- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
kimi02
őstag
A Kezdet
-
kimi02
őstag
Nem sokára egy eredmény,már fut a teszt.Ez egy alulfesz lessz.De ezt csak kb lőttem be,ez még lejebb fog menni. Majd ezután
-
Zsubi
őstag
válasz
akoska07 #6196 üzenetére
Persze ha lehet akkor szeretném megtartani mellé az E8400-at is
Azért alszok még rá egy párat hogy kell-e nekem a Q9550-es, hogy egyáltalán kihasználnám-e vagy semMeg még lenne mellé egy HD5850-es is oda meg azért kell az erő
Mindez UD3P+Team Xtreem-mel karöltve ha meglesz még neked hónap elején
-
kimi02
őstag
Na bent van a lapomba a Q9550-es, most raktam össze, még ma lehet ,hogy jön a teszt
-
Zsubi
őstag
Nem igazán, mert bár nyitva van az ablakom de eléggé be van szorulva a levegő ide.
Polír előtt a szobában olyan 27-28fok volt most sincs bent sokkal kevesebb max 2-3fokkal.
jah és polír előtt csináltam éjszaka is egy tesztet hűvös levegővel de akkor sem tudtam 58fok alá szorítani -
krammerka
őstag
Jó estét!
Megszületett az 1000. napom itt a ph-n
-
én most egy ilyet találtam ki : netezős prime
-
bzs73
őstag
Hát a noctua nh c hűtőmön dolgoztam én is rendesen,de jó lett.Rendesen felborult az uvegasztalon,és annyit lepolíroztam hogy csavar alátétet raktam a leszorító rugók alá a szorosabb lefogatásért.Mert ugye proci is polírozva van,a hűtő végképp nem kicsit és így már elég sok anyag elveszett onnan.
Paszta meg mx2 van használva de hajszál vékonyan szoktam nyomni.Egy kis rizsszemnyi a procira és azt elhuzom teljesen hogy szinte átlátszó. -
Zsubi
őstag
Én 600-al kezdtem utána 800-1000-1500. Lehetne rajta mit finomítani még de ráhagytam
A True-nak elég gázos volt a talpa és azt hittem többet fog hozni rajta.
Bár most 4100mhzen 50 fok alatt tudom tartani a procit
Lehet jobb lett volna a másik de szerintem erre sem panaszkodhatok(#6174) akoska07: Szépnek szép csak hát nekem nem az volt a célom
-
bzs73
őstag
Nem is kell finomabb papír neki.Semmit nem fog hozni.Én 800-1000-1200-vel szoktam csinálni,de még az se muszály.Nem a tükör polír a lényeg.polír.Biztos láttad már, bár nem régi írás.Ha nem javult el kell fogadni hogy melegedős.Az 1.150 vid-hez képest nem csodálkozok.Nézd meg pl Gaben01 procija is jó és még vízzel is melegedős nagyon.Ez van.Egy alacsony vides procinál azt is ki kell fogni hogy ne melegedjen.
Amugy mikor vetted ezt a procit és kérdezted hogy én melyiket választanám a 2-ből nemhiába a másikat mondtam.Igaz az 1.165 vides volt de szerintem jobban is ment és nem is volt annyira melegedős ahogy láttam.De téged az alacsonyabb vid izgatott,pedig nem minden a vid,főleg már 1.200 alatt.
-
Zsubi
őstag
Volt egy kis időm tegnap este és ma délelőtt, neki álltam procit és hűtőt polírozni egy kicsit
A végén csak 1500-sal finomítottam le de szerintem az is bőven elég
Ami a legjobban zavar hogy a hőfokok alig javultak valamit load csak 2-3 fokot
-
kimi02
őstag
válasz
lizakattila #6160 üzenetére
Szép !
-
lizakattila
senior tag
válasz
Bagira01 #6166 üzenetére
A cortemp nálam is annyit ír, az Everest meg egész mást: LINK.
A hőcsövek kézzel megfogva teljesen hidegnek tűnnek, ezért én valószínübbnek tartom, hogy az everest által írt hőfokok a jók.
Na de mindegy, a múltkor már a Wolf is szivatott ezzel, úgyhogy mostmár lesz@..m. -
Bagira01
veterán
válasz
lizakattila #6165 üzenetére
Coretemp 100 fokot ír
-
lizakattila
senior tag
Sorry, hogy ide, de ez a topik legalább pörög.
Q6600 G0 steppingesnek a Tj Max az 90C, mert én azt találtam?
Mert akkor nálam az Everest mutatja korrektül a hőfokokat, és akkor a CoreTemp-et is belövöm ehhez.
Ez alapján akkor kb 5-10 fokkal mutatnak többet a progik. -
Bagira01
veterán
Hajjaj srácok, nyitva az ablakom és igencsak hideg kezd lenni az idő
2-3 hét is elkezdődik a tuningszezon
-
krammerka
őstag
válasz
nem rossz elfoglaltság,szép eredmény
-
válasz
frissitve...
-
lizakattila
senior tag
Egy kis vasárnap délutáni elfoglaltság: Q6600@max OC
-
blazsey2
senior tag
Jó reggelt!Egy kis javítás 1.35V-on [link]
-
krammerka
őstag
válasz
fekeandras #6132 üzenetére
basszus,ezt észre sem vettem
,tényleg hogy elment egy év
subaruwrc:nekem is van WR listás(ahonnan sajnos már letaszajtottak) E1200-am
Azt is meg kellene fingatnunk -
válasz
fekeandras #6132 üzenetére
-
fekeandras
őstag
Tegnap volt kereken egy éves a topik.Hmm... rohadt gyorsan telik az idő, mint ha csak tegnap lett volna.
-
subaruwrc
félisten
válasz
tom_tol #6107 üzenetére
még ez a lap lehet esélyes, csapattársamnak UD3R van de az lényegben nem különbözik, és szívesen odaadja ilyen célokra
szval lap már van, mostmár csak jég meg időpont kell -
blazsey2
senior tag
Jó reggelt!Egy kis géptakarítás után,volt benne annyi porcica hogy nem igaz
Sikerült javítani 1.2V-on [link].
-
tom_tol
addikt
különben mit szóltok a DS4-hez?
-
-
tom_tol
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest