- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Szegény ember..gondolkodik
Arra kíváncsi lennék, mit megy ebben a lapban egy 3200-es cerka. Szegényre annyi szuflát küldenék..De a quad nekem drága, nem égetem el, ha 1 mód van rá..
Mod: Meg biza, főleg ha nincs bevételed (meló) de van 2 törpéd, s még a yard is megb@sz 50k-ra mert rúgtál 1-et (kettőt
) Ja! Meg van sok fura alak már itt a ph-n is, észnél kell lenni. Én nem vok egy nagy üzeletelős. Szinte mindent Iponból veszek. Ez azért jó, mert ha valami megtetszik, számlával, garral, papírjaival azonnal átveszik tőlem. Eladni 1 db 2180-at adtam itt el ha jól emlékszem. a venni meg csak vagy 20-30giga ramot vettem Bagiék Petijétől, meg ugye a mostani Team Xtreem ramokat, amiket ő hozatott be kérésre.
-
lipi67
nagyúr
Még akarom tesztelni, s azért sejtettem, hogy nem lesz nyerő nekem,s már úgy vettem, hogy közben lebeszéltem az eladását. Nincs sok pénzem, luxus 2 deszka, nekem tutira kell mennem. Kifizetni már 1 hónapja kifizettem, csak visszakaptam a pénzt mert még nem tudta elküldeni a lapot. Majd ma utal a lányom megint ha hazér a suliból, mert én technikai okok miatt (kérnek itt szem.igazolványt,s én elhagytam az összes iratomat) nem tudok. Neki meg már van
Szóval..lényegébe 2 hétre kölcsönzöm a suskát egy boltnak, cserébe játszahatok a deszkával kedvemre. Igaz, ha közben meggondolnám magam, meg is tarthatom, eladhatom másnak stb..de tuti vevő már van, így biztonságban vok
-
lipi67
nagyúr
50k.. Hm Üzletnek jó lenne, de..
1. Még ki se tesztelted
2. Lehet, soha se lesz ilyen procid..Carlosca vs Win7 : A carlosca beállításaival simán lefutott 3,4-en a Win7 is, de 3440-en u.úgy eldobál. Szintem detto u.az a 2! (sőt..-teljesen u.az 1,152v-on)
[Carlosca]
[Win7] -
bzs73
őstag
Most elindítottam 1.184v-on a 4.5ghz-t-smallfft, de 5 prcnél eldobott az egyik mag.Utána blend,de az meg úgyszintén 5-6 percnél kékhalál.Mondjuk a kékhalál nem proci hibára utal.Ott mch vagy ref hiba lessz.blend még lehet meglessz 1.184v-on.
Amugy a prociért már kaptam ajánlatot,pontosan azonalli 50k.
De hát mondtam hogy no no no no no -
lipi67
nagyúr
Csak linkekkel szórd tele a netet (tuningos fórumokra gondolok), s töltsd fel valahova azt a videot. Ja! Kben beszarok!!! Brutal jó!!!!!!!!! Mennyi is az ára? Ne kinlódj vele, átveszem azért a huszonvalamennyik-értÉn azóta szenvedek, de DQ6-ban képtelenség 3,4GHz felett stabilizálni, most Win7 alatt megy uaz a teszt. Carlosca vs Win7
-
bzs73
őstag
Na fiúk lement a 4.5ghz prime.
4.5ghz@1.200v prime
Ezt úgyérzem videóval is bizónyítani kell és itt van egy kis video,igaz ez még csak 4 percnél jár és elég rosszul lerontotta a youtube,de remélem valami kivehető.
Ha van valakinek ötlete mivel vegyem fel videóra,és hova töltsem fel megcsinálom,és várom az ötleteket.Felveszem az egész tesztet,vagy több részletbe,mert ezt úgyse hiszik el.A teszt lazán szobahőmérsékleten készült,nem is hidegbe.A videót meg megoldom valahogy,és csinálok hosszabbat,és jobb minőségűt valahogy. -
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #6886 üzenetére
Kiismerni? Mit kell ezen kiismerni? Szinte detto uaz. Nem. Gyengébb! Sokkal. Q6600-nál biztos jobban menne, de most a lapommal versenyeznie..nem sok értelme van. Még játszok vele, ne aggódj, de a lenagyolás (sőt, több) már meg volt. Lehet , hogy alacsonyabb fesznél, vagy 1,2v felett majd magára talál, de szerintem felül inkább nagyobb lesz a különbség..
(#6887) bzs73 : Jó is az!
-
bzs73
őstag
Hát egy kis remény volt hogy jobb lessz mint az ud3 széria,de nem sok.Ez van.Tuningba az ud3 az egyik legjobb,ez tény.
Én is kipróbáltam sok lapot,és annak ellenére hogy én is fapadosnak tartom az ud3r-t,a tuning miatt csak ezen vagyok.6886) krammerka:Jó reggelt neked is.
A 6866-os hozzászólásra számoltál?A 6865-ös hozzászólásodra reagáltam.
-
lipi67
nagyúr
Nem feküdtem le, hátha..De képtelen voltam feljebb tornászni. Holnap Re.
-
lipi67
nagyúr
[kb itt]
Joccakát! -
lipi67
nagyúr
[Eddig, s valahol itt vége is van ezen a feszen..] S ezen a feszen már 220MHz hátrány..
-
lipi67
nagyúr
Látom! Köszi! (jó látni)
Én is beüzemeltem a DQ6-ot és..engem is meglepett most. Ut.hsz óta prájmolnék. Első opció ugye vid/bios volt, de mivel ezen nincs LLC, igy az 1,152v-ot nézem, másik (UD3R) ennyin ment itt. Először is ennek 1,225v kell a terhelt 1,152-höz (UD3R -ben a VID ami esetemben 1,1875) -igaz LLC-vel.
Másodszor meg, most kinlódok 3,4GHz-cel, UD3R-ben ezen a feszen 3588MHz volt. P45 DQ6 vs p45 UD3R..Miről beszélünk? Nem 1 kategória! -
bzs73
őstag
Akkor ezek szerint megérkezett a DQ6.Na hát kíváncsian várjuk hogy veszi fel a kesztyűt az ud3r lappal.Én majd arra lennék kíváncsi,hogy dq6-ba is hiányoznak-e a köztes feszek.Biztos tudod miről beszélek.pl:0.912v-0.928v és így tovább van,de 0.920 nincs.Most nekem azt mondták hogy jobb, fullosabb gigákba már nem hiányoznak a feszek.
-
lipi67
nagyúr
Mi lesz itt? Én rögtön kezdem a dq6-tal..(#6850) bzs73 : Beszarok.. (sorba olvasom, azért lesz ilyen fura hsz.., s a"mi lesz itt?"-et Rád értettem, én a DQ6-tól ..nem várok túl sokat..)
(#6854) kimi02: Zenéltetsd tovább, lép az még 1 oktávot, amúgy..előző biossal ezen a feszen mit ment?
(#6856) krammerka: Éppen..2 ollót tudok szerezni, vihetem?
-
bzs73
őstag
Na itt van még egy 3.6ghz@1.008v blend
Holnap finomítás és további tesztek,de már 4.2ghz-től felfelé. -
bzs73
őstag
válasz
krammerka #6865 üzenetére
Ezt most hogy érted hogy azonos feszen.Mert ez 1.120v.A tied 1.120v-on mennyit ment akkor?4ghz-t majdnem?Nem azt mondtad hogy 4ghz-t 1.168v-on vitte?
Hogy is van ez?
Ami most volt procim az ment 4ghz-t 1.120v-on.Na arra vertem rá majdnem 200mhz-t azonos feszen.Nem?De holnap ráverem,mert még ezen a 1.120v-on finomítok.6864) lizakattila:Hát csak nem bírtam ki megint.
Nem tudok mit csinálni.
-
bzs73
őstag
válasz
krammerka #6862 üzenetére
Na én meg csak csináltam egy 4ghz feletti tesztet is.
4176mhz@1.120v blend -
bzs73
őstag
válasz
krammerka #6856 üzenetére
Hát az még odébb lessz.Ma nem is néztem csak 9-es szórzón,és csak 4ghz-ig,de hát még ki kell tesztelni a többi szórzón is,mert pl ami most volt az is 8.5 szórzón ment a legjobban,de volt már olyan wolfim ami 7.5 vagy 8-as szórzón volt a legjobb.Yorkit ki lehet tesztelni 1-2 nap alatt de wolfiba van ám sok lehetőség.Az biztos hogy én se számítottam rá,hogy ilyen jól mennyen.Azért p35-be szép lenne a4ghz@1.072,és szerintem meg is lessz.Az meg még a további tesztekbe fog kiderülni hogy 4.5ghz fele is így viselkedik-e.Egy jó procit ugye nem 4ghz-ből kell megitélni,tehát az hogy milyen is lessz még nem tudni.Kíváncsi vagyok rá én is,de nincs már kedvem hozzá ma.Északa is hosszú volt,álmos is vagyok,stb.Van még idő.
-
bzs73
őstag
válasz
lizakattila #6853 üzenetére
Na az jó.Akkor grat a kislányodhoz.
Á szerzek én majd p35ds4-et.Az már volt és az a legjobb.6854) kimi02:Hát persze hogy az f10c a legjobb.Én is azzal nyomom,de ez ki lett már tárgyalva nem egyszer,hogy ez a legjobb bios.
-
kimi02
őstag
Na, az F10c BIOS eddig igy Muzsikál
-
lizakattila
senior tag
Nem vagy egyedül, én figyelem a fejleményeket (csak én annyira nem unatkozok, mert épp édes kettesben vagyok a 15hónapos lányommal úgy este 8-ig.).
Pont most akartam írni, hogy vágok egy hátast, ha ez is lefut.
De ha nagyon kíváncsi vagy rá, hogy menne-e, akkor küldd el a procit nyugodtan, és megnézem, hogy a P35-DS3P-ben mit megy. -
bzs73
őstag
Na elindult a prime 4ghz@1.072v-on,de 2 perc után kilépett,rá 1 percre pedig lefagytam.
Szerintem p35-be meglenne.Amúgy tényleg elvagyok én így egyedül is,ahogy látom.
-
bzs73
őstag
Azért csak elindítottam 1.072v-on is.
Midjárt rá küldöm a prime-t.Ezt már nem fogja bírni szerintem.
1.072v -
bzs73
őstag
válasz
lizakattila #6849 üzenetére
4ghz@1.088v blend
Igen lefutott.
Most kicsit pihentetek mert mióta meghozta a postás ,úgy 10 óra felé,azóta nyúzom a wolfit.Azóta szinte csak teszteltem.Annyit pihent még elszaladtam a postára,meg a boltba.
Majd talán este folyt köv.
Hát ez a proci csúcs az biztos.Most azon gondolkodok keményen megérné -e p35ds4-re visszamenni,mert ott tuti még kevesebb fesz kéne mindenhol.Lásd az előző is jobb volt p35-be. -
bzs73
őstag
válasz
tom_tol #6847 üzenetére
Hát b@sszus most megy a 4ghz 1.088v-on.5 prcnél tart a blend.
Majd szerintem felveszem videóra mert ezt se fogják elhinni.
A pláne hogy ezeket p45 lapba nyomom.p35ds4 lapba azért kevesebb kell.Lehet abba kerül át.Az előző procim is abba ment jobban,csak franc a hülye fejemet eladtam. -
bzs73
őstag
Na köv eredmény.
4ghz@1.104v blend
Jól elvagyok itt egymagam.
Na megyek enni aztán nézem tovább. -
bzs73
őstag
3ghz@0.896v blend
Na ez p35 lapba még menne lentebb is egyértékkel.Ez brutális.
Még talán a 3.6ghz-et megbirom nézni utána dolgom van,de este folyt köv. -
bzs73
őstag
Még mindíg megy 0.896v-on.Besz@rok.
-
bzs73
őstag
Megy a blend 0.896v-on 3ghz-en-p45-be.Na ez már döfi.Az előző procim ezt csak p35-be tudta,de itt p45-be csak bootolt,de nem bírta 1 percig se a tesztet. -
bzs73
őstag
Első teszt alapon lazán.
3ghz@0.912v
Nézem mindjárt 0.896v-on hátha. -
bzs73
őstag
Na megjött az új proci.
Egyelőre 3ghz megy 0.912v-on.Lazán végez vele nemsoká,utána próba 0.896v-on.
Kupakot polírozni nem kell mert sík egyenes,semmi gond vele.
FPO:Q829A420
Amúgy vid ennek is 1.175vde különbözik a másiktól,mert annak 40 fokon álltak a magok,és onnan mértek pontosan,ennek meg 38 ill 42-n áll.Jó lessz ez nagyon,úgy érzem.
-
lipi67
nagyúr
Hali! Igen, igazad van, 4GHz-ig könnyű fesz nélkül eljutni (már amelyikkel...), felette kezd érdekes lenni a dolog. (majdnem "történet"-et írtam, de rühellem ezt a szót meg az "anno"-t..
)
"Van ott eldugva nem 1-2 ilyen még itt ott csak figyelni kell" - Jó-jó, de hol van az az ott?
Ára..-mázlista-
Szuper, hogy végül elment korrekt árban a procid! 8xxx-ben nagyon régen voltam, majd beugrok, csak jönne már meg az a DQ6..(szedném szét a gépet, nem lesz 1xű..)
Most már minden Rajtad áll, hajrá!krammerka: Jó látni itt is- ott is újra az aktivitásodat!
-
bzs73
őstag
Üdv lipi.Hát én rástartoltam nagyon az ilyen procikra.Van ott eldugva nem 1-2 ilyen még itt ott csak figyelni kell.Hát hogy milyen lessz azt meg ma meglátom.Nem a 4ghz körüli eredmény határozza meg a procit,ezt te is tudod.Volt már nekem is olyan procim is ami 4ghz-et 1.15v alatt vitte,4.5ghz-hez meg 1.40 kelett neki hogy stabil legyen.Tehát majd teszt után eldől hogy milyen is ez a proci,de mondjuk ráfizetni nem fogok szerintem mert 26k-ba vettem.Annyit mindenképp megért.
Amúgy a mostanira is megjöttek a hozzáértő vevők a végére,és el is ment szépen 43k-ba.Annyiba már volt 3 vevőm is,és csak azon múlott hogy ki bír hamarabb fizetni.
Az e8000 wolf topikba már ki is tárgyalták kihez került.Ott látható.Szerintem jó helyre került. -
-
bzs73
őstag
válasz
lizakattila #6835 üzenetére
Hát ha megnézed a tápellátást is,meg a laphőt,vga hőt,stb,volt ott meleg,de hát mint mondtam nem egy komoly gépbe volt.Azért nálam más körülmények közé fog kerülni.Na de nem iszok előre a medve bőrére.Majd holnap kiderül.Az biztos hogy a mostani, már volt procim, nem ment 1.120v-on 4113mhz-t,főleg nem kánikulába.
-
lizakattila
senior tag
(#6830) bzs73: Nah megint belenyúltál valamibe.
Lehet hogy nem is volt olyan meleg, csak ahogy a procihűtő ventijének fordulatszámát elnézem, ez olyan mintha gyári hűtővel készült volna.(#6833) krammerka: Grat az új lapodoz! Ráncigáld meg benne a "kis" 3200-est.
Kiváncsi leszek mennyi különbség lesz a két lap között.
Am Ákos megvan, ha minden igaz talán már holnap lesz gépe. -
bzs73
őstag
No elment a jó kis e8400 procim.Holnap postázom.
Aztán holnap már itt is lessz a másik e8400 ami irodai gépbe volt és csak egy rövid teszt van,láthatóan elég meleg körülmények közt,de a teljesítmény az ott van még így is.Na majd meglátjuk nálam hogy megy. -
lipi67
nagyúr
válasz
lizakattila #6828 üzenetére
Szia!
Köszi, rendes Tőled, hogy megemlítetted, de nincs. Csak displ. driver. Ha ATT-t felrakom s beállítom 2D 200/300. 3D 750/900, minden ok, vissza is vesz, de..nem indulnak a progik. Ha kikapcsolom elindulnak, de szemcsésedik. Majd priviben leírom, katt777-tel már végigzongoráztuk, érthetetlen. -
krammerka
őstag
Nagy a csend ..............
-
kimi02
őstag
-
lipi67
nagyúr
Nekem is az van most a proci alatt ( thermalright ), s nekem is ok nagyon. Csak ..lassan újra kell kennem mert darabokra szedem, s semmilyen paszám nincs itthon. (fog-cipő stb.. van, de az nem az én asztalom, se a lekvár)
Ki dobta hozzád? Felidegesítem, hátha hozzám is hozzámvág 1-2 tubust. -
lipi67
nagyúr
(#6813) tom_tol : Akkor élvezd ki, legyen sok örömöd benne!
MX2..: Könnyen kinyomható, jó halmazállapotú, de ha a hideg procira kened, inkább az ujjamra tapad mint oda. (Csóró vok, nincs bankkártyám, s a kezemmel jobban is érzem. Ami meg rajtamarad, rákenem a hűtő talpára. Igy mikor táteszem, legalább rögtön van egy kis tapadása a hűtőnek is a procin, nem kolbászol (csúszkál) ide-oda. Húúú, de utálok hűtőt tenni procira. -
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #6802 üzenetére
Hát nem is mx2-t kérdeztem Te!
Bár..tudom milyen kefélni, pedig még Salma Hayek nem volt..
(#6803) tom_tol : Nem rossz..-Hm..Szerény vagy! A jól tuningolhatóság..Bakker, az alapból kavarhat, mit tud ha még emberesen fel is húzod..Szuper lehet. 1x, majd ha lesz olyan játék amit én is el tudok indítani , talán kipróbálom, de dmarkozni..luxus.
#6805) Gaben01
. Szerintem 1xüen kvra hideg volt a paszta és a proci is. Én mindíg napra vagy konvektorra (most) teszem előtte a pasztát, hűtőt,s az alaplapot (dobozával), benne a procival. Úgy azért elég jól kenhetőek ezek a bizbaszok. (hidegen az mx2 se tapad, felválik simán ahogy kenném)
-
kimi02
őstag
Egy kis teszt, első állitásra Q9550@UD3R. Nyomjátok ti is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fujifilm X
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-13700KF - 16-Core 3.4GHz LGA1700 Box
- Ryzen 5 5600G + Cooler Master Hyper hűtőborda / G.Skill AEGIS CL16 DDR4 3200MHz
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest