- Fujifilm X
- Házimozi haladó szinten
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Philips LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
birozoli7800
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
Akkor szerintem procit cserélünk haver gépébe. Már meg is vettük neki ami egy 2.66-os cerka. Reméljük, hogy így már elfogadható lesz a játék. (fix 50-60 FPS)
-
birozoli7800
senior tag
Szevasztok!
Szerintetek létezik, hogy egy ilyen géppel 10-20 FPS van? Szerintem minimum kéne lenni vagy 50-60-nak.
Mastonic 9107c+
Intel Celeron 1.7 Ghz
Ati 9600XT 256 MB
512 MB DDR1 RAM -
birozoli7800
senior tag
válasz
Fabregas888 #10562 üzenetére
Újra connect-elsz a szerverre...
-
birozoli7800
senior tag
Hy mindenkinek!
Az lenne a problémám, ha nem korlátozom le az fps-em akkor rögtön felszalad a pingem. Vki tud rá vmi magyarázatot?
Ja és win 7-alatt a ventri laggolására tud már vki vmilyen megoldást?
-
birozoli7800
senior tag
válasz
PifuMester #8229 üzenetére
Megnyugodhatsz laggolni nem fogsz!
-
birozoli7800
senior tag
válasz
ZooLee19.. #8149 üzenetére
Vedd fel steamre a gyereket és ha mákod van visszajelöl. Próbálj el vele beszélgetni...
-
birozoli7800
senior tag
válasz
ZooLee19.. #8122 üzenetére
Hát ha nem volt a gépeden keylogger és nem adtad ki semmilyen szemények a jelszavad akkor nem tudják ellopni. Honnan van az account? Mert az is megeshet ha egy bizonyos illetőtől veszed és lopott (persze te nem tudsz róla) az account eredeti tulaja visszakéri a steam-től.
-
birozoli7800
senior tag
válasz
phanzetomox #7664 üzenetére
Te beteg vagy!
-
birozoli7800
senior tag
válasz
phanzetomox #7661 üzenetére
Nem kell velük foglalkozni....
Olyankor én lemutolom mindet és játszok. -
birozoli7800
senior tag
válasz
phanzetomox #7607 üzenetére
Húú micsoda problémamegoldás.
-
birozoli7800
senior tag
válasz
phanzetomox #7387 üzenetére
Pontosan milyen üzivel nem enged be egy szerverre?
-
birozoli7800
senior tag
Szevasztok!
Szerintetek itt a PH- érdemes acc-ot venni? Nem verik át az embert? -
birozoli7800
senior tag
Szevsztok!
A minap nen engedett fel steamre. Vajon ellopták az acc-om? Hogyan tudnám visszaszerezni? -
birozoli7800
senior tag
válasz
birozoli7800 #6264 üzenetére
Vagy tudnál adni 1 friends nevet? Hogy le tudd írni ne itt a fórumon?
-
birozoli7800
senior tag
Magát szervert nem csináltam, de van 1 használaton kívüli szerverem amin meg tudnám tanulni.
-
birozoli7800
senior tag
Szevasztok!
Megszeretnék tanulni szervert konfigolni aki tudna nekem segíteni valami leírással vagy akármivel kérem segítsen. -
birozoli7800
senior tag
Szevasztok!
A PH! teamnak van szervere? szeretnék már játszani veletek -
birozoli7800
senior tag
Szavasztok!!!!
Milyen programot ajánlotok egy mouvi készítéséhez? -
birozoli7800
senior tag
Én mennék szívesen csak most nincs steamem. :S Vki válasz 2-el lejjebb?
-
birozoli7800
senior tag
Szavasztok!!!
Az lenne a kérdésem hogy hogy tudnám beálítani a knifep3n-t a szerveremen. ?ár letöltöttem betettem az ftp-be csak gondolom már csak be kell állítani. Tudtok nekem segíteni? -
birozoli7800
senior tag
Szevasztok!!!!
Nah most segítsetek és megoldjtok problémám!
Tudtok olyan pack-ot amibe már bene van a cfg quake hangok mani admin plugin és a detox?
Mert már hallottam ilyenről! -
birozoli7800
senior tag
Szevasztok!!!
Nem tudtok a mani admin-ról egy magyar oldalt hogy hogy lehet beállítani stb.... -
birozoli7800
senior tag
Vkinek eladó ACC? Sürgősen kéne!!!!
-
birozoli7800
senior tag
Én mondjak vmit?
8400GSel 295 fps. Presze minden LOW-on.
De amúgy minden HIGH-on kiváéve élsímítás 120fps. -
birozoli7800
senior tag
ÁHHHH!!! Kihalt a topic!!!
Warozni akarok!!!!!!!!! -
birozoli7800
senior tag
Igaz most ezt néztem ki magamnak [link]
-
birozoli7800
senior tag
Tényleg mennyivel jobb lenne css-ni egy olyan monitorral mint az én 19" CRT-el.
-
birozoli7800
senior tag
Jaja
De azért a monitor teccik. -
birozoli7800
senior tag
Mennyi tudtok versenyezni ezeken az fps-eken. Engem különösebben nem érdekel, hogy kinek mennyi nekem meg van a 150 fps nem laggolok és nekem ez tökéletes!!!
-
birozoli7800
senior tag
Csá all!!!!
Most készítem saját szerverem. Le is töltöttem a hldsupdatetool-t csak amikor a parancssora kerül a sor vmit elrontok. Meg tudnátok mondani mit írjak,Jah és Én 19" CRT-vel tolom!!!!!
-
birozoli7800
senior tag
Most szinte minden szerver üres...
-
birozoli7800
senior tag
Amúgy hallottatok Az új counter strike-ről???
-
birozoli7800
senior tag
Tényleg nincs hozzá kööze???? Akk ha netet kötünk be honnan tudjuk hogy jó lesz e a pingünk vagy nem.
-
birozoli7800
senior tag
Végre kész a szerónk!!!
-
birozoli7800
senior tag
Ki milyen klánba van css-n?
Csak kiváncsiságból kérdezem.Én a <WK>-ba vagyok. Ja és CoRe a nickem ha ismertek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest