- Hobby elektronika
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi hangfal építés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsombe
senior tag
válasz
Genius007 #5999 üzenetére
Hogy mennyire játszok jól, azt szerintem döntsék el mások, mert én úgy vagyok vele, hogy "öndícséret gyalázat". Source-ban mindig pluszos statokat hozok, de változó eredménnyel (átlagban kb. 4-5-tel többet ölök, mint halok, de azért előfordul 16-3as stat is). Szerintem ez ahhoz képest nem rossz eredmény, hogy 2 napja Source-ozom és kb. 1 évet kihagytam CS-ben.
Elég jó csapatjátékosnak tartom magam. Legalábbis anno koleszos LAN partykon jól együtt működtem másokkal, na meg a munkahelyemen sincs panasz arra, hogy ne tudnék a kollégákkal összedolgozni (mármint szakmailag, nem CS-ben).
Egyébként sokáig 1.6-oztam (2002-től kezdve), de az utóbbi időben eléggé inaktív voltam, államvizsga, most pedig a munka miatt. De úgy néz ki, hogy azért esténként 1-2 óra CS belefér az időmbe.
-
Genius007
őstag
Jó azért vele Warozni is!
És megmondtam, hogy nem vagyok MD!
Vagy MoonDoom, vagy Moon, vagy MúúnDúúm. MD-t felejtsd el, nincs, nem is volt, nem is lesz! Nem is ismerem!heihachi: Jó ötlet, akár este meg is szervezhetnénk egyet! De csak 21-22óra fele szerintem, mert addig honlappal szivok majd ...
Zsombe: Mennyire játszol jól, mennyire vagy csapat játékos?
Amúgy ha végre tényleg kész leszek a honlappal (ami nem csak rajtam múlik), akkor beszélni kellene Parcival!
Már csak azért is, mert elméletileg nem lehetnénk Prohardver - Team.
Mármint a Prohardver nevet elméletileg nem vihetnénk bele a Clan névbe ...
Szóval csak unofficial clan lehetnénk. -
heihachi
addikt
Kéne szervezni egy olyat, hogy a PH!-team játszik a többi fórumtárs ellen
PH!-teamnek gyakorlás, többieknek meg jó móka, és tuti nem lesznek csalók. Csak a fun kedvéért, semmi komoly, bár akár játszhatunk 1 frag - 1 sör játékot is
Mit szóltok? -
heihachi
addikt
Van, de csak a saját gépemről fut néha, ha van rá igény. Gun-game megy magozótól visszafele pisztolyig, deathmatchben, gungame pályákkal. Főként azért csináltam, hogy a szerver telepítést, konfigot, modokat kitapasztaljam kicsit. 2v2-ben vagy 3v3-ban elvonulunk játszani haverokkal néha, arra megfelel.
Amúgy annak ellenére, amit írtam, én is járok a BadBoys2-re, mert bár néha nagyon okádék emberek mennek fel, de sokszor igazi király társaság jön össze, tényleg csak a móka kedvéért, és nem lámáznak, meg lowoznak le mindenkit. Olyankor be lehet szarni a röhögéstől. Bár ettől még a szerverkonfig ott ugyan olyan szar, szóval gyakorlatilag köze nincs egy rendes szerveren való játékhoz, de így is mókás.
-
Genius007
őstag
válasz
heihachi #5987 üzenetére
Mr.Breaker?
Maradja' ma'
Legjobb arc hallod.
Általába minden éjjel feljön a Bad Boys2-re ittasan, aztán mondja a hülyeséget!
A végén amikor megunja, akkor megveszi a WP-t mert tudja. hogy kibannoljuk.
Ezt mindennap eljátsza, de ezt leszámitva amúgy tényleg jó fej, Warozni sem rossz vele, igaz néha egy kicsit ... kicsit ... GYP-sMod.: Megjavult a netem 10-25ms dsl.sk-ra!
-
sNORh
addikt
válasz
parandroid #5990 üzenetére
egy friendst privibe pls..
-
Zsombe
senior tag
qdak: este majd küldök ip-ket, csak most dolgozom.
heihachi: szerintem nem olyan rossz, a Badboys public, bár egyszer nekem is sikerült egy kisebb idióta bagázsba belefutnom, de összességében eddig pozitív a véleményem. Na meg múltkor Kodiakkal együtt játszottam ott.
Egyébként ismerős a nicked. Neked nincs saját CS:Source szervered? Vagy az is lehet, hogy pont láttalak elmúlt 1-2 napban fennt valamelyik szerveren.peterkeT: ezt a pH!-s CS:Source szerver ötletét én is támogatom.
-
-
sNORh
addikt
válasz
parandroid #5988 üzenetére
én mostanában ha fel is megyek játszani a "setti" orosz tört szerverére megyek fel, mert ott jók a pingek, és nagyonjó változatos mapek vannak, nemcsak onlyD2
-
heihachi
addikt
A Bad Boys publicról annyit, hogy ott néha nagyon gyökér társaság verődik össze. Legutóbb sikerült feljönnie valami Mr Breaker nevű majomnak a kis barátaival, akinek nagyon nagy volt a pofája, egyfolytában szövegelt, szidott mindenkit, beszólt mindenkinek, káromkodott, konzolból vette a letiltott awp-t és ott kullogott a lista végén, 0 fraggel és 8 halállal. Persze aztán mindenki elkezdett awp-t venni, onnantól sikerült lőnie több fraget is, de ettől még elrontotta Ő meg a kis barátai kb. 14 ember játékát. És kibannolni meg nem sikerült. Persze máskor simán bannolnak bárkit, csak azért, mert jól játszik.
Arról nem is beszélve, hogy 20 embernél már van olyan, hogy több másodpercig 40 feletti a choke, így játszani meg elég csalóka, abszolút nem azokat a lövéseket adja, amit egy rendes szerveren.
-
qdak
addikt
am hogy tudja eldönteni vki kb 5 perc alatt h csalo vagyok ? h aim bot-om van ? azért mert beremeg a kezem ? vagy mert abban a pillanatban én voltam az 1. ?
mert nem volt : ( és nem is lessz.
Zsombe: tudsz adni ip t meiken vagytok megtalál6óak ?
peterkeT: az nagy királyság lenne
am meg nem is jó mindig ha kicsi tjobban játszol ... csak a ban van belöle : D -
parandroid
félisten
válasz
Genius007 #5984 üzenetére
Vagy én. Mondjuk engem könnyebb észrevenni a mezőny végén.
Ja, amúgy egy jobban sikerült 20-as meccsen már van, hogy 5-6 fraget is sikerül lőnöm. Vagy a többiek figyelmetlenek, vagy én fejlődök valahova. Mondjuk az én szintemről csak előre lehet menni.
Szerk: Amúgy ha jól láttam, egy másik (harmadik) moderátor kolléga is benézett rövid időre a már fent lévő kettő mellé. Majd indítványozom a Ph! menedzsmentnél, hogy ha már ennyi mod (is) játszik, csináljunk egy szervert a Ph! szerverén*.
* Félreértések elkerülése végett: nyilván nem megoldható a dolog (nem technikailag), nehogy valaki komolyan vegye.
p
-
sNORh
addikt
válasz
parandroid #5981 üzenetére
lol hát ez komoly..
-
parandroid
félisten
p
-
Csizi12
csendes tag
Közben meglett a hiba oka. Van egy USB-s DV90-es videódigiző egységem, ami nem lett normálisan feltelepítve az XP-re, de USB-be be volt dugva. Kihúztam a gépből, azóta megszűnt mindenféle fagyás, amit az előzőekben leírtam. Gondolom mivel az egység tud hangot is rögzíteni, de nem volt feltelepítve, ezért megzavarta a CS: Source-ot.
Azért köszi a tippeket, hál Istennek így most már tudok én is egyet-egyet játszani.
-
Zsombe
senior tag
Úgy látom, hogy az elmúlt ~1 évben nem változott semmit a magyar CS scene. Most, hogy elkezdtem Source-ozni érdekes tapasztalattal gazdagodtam. Ma egy magyar public szerverről bannoltak. Hogy miért? Az jó kérdés, mert nem kaptam indoklást, egyszer csak kidobtak. Nem tudom, hogy esetleg az adminnak az fájt, hogy 16-4es statom volt? Tény, hogy csak 2. napja source-ozom, de kb. 3 évig 1.6-oztam, szóval van némi tapasztalatom, valamint soha nem cheateltem, így kikérem magamnak. Ami a legfurcsább, hogy még csak meg sem gyanusítottak, vagy fel sem szólítottak, egyszerűen csak banoltak.
-
qdak
addikt
-
Genius007
őstag
válasz
Csizi12 #5970 üzenetére
Szerintem egy OS ujratelepítéssel megoldható a probléma!
qdak: Akik csatlakoznak hozzád, azok netről csatlakoznak, vagy Lanból (hálózatból) ?
Mert azt eltudom képzelni, hogy "belső ip-det írja ki" és pl. DigiNET-ed van, látja mindenki mindenkinek a gépét, és így tudnak rád csatizni, de viszont netről meg nem látnak téged, mert belső ip-det ugye akkor nem látják!
-
qdak
addikt
help: csinálok dedikát szerót haver nem tud belépni de ismeretlenek meg simán beléptek hozzám mit kell csinálnom h tudjon hozzám csatlakozni mi a folyamata ?
-
Csizi12
csendes tag
Tudnátok segíteni egy rejtélyes fagyás megoldásában, ami azóta kínoz, hogy felraktam tegnap a CS: Source-ot. Steam-be belépek, játék elindít, belépnék valamelyik menübe pl.: Options-ba, és néhány másodperc elteltével lefagy az egér. Ha szerencsém van akkor gyorsan Tab-bal elérem a Quit-et és billentyűzet Space-el kitudok lépni a Windowsba, de az egerem már nem tér ilyenkor magához ott sem, és normálisan már a gépet sem tudom kikapcsolni. Ha nincs szerencsém, akkor lefagy az egész és csak reset segít a gépen. Mi lehet a hiba?
A CS eredeti, a gépem húzás nélkül is ezt csinálja benne, legújabb VGA driver van fent, és semmilyen alkalmazásban nem volt eddig ilyen problémám. Egyszer gyorsan eljutottam egy serverre és ott hiba nélkül tudtam játszani, majd mikor a menübe kiléptem, bumm lefagyott. Win XP SP3 az oprendszer. Kérlek segítsetek egy leendő "ágyútölteléknek".
-
Genius007
őstag
válasz
parandroid #5967 üzenetére
Ez jó ötlet!
Ha haza értem, akkor írok pár IP-t!
-
Zsombe
senior tag
válasz
parandroid #5967 üzenetére
Szerintem ez nagyon jó ötlet, én támogatom.
-
parandroid
félisten
Ha hozzájárulnak az itt fórumozók, hogy a szervereiket (akár amiket korábban linkeltek) közzétegyük az első hozzászólásban, akkor szívesen beszerkesztem oda, a topik címébe pedig, hogy 'szerver ip-k az első hozzászólásban'.
Valami olyasmi formára gondoltam, hogy:
szerver neve - 192.168.1.1:11111
rövid leírás, hogy mit szoktatok játszani, és milyen a társaság (profik, klán, war, vagy mittudomén)p
-
-
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
Mivel új gépem van és a régi 1.6-os accommal valami gubanc lett, mert nem tudok bejelentkezni, így ma vettem egy CS:Source-ot. Ma toltam is egy órát és eddig nagyon tetszik. Ti mely szervereken szoktatok nyomulni? Ph-nak van public szervere, vagy csak war szervere van?
-
illusiON
őstag
válasz
parandroid #5961 üzenetére
én napokig nem tudtam eleve fraget lőni, nem rossz az
-
heihachi
addikt
válasz
Alkalom adtán ide is felnézhetsz, gungame deathmatch, pár haverral toljuk néha.
heihachi78.dyndns.org:27015
-
Djuree
félisten
válasz
attól függ melyik szerón
-
parandroid
félisten
Ehh, egész jól alakul a karrierem, mint golyófogó, az eddigi rekordom egy 6:7-es arány. Ennél csak rosszabbak voltak. Alkalmanként sokkal rosszabbak. Három nap után ez jónak számít?
p
-
Genius007
őstag
válasz
birozoli7800 #5959 üzenetére
De miért kell Pack ?
A Mani oldaláról leszedhető a Mani Admin Plugin, ott vannak a Quake hangok is, és Detox helyett én zBlock-ot ajánlanék, ami jobb!
Ha kell valami segítség akkor szólj, és segítek!
-
birozoli7800
senior tag
Szevasztok!!!!
Nah most segítsetek és megoldjtok problémám!
Tudtok olyan pack-ot amibe már bene van a cfg quake hangok mani admin plugin és a detox?
Mert már hallottam ilyenről! -
Zolás
addikt
válasz
Genius007 #5952 üzenetére
sajna csak hungary jöhet mert a külföldieket rühelljük. sorry. Most nem kimondott mindet csak aki nem magyarul vartyog és idegesítő. Szóval ne vedd sértésnek hogy kiraktuk a nem magyarokat de igazából ettől 30%ban stabilabb a szerver. Igy megbeszéltük és eldöntöttük hogy akkor filter és nincs külföldi ember. De ha nagyon szeretnéd akkor küldd el az ip-címed azt betehetjük kivételnek és akkor be tudsz jönni.
Sorry másképp nem megy. Elég a sok magyar 5-6-7éveseket hallgatni meg mutézni a külfödiekre már nincs energy -
Genius007
őstag
válasz
birozoli7800 #5948 üzenetére
Mit nem tudsz?
Én szerencsére "valamennyire" vágom ezt a témát! -
Vasinger!
nagyúr
válasz
Genius007 #5946 üzenetére
Zolás: Szoktam látogatni. Nagy jó kis szeró, csak így tovább!
Jajjj, egy esetet had meséljek már el
! Múltkor felmek egy szeróra, azt beleszól a mic.-be egy gyerek. Hát azt hittem, hogy ez csak hülyéskedik, vagy hangtorzítóval csinálja. Vékony hang, de nemtudott még rendesen beszélni se. Kiderült, hogy 6 éves. 5 évesen kezdett el css-ni, de beszélni rendesen még nem tudott. De bizton állítom, hogy előbb látott css-t mint megtanulni beszélni. Durva ez a világ.
-
birozoli7800
senior tag
Szevasztok!!!
Nem tudtok a mani admin-ról egy magyar oldalt hogy hogy lehet beállítani stb.... -
Zolás
addikt
Na ha már szerverek közreadom a mi szerverünk Ip-jét is:87.229.26.68:27075 Face szerver. Gun game Fy meg ami kell. Itt lehetsz kezdő csak ne állj egy helyben
Itt nincs remegés meg hackelés mert odafigyelünk erre. És any@zás sincs mert azért szólunk vagy ban. És a 10éves beleélős Pistikét is kirakjuk mert fáj tőle a fülünk
Aki akar egy jót gamelni jó társasággal az jöjjön -
Vasinger!
nagyúr
Gondolom linkelek egy képet csak hülyeségből: katt
-
illusiON
őstag
válasz
Vasinger! #5940 üzenetére
remegősek meg speedhackesek kérlek, a remegés az az mikor spectatorben fejjel lefele van amugy meg elég hamar tud fejest lőni 1-2 golyóból
a speedhack meg egyértelmü az nem szerverbug hogy kör első 5 másodpercében elment CTről B sötéten át T startról hosszuig és hátbalőtte a terrorokat
-
sid.:Rc211v
őstag
válasz
Genius007 #5936 üzenetére
Na ja..A németek azok csirák
A Diamond szerót is birom voltam már ott párszor mindig vagytok sokan
De multkor fölmentem a Heax clan szerverére(87.229.109.48:27030) ..Be megyek ..voltak kb 6-an köszönök: hi all ..megszólal egy Heax-os a mikrofonon: .."mi az hogy hi all talán helótok vagy valami"
..Erre beirom : pf(nincs most mikrfonom) Heax-os: "Ne püffögj mert bant kapsz"..na mondom lol..de barátságos vagy vazze ,már köszönni se lehet vagy mi ..elég hurkák ezek is ..9/1-es statnál el is mentem..
-
jahh..meg rólunk se feledkezzetek meg...
mert nem írok, nem jelenti azt, hogy nem olvasok.
úgyis mindíg kevés a golyófogó a pályán...
kocsma :195.70.35.202:27015 -
illusiON
őstag
-
-
Genius007
őstag
válasz
sid.:Rc211v #5933 üzenetére
Hát jah, manapság egy normális szerver sincs!
Ha nem adja, akkor egy utolsó low vagy, ha meg adja, akkor biztos csalsz ...
Valamelyiknap voltam egy német szerveren (akik ugye hajlamosak a csalásra).
D2 map volt, CT-ként mentem WP-vel, első kör 5ember közép, hopp a MultiKill is befigyelt.
Következő kör 6embert lőttem be, hopp megint egy MultiKill, erre Kicked and Banned!
Mondom bazdmeg ... de ha más tol 35/4 statokat, akkor Ő meg nem csaló, csak jól játszik ...
Régi OSG volt a jó, de már azon sincsenek, na meg nem a 7slashtől bérlik a szerót! -
Peethy
őstag
Hát igen, általános tapasztalat, hogy sokszor az emberek saját magukból indulnak ki, és úgy gondolják, hogy ha ők szabályosan nem képesek egy statra, akkor a másik csitel, ha sikerül neki -.-' Néhány szerverről már engem is Bannoltak ezmiatt
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
parandroid #5932 üzenetére
Vagy látogass el ide: 87.229.109.31:27175. Ez a mi szerónk, törtes, szval visz. kezdők járnak fel. A forgalom nem nagy, de estefele vannak.
-
sid.:Rc211v
őstag
válasz
parandroid #5932 üzenetére
Tudok egyet ajánlani itt elég lámák játszanak már elnézést a szóhasználatért.. IP: 87.229.102.76:27065 ..Engem bannoltak innen, bár ne tudom miért, nem vagyok csaló bár elég sűrűn volt elég jó statom (20/5 meg 18/4 ilyesmi) lehet ezért..Még késeltem is
-
parandroid
félisten
Na, tegnap tettem egy próbát online. Kicsit olyan érzés, mintha expert botok ellen játszanék.
Nincs valami szerver direkt kezdőknek?
p
-
Genius007
őstag
válasz
parandroid #5924 üzenetére
Felvettelek Steam Friends-be, majd fogadd el ..
-
mindfreak
őstag
válasz
parandroid #5924 üzenetére
Csak csatlakozz fel egy szerverre és majd nézed mások hogy játszanak. Ennyi.
-
Vasinger!
nagyúr
Mindkettőtökkel eggyet kell, hogy értsek!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
parandroid #5921 üzenetére
Buták? Játszottál te már expert botokkal? Aim wh minden fain módszerrel tolják, mert már a mesterséges intelligencia, igen nagy!
Djuree: WC-s mód? Az meg milyen? Börtönös?
-
parandroid
félisten
válasz
Genius007 #5920 üzenetére
Fogalmam sincs, soha nem játszottam még neten CS-t, mindig csak lnapartikon, ott is csak ágyútöltelék voltam. Kicsit gyakoroltam ugyan offline botokkal, de ezek meg buták, mint egy... mint egy bot.
Egyébként fél órája megjött a kódom, úgyhogy már regisztráltam is steamen tlnptr néven, most telepítek, aztán jöhetnek majd a tippek, hogy hol érdemes nekiállni, mert tényleg full kezdő vagyok.
p
-
Genius007
őstag
válasz
parandroid #5919 üzenetére
Nini a "topiknyitó"-t is lehet látni erre fele?!
Milyen néven fogsz majd játszani?
És hol? -
Genius007
őstag
-
heihachi
addikt
Nem szokott lenni PH!-s össznépi css-nap? Kéne egyet rendezni a hosszú hétvégés hétre. Lenne rá érdeklődés? Úgyis minden nap ott ülünk előtte
-
birozoli7800
senior tag
Vkinek eladó ACC? Sürgősen kéne!!!!
-
Zolás
addikt
Az fpsnek a vakuláshoz semmi köze. Annyi a trükk hogy esetleg nagyobb fpssel láthatod hogy jön a flash kicsivel meg nem látszik a granyó(ez saját tapasztalat). Vagy hallod hogy pattog a flash és elfordulsz akkor nem vakulsz be totál és tudsz lőni.
Akárhány fpsed van ha belebambulsz mint a boci vak leszel jó darabigEsetleg 1-2mpet tudok elképzelni ha lassú a vasad és nem tudja feldolgozni a jelet elég gyorsan. De mondom ha belenézel vaksi leszel meg süket
Harmadik verzió hogy csitelsz. Hamar rájönnek és vagy az admin vagy a VAC kirakNa ezt a verziót nem ajánlom senkinek.
-
Genius007
őstag
válasz
illusiON #5902 üzenetére
" cd galaxistól meg nyugodtan lehet a css online vásárlást nyomatni 4700 Ft-ért mert nekem is ugy van OTPs kártyáról és 1 napba került az egész átutaltam másnap már lehetett is tölteni.. dvd-st meg nem vennék helyedben mert 8ezer ft és nem ér annyit az a 2 plusz szarjáték "
Vazze ... de minek rendeljen a CD Galaxis-tól CSS CD KEY-t 4700,-ft-ért, ha STEAM-be megveheti 3000,-ért ?
És egyből töltheti is, nem kell 1napot sem várni ....
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de a logikádat nem igazán értem!
-
illusiON
őstag
válasz
heihachi #5895 üzenetére
2008 végén? igazából, 2004es a css
cd galaxistól meg nyugodtan lehet a css online vásárlást nyomatni 4700 Ft-ért mert nekem is ugy van OTPs kártyáról és 1 napba került az egész átutaltam másnap már lehetett is tölteni.. dvd-st meg nem vennék helyedben mert 8ezer ft és nem ér annyit az a 2 plusz szarjáték -
Genius007
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest