2xxx is, mert nem drága, s nem sajnálnám annyira ha 1,9v-on elégne. Széthajtanám az agyát.
-
Brumi˘
addikt
Srácok, nem lesz véletlen eee tuning lista? Mert akkor hagyom a primeot legközelebb és be is szálnék rá.
-
lipi67
nagyúr
Nem, nem tesztre. Megvettem (volna). Ilyen az én szerencsém..Nincs lap, s még csak nem is mi (eladó -vevő) tehetünk róla.
Pedig..nagyon beleéltem már magam.
#6475) krammerka: Azt hiszem, félreérthetó voltam. Árában BŐVEN OK!! Arra céloztam csupán, hogy a nagy MHz-ek miatt, más kategóriába sorolja majd x-y, legenda és csalódás lesz. Pl ilyen a TX2. Kiváló hűtő, veri a mezőnyt, de abban (s talán picit feljebbi ) ársávban. Elterjedt a híre, s mikor "pistike" megvette, azt hitte , hogy vízhűtése van, s mikor forrt alatta a jól túlfeszelt proci, állt és nem értette.
-Lényeg: Kva jó, hogy magadra találtál végre, üdv az élők között!!!kulerr: alapon, vagy húzva???
-
kulerr
őstag
válasz
akoska07 #6480 üzenetére
semmi megvagyok sok meló ...ha van időm akkor meg játék + a sorozatom (24) amit nézek bőszen
Ha minden igaz kipróbálok másik i7-es proccot is a közeljövőben ha nálam lesz egy darabig tesztelgetem majd...ja egyébként nem a cerkához hasonlítom hanem a quadokhoz, de előjön a HT még ha nem is brutálisan de meglátni...
7*333 igen pont azért írtam h nem mérvadó -
el voltál kicsit tünve.
mizu veled?
hogy tetszik az uj géped,sikerült már beletanulni ?mihez képest nem mérvadó ?
ne egy celeronhoz hasonlitsd
jöhet még ide több i7 cucc is,és akkor ők majd tudják a tiedhez hasonlitani.
ha ugyanazon beállitásokkal megy.egyébként az i7 tulajoknak,nem könnyü beállitani a 7*333 -t
krammerka : tőlem mehet a téma.
várjunk még azért észrevételeket,hátha mond vki vmi okosat. -
kulerr
őstag
én is csinálnék, csak sajna nem lenne mérvadó...akit érdekel egyébként 17000 pötty volt az i7.....
-
blazsey2
senior tag
Cinebench,csak hogy nekem is legyen valami eredményem.
-
No-kia
addikt
-
lipi67
nagyúr
bakker..#6464) tom_tol: Köszi! Én is megcsináltam, [Uezt], durván u.az. Gondolom az eltérés az L2-ből adódhat.
(#6465) akoska07 : Én azért gondoltam szinkronban, hogy ne legyen olyan, hogy x user lapja 333-on 1xüen nem tud olyan visszaosztást. Most így hirtelen, nem tudm, hogy mi az a visszaosztás amit minden lap tud. Semmi más ok nem jutott az eszembe hirtelen, s most sem
. Nekem jó "bármi", én mindenbe benne vok.
-
tudod... én semmi jónak nem vagyok az elrontója.
lehet a 7-es szorzó,mert ha betéved egy E6300 tulaj,neki az a max
és a 333 FSB-t is tudja az összes proci.
a ramok sztem mehetnének 1066-on 5-5-5-15
habár vannak 800-as ramok amik nem mennek annyit.
csak azért gondoltam,mert a 667MHz az azért már elég gyengének mondható
tudom,nem az erős tuning a lényeg... -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #6458 üzenetére
Látod miről beszélek. Az ugrott be, hogy ez nem csak verseny, tájékoztató jelleg is arról pl. ha vki lapot venne, miben megy a legjobban a procija, ha valaki x procit keres, melyik a jobb FPO stb.. S ha bejönnek pl. ezek a szuper (mert valóban az!!! félreértés ne essék) celeronok, félreérthető lesz 1-2 kevésbé járatos számára a tényleges tudása, s esetleg egy jobb procival szemben favorizálja majd. (Igaz, ki nem szarja le, olvasson utána, vagy kérdezzen..). Így lenne némi támpont, hogy x MHz y prociknál milyen "erőt takar".
Persze ez csak magánvélemény. (7*333-at a 6550-6750 stb is tud, ramok lehetnének szinkronban, azt is tudja minden lap. 5-5-5-15 is ok és tRd 10 -se jelentene problémát senkinek. Az itt lényegtelen, hogy sokkal jobb beállítást is tudnánk, lényeg az, hogy ezt egy 1000 éves AsRock deszka, egy kettétört samsung 667-es ram is tudja...Ha tök hülyeség , lőjetek le.
-
lipi67
nagyúr
Ezért kérdeztem!
(#6457) tom_tol: Hát..az csak úgy hasraütésre született opció volt, még a C R10 se volt biztos. De maradjon, nekem mind1. Azért én most megcsinálom a 8*400-at 800-as ramokkal, pill.
akoska: Nagyon is jó eredmény!!! Majd nézz meg egy most kis best buy cerkát . Ezért kértem, hogy csináljon már vele valaki 1 tesztet.
MHz és MHz között..van különbség. Én egy 2180 , 4300, vs 3200-re lennék kíváncsi. Bár a 4300-as alázna sztem.s a cerka lenne az utolsó. Sőt, a 4300-as 3,6-on már lazán verne minden cerka 3200-est, hioába a 4300 feletti órajel. -
válasz
tom_tol #6452 üzenetére
én is nyomtam akkor egy cbr10-et
igaz,nálam is csak az órajel értéke ugyanaz.#6453 lipi67 : ez megbeszélés-egyeztetés tárgyát képezi.
sztem nem is fontos a plusz oszlop.
meghatározható egy bizonyos szorzó*FSB és azon nyomja mindenki.
irok az opció alá egy kommentet és kész. -
lipi67
nagyúr
Valóban szép eredmény, grat! Mivel hűtöd? Nekem kicsit melegnek tűnik. (vagy már elszoktam 2xxx-től). Ja! S mennyiért akarod-tudod eladni?
tom_tol: Szia!!!!!!!!!
Rendes Tőled! Tudod mit? Csináljunk uazon a beállításon. 8*400? és...
akoska! Egyből beugrott valami! Minden 1es teszt arra megy, hogy kinek jobb a rendszere. (mert ugye nem csak proci játszik, stb..) Nem lehetne olyan, hogy a cinebench R10-nél egy olyan beállítás lenne (vagy: is lenne) amit Minden proci tud? Pl. 7*333-on .
Vélemények? -
-
No-kia
addikt
vége, ennyi volt benne ezen a feszen, és nem is rosz
jah és lehetséges hogy két hét múlva beszerzek egy E3200-at, szeretek tuningolni, de ninsc pénzem drága cuccokra, de egy ilyet hálistennek betudok szerezni, úgytűnik, akk és nem fogom kímélni, csak wallos a lapom 350 körül
-
Zsubi
őstag
Pedig tegnap este sikerült a szobát elég jól lehűtenem teszteléshez de sajnos kib@szott velem a kártya
Majd most délután neki ülők és egy kicsit próbálkozok vele
Agyaltam már rajta hogy én is kipróbálom ezt a cinebench r10-et, lehetséges délután sort kerítek rá
Hogyan kell futtatni a progitMár jön is lefelé a progi
-
lipi67
nagyúr
Szia!!!!!!!!!!
Láttam, hogy írtál közben, csak sorba akartam menni, ki ne hagyjam az előzőket! Sajnálom a kártyádat!!!!
3200 -3300..meggondolandó valóban. Beszarás, hogy , hopgy mennek, de..a 8500-ről 940-re váltásnál nagyon kijött nálam valamiért a nagyobb kraft a 9400-ben. Olyan jó lenne ha mások is csinálgatnák a cinebench r10-et, s megnézni, hogy uazon az órajelen mit is tudnak valójában a különböző procik. Nem? -
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #6426 üzenetére
Szuper eredmények! Miért érzem úgy, vennem kell egy ilyen procit. S tudom, meg is halna 1 héten belül. Ennyi pénzért... tuti kapna 1,9V-felett is léggel. Ha kényeskedik..elássuk a kertben
valóban szuper kis prockók ezek. Valamire nagyon kíváncsi lennék. Xp alatt 3 és 4 GHz-en egy cinebench R10-re. Mi rejtőzik a magas órajel mögött? (milyen erő).
#6429) No-kia : Abba ne hagyd!
(#6428) akoska07 : Igen, és igen se everest ,s a tűréshatár is túl van lépve 1,312, abból ott 1,296 lesz..
-
teljesen jó az az eredmény.
Brumi˘ : én ugy láttam nála van több 0.26MHz-el.
(4380.04 vs 4380.3)
a fesz nem számit a besorolásnál sztem.
és az abc sorrend is csak akkor számithat,ha teljesen ugyanaz az órajel.
ebben az esetben eléd kellett volna rakni.
nem mintha a világ jobb lenne tőle,de ha már lista akkor.... -
No-kia
addikt
ajaj, 3330MHz-en 25 perc után kékhalál, remélem finomítással még bírja ezt
-
krammerka
őstag
-
lipi67
nagyúr
Alakul rendesen!
(#6407) CHIPman : Ha így történt, bocsi! Lehet akkor tájt volt sok zűr itt is és Krammerkáéknál is, s ezért lehetett, hogy én nem vettem észre,s hogy Ő meg nem tette fel. (vagy: figyelmetlen voltam, s Ő meg azért nem tette fel mert valami hiányzott. Akár így, akár úgy...még1x bocsi!
-ja! azért elárulhatnád az eredményt!!!!-(#6406) lizakattila : Nagyon tetszik! Szuper quadod van!!!
-
Zsubi
őstag
válasz
akoska07 #6421 üzenetére
Nem érdekel holnap hozom vissza a 96GT-t és ezek mennek a süllyesztőbe
Volt már egyszer 4770-em de azokkal semmi gond nem volt ez meg itt buzizik velem
Nah mind1 most ez nagyon fel bosszantott
Arról nem is beszélve hogy 96GT-n jobban fut a NFS: Shift mint egy darab 4770-en ez azért vicc, elindítom a játékot és azokkal a beállításokkal amivel játszottam 96GT-n szagatás mentesen 4770-el úgy szaggat hogy játszhatatlan a game -
Zsubi
őstag
válasz
akoska07 #6417 üzenetére
Basszus.....most elakartam kezdeni tesztelni csináltam előtte egy CMOS, elindítom a gépet beállítom 4410Mhz-re és láss csodát nem bootol a gép
Tegnap óta alapon ment a gépem 96GT-vel de ma délután kölcsön adtam és az egyik 4770-es van bent és erre gyanakszom hogy nem akar menni rendesen a vas lehetséges ez -
Zsubi
őstag
válasz
akoska07 #6415 üzenetére
Szokásos......E8400
Próbálkozok a 4410Mhz-el és megpróbálom az alapfeszes eredményemet is megjavítani, mert nem vagyok vel megelégedve
Jó lenne már megvenni a deszkádat, mert ettől a laptól nem vagyok hanyatt esve
Ezeket simán tudni fogja UD3-ban is ilyen feszekkel majd hidd csak el -
Zsubi
őstag
Ha minden igaz este (éjszaka
) jövök eredménnyel vagy még az is lehet hogy eredményekkel
-
No-kia
addikt
ezzel bekerülhetek az 1.3V -be?
és még van benne -
válasz
lizakattila #6406 üzenetére
frissitve...
szépen haladsz
-
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #6401 üzenetére
Köszi!
Max OC-be is kérnék majd egy frissítést:
Q6600@max OC -
No-kia
addikt
nem is rossz ez a proci, már 3,3 fölött járok 24/7-ben, jóhogy újra elkezdtem vele foglalkozni
jóféléből való, jóhogy elcseréltem anno
-
No-kia
addikt
-
válasz
lizakattila #6399 üzenetére
frissitve...
#6400 tom_tol : igen,én is ugy gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Formula-1
- Autós topik
- Politika
- Fogyjunk le!
- Renault, Dacia topik
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Ukrajnai háború
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest