- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
satomee
senior tag
-
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #3297 üzenetére
a nod32 bevallottan nem virusírtó. csak egy viruskereső progi. megtalálja a vírust de nem tud vele semmit csinálni, max. karanténba teszi ami semmire sem jó
arra hogy ne jöjjön virus a gépedre a tűzfal való. a virusírtó akkor lép képbe ha már a gépeden van a vírus. az nem tudja megakadályozni hogy a gépedre telepedjen. ezért fontosabb a jó tűzfal. nekem pl. csak jó tűzfalam van, virusirtom nincs is, eddig még egy deka virus nem volt a gépemen... -
Genius007
őstag
válasz
moongoose #3295 üzenetére
"Procija valamilyen dual magos intel. (1.8ghz)"
De akár lehet e4300 is mint nekem !
(3.3Ghz eddig)
Amugy a Nod32-töl "nyugodtan jöhet virus" Pl. most nekem is van egy, pedig fenn van a Nod !
Windows inditás után, egy kis idő elteltével (valamikor 2perc, valamikor 1ora) feljön valami Generic Host Process ablak,,, és elmegy a hang ! Winampba, Játékokba, ! De windows hang meg van ! .. Na mindegy .. Re-Install lesz majd !
De érdekes,, mikor Nod van a gépemen, akkor mindig van vele valami. Amikor nincs semmi, akkor meg jo -
-
birozoli7800
senior tag
-
Genius007
őstag
válasz
birozoli7800 #3290 üzenetére
Azon a css-nek pedig futnia kell(ene) !
Driver ?
XP Re-Install
Virus ellenörzés ?Ezeket megcsináltátok ? (persze helyes sorrendben
)
-
-
pargeting
csendes tag
nicsak ki irogatnak ide
ja izibe kellene 939es pciXes deszka occsón!!!! gianninál már kuncsorogtam,még nem írt vissza
-
válasz
birozoli7800 #3278 üzenetére
Le ne cserélje a procit....
Azért szaggat,mert a botok igen sok fps-t levesznek a játéktól.Nekem egy core magos celeron van és 3ghz-en 30 bottal igencsak leesik 17 fps-ig játék.
4 éves fiam élvezi,hogy ennyi az ellenfél, de leterheli a gépet.
Ő szokott botozni.
Ha beállítja haverod 9 főre a botok számát,akkor nem szabad szagatnia.
Egy lehetőség van..emelje meg a proc órajelét.
Az sokat fog segíteni onlineban is. -
Genius007
őstag
Nekem is 1.8 az alap ( Intel Core 2 Duo e4300 )
Igaz most 3230mhz-n megy, de alapon se szaggat a css ! (alapon jobb mint egx x2)Driverek ?
XP Re-Install ?
Vga ? -
illusiON
őstag
na de attól hogy 1.8as még mindig dualcore azt nem szabad figyelmen kivül hagyni,a 2.4-es AMD meg nem annyin megy az csak effektiv érték
jó lenne tudni a videókártyát hogy milyen
-
sid.:Rc211v
őstag
válasz
sztem is a proci lesz gyenge.. persze a vga is fontos..Még a "régi" CS Source-be le lehtett butitani a grafikát DirectX 7-re meg 8-ra ...Az nekem sok fps-t eredményezett...De most egy eredeti cs-be próbáltam és fagyás lett belőle hát sajnáltam h nem jött össze
-
Djuree
félisten
válasz
kicsit bővebben ha lehet. vga milyen? 1 giga ramnak elégnek kell lennie. a proci az lesz a gyenge valszeg...
-
birozoli7800
senior tag
Szevasztok!
A havernak iszonyatosan szaggat a source.(szint játszhatatlan)
Tudnátok segíteni neki valamiben hogy legalább élvezhető legyen a játék?
Procija valamilyen dual magos intel. (1.8ghz)
Ramja is van 1gb.
Lehet azért szaggat mert kicsi az órajele a procinak?
(Nekem 2400-as athlonon tökéletesen megy)
Ja és akkor is szaggat neki ha bootok ellen játszik.
Segítsetek!!! -
SIKIRIKI
tag
válasz
sid.:Rc211v #3269 üzenetére
Igen az a lényeg hogy arról a e-mali cimről küld a levelet amivel a elsö accuntot regelted és ajátékot élesiteted mert igy tudnak azonositani és csak arról az e-mail cimről mert csak az van a redszerben igy tök mindegy hogy mire változtaták nem oda hanem neked fogják küldeni a levelet.
Ja és ha van CD vagy DVD akkor egy fénykép ugy hogy a regelt cod láthatólegyen,és csatold a levélhez.
Remélem érthetö ha nem megy szólj segitek -
Kenny88
tag
Kellene egy kis help. Van egy olyan problemam hogy amikor ki lepek a cs bol ki irja hogy source engin error ez eddig nem zavart de most mar jatek kozben is kidobb az asztalra valmi megoldas?
-
SIKIRIKI
tag
válasz
sid.:Rc211v #3265 üzenetére
Szia igaz nekem nem el lopták hanem elfelejtetem a jelszómat de a te esetedben is igy kell eljárni . A lényeg hogy a elsö regelt accout és e-mail cim meg legyen és arról küldd.És itt a megoldás [link]
-
Agostino
addikt
válasz
sid.:Rc211v #3265 üzenetére
Üdv.
Hát igen, ez várható volt. Nyilván a mailt is átírták, ahogy én is átírtam volna ha elcsórók egy accot vagy valahogyan megkaparintok egyet. Az új fiókon akkor lesz CSS ha megveszed hozzá.
-
őstag
nem hülye kérédés a régit megadom akkor nem küld mailt ...Ha ugyan ezt végig csinálom.. (mintha nem létezne a régi accom)
Steam megnyit, nem jelentkezel be sehova sem, csak ott van előtted a Steam, hogy adja meg felhaszálónevét és jelszavát. Alul van egy olyan, hogy Forgot your login info? [ Retrieve a lost account...] Rákatt, I know my account name. Next, megadod. Kimegy majd egy mail, azt ott kapottak beírod a megfelelő mezőkbe.
Az új accnál jó volt minden csak az a bajom h nem lehet vele cszni...
-
C^^
őstag
válasz
sid.:Rc211v #3263 üzenetére
Hülye kérdés, de amikor kérted a jelszóemlékeztetőt, akkor ugye a régi user-nevedet adtad meg? (Tehát amelyikkel regisztrálva van a C.S. és játszottál eddig.)
-
őstag
válasz
Agostino #3262 üzenetére
szia..Megcsináltam mindent ugy ahogy mondtad..kértem jelszóemlékeztetőt stb... beirom az uj kódot meg az accunt nevet és bejön a steam ugye..
Rámegyek hogy My Games és a CS Source ha nyomok jobb klikket akkor nem lehet launch-ot nyomni vagy frissitést hanem azt hogy purchase game...aha erre nyomok akkor meg bejön egy ablak h vegyem meg a gamet...szal eddig ugyan ott vagyok... -
Agostino
addikt
válasz
sid.:Rc211v #3261 üzenetére
Üdv.
Hát, nem mondom kavarsz rendesen.
Steam megnyit, nem jelentkezel be sehova sem, csak ott van előtted a Steam, hogy adja meg felhaszálónevét és jelszavát. Alul van egy olyan, hogy Forgot your login info? [ Retrieve a lost account...] Rákatt, I know my account name. Next, megadod. Kimegy majd egy mail, azt ott kapottak beírod a megfelelő mezőkbe.
-
őstag
értem..de ha most kérek jelszóemlékeztetőt akkor nem az eredeti accomat fogja sztem megadni hanem az új acc login nevét és jelszavát (amivel nem megy a cs meg semmi játék) szal mar elbaltáztam mer nem kellett volna uj acc-ot csinalni hanem akkor kellett volna kérnem jelszó emlékeztetőt még mi elött uj acc-ot csinaltam ...sztem... vagy nem igy van?
..amugy hol kell kérni jelszóemlékeztetőt? köszi
-
C^^
őstag
válasz
sid.:Rc211v #3253 üzenetére
Kérj jelszóemlékeztetőt.
Ha új accountot regisztrálsz, akkor logikus, hogy nem engedi mégegyszer regisztrálni a cd-kulcsodat, mivel ha így működne, akkor akár 1000 accountod is lehetne Counter-Strike-al, közben csak egyszer vetted meg a játékot.
-
őstag
válasz
#54630400 #3256 üzenetére
Én amugy 70%-ban biztos vagyok abban,h. nem lopták el az accodat,hanem nem jol irod be a jelszodat de jól irtam ez biztos..még anno amikor vettem a cs-t akkor beleirtam a dvd-tokba a papirra...
Mondom egy spanom fent volt msn-en és kérdeztem tőle h fent vagy steamen?Mondja ja..Látsz engem a friends listába ? asszondja nem...hova tüntem onnan..
beirtam kb 100szor az accunt nevemet meg a jelszót nem engedett be vele...Ott basztam el lehet h nem csinaltam jelszo emlékeztetőt hátha egy kis steam "cica" volt aztán mar bevette volna ..vagy lehet egy windows restart is mar megoldotta volna faszom tudja..nemtuttam mi legyen azt csinaltam egy uj accot azt kész ez lett... -
őstag
válasz
satomee #3248 üzenetére
Jelszóemlékeztetővel próbálkoztál már
nem próbálkoztam..create new account-ot csinaltam...
..Azt csináltam h csináltam egy új accuntot..create new account...új account nevet csináltam meg jelszót..aztán nyomtam next..be kellett adni a dvd tokban lévő cd kulcsot is ..beirtam...aztán steam working...
Az új accuntommal bejött a steam rendesen...Aztán rámegyek h My Games és s cs-source-ra megyek akkor nem indul el, nem is frissül semmi, hanem bejön egy ablak hogy vegyem meg a source-ot..19 dollarért..
Sztem sikerült elbaxnom a CS-met ezzel az egésszel.....Abszolut nem tudom mi a f@sz baja volt a steam-nek, v. a gépemnek hogy nem vette be a rendes, eredeti accomat meg jelszavamat...
nem tudom...(arra tippletem/tippelek h elcsortak)
De most amit meg csináltam új accot azzal nem lehet játszani a neten...(he megnem veszem cs-t megint)...Egyébként nem azért hogy idegesítselek,de havernak a wow accját nyúlták le,és ő sem adta meg senkinek.Neki állítása szerint egy keylogger volt a gépén amit csak utólag szúrt ki...
Hát ez szomorú..
-
Sleed
aktív tag
válasz
satomee #3248 üzenetére
én egyszer egy silkroad-account feltörő progit találtam a gépen,szerencse,h nem játszok vele
egyébként ha azt csinálom ezek ellen h mikor beírom a jelszót,megnyitom a notepadot és beírok egy betűt a jelszóból,utána egy sor kriksz-krakszot a notepadba,és így felváltva,az hatásos,vagy nem lehet ilyen egyszerűen becsapni? -
satomee
senior tag
válasz
sid.:Rc211v #3245 üzenetére
Jelszóemlékeztetővel próbálkoztál már?Egyébként nem azért hogy idegesítselek,de havernak a wow accját nyúlták le,és ő sem adta meg senkinek.Neki állítása szerint egy keylogger volt a gépén amit csak utólag szúrt ki...
-
C^^
őstag
válasz
sid.:Rc211v #3245 üzenetére
Miből gondolod, hogy ellopták ?
-
őstag
Beszarás..ellopták az accuntomat
...de hogy ha nem adtam meg soha senkinek
-
C^^
őstag
válasz
sid.:Rc211v #3241 üzenetére
Fut még a háttérben valamilyen STEAM-es alkalmazás, és ezért nem engedi bezárni a STEAMET. Feladatkezelőben nézz körül: hl2.exe, stb...
-
Kenny88
tag
válasz
sid.:Rc211v #3241 üzenetére
Ez egy LINK: egy kepel
megoldas nem nyomj az exitre
-
őstag
Hi..ezt irja ki amikor nyomok egy exit-et: [link] ez micsoda
-
Scoobyka
addikt
itt a link.
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #3237 üzenetére
igy steamen keresztül ha megveszem CS-t, akkor azt örökre be fogja jegyezni az accomba és nem kell serialokat megjegyezgetni igaz?
ha jól tudom skydsl a neve vagy mifene, és 8ezer ft körül van az a 30/10es csomag, tvnetwork-nek van ilyen csomagja de most nem találom hirtelen az oldalon, viszont nincs mindenhol kiépitve a dolog... MOD: ezzel megelőztek
Na ICE net nem sky dsl összehordom a hülyeségetmind1
-
Genius007
őstag
válasz
Scoobyka #3236 üzenetére
Bekaphatod !
Pinged jó ! Feltöltés böven elég ! Már csak servert kellene csinálnod !
Amugy milyen net az ami neked van ? És mennyit fizetsz érte ? És helyileg hol van ?
Itt irtam le, hogy-hogy kell megcsinálni !
30Mb nettel max.1óra alatt megtudod csinálni!
Original CS Source Server (köszönet bana'n kollégának a segítségért!
-
Scoobyka
addikt
én csinálok szervert.....30megás netem van szoval sztem semmi akadálya....ki jön ma este kis gémelésre? privben szóljatok ha összejön egy kis csapat akkor lessz szerver.
-
Genius007
őstag
Estére keresek valamilyen Servert, hogy tudjunk "puffogtatni" ...
-
rol33
aktív tag
ejj, ha elöbb benézek ide és is felnéztem volna..
-
SIKIRIKI
tag
Hali mindenki olyan régen voltam gondoltam be nézek és mit látok hogy ki maradtam egy PH-s buliból.Namajd sürüben jövök hogy ha lesz ismét akkor ott legyek én is
Amugy mikor lesz a következö? mert pufffogtatnák má -
Genius007
őstag
válasz
illusiON #3225 üzenetére
Te nem utalsz semmi casht !
A te számládról huzzák le !5perc alatt meglehet venni Steam-be a játékot, és már töltheted is !
4mb nettel kb 1-2óra alatt jön le a teljes játék !
Ha 1x leszedted , akkor csinálhatsz biztonsági másolatot !
Igy már a következö telepitésnél nem kell netröl leszedni, csak dvd-röl felrakod ! -
illusiON
őstag
válasz
s@nyiii #3218 üzenetére
pedig régen igen nagy kavarodások voltak belőle, tecsko stb helyeken árultak cs1.6 anthologyt és a cd kulcs rossz volt, pontosabban már használatban volt.. de az már rég volt szerencsére, remélem sourcenál ilyen nem történt még
de lehet hogy maradok steames megoldásnál, mennyi idő alatt kezdhetem huzni ha átutaltam a kesst? vagy hogy is megy ez
-
Agostino
addikt
Üdv.
Én is köszönöm a játékot, köszi mindenkinek aki bekapcsolódott. Volt amilyen volt, voltak akik voltak, szívesen látott, és kevésbé szívesen láttok arcok - na jó, csak vicc, de cheaff-ot azért nem tudom hova elrakni. Valamiért úgy érzem olvassa ezt, és jókat röhög magában. : )))
Ami a lényeg, hangulat szerintem páratlan volt, voltak gyönyörű lövések, szép helyzetek, nagy mákok (
) mi kell még? : )))
-
Fáraó
őstag
Köszi a játékot! Nekem ma elég szarul ment, a motor sem támogatott. DE jó volt!
-
Genius007
őstag
Akiket láttam a Serveren !
Hitman (PH-s)
Sleed (PH-s)
cheaff (Ö nem tudom ki volt, de felbaxta az agyam)
Matilda (Őt sem ismerem sehonnan)
ph.agostino ( agosinto PH-ról)
Pharao (PH-ról)
Bl4ckJ4ck (Azt hiszem Ö is PH-ról)
Uj-Váry ( Ő vajon ki ? )
s@nnyi (PH-ról)Köszönöm mindenkinek a játékot !
Legközelebb probálok valami olyan szervert szerezni, amihez van rcon pass is !
Akkor tudnánk mapot váltani, stb ... -
Genius007
őstag
Szóval akkor ide gyertek !!!
V i s t @ N e t C a f e P u b l i c S e r v e r [TR100] 217.173.42.128:27017
Mi már ott vagyunk !
-
Genius007
őstag
Ha esetleg nem lenne hely nekünk a másik szerveren, vagy nem lenne jó, akkor go ide
V i s t @ N e t C a f e P u b l i c S e r v e r [TR100] 217.173.42.128:27017
Szóval vagy ezen leszünk, vagy azon amit elöbb irtam !
(Van egy olyan érzésem, hogy ez a szerver lesz a nekünk legmegfelelöbb, itt ahogy láttam sosincs player ! )
-
Genius007
őstag
Lassan mehetünk !
(szerencsére még a pingem is "jó" )
PH-s CSS találkozó 2008.02.28 DestinatioN Clan Public Server 87.229.109.31:27065
20:30 - xx : xx
Bazzzz ... valakik vannak a szerón !
Azok közülünk vannak ?
Mindenkinek a neve elött / utána legyen ott a PH! -
Fáraó
őstag
20:30, rendben.
-
Genius007
őstag
Bocsi, nem baszogattásból mondom, de szerintem ez a szerver legyen !
DestinatioN Clan Public Server >>> 87.229.109.31:27065
Nem sürün járnak ide, felmentem megnéztem, nem laggol, és beadja amit bekell !20:30-kor legyetek ott ! 20:30 fele felmegyek !
-
Agostino
addikt
Akkor lesz IP, ha ki lesz választva egy, akkor lesz időpont, ha meg lesz beszélve egy... Javasoljon mindenki egyet, vagy értsen egyet az egyik felvetéssel.
Az én gondolatom, a FouR, szeró, kezdet nem tudom, 20:30 felé mondjuk. Hasamra ütöttem.
-
-
s@nyiii
tag
Van itt aki valamilyen klánnak tagja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Tudományos Pandémia Klub
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged