-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsy888
senior tag
válasz
illusiON #6581 üzenetére
HL2-höz én is sokat találtam, de cs-hez egyik se működik. Mondjuk nem is arra gondolok, hogy átrakták az egész gamet crysis szintű kinézetre, hanem hogy csak egy-két textúrát élesebbre lehetne cserélni.
Rengeted videót láttam youtubeon,(HD-ben) hogy elég éles textúrák voltak, meg olyan mapokon is volt HDR ahol elvileg nincs, pl. D2 -
-
Djuree
félisten
válasz
illusiON #6375 üzenetére
hát az könnyen lehet
x-en csak HC mód van. lényegében az összes játékmódnak van HC változata is (DM, TDM, Domination, free for all, search and destroy stb. és ezeknek a HC változatai), én csak HC-t játszok már nagyon régóta, jobban kell figyelni, izgalmasabb
itt a szerverek is úgy vannak hogy te csak a játékmódot választod ki, és bedob egy szerverre ahol van hely. ugye itt mindegyik szerver ugyanolyan, nincs lehetőség konfigolni meg saját szervert csinálni. persze lehet szervert indítani, ott te állítasz be mindent amit csak akarsz, oda tudnak csatlakozni, de ott meg nem lehet xp-t kapni, ezért nem szeretem azt
xboxon nem csak 55 szint van, hanem 10*55nekem még nem tűnt el a radar. vagy csak nem vettem észre
-
Djuree
félisten
válasz
illusiON #6373 üzenetére
jó, hát akkor szerencséd van. nekem ha nemvolt tűzfalam 3 hónapnál nem bírta tovább a gépem (igaz ez xp, vistám nem volt). lehet neked a vista miatt, annak már elég jó a beépített tűzfala is
mondjuk az én gépem többen is használjuk, nemtudom a többiek milyen oldalakat nézegetnekakkor ezexerint pc-n is van valamiféle HC mód
-
Djuree
félisten
válasz
illusiON #6368 üzenetére
az nem attól függ hogy mit nézegetsz te. látom nemigen értesz a különböző biztonsági protokollokhoz, akkor nem írnál ilyen marhaságokat. szted poénból vannak a több 100k-s tűzfalak?
biztos valaki jókedvéből csinálja, mert megvenni nem fogják mert felesleges
ha nincs tűzfalad bárki beléphet a gépedbe és bármit rátehet vagy bármit leszedhet onnan. mennek a csúnya kis kémprogramok stb. ettől meg egy idő után beszarik a win. lehet hogy te nem veszed észre, gondolom te cs-n kívül nem használod másra a gépet
de aki használ rengeteg programot az tűzfal nélkül hamar beadja a kulcsot. ha nincs tűzfalad, nézesd át a gépedet egy jobb spyware detektorral (ezt sem érdemes ingyenessel, mert csak azokat veszi észre amik nem nagyon kártékonyak) és meglátod, akár több 100 ilyen kis férget fog találni. ha sok fontos adat van a gépedet akkor azt simán lelopják és megkárosítanak vele téged, vagy a cégedet. vagy akár törlik a munkádat 1 mp alatt, amit lehet te már évek óta csinálsz
az alap win-es tűzfal sem olyan rossz ha fentvannak hozzá a frissítések (főleg a vistáé) de azért mégsem olyan mint egy profi tűzfal. én sunbelt-et használok ami nem a legjobb, de nekem tökéletesen megfelel mert egyszerű, nem kell vele állandóan foglalkozni és csak évi 5k-ba kerül. ennyit nekem megér a dolog. mielőtt nem volt ez, 3 havonta behalt a win a sok trágyátólmondjuk én elég sokat hackerkedtem, lehet valaki megunta
ja. ha használt acc-ot veszel aztis vissza tudod venni. csak el kell kérni hozzá a lemezeket is...
-
Genius007
őstag
válasz
illusiON #6176 üzenetére
Nem a fenét, Nagy Csapat War szeron meg Bad Boys2-n is kiszoktam venni.
Este / Éjjel mindig kiveszem, mert akkor 90% stabil a net, és nem ugrál a ping.
Nappal meg van hogy felugrik a ping 10sec-re, és ha valaki pont akkor lesi meg a pingem, akkor majd mondja, hogy : Lagger, meg minden ... és a viták elkerülése véget rakom be. -
Zolás
addikt
válasz
illusiON #6137 üzenetére
Letiltja a lerakást és gonosz módon ki is írja hogy ott próbálkozol vagyis a ct-k tudják hogy ott vagy a bombával. Viszont ha menet közbe valaki beléb ct-nek azonnal rakható még ha ugy érkezik hogy még nem él csak a kövi körbe akkor is megvan az 5ct és mehet a lerakó. Ilyenkor szoktak egy kicsit idegesek lenni. Meg amikor nem veszik észre hogy megvan az 5 ct és nem is védik a B-t
A terrorok száma lényegtelen ha csak 3 terror van is megy a B. Ez meg attól függ ven-e bekapcsolva team balance. Voltam már 6-3 as felállásba is röhögve vittük B-re és pukkant is
Modjuk ez egy külföldi szeró volt OSG-n azt hiszem van team balance.
-
Zolás
addikt
válasz
illusiON #6098 üzenetére
Örülök hogy tetszik a szerver. Viszont el kell hogy keserítselek mert hétfőtől elvileg visszaállunk a sztender gg,fy,aim módra és egy normál map se lesz
habár egyre több ember mondogatja hogy de jó is ez így szóval még nme tudom mi lesz
Most elvileg retró hétvégét tartunkezért mennek a kizárólag Valve mappok. Mondjuk még egy pár komolyabb mapot bele tudnék képzelni(igy azt hiszem csak 12-14 map van ami elég kevés.) Mondjuk amik most mennek azok nehéz war mapok és még lehetne fokozni nehezebb Cevo war mapokkal
Mondjuk most 3 órát nyomtam és Dust2 egyszer se volt
mintha nem szeretnék a népek
Egyébként jelenleg az admin parancsok és a mapok vannak feltöltve máskor ennél 1000x jobb a szerver csak most mindent leirtott a rendszergarázda hogy minél inkább retró legyen a fíling
Szóval minden függő jöjjön csézni hozzánkHogy teli retró legyen a szeró
-
Genius007
őstag
válasz
illusiON #5902 üzenetére
" cd galaxistól meg nyugodtan lehet a css online vásárlást nyomatni 4700 Ft-ért mert nekem is ugy van OTPs kártyáról és 1 napba került az egész átutaltam másnap már lehetett is tölteni.. dvd-st meg nem vennék helyedben mert 8ezer ft és nem ér annyit az a 2 plusz szarjáték "
Vazze ... de minek rendeljen a CD Galaxis-tól CSS CD KEY-t 4700,-ft-ért, ha STEAM-be megveheti 3000,-ért ?
És egyből töltheti is, nem kell 1napot sem várni ....
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de a logikádat nem igazán értem!
-
Genius007
őstag
válasz
illusiON #5893 üzenetére
Jaja ez igaz!
Spanom 30fps-el tolja kb a CSS-t, mert annyit tud a gépe.
Toltam nála, kaptam egy flasht sötétbe, erre vagy 5sec-ig vak voltam .. mondom ez mi?Én sokkal előbb "kivakulok" ...
Saját gépemmel meg kapok egy flash-t 1- max 2sec és látok megint .. vagy ha mögém dobja akkor látok végig, csak kicsit homályosabban!Szóval egy szó mint száz, nagyon sok múlik a gépen is ...
... na meg a neten is.
Hogy a Playerről már ne is beszéljek!
.. Na meg az ellenről! -
diegho
nagyúr
válasz
illusiON #5660 üzenetére
erről annyit, hogy mikor megjelent a source és fél éves volt kb, akkor volt 4-5 éves az 1.x és megjelenés óta azzal játszottam, átmentem source-ba, akkoriban még elég volt az 1mbit net és nem volt 20-120 közötti ping ugrálásom vele a 66tick miatt és szépen be tudtam lőni amire rálőttem, most, hogy akad a netem miatt az egész és gyakran futok, majd a lag hátradob, enyhén másabb lőni. Sokszor lövök 0hit-et távolról pontozva ak-val, vagy közép távolra a szokásos 3 töltényes sorozatokból is az esetek többségében talán 1 hit talál. Ezeket még el is viselném, mert megoldom, hogy közel legyen az ellenfél, de amikor előttem áll és vérzik a lövéseimtől, de ugrál a pingem és mikor meghalok kiderül 0 hit-et kapott, ez elég idegesítő tud lenni. Remélem a t-home már hamarosan tud sávszélt emelni és akkor elmúlik ez a marhaság. Amúgy mekkora feltöltés lesz elég a játéknak? 192kbit/s már elég? Mert akkor nem fizetek feleslegesen a 8mbit-es netért amiből talán 6ot ha tudnak biztosítani és úgyse használom ki.
-
Djuree
félisten
válasz
illusiON #5610 üzenetére
szivesen, jóvolt, csak az utsó pár ellen az elég gáz volt
ma nem tudok lenni mert úgy elfáradtam mint az állat, alig bírok járni, holnap alszok a forma1 rajtjáig és a kockás zászló után alszok tovább
a taktik meg csak úgy menne ha lenne 5 állandó tag ami sosem lesz
én is csak nagyon ritkán tudok lenni, ill. tudnék de csak pár órát esténként, max éjfélig. nektek meg sno-val baszódik a netetek mindigRacecam: na hát itt is járnak modik? ill. ebben az esetben házigizdák
-
Genius007
őstag
válasz
illusiON #5437 üzenetére
" és azt hajtogatnám még a tanároknak is hogy more "
Kabbe
Sorry mindenkitől, hogy tegnap nem voltam, este 20óra fele elment a netem
(miközben sNORh-al beszéltem) aztán ma nem tudom mikor jött vissza, de még délben nem volt net. (Sehol nem volt amúgy ... )Ma itt leszek mint mindig, szerintem vagy 2-3ig
-
Genius007
őstag
válasz
illusiON #5201 üzenetére
Antenna megvan, 5Ghz-en müködő router megvan!
Felkell másznia a templom tetejére, mert a másik faluba ott van az antenna, aztán a szigetelést lekell vennie ugye, hogy hozzáférjen az antennához, ez nem 2perc.
Mindezek után lekell szerelnie az antennát, felkell szerelnie a másikat, kicserélni a kábelt, beállítani, hogy rendes szögben álljon az antenna, és ha minden jó, akkor leszigetelheti!
Szóval tényleg nem egyszerű, én csak azon kaptam fel a vizet, hogy már elég régóta szívok ezzel, már mindenhol kicserélték, csak ebben a 2 faluban nem ... arról nem is beszélve, hogy ahogy mondta " Örülök ha most nyáron kitudom cserélni ... "Ha ingyen lenne a net, akkor megsem szóllalnék, de ha már fizetek érte, akkor azt kapjam amiben megegyeztünk ...
[ Szerkesztette: Genius007 ]
-
Drilla
csendes tag
válasz
illusiON #5143 üzenetére
áh.. haggyadisch!
tuti lecsapták vmi sikátorba, és elvették a cuccait + kiszedték a szerveit
este nem lesz semmi
soha többé
amugymeg nemtom te mit csináltál, de elmond6nád, mert nekem még most is olyan
nekem egyszer volt nVidia
egy 9600gt gyors eladás lett a vége a napi 20 kékhalál miatt
4TI 43v4! -
Makaveli
senior tag
válasz
illusiON #5131 üzenetére
Úgy volt, hogy feltettem a TDU+GTA:SA-t netre eladásra, de leírtam hogy csere van Orange boxra. Erre írt a csávó, hogy van egy Orange-a, meg egy CS:S-a. Mondom OK, megjött a posta a játékokkal. Feltettem először a CS-t. És mondta, hogy mi az account neve, meg jelszava, beírtam, minden OK volt, amíg el nem kezdtem játszani. Ott írta ki ezt a Vac-cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- bambano: Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Óra topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest