- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
Djuree, sNORh és Lmh már egy ventrin várakozik 4. és 5. PH tag után!! Csipkedjétek magatokat!!
-
sNORh
addikt
Lmh accot kértem illúzsöntöl..
-
illusiON
őstag
nekem meg úgy 3-4 méter hosszban és 2 magasságban sokszor egymás után
ugrálni való a bicikli nem túrázni
na akkor estefele (úgy nagyon estefele éjfél táján) tolhatnánk, Djuree meg fpeter már felvettek
snorh még végy fel te is friendsbe pharoahem vok azt akkor nálam megvan mindenki
-
Lmh
őstag
nagyon sirály! akkor vegyetek fel steamen
privátba küldöm a nevem -
Djuree
félisten
veletek vagyok
-
Lmh
őstag
Én részemről Forma1 aztán U19 aztán holnap hajnalig warozgatnék, mixelgetnék! Ha vkinek hasonló tervei vannak, az jelezze plz!
-
Lmh
őstag
Uff! Újra itthon! Lesz vmi? Hogy állunk??
-
Genius007
őstag
Na megjöttem, 23km van a lábamba (bike), buli is megvolt, mehet a lövöldözés!
Ki jön ??? -
illusiON
őstag
ecsém hát ezt neked találták ki MoonDoom [link] az elsőt nézd meg, óvatosan azzal a gamer notebookkal ám én tuti így járnék
-
zed01
őstag
"jó kis cucc, majd ha gazdag leszek megveszem
"
Addig is játssz az ingyenes Wolfenstein Enemy Territory Mod-al, a True Combat Elite-val. Az is hasonló mint a CCS. Terroristás, antiterroristás, még a játék hangulata is olyan mint CCS. Nekem még jobban is tetszik a True Combat Elite (mert azt már megszoktam), mint a CCS.
-
illusiON
őstag
nekem haverom törtön GM-kedett már meg mittomén nagyon bennevolt, aztán befizetett 1 hónapra az eredetibe burning crusade minden szar megvolt neki de ki is ábrándult belőle, merthogy eredeti azt nem is akkora cucc ..
ő nem beteg azóta
igenissztem kéne badboysozni ott sok a frag, aztán valaki csak keres mixhez embert
-
Djuree
félisten
na mostantól yellow stalker néven futok
érdekes módon azt álmodtam hogy ez a nevem a játékban
hátha jó előjel
-
Djuree
félisten
na nem is tudtam hogy megy a cs backupból is. másik partción volt mint a win, most hogy újrahúztam a wint, gondoltam nem rakom újra a cs-t hanem megnézem megy-e. és megy faszául
nekem aludnom kell min. 10 órát mert ha nem akkor rosszul vagyok egész nap
-
illusiON
őstag
nekem meg azzal van a gondom, hogy egyszerüen 5kor sem leszek álmos ugyanúgy tudok figyelni, az utóbbi 3 napban összesen nem aludtam max 5-6 órát és mégis tok figyelni
én nemtom ez vmi kocka kór lehet
és az a szomorú hogy én pedig aludnék szivesen este már 2-3 körül is, de nem tudok
-
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #4565 üzenetére
viszont a bad boy azért jó mert MINDIG vannak rajta min. 10-en még hajnalban is.
habár 30 embernek kicsi az a pálya. mondtam nekik hogy ilyen sokan már tömegnyomor van erre jól leugattakhát én addig nem tudok játszani mert egyszerűen beálmosodok, régen simán mentek a reggel 7-ig játszások is de már nem
max. hétvégén tudok lenni 1-2-ig...
-
illusiON
őstag
chh, nem csak én cséztem addig van itt más is
jja d2 kocka vmi olyasmi, szinte csak olyan szerót találtam először meg cs2hu-s szerón is csak az megy stb, aztán más mapokat alig látokmég törtön is változatosabbak voltak pár helyen
jjaigen szerintem egyébként poén badboyson a 30as tömeg, el lehet poénkodni főleg ha ott a Zozilliusz és elkezd üvölteni hogy faszmákerek meg hakszor majombanda mittoménkikapcsolódást jelent szinte
-
Genius007
őstag
Perr pill 6magyar serveren megy, de_inferno
Game-Monitor *inferno*
Bár amire megnézed, lehet már nem látod ... mert mapváltás lesz, de map szerint rendeztem sorba a servereket! -
Genius007
őstag
válasz
illusiON #4560 üzenetére
Magyarán d2 kocka vagy
Én ilyen mapos servereket, azt a Game-Monitor.com-al keresek!De sajnos nem sokszor megy ...
-
illusiON
őstag
Köszöntem uram ez egy igazán élvezetes 5igcsézés volt társaság minden
sok ilyet még
-
Djuree
félisten
na újra kellett tolnom a gépet, de ma már nem tudok cs-zni, mert elszálltak a cuccaim és pótolnom kell őket a melóhoz de ultragyorsan.
holnap viszont mostmár tényleg mehet a gázolás akár reggelig is -
illusiON
őstag
this user's settings prevent you from contacting them at this time
ezt irja ki ha másik accom fel akarom ide venni ami 1.6os.. na gondolom letiltotta erről az acc.ról a srácc azt a felhasználót, de ezt most fölösleges elolvasnotok a lényeg hogy hogy lehet feloldani a tiltást? -
Genius007
őstag
-
illusiON
őstag
pc-n is van hardcore mod jópár szerón sztem még
célozni úgyis csak "vállraemelten" érdemes cod4ben ahogy észrevettem.. életjelzés meg minek ha úgysincs abban a játékban hp?
egyébként meg, én régen úgy scoutoztam hogy a monitorra filctollal felfickáltam egy célkeresztet, szóval az a legapróbb gond hogy nincs crosshair
-
Djuree
félisten
válasz
illusiON #4537 üzenetére
hát igen a cod erőesn árkád, ott még az ak is pontos, holott a valóságban még véletlen sem oda lő ahová kéne
lőttem ak-val tudom miről beszélek
a cs ben meg jó pontatlan ahogy a valóságban
habár azért lehet vele csúnya fejeseket osztani.
viszont a cod4 hardcore módja nagyon jó. nincs célkereszt csak vállhoz emelt fegyverrel lehet célozni. nincs életkijelzés meg radar sem. lopakodás ezerrel. habár pc-n tudtommal nincs ilyen mód csak xboxon...
-
illusiON
őstag
válasz
Makaveli #4534 üzenetére
mert a cod4 arcade olyan mint 1 játéktermi autómata, oda lő ahol a célkereszt van
(vagy a red dot
) cs-ben csodálkozni fogsz mikor a célkereszt lövés közben megnő 2x akkorára és hiába van benne az ember nem is sebzi
jameg itt rácélozni sem lehet sima fegyókkal abban is más
de sztem sokkal jobb játék mint callofdutyk
na akkor ma este játék ám ezerrel hallo, ma hajnali 5ig deathrunoltunk mindjárt megkeresem IPjét aztán majd menjetek ti is
nagyon nagy mod
na: 79.120.192.14:27025 hun gumi szoba death run mod gyertekgyertek -
Makaveli
senior tag
Hamarosan Én is tulajdonos leszek!
Cserélek GTA San Andreas + Test Drive Unlimited-et CS:S-re + Orange box-ra.
Kicsit jó csere nemde?
-
zed01
őstag
-
zed01
őstag
Én megvettem a CSS-t, mert a linuxos wine teljeskörűen támogatja. De nem vagyok megelégedve vele, az nem tetszik, ha meghalok a játékban meg kell várnom az összecsapás végét és csak azután hentelhetek újra. Meg egyébként is unalmas. 10 perc után beleuntam. Egyetlen pozitivumot emelhetnék ki, a grafikát.
-
Genius007
őstag
Ezért van neked szükséged erre :
Fujitsu Siemens Pi1536 Gamer Notebook ATi Mobility X1800 256Mb/256bit
-
-
illusiON
őstag
[link]
ÁÁááááhhhhjeee!!!
pharoahem
vegyetek fel ááh végrevégrevégre kezdőőődikeste gyilkolok bevetem az 1 hetes 1.6skillem
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #4511 üzenetére
te mondd a szlovákoknál is kajak zuhog az eső?
ez a mélypont emberek
esik az eső, nem lehet kinn lenni se bicózni se semmi, a steam support nem írt még vissza semmit, és mindezek tetejébe 13 éves srácok vannak az 1.6os klánban amibe (jó, igazság szerint csak) poénból álltam be, és megsüketülök mikor TSen sikitozik az egyik -
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #4507 üzenetére
3ig híre hamva nem volt az oldalnak most valóban jó
direkt felkeltem mondom hátha siettek (egyébként nem akptam tőlök még semmi visszajelzést) erre meg nem adja az oldalt sem be hátmondom
... azért ha az 1.6os sourceos cserélős ismerős feltünne ráfirkanthatsz ettől függetlenül is
nade ha megyünk visszafele az üzenetek közt, a 22órai lámpaoltás dolog hót komoly csimavnak? -
Genius007
őstag
válasz
illusiON #4506 üzenetére
Mi a gond ?
Nem értem ... nekem az oldal bejön rendesen, ahogy kell!Kössz hogy beszállsz!
Még 3ember kell, és akkor ~1700,-ft / ember kb!Szerintem sNORh is benne lenne, meg talán talán csimav is!
És akkor már csak Csontváz, és meg is vagyunk 5+1-en!(remélem jól számoltam, és senkit nem hagytam ki)
-
Genius007
őstag
Még egy kis Help, Magyarul >>> [link] <<<
-
Genius007
őstag
válasz
illusiON #4500 üzenetére
Én igy ugy gondoltam, hogy álljunk össze, beszéljük meg, aztán mehet a menet!
Móka és kacagás lenne, ha a szerver is összejön! (" jelbe)
_______________________________________________________________________Gyerek még nem volt Msn-en!
De azt ugye tudod, hogy a Steamnek angolul kell írni!
És nem közvetlenül e-mailt, hanem ...https://support.steampowered.com/
Itt kell reggelni, és írni a HelpDesk részheznekik, majd válaszolnak szinte egyböl!
Elmondod angolul, hogy mi a bajod, stb stb .. és Ők segítenek!
Nagyon jó a Steam Supportja!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest