- OLED monitor topik
- TCL LCD és LED TV-k
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sleed
aktív tag
havernak 7600 gtvel és egy 3,8on járatott C2D E8200-al 300-400 fpse van,a procin múlik szinte minden..
-
illusiON
őstag
beszállok a sorba, nálam anno 9800SE-vel is gond nélkül ment
sőt, igazából integrált videókarival (nV 6150) is futott 50-60 fps-t majdnem, és azzal már úgy ahogy élvezhető
inkább proci-igényes a játék
-
satomee
senior tag
Bár linket nem tudok,de én annak idején egy Asus 9550GE karival kezdtem játszani vele,aztán egy 6600 (nem GT) jött a sorban,és ugyanúgy elfutkározott mindkettővel.
-
qdak
addikt
hello vki tudna adni 1 linket amin régebbi vga kon tesztelik a sourcét ( 7600 gt ára alatti vga-k )
-
Kerio
őstag
Sziasztok!
Kérdésem volna. Tudom, hogy egy CS:Source Steam accountal csak egy ember játszhat egy időben. De mivan, ha nem akarok felmenni a netre? Ilyenkor mi a teendő? LAN-on szeretnénk játszani..
-
Sleed
aktív tag
Nekem 2on2 warokon fordult elő elég gyakran(máskor soha),hogy amikor a társamra támadtak B-n(dust2) és siettem át,amikor középnél jártam akkor lőtték le,és mindig kiesett elém a hullája...
a hullákat nem a szerver kezeli,hanem a saját gépetek(vagy valahogy így),így mindenkinek más pozícióba és máshogy esnek le..
cl_ragdoll_physics_enable 0
ezzel a paranccsal el tudjátok tüntetni a hullákat,próbáljátok ki,hátha megoldja a problémát -
satomee
senior tag
Nekem ez így első hallásra egyszerű lagnak tűnik,amit sok minden okozhat,de remélhetőleg majd egy hozzáértő arc meg fogja magyarázni mi lehet a gondotok...
-
Windex
tag
Lenne nekem egy elég zavaró problémám. Néha ha felmegyek játszani, akkor teleport szerűen teremnek előttem az emberkék, akadozik a voicechat, de a latency-vel nincs baj, és a szerveren lévők sem jelezték eddig, hogy náluk hasonló probléma lenne.
Nem tudjátok mitől lehet ez? (2 éves pályafutásom óta nem tapasztaltam még ilyet) -
Kerio
őstag
Gyereke hol találok Cs:source magyar szerverlistát? Mert az All Seeing Eye nem enged Central Europat keresni...
-
mindfreak
őstag
Én a Beta 7.1-el kezdtem egy haveri lanon játszani a csével. Aztán pár évig csak a demofüggés és a botozás ment. Késöbb már interneten is játszogattam 56k meg ISDN-el ez már kb. az 1.5ös idejére tehető. Aztan mire jött az 1.6 akkor lett DSL is, és jöttek a napi 5-6 órás függések!
Ma már én is csak heti pár órát tudok játszani hétvégente, de nem igazán hiányzik már...
-
Djuree
félisten
válasz
mindfreak #3368 üzenetére
tudom. de hát azok akkora kockák hogy hihetetlen
én játszok esténként 1 órát, azt sem minden nap. sőt nem volt netem sokáig és csak botok ellen toltam, azok meg nagyon noob-ok az igazi játékosokhoz képest. a condition zero óta tolom neten csak. haver soxor nyomja zsinórban 8 órákat
anno én tanítottam cs-zni de már túlnőtt a mesterén
-
sNORh
addikt
Hátnekem anno még akkor pénzem sem volt egy olyan gépre amin elfutott volna az 1.4 vagy 1.5, én 1.6-on toltam elsőnek neten..
-
sNORh
addikt
A Kolonia Server már nincs meg?
-
satomee
senior tag
Nem akarok hazabeszélni mert én sokat kocsmázok,hát válogass kedvedre...
[magyar szerverek]
-
illusiON
őstag
húh ez az originalCS scene ütős a törthöz képest alig tudtam megmukkanni elsőre, kartelen volt vmi támbó vagy mineve egyszerüen ha elékerültem moccanni se volt esélyem, miből vannak ezek?
nem lesz 1szerü felzárkózni
-
Windex
tag
Tudnátok mondani pár olyan szervert ahol nem tömeghentelés megy, de azért hangulatos?
Kedvem támadt újra elkezdeni játszani, de egy csomó szervert eltűnt amin régen játszottam.
-
C^^
őstag
Aki a steambans.com-on regisztrálva van, az ne dőljön be a valami@steambans.com címekről jövő spamekre, amikben link van. Ne nyissátok meg a linket. A "valódi" cím a support@steambans.com.
[link]
Gondoltam szólok, mivel én is kaptam 2 levelet. -
-
mindfreak
őstag
válasz
Neil Watts #3352 üzenetére
Steamen keresztül elvileg bármihez hozzájuthatsz, ha fizetsz érte.
Ingyen Counter-Strike Source-t csak ATi kártyákhoz adott "kuponnal" lehet, ha van még ilyen egyáltalán... a legbiztosabb, ha megveszed eredeti HL2öt.
-
illusiON
őstag
válasz
halflifera csak cs 1.5öt és 1.6ot tudsz rakni, ebből az 1.6 ami steamen keresztül lett bevezetve.. a source változat már a HL2 motorra épül
emberek mér van az hogy amit az ATimhoz kaptam azt a gamet nem ajándékozhatom? vagy csak nekem tünt fel hogy a gift sornál csak az általam vásároltnál van guest?
mindfreak: én kvára nem kaptam CS - t a karimhoz, én vagyok csak hülye?
-
sNORh
addikt
válasz
Hali
Sajna a sima HL-el csak cs1.6-ot tudsz az accountodhoz adni HA! még hozzátudod.. én kaptam egyet, de már lenyulták a kulcsot, pedig akitöl kaptam nem aktiválta, még netet sem látott..
Üdv. -
Sziasztok!
Nekem van egy HL-om (nem a 2). és azt szeretném megkérdezni, hogy milyen CShez juthatnék hozzá a Steamen keresztül?
Azt jól tudom, hogyha van egy HL-om akkor ingyen tölthetem le a Counter-Strike: Source-t?
Üdv. Core2
-
illusiON
őstag
hajajjaj emberek megjött a CS aktiválókódom már csak fél óra választ el attól hogy eredetin toljam
köszöntem a figyelmet
-
SIKIRIKI
tag
válasz
#54630400 #3329 üzenetére
Hali sajnálatal olvasom hogy nem szertted a Kartel kocsámt és hogy szerinted sok ott a csiter . Én admin vaok ott és még idáig nem kaptam demót seniröl és senkitöl de ha te lenél szives nekem a csiter emberkékröl demot késziteni azt naon meg köszöném, a Többit www.Cali-kartel.hu és SpongeBobot keresd elöre is köszi
-
illusiON
őstag
válasz
mindfreak #3346 üzenetére
most már csak a CD Galaxisos csávók ügyessége választ el attól hogy origin cs-zzek
a sikerélmény még a kisebbik dolog engem inkább az zavart mikor DoD source szerókon mindegyiknél letöltetett velem 1 rakat hangot amit nem is hazsnálnak szinte.. gondolom az itt is jelen van
-
satomee
senior tag
válasz
illusiON #3344 üzenetére
Szerver akad szép számmal,a gond inkább az hogy kevés olyan van ahol normálisan tudsz játszani.Értem ez alatt pl a jó hangulatot,kulturált hangnemet,változatos mapokat (nem csak d2-t tudsz játszani
) és hát nem utolsósorban a jó konfigot (ping,lag stb tekintetében).Ezek után már csak hab a tortán ha még sikerélményed is van...
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #3131 üzenetére
üdv, bocs hogy ilyen régire kérdezek
na engem az érdekelne hogy azt mondod -OTP s kártyával meg lehet venni... viszont ha steamen rámegyek a purchase-re az oldalukon akkor ott a bankkártyaszám beírásánál mastercard visa amex meg még 4 másik fajta van csak feltüntetve, hogy ezeket támogatják... na most ez hogy van, ha oda beirom OTP s címet akkor azt is elfogadják? vagy te cdgalaxis.hu-n keresztül vetted vagy mifene?
node hülyeséget írtam mert most nézem hogy ott a steam ablaknál nem beírni kell hanem a kártyák közt választani, akkor végképp nem értem
help plz mostmár végre rávettem magam eredeti CS-re csak ez a rész problémás itt
-
Sleed
aktív tag
válasz
birozoli7800 #3334 üzenetére
playdemo <demoneve>
vagy
demoui és a load gomb segítségével betöltheted... -
válasz
birozoli7800 #3332 üzenetére
record birozoli7800
a neved helyett állhat bármistop
leállítás -
birozoli7800
senior tag
Szevasztok!
A css-be mit kell írni a konzolba, hogy felvegye ahogy játszom? -
satomee
senior tag
Csak azért kérdeztem hogy tudjunk rájuk legközelebb jobban figyelni.Amúgy ez a cheat-nem cheat dolog örök probléma lesz.Ismerek olyat a kartelon akit már rengetegszer akartak banolni,de személyesen ismerem és tudom hogy nem csal.Persze ellenkező példát is tudnék nem egyet mondani...
Szal nagyon nehéz objektívan megítélni és jól dönteni ilyen esetekben,de részünkről minden tőlünk telhetőt megteszünk az ilyen alakok kiszűrésére. -
Djuree
félisten
válasz
satomee #3323 üzenetére
nem mondok neveket, már nem is emléxem a neveikre. más is szidta őket mint a kovát. demó nincs, nem tudom hogy kell csinálni, de sztem nem is kell, anélkül is észreveszem aki csítel, már a cs1.0 óta tolom, szóval van ám itt tapasztalat
sajnos egyre inkább csitelnek az emberek mert nem bírják elviselni ha valaki jobb és kinyírja őket... -
Genius007
őstag
Vagy steam id ?
-
Djuree
félisten
bakker ez hihetetlen mennyi csíter van. ma a kartel kocsmán legalább 3-al találkoztam
kiölik a játékkedvet belőlem ezek a kis férgek, pedig a kedvenc játékom -
Genius007
őstag
válasz
frame>24 #3316 üzenetére
Már régi !
De egész jó !
Ezeket érdemes megnézni >>>
Counter Struck High Definition
The Gamers Day Part 1
The Gamers Day Part 2
The Gamers Day Part 3
Counter Strike monitor emelős ordibálós
Counter Strike Cheater Computer DestroyedHirtelen kb. ennyi
-
frame>24
addikt
kár, hogy ezt nem ide küldte
-
illusiON
őstag
válasz
birozoli7800 #3313 üzenetére
''setleg valamit nem tudtok egy őj CS ről?''
ez nem azt jelenti hogy lesz is, csak haverok olvastak róla állitólag, ezért kérdeztem itt is, hátha van valami akkora cséfan hogy tud valamit .. -
illusiON
őstag
válasz
birozoli7800 #3311 üzenetére
csak nehogy a proci is süvítsen
nyáron nekem a húzott AMD felment 60fok fölé is .. óvatosan
esetleg valamit nem tudtok egy őj CS ről? haverok néha-néha felhozzák hogy valahol olvasták, de ők sem tudnak semmit -
birozoli7800
senior tag
Meg tudtuk csinálni a haverral a css-t. Húztunk a procin kb. 600mhz-t és már sűvít a kicsike.
-
sNORh
addikt
O.o mifolyikitt...
-
Djuree
félisten
pedig így van. ismerek olyan embert aki az egyik ingyenes virusírtó szoftvert fejleszti és ő is mondta.
fórumokon lehet olvasni a nod fejlesztőit, ők is csak viruskereső szoftverként említik, ami nem ugyanaz mint a virusírtó.
ha te csak nod-al letisztítasz fullra egy agyonvírusozott gépet akkor előterjesztelek nobeldíjra... -
mák
tag
Sziasztok!
Vistára fel tudom rakni a csét?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- OLED monitor topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest