- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #7586 üzenetére
Nincs asszony (most) a háznál, ill. 500KM-re van, meg kell oldani
#7584) kimi02 : Kis kedves
El is felejtettem gyorsan a win7-et, ide Xp kell..
A kaja megfőtt, csak kiterítettem a ruhát, meg tanultam a 2 törpével kicsit.#7599) tom_tol : Vérében van, s nem kötődik dolgokhoz. Én ..inkább emberekhez (nőkhöz) nem annyira
A bomberem-bakancsom UD3R-em szent és sérthetetlen, s most csatlakozik ez a proci is hozzájuk. (ha esetleg 1x kinövöm, majd jó lesz másodgépnek, de el..el nem adom) -pár évig.
-
lipi67
nagyúr
ha raid nem érdekel, IP35-E! 560 feletti FSB-t kicsikartam belőle!!
(#7580) akoska07 : Így jár az, akinek folyton eladósorba kerülnek a cuccai
(#7583) bzs73 : Már akkor az volt amikor nem is láttam. Nem látni és megszeretni
Hát..Ha pl az első pár feleségem ilyen impozánz hatással lett volna rám, lehet nem nősülök annyitS főleg, alacsony kötségvetésü...
Az biztos: Bár még nem ismerem (bár azokat se ismertem volna), de jobban kötődöm hozzá mint azokhoz a feleségeimhez
-
h.adam.92
őstag
most 2x1 giga ramom van, és ha 2x2-re váltok mennyire akadályozza a tuningot?
-
No-kia
addikt
válasz
akoska07 #7591 üzenetére
hát az én lapom az 1066Mhz-s lapokkal is gondban volt, pláne 4Gb nem megy benne 4*1GB-vel, ezért már megéri, nah lényegtelen, erre van lehetőség ezt kell szeretni,
jövőhét szombaton már remélhetőleg jövök újabb eredményekkel, egy 4,3 v 4,4GHz-t azért szeretnék, vagy esetleg 550 körüli fsb-t
p31 után ez felüdülés lenne
-
No-kia
addikt
üdv mesterek, melyiket vegyem? abit IP35 vagy IP35-e? az E3200 am alá lenne
-
válasz
HZSolti #7574 üzenetére
esetleg ez-ek ?
irány mutatónak#7579 lipi67 : jó lesz az.
na mi volt nálam és ki sem tudtam próbálni.#7581 No-kia : Üdv!
sztem az IP35-E,vszinü a többiek is ezt fogják modani.
saját tapasztalatom nincs,de van itt infó bőven a topicban róla.
és a listában is van ebből a lapból.
ott is ki derül mit tud. -
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #7551 üzenetére
Én..nem becsülöm!!! Szuper kis cerka. Végre q9550-ről írok. Bejövős. Semmit se állítgatttam, csak feszt vontam el tőle, s ha többet nemis tudna, nekem már megérte. Itthoni melóval Szombathely miatt el vagyok maradva (mint apa s mint "házvezetőnő") ha utolérem magam, tesztelés beintul
[link]bzs73: Csak megértem
(#7546) hackeeeee: Terv az mindíg van, csak sajna itthoni kötelezettségek is. Most gyorsan utolérem magam, mosás már megy, holnapi kaja felrakva. Reméljük, sok örömöd lesz a 8400-ben! -
HZSolti
tag
Sziasztok,
tudna valaki egy totál BIOS beállítást /elsősorban a feszek érdekelnek/ adni 4.5GHz-hez?
Konfig: adataimnál
thx -
bzs73
őstag
mindenkinek.
De ha nem bírjuk abbahagyni,akkor ez függőség,vagy is betegség.
Ki bírja ezt anyagilag,meg idegileg. -
bzs73
őstag
Na jól van én már nem mondok semmit.
Ha nem tudom abbahagyni orvoshoz megyek. -
nem kell oda 30 perc
leirtam már 1-2 alkalommal hogyan kell bios resetet csinálni.
gép kikapcsol-táp lekapcsol-kábel kihuz a tápból-elem kivesz- 2-3 sec rövidre zár-elem vissza-cmos reset kb 15 sec-tápkábel bedug-táp bekapcsol-gép start.#7558 bzs73 : jó az.
nekem is van,kifejezetten i7-hez. -
bzs73
őstag
Na akoska milyen vga-n vagyok
vga
Mindjárt ráküldöm a 3DMark06-t.
Sajna ma felkellett adni mindenképp a gtx260-t,az 5770 meg szerdán jön meg csak.Ezt találtam ismerősnél,hogy legalább netezni tudjak.
De jelentem ennek a vga-nak semmi hangja nincs. -
yolan
őstag
válasz
akoska07 #7556 üzenetére
ehh, akkor marad az elem ki, 30 perc, elem vissza?
és ha az sem okosítja meg? meg egyáltalán, hogy van ez, hogy megbolondul?
amit elfelejtettem írni és még érdekes, hogy olyan bios beállításokat tölt vissza néha, amiről szó sem volt, 400-as fsb-vel használom, 7.5-ös szorzó mellett, erre ilyen 400*9-es értéket tölt be, illetve az időt és a dátumot felejti el, az egyéni feszeket nem, és semmi mást sem -
yolan
őstag
válasz
akoska07 #7554 üzenetére
nem szokásom kapkodni, szépen recept szerint frissítettem a bios-t, azzal a bios-sal amivel kaptam azzal is jelentkezett a probléma, így nem hiszem, hogy én állítottam/rontottam el a bios frissítést/beállítást. Szészedni max hétvégén, addig meg max nem kapcsolom ki...
-
én erőltetném azt a bios reset-et.
büvészkedés vagy sem,ki kell azt onnan venni és rövidre zárni.megbolondult a bios egy kicsit.
egy csavarhuzó helyre teheti az agyát.sztem legközelebb azért vigyázz azzal a bioscserével.(ne kapkodd el)
amikor igy megbolondul,nem biztos hogy jót tesz neki. -
yolan
őstag
Kollégák, egy kis segítséget kérnék mert nálam megállt a tudomány.
A legutolsó stabil bios-t és a mostani f9b béta bios-t is kipróbáltam már, de ha áramtalanítom a gépet mikor kapcsolom be bios checksum error-ra hivatkozva újratölti a gyári beállításokat. Ennél még érdekesebb, hogy ah elaltatom, akkor nem alszik el, hanem leáll majd újra elindul de semmi, csak felpörgeti a ventiket, majd megint "elalszik", vártam egy kicsit hátha megokosodi, de közel 30 percig játszotta ezt, meguntam le áramtalanítottam. Kapcsolom be, bios checksum error, recovering default, oké, de a windows meg resumingol, tehát mintha hibernáltam volna.. Erre varjatok gombot mert én nemértem.
clr cmos megvolt, az elemet nemtudom kicibálni mert 3 darab hőcső alatt van, még kiszerelt állapotában is bűvésztrükk ki imádkozni belőle. Frissítettem bios-t qflash-el, @bios-sal win alól, próbáltam gyári értékekkel is, áramtalanítás után checksum error és gyári beállításokra áll át
Valakinek valami ötlete? -
Olvasgattam a topicot
grat Mindenkinek az ujabb eredményéhez.én még mindig nem tudom milyen gép lesz.
de nem is izgat,majd lesz vmi. -
lipi67
nagyúr
Alig várom már. Hazahozom (kb 15.00-kor) utána jön a miskolci boltos. Ki se szedem addig a DQ6-ot meg a q9400-et, lássa, hogy minden működik (az van most a gépben). Odaadom a papírjait, majd kiszerelem elviszi. Utána meg jön vissza az UD3R meg e q9550-es, és... na majd látjuk
Lassan indulok is érte! -
lipi67
nagyúr
Másfél óra, s nálam lesz a q9550-es!!! Lassan indulok is érte K.barcikára
-
Üdv Mindenkinek!
"mi folyik itt Gyöngyösön..."
na majd visszaolvasok.
-
bzs73
őstag
Köszi mindenkinek.Öregszem.
7537) kulerr:Ahogy nézem nem sok hiányzik neked se,és megöregszel te is.
-
yolan
őstag
Grat a korodhoz
Hát, tudod milyen vagyok, váltok, váltok, és váltok..
igazából a jobb finomhangolhatósága ami talán a fő szempont, meg hát fekete nyák
Ha 30k körül kapnék egyet akkor rendben lenne, de nem hajtom annyira, hogy minden áron, kell másra a guba, de gondoltam ha már 30k, eltudom annyiért passzolni az extrémet is, hát legyen, de ehh nem is tudom. Ha jön lehet rápróbálok, ha nem hát sírok az extreme vállán -
bzs73
őstag
Most nézem akoska nem is volt ma.Gonba van megint,mit vegyen.
Őstag lettem
-
bzs73
őstag
Aj.most mért kattantál rá arra az asusra.Nem fog úgy menni mint a ep45-extreme.
De hát majd tanulsz te is.Nekem is volt olyan lapom.Közelébe sincs a gigának tuningba.Amugy jó lap,de mivel te is tuning betyár vagy,meg fogod bánni.
Ha nem tetszik az extreme akkor vagy ep45ds4,vagy ud3 széria. -
yolan
őstag
Esetleg valakinek nincs eladó asus maximus 2 formulája?
És valaki nem szeretne venni egy istencsászár ep45-extreme-t? -
krammerka
őstag
Nah,én meg lehet el se adom a ds3p-t,kezdek beleunni,hogy mindenki a sajátját isteníti,én meg fizessek rá 15k-t pár mhz miatt,egy ud3r lapra,áááááá inkább veszek a fiamnak abból a pénzből vmit
De azért az a valid tetszik amit ma produkált a kis cerka
Sok 8400-es kinlódik már egy ekkora órajellel,és azok ugye 3GHz-ről indulnak,ez meg csak 2,4GHz-ről. -
hackeeeee
Jómunkásember
Nem is akartam, ezért kérdeztem meg itt..
Sok tuningőrültnek reméltem, hogy hátha akad.
Számtech boltos cimbit nem tudom elérni, vagyis nem akarom zavarni.
Gondoltam itt megkérdem, de majd még tőle megkérdem, mert akkor kiesik a posta, feltéve ha van nekik, ha nincs akkor marad a postás dolog. Köszi srácok.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Na, köszönöm.
Gyorsak voltatok.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Van valakinek elfekvőben esetleg gyári intel 775ös hűtője? Mert lehet majd kellene 1.
E5200-ra, gyári órajelen. Ha vékony az se baj, de a vastagabb azért jobb lenne.
-
kimi02
őstag
-
bzs73
őstag
Hát ez függ attól is hogy mekkora felbontásba játszol.Ha 1680 alatt vagy oda elég az a vga bőven,és az 512mb ram is,és úgylátszik hogy a 3.6ghz is.Itt akkor változna a helyzet,ha 1600 felett nyomnád.Ott már csökkenne az fps rendesen,és több kraft kéne.A procit is jobban kéne hajtani,meg a vga-t is,meg ott már az 512 ram is visszafogna.Ezért is írtam a blogom-ba is,hogy fel kell mérni,milyen tuningra van szükség.Ha az fps megáll játékokba,teljesen felesleges hajtani plusszba a cpu-t.
-
-
bzs73
őstag
válasz
hackeeeee #7501 üzenetére
na most jártam ott a topikba.Írtam véleményt és kész.Engem nem bírnak befolyásolni,mert van tapasztalat mindennel.Nekem 4.5ghz-en többet hoz játékokba a vga,mint a volt q9550 4ghz-en.Ennyi,de ott le is írtam.Persze aki konvertál, tömörít rendszeresen annak eggyértelmű a quad,de hadjuk is a témát.Nem akarok off-olni.
-
kimi02
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Automata kávégépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Ryzen 5 5600G + Cooler Master Hyper hűtőborda / G.Skill AEGIS CL16 DDR4 3200MHz
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest