- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Vezetékes FEJhallgatók
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
Új hozzászólás Aktív témák
-
kimi02
őstag
Újabb eredmény
VID alatt
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #6692 üzenetére
Hát tényleg kicsit zsákbamacska a proci,így hogy semmi teszt.Még csak az a 4ghz-se lett prime tesztel se letesztelve,csak everest tesztel,meg crysis-al,mert azt játsza állandóan,de 5 hónapig úgy ment.Úgy játszott vele és semmi gond nem volt.Egy evga 790i Ultra lapba volt végig.A lapot nem ismerem,így nem tudom abba hogy mennek a procik p45-höz képest.Amugy meg mindeggy.Nemhiszem hogy így fog menni mint a mostani de nem is kell.A lényeg hogy lessz mit tesztelni,és hát csak reménykedek hogy jól fog menni.
-
Zájec
veterán
válasz
akoska07 #6689 üzenetére
nagyon jó , olcsó és erös... amúgy 40k a bolti ára...
ami poén benne hogy van 775-s lefogatóhoz való furat a lapon.. tehát még a hütö sem gond hogy milyen legyen....
ajánlom mindenkinek a figyelmébe"gondlom az mehet 24/7 beállitásként is."
még pont épphogy, mert 1.35 qpi/vtt fesszel elmegy igy és pont annyi az intel által meghatározott max...
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #6690 üzenetére
No beszéltem BMW-vel.Marad nála a q9550.Jó ez így nekem is mert engem annyira nem fogott meg a york.Ha minden igaz kedden itt lessz nálam a másik 8400.Egy ismerős polcán pihen pár hónapja.Vid 1.175v. 5 hónapot használta és végig 9x445mhz-n ment alapfesz adva a biosba.Máshogy nem is használta mert annyira nem érdekli a tuning,és nemrég lecserélte e8600-ra.Meglátjuk milyen lessz.Az legalább nincs tesztelve.
Na majd én megtekergetem annak is a bajszát.Még jó hogy abbahagytam a tuningot. -
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #6682 üzenetére
Igen.Vagy a volt 9550 jön vissza,mert BMW-nek kellene ez a 8400 télire,és akkor visszaüzleteljük,ez ma eldől,vagy megint egy jó kis wolfi lessz.
A 8400-em meg ha nem kell BMW-nek valószínű Főcske viszi.40k-s ajánlat van másik is de szerintem Főcske itt tartaná a ph-n,ami nem mindeggy.Beszámításos dolog volna sok jó.PL:e5200+30k,meg hasonlóak,de azok a procik meg úgy is kevesek lennének nekem.Azért jó ideje elég jó wolf procikon vagyok és megszoktam hogy van erő ha kell,még ha nem is használom ki.Na ma eldől este. -
Főcske
tag
Összehoztam egy eredményt a vid,bios opcióba.
[link]
-
válasz
lizakattila #6680 üzenetére
ez most mi is ez ?
bzs73 : meg van már az utódjelölt ?
-
lizakattila
senior tag
Csak hogy legyen egy ilyenem is: LINK
-
-
creed30
aktív tag
Sziasztok!
intel celeron 2.4GHz cpu-t érdemes tuningolni?Ha igen hol találok róla használható leírást?
Köszi! -
bzs73
őstag
válasz
tom_tol #6663 üzenetére
mondom én
Amugy most olvastam a york topikba ezt a q9550 elhalálozást.Kicsit felháborított.Már a hirdetésbe is beírtam anno hogy ingyen se kéne,mert egy tudatlan antituningos össze vissza feszeli a jó kis yorkot.Pedig jól ment az a proci,de hát ezt tették vele,és nem kell hozzá magas fesz.Sok buta ember van sajnos. -
sajnos ebbe a városba soha nem fog ideérni egyetlen kábeles szolgáltató sem.
se digikábel,se upc.
egy idióta f@szi üzemelteti nálunk a kábelt és nem aluszik meg egyik nagy üzemmel sem. pedig ő is jól járna,mert több ügyfele lenne.
teljesen szar amit ő szolgáltat.
igy nálunk csak az adsl ami jó és elérhető.
a t-onjány az idén nem óhajt optikai kábelt csinálni városunkban.
pedig nagyobb városokban ahol van optikai,már elérhető az 50 és 80 MBit net is
ugyhogy be kell érjem ezzel. most itt ez a bestbuy net
én már ennek is örülök -
lipi67
nagyúr
Gyááááá! Kedvenc lapom! VTT 1,29V Gtl ref meg 0,67 ill. 67%
Így állítsd be s ha megvan azon a cpu feszen a vége, akkor emelj neki feszt, ha kéri.
Akoska: Grat! Akkor nálunk is biztos lehet váltani. (Itt -Szhely-3000FT 15-ös ,4000 a 30 as net. A 60-as se drága ,asszem 8k) -kidobtam a szórólapot.. -
kulerr
őstag
egy kis laza 7/24-es alulfeszes i7 beállítás..egy kis laza 7/24-es alulfeszes i7 beállítás..
-
válasz
lizakattila #6643 üzenetére
köszi
gyere msn-redime27 : ez nem lipi procija
nem adná olyan könnyen ideinvitel egy szemét társaság.
visszatértem a t-onjányhoz -
nagy bizniszt csináltam adsl ügyben.
plusz 350ft-ért
lecseréltem a 8MBit-et 15MBit-re és a feltöltés is 1MBit lett 512KBit helyet.
sokkal hamarabb feltolom az adatokat a listára
a letöltés meg, nem gyenge. 1.8-1.9Mbyte/sec
full-fullos a 15MBit -
Jó napot!
ujra itt vagyok.
lehet,hogy teszt is lesz ma.majd meglátom mihez lesz kedvem.#6613 yolan : mit is szeretnél pontosan ?
-
lipi67
nagyúr
Szép!
(#6621) bzs73: Nagy csibész vagy Te!
(#6622) yolan : Ha jól vizsgázik, nem 1 éjszakás kaland lesz. Ha nem..kihasználom a fullosságát ..asszem.DZs: adatlap.. VTT-hez még nem nyúltam. ..Milyen lap? A fesz gyerekes még, (ha van hűtő rajta,stb..)s ha p45 a deszka...elmúltak azok az idők, hogy nyomom a feszt meg emelem az FSB-t.. Szerintem hangold finomra, s fesz is mehet még neki.
-
DZs
senior tag
Sziasztok!
El kezdtem húzni az 5200-asom, hogy hol a határ. Jelenleg itt tartok:Bios: CPU Core 1,29V - CPUz: 1,264V (ez mutatja win alatt)
3600mhz=12x300MhzRam: 2x2G - 1,8V 900Mhz (2:3 450Mhz)
VTT-hez még nem nyúltam, ramokban van még tartalék.Érdemes még feszt emelni, hogy feljebb menjen?
-
yolan
őstag
érdekelne az a betyáros proci, lenne a fentebb posztolt e6300-am beszámíthatós, kicsit tuningos darab, úgy alapfeszen 3.5ghz.
szerk.: a dq6-ot már lipi viszi, de valszeg csak 1 tesztre, ha nem tart rá utána igényt, szerintem te is elviheted tőle, de ezt majd vele kell lezsugázni. -
bzs73
őstag
Na nekem pedig az apróba a proci és lap is.
[link] ha valakit érdekelne.
Meguntam.
Tesztelni akarok de ezen nincs már nekem semmi érdekes. -
Zsubi
őstag
Üdv srácok!
Megjött a Maximus II Formulám a DS4 helyett, most hirtelen ennyi de estére lesz hosszab prime is: [link]
-
yolan
őstag
Sziasztok!
Egy eredményt szeretnék én is beküldeni.
Ph! nicked: yolan
Processzor típus / Stepping fajta: E6300 / B2
Alaplap típus: Gigabyte EP45-DQ6 coolermod
Memória típus: Crucial Ballistix BL2KIT25664AA80A 2Gb (1 modul)
Hűtő típus: Scythe Mugen 2
Screenshot: [link]
Illetve egy max fsb kép: [link]
Ez az 520-as fsb 7-es szorzóval pedig a max órajel, ami így 3640Mhz.
Üdv, yolan.
Netem nem volt, így valid nincs, tegnap mondta toyone, hogy f7-tel is lehet validolni net nélkül..
-
johniee
senior tag
A jó időre való tekintettel én is átléptem a 4GHz-es álomhatárt
E8400 9x500VaLiD -
tom_tol
addikt
kösz mindenkinek
én nagyon szívesen csinálnék 1,25v-os tesztet de semmiképpen sem bírok
vagy a lap nem tud megfelelő fsb-t, vagy ha tud (biostar) nem lehet 1,25v-t beállítani
reménytelen -
-
tom_tol
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Nyaralás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800X 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel I7-6700 / 4 mag / 8 szál / Beszámítás OK!
- Intel I7-8700K / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest