- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #8479 üzenetére
Az lenne a legjobb ha akoskához kerülne egy kis tesztre,a biostar lapba.Szerintem Erdei88 kolléga is jól járna,meg akos is tesztelne egy jót.A posta meg kb 500ft,tehát 1k lenne oda-vissza.Szerintem ha lenne 1-2 friss eredmény vele és megfelelő körítést kapna,el lehetne azt adni jó áron,a biostar lapba meg biztos nagyod hasítana.Én nem 1-2 embernek segítettem már,úgy hogy hirdette a procit amit jónak láttam,és elkerült hozzám tesztre.Előtte semmi érdeklődés nem volt rá,és miután kiteszteltem finoman,meg adtam neki egy jó kis körítést a hirdetésbe egyből elkelt norm árba.Most már ezt nem tudom megtenni mert nem egy csúcs tuning lapba vagyok.Jól megy ez is de ebbe azért több fesz kell mindenhol,mint p35ds4-be,vagy ud3 lapba,és mint tudjuk sokaknak a fesz számít.
Na ez csak egy ötlet volt.Vitázni meg hát tényleg kár.Nem hiszem hogy subaru nem vette volna meg,ha elmegy a procija.Az már más kérdés hogy ezt tudtuk hogy egy e8600-t nem könnyű eladni ami brutálisan megy jég vagy nitro alatt,de hát nem sokan jegeljük a procit,és inkább léggel tolja a többség.Az meg megint biztos hogy Erdei88 is elesett 1-2 vevőtől,legalább is én 1 vevőt biztos tudok aki megvette volna korrekt áron,de azt kapta vissza hogy le van foglalva,és utána meg már nem adott volna annyit érte,ha már el lett küldve egyszer,ami érthető.Hát sajna ez van.Sajnálom,pedig megnéztem volna subaru-nál mit ment volna az a proci jég alatt,de gondolom nem vagyok ezzel egyedül.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest